Arkadaşlar benim cok kötü sancım var,
kızım içimde dönüyorrrr hiç durmuyor birde baskı yapıyor, sancılar kısa süreli geliyor bişey olabilrmi bu kızlar, korkuyorum yanlızım, kızımda oynuyor ama öyle normal oynama deil dönüyor snaki içimde midem bulanmaya başladı,((
Arkadaşlar benim cok kötü sancım var,
kızım içimde dönüyorrrr hiç durmuyor birde baskı yapıyor, sancılar kısa süreli geliyor bişey olabilrmi bu kızlar, korkuyorum yanlızım, kızımda oynuyor ama öyle normal oynama deil dönüyor snaki içimde midem bulanmaya başladı,((
ya ben bi komşulara sesleneyim arkadaşlar yerimden kalkamiyom benim kiz gelecekmi neara ara gelip gidiyor sancilar, durun ben bi komşumu arayayim gelsin sonra size yazarim kizlar uzanacağim biraz,
seherciğim , için dışın sütlaç olmuş be canım, bakalım senin yavrucaklar ilerde tatlı dükkanı açmassa şaşmam , buldun mu evi temizleyecek bir gönüllü, bulduysan banada gönderiversene nollurrrrrrr
elvinciğim canım nasılsın, ? Sağol telimi gamzeye vermişsin, sms atmış tatlı bir süprz oldu, artık nadir onu forumda görecek olmamıza üzüldüm, ama iş stresinden artk kurtulmuş olmasına çok ama çok sevindimmm
asliciğim canım, annenle geliyormuş gözün aydın olsun, geçi bu arda gelmişlerdirde, gözlerinnn aydnnn olsunnnn
mavişşş canımaldıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın , bende kızçeme bir şeyler aldım yine, yazarm hepsini birazdan, boğulma önleyici yastk almakla çok iyi etmişsin, bende aldım, gerçekten faydalı bişeyyy , bu arada ben kızçemin eşyalarını omo baby ile yıkıyorum
elvinciğim almişsin hediyelerini, hayrli olsun dalinin deterani nasil? Tavsiye edermisin ? Ben dün bakindim dalin deterjana ama bulamadim
cananmfb canım, anada aynsını demişlerdi, yani bu raporu veriyorsun ama aslolan 37. Haftada alacağın rapor olacakkk , bizim bu konuları uzun uzun konuştuğumuz bir konu başlığımız varrr , oradan bak istersen, soruların varsa extra araştırırız yine
elifciğim, üzülme, yeni bir board alma vakti belkide gelmişti , bu arada elbiseni çooook merak ettim, mutlaka resim yolla olurmu
çilek , büyük geçmiş olsunn canım, nasılda üzmüş seni doktor, ayyy canım benim, allahtan bebişin iyi, doktorun hamilede olsa kendine çeki düzen vermeli, böyle bir asılsız şey söylebeneck durumdamıyız, aylardır sadece bebişlerimiz için varız
gamze linaciğim, umarım sık sık cafeye gelebilirsin, seni özleyeceğiz, artık sana sms ile forumdaki son haberleri iletiriz mucksssssssssss
baharciğimm, nasılsın? Evdeki pc çalışsa fena olmazdı, en azından sıkılmazdın, ben o yüzden bugün muayene için 13 ödedim demekki, ayrıca nst için 26 ödyince bende ondan dolayı sandım, bu arada doğum fiyatlarını tekrar soraıl dedik, yarı yarıya düşüş olmuş.... Keşke muayene ve test zamanındada düşüş olsaydı, ben her muayeneye, 45 ytl fark ödedim , bunada şükür, yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun
ecenas, canım nasılsı? Sancılar ne durumda, ay korkutma bizi yaaaaaaaaaa, dur canım daha 6 hafta sık dişini , ayyy kizlar ecenas dan haber alan varmiiiii, doğurmayasin kizzzzzzz, siftahi kezbanimiz yapacak :)
kızlarrrrrr iyi geceler hepinize. ben bugün çok halsiz hissettim yattım tüm gün...sıcak rahatsız ediyor çok beni..ne kadar devrik cümle kurmuşum.neyse anladınız siz onu..tatlı rüyalar kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?