2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlarım..nasılsınız bugn bakamadım bugün sizlere kızlarr .. biraz işlerim vardııı kaynanam gilin ordayız .. .benim tatlı yigenlerim naptıı bakalım tekmeledimi sizi:) valla giremedimyaa özledim sizlerii hee.. benimkilerde kıpır kıpır.. sankii hadii bizide çıkarın sıkıldık der gibiler:) canalrım hepinizi kocaman öpüyorum.. çok seviyorum canalrım sizlerii... görmesemde sizlerii aklım hep sizde valla.. bidenelerim benim kardeşlerim ... hepinizi öptüm tekrara .. anam öpmeye doyamıyom :))

selam kıslar biz geldik 2 gündür bakamıyorumm.

yaramaz bişey yoktur inşallahh...

hepinizi öpüyorummm a.s.

Arkadaşlar benim cok kötü sancım var,
kızım içimde dönüyorrrr hiç durmuyor birde baskı yapıyor, sancılar kısa süreli geliyor bişey olabilrmi bu kızlar, korkuyorum yanlızım, kızımda oynuyor ama öyle normal oynama deil dönüyor snaki içimde midem bulanmaya başladı, ((

ayyy ecenas çım kendini kötü hissediyosan ara dr.yada atla bi taksiye git canımmmfisfisfismerak ettim valla bende ..inşllh önemli bişey yoktur canımmmma.s

canım bebeğin tersdi ya belki dönüyodur ama sen yinede bi doktoruna görün canım bizide habersiz bırakma...

Ya ben bi komşulara sesleneyim arkadaşlar yerimden kalkamiyom benim kiz gelecekmi ne ara ara gelip gidiyor sancilar, durun ben bi komşumu arayayim gelsin sonra size yazarim kizlar uzanacağim biraz,

ayy canım çok sıksa eşinede haber ver bi taksi çağır hastaneye gittttt evde çok fazla zaman geçirmee...

ya ben bi komşulara sesleneyim arkadaşlar yerimden kalkamiyom benim kiz gelecekmi ne ara ara gelip gidiyor sancilar, durun ben bi komşumu arayayim gelsin sonra size yazarim kizlar uzanacağim biraz,

arzucun
istersen biraz dinlen ve yanina birisini çağir
uzanmak iyi gelebilir
yalniz kalama ama

Güzel Anneler ve tatlı bebişleri.Hepinize merhabaa.s., çok özledim sizleri, geldiğimi habe r vereyim dedim:dance:, K.validemdeydim eve bugün geldim, uzun uzun yazacağım , ama önce bakayım neler kaynattınız... :smiley-cool::sm_cool: bende neler yaptım onu anlatacağm ... :smiley-cool:
görüşmek üzere , hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyerimseniben

SEHERCİĞİM , için dışın sütlaç olmuş be canım, bakalım senin yavrucaklar ilerde tatlı dükkAnı açmassa şaşmam , buldun mu evi temizleyecek bir gönüllü, bulduysan banada gönderiversene nollurrrrrrr

ELVİNCİĞİM canım nasılsın, ? sağol telimi gamzeye vermişsin, sms atmış tatlı bir süprz oldu, artık nadir onu forumda görecek olmamıza üzüldüm, ama iş stresinden artk kurtulmuş olmasına çok ama çok sevindimmm

ASLICIĞIM canım, Annenle geliyormuş gözün aydın olsun, geçi bu arda gelmişlerdirde, gözlerinnn aydnnn olsunnnn

MAVİŞŞŞ canımaldıkların hayırlı olsun, güle güle kullanın , bende kızçeme bir şeyler aldım yine, yazarm hepsini birazdan, boğulma önleyici yastk almakla çok iyi etmişsin, bende aldım, gerçekten faydalı bişeyyy , bu arada ben kızçemin eşyalarını omo baby ile yıkıyorum
ELVİNCİĞİM ALMIŞSIN HEDİYELERİNİ, HAYRLI OLSUN DALİNİN DETERANI NASIL? TAVSİYE EDERMİSİN ? BEN DÜN BAKINDIM DALİN DETERJANA AMA BULAMADIM

CANANMFB canım, anada aynsını demişlerdi, yani bu raporu veriyorsun ama aslolan 37. Haftada alacağın rapor olacakkk , bizim bu konuları uzun uzun konuştuğumuz bir konu başlığımız varrr , oradan bak istersen, soruların varsa extra araştırırız yine

ELİFCİĞİM, üzülme, yeni bir board alma vakti belkide gelmişti , bu arada elbiseni çooook merak ettim, mutlaka resim yolla olurmu

ÇİLEK , Büyük geçmiş olsunn canım, nasılda üzmüş seni doktor, ayyy canım benim, Allahtan bebişin iyi, doktorun hamilede olsa kendine çeki düzen vermeli, böyle bir asılsız şey söylebeneck durumdamıyız, aylardır sadece bebişlerimiz için varız

GAMZE LİNACIĞIM, umarım sık sık cafeye gelebilirsin, seni özleyeceğiz, artık sana sms ile forumdaki son haberleri iletiriz mucksssssssssss
BAHARCIĞIMM, nasılsın? Evdeki PC çalışsa fena olmazdı, en azından sıkılmazdın, ben o yüzden bugün muayene için 13 ödedim demekki, ayrıca nst için 26 ödyince bende ondan dolayı sandım, bu arada doğum fiyatlarını tekrar soraıl dedik, yarı yarıya düşüş olmuş.... keşke muayene ve test zamanındada düşüş olsaydı, ben her muayeneye, 45 ytl fark ödedim , bunada şükür, yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

ECENAS, canım nasılsı? Sancılar ne durumda, ay korkutma bizi yaaaaaaaaaa, dur canım daha 6 hafta sık dişini , AYYY KIZLAR ECENAS DAN HABER ALAN VARMIIIII, DOĞURMAYASIN KIZZZZZZZ, SİFTAHI KEZBANIMIZ YAPACAK :)

teşekkür ederim arkadaşim neyseki toparladim kendimi.

daha soramadığım tüm anneler ltf kusurabakmayın , yazılarınızdan takip edebildiğim kadar yukarıda yazıverdim

bu arada 3 gündür yaklaşık yoktum, k.validemdeydim, dün erkenden gittik yine eminönüne, havuzlu hana uğradık eksiklerimizi aldık, daha da var ama azı kaldı . kızçemin kıyafetlerini k.validem yıkamayı çok arzulamıştı bende kıyamadım ona yolladım, yıkamış getiridk dün, şimdi odasının havalanmasını bekliyoruz,, kızımın raf ve çekmecelerine Kapitone aldık, kenarlrına fistoları diklilecek, haftaya odada havalannmış olur sereriz, ve kıyafetlerinide ütüleyip yerleştiririz, geceliklerimi yıkadım akşam urusun, yarın kızçemin hastenede kullanacakları ile ütüleyip çantasını hazırlayacağım.

bu arada bugün nst ye girdik, az kaldı 32 gün kaldı doğuma kızımız dönmemiş, kalça çıkıntısına yerleşmes gerekiyormuş , yavaş yavaş, ama orayı beğenmiyorsa, veya orada kadar rahat hissetmiyorsa yerleşmiyormuş, ya inşallah döner, ben çünkü normal doğumu çok istiyorum, ve açıkcası sezeryandan çok korkuyorum. kızımız 2200 gr olmuş, birçoğunuzun bebişine göre biraz küçük , ama gelişimi çok normal, yani benim prensesim minik olacak :teytey:
bende bu arada 1 kilo vermişim, :sm_cool::sm_cool:bunu kasten vermedim, ama galiba bebeişime yaramış son 1 aydır yediklerim , karpuz ve muz ağırlıklı geçirdim akşam öğünlerini, aklınızda bulunsun, 2 si birlikte çok iyi gidiyor, bilginizeeee

kızlarrrrrr iyi geceler hepinize. ben bugün çok halsiz hissettim yattım tüm gün...sıcak rahatsız ediyor çok beni..ne kadar devrik cümle kurmuşum.neyse anladınız siz onu..tatlı rüyalar kendinize iyi bakın...

iyi geceler canım, bir duş alıp öyle yat istersen, daha bir rahat olursun , tatlı ruyalar sana ve beriline

CANANMFB canım, Doğum iznimi ne zaman alacağım konu başlığındaki yazılarımız bir oku istersen orada herkes öğrenebildiği kadarını yazmıştı

elifcim maşallah kısına sağlıklı olsunda kilosu önemli değill.bakalım benim oğlan ne kadar olmuşş:1rolleyes::1rolleyes:

haftaya gitcem
bu arada hepinize iyi geceler kıslarrrr:teytey:

öpüyorum hepinizi...

Kübracığım canım benim sağol, seninki maşallahh tosuncuk, allahım nazarlardan saklasın.
bu arada ayda bir dr giderken, birden haftada 1 e düştüüüü

GÜNAYDIN AĞUSTOS AYININ MELEKLERİ, VE MİNİK YEĞENLERİM a.s.
mavişşşşş , unvere , ilk bebeğim , pediastrum , dark elf Şeniz
Canım arkadaşlarım teşekkür ederim, sancılarım gecti akşam saat 10 gibi, ama hiç durmadı kızım bir sağdan bir soldan bi yerlerini cıkartıp durdu göbeğim öyle gerildi ki anlatamam, birde böyle rahmim aşağıya doğru çekiliyormuş gibi sannki biri aşağıdan vakumluyormuş gibi bir ağrı vardı,:1shok: şimdi daha iyiyim ama bugün de halsizim cok kolumu kıpırdatmak istemiyorum, :bbo:ben son 2 gün cok yoruldum kızımın odasını yerleştirdik kıyafetlerini yıkadım ütüledim cantalarımızı hazırladım ee yanlız olunca zor oldu tabi,
a.s.Neyse güzel anneler mutlu sona az kaldı allah hepimize sağlıklı bebeklerimize kavuştursun, Hepinize teşekkür ederim tekrar öpüldünüzzzz Şeniz
HERKEZE MUTLU SAĞLIKLI BOL BOL TEKMELİ HAFTASONLARI DİLERİM ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…