CANANMFB canım, Doğum iznimi ne zaman alacağım konu başlığındaki yazılarımız bir oku istersen orada herkes öğrenebildiği kadarını yazmıştı
kızlarrrrrr iyi geceler hepinize. ben bugün çok halsiz hissettim yattım tüm gün...sıcak rahatsız ediyor çok beni..ne kadar devrik cümle kurmuşum.neyse anladınız siz onu..tatlı rüyalar kendinize iyi bakın...
Merhaba güzel anneler kaç zamandır gelemiyorum malum işyerine gidemiyorum evdeyim bilgisayarımız malesef infilak etti..Minikler ve sizler nasılsınız?umarım çok çok iyisinizdir..
bu arada 1 temmuzda randevum vardı doktora gittim ve sgk yeni bir anlaşma yapmış eminim duymuşsunuzdur:teytey: 50ytl muayene verirken 11,50 ytl ödeme yaptım doğum fiyatlarında aşırı bir düşüş olmuş..Bizim minikler çoookk şanslı kızlarr:dance::dance:
hepinizi çok özledim bazen keşke işe devam edebilseydimde sizlerle uzun uzun yazışabilseydim diye düşünüyorum..
hepinizi mucxluyoruma.s.a.s.
günaydınn kızlar ve minik bebişlerrrrrra.s.
herkese mutlu,güzel ve booolll tekmeli bir hafta sonu diliyorummmyerimseniben
ecenas çım ii olmana sevindim canım dünden beri seni düşündüm vallaaaa.s
dark elf çim hazırlıklar bitiyo sanırım yavaş yavaşşş..bebişinim cicileri yıkanıp ütülenmiş:dance:.biz daha yıkıycaz bakalımma.s
birde şu doğum fiyatları düşmüş diyosunuz arkadaşlar özel hastaneler için de geçerli mi acabafisfisfis
çünkü çook pahalıydı:1no2:
mavişciğim günaydınnnn, yok yıkandıda daha ütüleneckkkkhastane çantası için bugün ütü yapacağım ama dolabına yerleşecekler için önümüzdeki haftayı bekliyoruz.
özel hastanede düştü fiyatlar, bene özelde yapacağım, doğum ve herşey dail, 7-8' i bulur diye hesaplıyorduk, 4 , en fazla 5'e çıkarmışız hastaneden, eğer çok extra birşeler olmassa
valla canım ben acıbadem hastanesine gidiyorum.senin özel sağlık sigortan var mı?yoksa ssk dan mı yararlanıcaksınn.bize epidural sezeryan 5.900,epidural normal 4.900 demişlerdi:uhm:.temmuzda da zam gelicek dediler:uhm:.CADIARZUçok pahalıydı .benim özel sigortam var ama gide gele limitim baya azalmışş.iyi oldu bu haber eğer gerçekten düştüyse canım:1hug:
Kübracığım canım benim sağol, seninki maşallahh tosuncuk, allahım nazarlardan saklasın.
bu arada ayda bir dr giderken, birden haftada 1 e düştüüüü
henüz bebek düşünmediğim içiözel sağlık sigortası için henüz araştırma halindeydimki, Hamile kaldığımı öğrendim, bu benim ödeyeceğim farktır, ama acıbadem diğer özel hastanelere göre daha pahalı, benim Hastane acıbademe göre yarı fiyatına, benim hastane ayrıca evime 10 dak olduğundan, bayağıda vantajlıyım :)
acıbadem bu temmuzda ayrıca zammınıda yapar vallaaa
arzu çok geçmiş olsun canımm umarım şimdi daha iyisindir. bende Umut Hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorumm bu fiyatlar ne zaman degişmiş canımm ben geçen hafta gittigimde muayene ücreti 25 ytl vermiştim yeni mi degişmiş acaba. birde sen hangi dra gidiyorsun. benim drum şeyma hanım.ÖNEMLİ DUYURUUUU
KIZLARRRRR ben şimdi doğum yapacağım hastaneyi aradım Yani bilenler için ÖZEL AVİCENNA UMUT HASTANESİ,
İndirim Gecerliymiş,,,,:teytey::dance::teytey:
Muane 11.5 Ytl,
Bazı Testler Ücretsizmiş,
Doğumlarda da indirim gecerliymiş,:teytey:
Nomal Doğum 115 Ytl,:dance:
Sezeryan Doğum 225 Ytl,:dance:
İnşallah bizler doğum yapana kadar bu fiyatlar gecerli olur, ve inşallah hepimizin hastanesinde gecerlidir bu fiyatlar, sizde hemen hastanenizi arayıp öğrenebilirsiniz arkadaşlar,,,
arzu çok geçmiş olsun canımm umarım şimdi daha iyisindir. bende Umut Hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorumm bu fiyatlar ne zaman degişmiş canımm ben geçen hafta gittigimde muayene ücreti 25 ytl vermiştim yeni mi degişmiş acaba. birde sen hangi dra gidiyorsun. benim drum şeyma hanım.
elfidacımm ve nihancımm çok teşekkür ederim valla helal olsun sizlere arkadaşlar hiç kimseyi atlamıyorsunuzz ben okuduklarımı unutuyorum. annemler geldilerr 3 gündür ev işleri bebişin kıyafetleri ile ugraşıp duruyorlar pek fazla eksigimiz yok onları da havuzluhana gidip tamamlamayı düşünüyoruz. bugün yada yarında eşimle birlikte oda siparişini vermeye gidecegiz nasip olursa.
bütün güzel annelerimiz ve bebişlerimiz inşllah hepiniz çok iyisinizdir.. hepinizi çoook çoook öpüyorumm.
Merhaba aslı,
Ben gülsüm hanıma gidiyorum şeyma ya gittim ama beğenmedim daha 26ci haftada bana sezeryan olursun dedi, o yüzden ben değiştirdim bi daha gitmedim ona, ben de gecen hafta kontrole gittiğimde 20 ytl verdim muane için ama bugun telefon actım bu fiyatları söylediler bu hafta tekrar kontrole gidicem hem kan testlerim var onları yaptıracağım bazı testlerde ücretsizmiş bakalım orda öğrenirim, gişede calışan arkadaşım var detaylı sorarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?