2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANANMFB canım, Doğum iznimi ne zaman alacağım konu başlığındaki yazılarımız bir oku istersen orada herkes öğrenebildiği kadarını yazmıştı

çok teşekür ederim birtanem okudum herkezin yazdıklarını seninkileride
doğruymuş muhasebecinin söylediği bilgi amaçlı duracakmış şuankı rapor içim rahatladı

canım kendinize dikkat edin artık son zamanlara yaklıştık fazla yormaya gelmior bol bol dinlemeyle gecçirmeliyiz vaktimizi gerci diyene bak ben hala çalışıyorum ama neysem

evet o ucuzlamanın bende farkındayım her gittiğimde 30 ytl ödüyordum bu kez 12 lira verdik yanlız kafama takıldı sadece muayenelerdemi inidirim yoksa doğum masraflarıda inecekmi acaba çok merak edeiyorum bilgisi olanlar varsa çok seveinirim kızlar

GÜNAYDINNN SEGİLİ ANNECİKLER VE TATLI YEĞENLERRRRİİMMMMgüzel bir Haftasnu diliyrummm
ben şuan yatağın içindeyim hem foruma bakıyorum hemde cornflakes yiyorum, eşim bana gülüyor

ECENAS geçmiş olsun, henüz doğurmadğına sevidmm, ya ben dün dedim kesin doğurdu , bende bugün hastane çantamı hazırlayacağım inşallahhhh , ya ne olur ne olmazdimi, artık g,n saymaya bşlayacağız

CANAN, rica ederim, ya bizde çok panik yapmıştık, aman ya birşey atlarız diye, birbirimize danışa danışa, hepimiz bilgilendikk, bu arada benim hastanede , hiçbir extrası sadece sezeryan 3500 ikidi, ssklı ise 2500 ödeyecekken, 1700 'e düşmüş fiyat, doğum yapacağın hastaneye sor , ama buna ağrı makinası küvez vs hiçbirşey dahil edilmemiş. benim hastanede anlayacağın doğum fiyatındada düşüş var.

günaydınn kızlar ve minik bebişlerrrrrra.s.
herkese mutlu,güzel ve booolll tekmeli bir hafta sonu diliyorummmyerimseniben
ecenas çım ii olmana sevindim canım dünden beri seni düşündüm vallaaaa.s
dark elf çim hazırlıklar bitiyo sanırım yavaş yavaşşş..bebişinim cicileri yıkanıp ütülenmiş:dance:.biz daha yıkıycaz bakalımma.s
birde şu doğum fiyatları düşmüş diyosunuz arkadaşlar özel hastaneler için de geçerli mi acabafisfisfis
çünkü çook pahalıydı:1no2:

mavişciğim günaydınnnn, yok yıkandıda daha ütüleneckkkk hastane çantası için bugün ütü yapacağım ama dolabına yerleşecekler için önümüzdeki haftayı bekliyoruz.
özel hastanede düştü fiyatlar, bene özelde yapacağım, doğum ve herşey dail, 7-8' i bulur diye hesaplıyorduk, 4 , en fazla 5'e çıkarmışız hastaneden, eğer çok extra birşeler olmassa

canalrım .. nasılsınız bakim ..
arzucugum geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayy burda oldugumn zamanda hiç bakamıyom siteye maluk kaynana evindeyim sonra bzim gelin netten çımıyoo die isyan eder... arada öle bii göz ucuyla bakıp çıkıyom işte.. ama hepinizi çok özledim kızlar...
darkelifcim yaa sorma a ben bulamadım ev temislemeye birini :)))) kendim yapıyom :))) bide hakket benim oglnalar sütlaççı olucak ... :))) ya bu aralar öle yorgunumkii çatılarım agrıyo kzılarr valla dün gece yatakta dönerken makatım agrıyodu af edersiniz.

çok dikkat edelim kızlarr artık baya zor dönemler bizi beklio daha zor yanii ötekii zorlukalrıı arar oldum valla.. inş. tez zamanda kurtuluruz.. hepinzii öptüm kıslar... heeeeeeee yigenlerime ii bakın ve bol bol SÜTLAÇ YİYİN :))))))))

ÖNEMLİ DUYURUUUU

KIZLARRRRR ben şimdi doğum yapacağım hastaneyi aradım Yani bilenler için ÖZEL AVİCENNA UMUT HASTANESİ,
İndirim Gecerliymiş,,,,:teytey::dance::teytey:
Muane 11.5 Ytl,
Bazı Testler Ücretsizmiş,
Doğumlarda da indirim gecerliymiş,:teytey:
Nomal Doğum 115 Ytl,:dance:
Sezeryan Doğum 225 Ytl,:dance:

İnşallah bizler doğum yapana kadar bu fiyatlar gecerli olur, ve inşallah hepimizin hastanesinde gecerlidir bu fiyatlar, sizde hemen hastanenizi arayıp öğrenebilirsiniz arkadaşlar,,,

Son düzenleme:
Seherciğim
Hoşgeldin Ailemizin Sütlaçcısıı :) varya sayende bütün forum harl harıl sütlaç pişiriyor :)
ne yapalım kimse olmasada yavaş yavaş yapacağız işlerimizi

Ecenas , canım almışsın sende güzel haberleri, bebişlerimiz dilerim bize heppp , şans getirir

elifciigm tabii canım yapsınlar bakıyomkii ellerini kımıldatmıuylar herkes sütlaç yapsın ama çok şeker oluyo yaa sütlaç bu anam bak duydu benimkiler. kıpırdanıyolar.. ama kendi evimde deilkim kaynanm gildeyim... :)
arzucugum ne iiymiş yaa bu peki skk lılara özle bişimi yoksa.. normal ücretlilerede geçerlimi..

valla canım ben acıbadem hastanesine gidiyorum.senin özel sağlık sigortan var mı?yoksa ssk dan mı yararlanıcaksınn.bize epidural sezeryan 5.900,epidural normal 4.900 demişlerdi:uhm:.temmuzda da zam gelicek dediler:uhm:.CADIARZUçok pahalıydı .benim özel sigortam var ama gide gele limitim baya azalmışş.iyi oldu bu haber eğer gerçekten düştüyse canım:1hug:

henüz bebek düşünmediğim içiözel sağlık sigortası için henüz araştırma halindeydimki, Hamile kaldığımı öğrendim, bu benim ödeyeceğim farktır, ama acıbadem diğer özel hastanelere göre daha pahalı, benim Hastane acıbademe göre yarı fiyatına, benim hastane ayrıca evime 10 dak olduğundan, bayağıda vantajlıyım :)
acıbadem bu temmuzda ayrıca zammınıda yapar vallaaa

merhaba kızlarr
bende şimdi erdem hastanesini aradım ( doktorum farklı hastanede ama ben orayı istemediğim için dr. erdemde de doguma girebileceginiz söylede sanırım orda yaparım)
fiyatlar
normal 400
sezeryan 750 miş

yeni uygulamayı sordum 1 gün düşüş yapmışlar sonra tekrar eski uygulamaya dönmüşler ama muayne ücreti 12 ytl ye düşmüş

elfidacım sen hangi hast. dogum yapacaksın?
bana erdemin fiyatları uygun geldi ben sema hast. de düşünüyodum epidural normal veya sezryan istiodum . semaya hiç gitmedim bu ay düşünüyoduk ama oranında fiyatları çok yüksek gerçi biz onu göze almıştık . ama ben epiduralden vazgeçtim bende bel fıtıgı var epiduralde belden iğne yapıldıgı için korktum dogumdan sonra belimde daha fazla sorun yaşarım die.. bu durumu dr.la paylaşmadım tamamen kendi fikim böle belkide belime zararı yoktur ama ben yinede korkuyorum.

Kübracığım canım benim sağol, seninki maşallahh tosuncuk, allahım nazarlardan saklasın.
bu arada ayda bir dr giderken, birden haftada 1 e düştüüüü

bakalım ne kadar olmuş teyzesii...doktor ufak tefek olcak dedi amafisfisfis

ben ayda bir gidiyom şimdilik...bakalım değişecekmii

arzucum canımm geçmiş olsun..sancıların nasıl şimdi..panik yapma inş bişey olmazz.:1hug:

bu arada selammmm a.s.

nasıl gidiyoo yaramz bişey yoktur umarım..heycan basıtı benii..her geçen gün çoğalıyoo:dance:

canım benimde hastane evime 10 dk.aradım acıbademi şimdi ne indirimi zam gelmiş:çok üzgünüm:epidral sezeyan 6.100 olmuş.epidural normalse 5.100 olmuşş:1shok:eşimde diyo değiştirelim hastaneyi diye:1no2ara cebine kalsın diyo fisfisfisbu saaten sonra nereye nasıl giderim yaa:1no2:dr çok alıştımmm:çok üzgünüm:öğrendiğimden beri ağlıyorumsenağlama ne yapıcam şimdi ya iki arada bi derede kaldımmmmmmmmmmmm:a015:

arzu çok geçmiş olsun canımm umarım şimdi daha iyisindir. bende Umut Hastanesinde dogum yapmayı düşünüyorumm bu fiyatlar ne zaman degişmiş canımm ben geçen hafta gittigimde muayene ücreti 25 ytl vermiştim yeni mi degişmiş acaba. birde sen hangi dra gidiyorsun. benim drum şeyma hanım.

elfidacımm ve nihancımm çok teşekkür ederim valla helal olsun sizlere arkadaşlar hiç kimseyi atlamıyorsunuzz ben okuduklarımı unutuyorum. annemler geldilerr 3 gündür ev işleri bebişin kıyafetleri ile ugraşıp duruyorlar pek fazla eksigimiz yok onları da havuzluhana gidip tamamlamayı düşünüyoruz. bugün yada yarında eşimle birlikte oda siparişini vermeye gidecegiz nasip olursa.
bütün güzel annelerimiz ve bebişlerimiz inşllah hepiniz çok iyisinizdir.. hepinizi çoook çoook öpüyorumm.

Son düzenleme:

Merhaba aslı,
Ben gülsüm hanıma gidiyorum şeyma ya gittim ama beğenmedim daha 26ci haftada bana sezeryan olursun dedi, o yüzden ben değiştirdim bi daha gitmedim ona, ben de gecen hafta kontrole gittiğimde 20 ytl verdim muane için ama bugun telefon actım bu fiyatları söylediler bu hafta tekrar kontrole gidicem hem kan testlerim var onları yaptıracağım bazı testlerde ücretsizmiş bakalım orda öğrenirim, gişede calışan arkadaşım var detaylı sorarım,

arzu canımm bende bu hafta kontrole gidecegim şeyma hanım benden de kan tahlili istedi ve bende 32 haftaya girecegim için çalışabilir raporu alacagım tatilde olsak dahi dogum öncesi iznimi sonrasına aktarabilmem için çalışabilir raporu almam gerekiyormuş o yüzden raporuda yazacak. şeyma hanımdan şimdilik memnunum dogum konusunda seni sıkıntıya sokacak birşey yapmam ama dogumun nasıl olacagına çatı kontrolünden sonra söylebiliriz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…