2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hizmet hastanesinde doğum yapacağım, merter ömür arasında e - 5 üzerinde , Türk böbrek Vakfı diyede geçiyor. senin hastaned fiatlar nasıl ? gerçi benim dr. bu hastanede olduğu için burdan vazgeçemeyeceğim, evimle hastane arasıda yürüyerek 10 dak.

yerim oğluşunu senin, senin oğlun bayağı tosundu son muayenede

canım tabii dr. çok önemli , ama doktorunu istediğin hasteneye götürebiliyorsun, bunun ücretide en az 1000 ytl den başlıyor, ama biliyormusun , ben olaki dr. o gün aksi bir durum olduğunda, hastenenin diğer dr. doğuma gireceğini biliyorum. , seni o hastaneye bağlayan sadece dr ise böyle bir risk te var, eşinde bi bakımdan haklı, çünkü bu ücretin üstüne daha hesaba katmadığın bir sürü masrafta ekleniyor.
Karar ama senin, çünkü burada sözkonusu sen ve içindeki candır. ağlama canım, mantıklı her bakımdan düşünüp size bütçenize uygun kararı verirsiniz. sonrasını da düşünmek lazım,

canım daha önce de dediğim gibi doktorumun doguma girmesi için erdemde olacak sanırım bugün öğrendiğime göre normal 400 sezeryan 750 miş. epidural yaptırsaydım semayı düşünüyodum bu yılki fiyatlarını bilmiorum kasım ayında bi arkadaşım semada epidural sezeryan yaptı 3000 ytl di ozaman ama sanırım fiyatla değişmiştir biz 5000 i göze almıştık. şimdide belimden dolayı epidural istemiom hemde paramız cebimizde kalır (zaten bu yıl baya borcumuz neim var para cepte kalmaz ama borçlar eksilir biraz,zaten tüp bebek tedavisi,dr.,tahliller testler, bebek odası diğer vs. masrafları 10.000ytl yi geçti yazık kocişime bari doguma az para versin )yıllardır herkes sezeryan yapıyo onlara bişi olmadıgına göre banada olmaz herhalde..ama epidurali daha hamile kalmadan beri çok istiodum uyanık olup kızımın ilk halini görebilmeyi...hakkımızda hayırlısı ne olsunnn

canım senin bilgin vardır benim dr. başka hast. çalışıo benim için erdeme gelicek ozaman hastane yine aynı parayımı alıyo dr.a zaten extra para vercez hastanin dr.u girmicek doguma fiyatlar yine aynı mı olur?

elifciğim canım, bizde extra masraflar çıkmamasını ümid ediyoruz, çünkü hastenenin verdiği fiyata genelde sadece doğum yatak normalde 1 gece , sezeryanda 2 gece, bir o kadar refakatci içinde dahil. küvez ağrı makinası, doğum sonrası bazı testler bu ücrete tabii değil, bunu da genelde kimse akıl etmiyor sormayı ve sonra hastane bizi kazıkladı -diyor.süprizle karşılaşmamak için ltf herşeyi sorun, örneğin bebişim dilerim küveze gerek kalmaz, ama küveze girmesi gerekirse, günlüğü yaklaşık 250 ytl. anneye ve bebişe baz testler uygulanıyor doğum sonrası, bunlarında nerdeyse birçoğu doğum ücretinin içinde değil, HAZIRLIKLI OLUN.
doktorunu dışarıdan getiriyorsan, Doktor bu farkı senden alıyor... yani bunu extra ödüyorsun, bunuda mutlaka öğrenmelisin, önden dr. la anlaşmalısın, nekadar ister ? doğum sonrası anlaşma gibi bir ihtimalin yok ne isterse onu ödemek durumunda kalırsın beim arkadaşım 2 yıl önce, dışardan getirdiği için, doktoruna extra 1000 ytl ödemişti.

benim dr sordum ben başka bi hastaneye gelebilirmisiniz diyeeee.mümkün değil canım ben burayla anlaşmalıyım başka hastaneye gitmem yasak demiştii:1no2:.ne yapıcağımı bilemiyorummmmmmmmm:sm_confused:

benim dr sordum ben başka bi hastaneye gelebilirmisiniz diyeeee.mümkün değil canım ben burayla anlaşmalıyım başka hastaneye gitmem yasak demiştii:1no2:.ne yapıcağımı bilemiyorummmmmmmmm:sm_confused:

canım, kesinlikle senin doğumuna o girecekse, ve sende ondan başkasına doğum yaptırmak istemiyorsan o zaman dr neredeyse orada doğum yap, canım, burada herşeyi yaşayacak olan sensin,
ama oraya vereceğeim fazla parayı bebişime ve kendime harcarım dersen , tez yoldan araştırmalısın ... vakit yaklaşıyor ... Zor karar

canım iyice kafam karıştı ne yapcağımı bilmez haldeyim:1no2:.tamam verelim o parayı ama gerçekten çok pahalı.CADIARZUverebilicek durumdayız çok şükür ama.dediğin gibi bebeğime harcarım yani..bilemiyorum sabahtan beri başım çatlıyor:a015:.bu saatten sonra nerde nasıl dr bulucam kime gidicem bilemiyorum şaştım kaldım ...fisfisfisçok teşekkkür ederim arkadaşım önerilerin için.seni ve bebişini çoookk öpüyorummmmmŞeniza.s.

Canım benim sıkma kendini, daha nerden baksan 7 haftan var, dr bulman 1 haftada sürse yine vaktin kalır, bizimde çok şükür durumumuz fena sayılmaz, ama yinede ince hesap yapıyorum, doğumu yaptıktan sonra sadece bebiş ve aile kalıyor, acıbademmiş yoksa başka hastaneymiş hatırlamayacaksın bile. bebişine bir kaç bin YTL kenara koymuş olursun dimi ? ,kendine iyi bak, bebişini öpüyorum bende coksekeriremsu , bunun için kendini üzme, burada bursalı birsürü anne adaylarımız var, :enbuyukkknlara danışsana canım

canım istersen bir de medical parkla görüş.orada doğum yapan arkadaşlarım var ve çok memnun kalmışlar.bir arkadaşım da bu ay sonunda doğumunu orada yapacak kısmetse.benim doktorum zübeyde hanımın doktoru olmasaydı ben de giderdim oraya.ama canını sıkma bak son zamanların hayırlısı ne ise o olsun.

selammm kızlarr nasılsınız bakalım bebişleriniz de iyidir umarımmmmmma.s.
a.s.darkelfçim ve cyıldız çok teşekkür ederim arkadaşlarımmm:1hug:iyiki varsınız
nar_ıbeyzacım maşallah bebişine canım
herkese güzel bir pazar günü diliyorummmyerimseniben

mrb hamişler inşallah hepiniz iyisinizdir. tabi son ayda ne kadar iyi olunabilirse... benim kaşıntılarım biraz hafifledi çok şükür. Allah diğer kaşıntısı olan hamilelerin de yardımcısı olsun. ancak bunu yaşayan anlar, bu durumdayken alerji olmak gerçekten çok zor. ilaçları kullanmıyorum hafifledi diye tekrar şiddetlenirse kullanıcam. mecbur olmadıkça ilaç almak istemiyorum. aaay inşallah hiçbirimiz ilaç kullanmak zorunda kalmayız. son ayımız da hayırlısıyla bitseydi. herkese bebişlerle iyi vakit geçirmeler...

hamilelerin yalnızca yüzde 5'i 40. haftasında doğuruyormuş. ben bunu duyunca bizimki 40 ı beklemz dedim. hissediyorum sanki içerde canı çok sıkılmış. annesi gibi uzun süre bi yerde kalamaz o. bakalım bizler hangi haftalarda doğum yapıcaz. normal olsun da kaçıncı haftada olursa olsun...

merhaba güzel agustos anneleri ,bugün foruma pek giren olmamış ee tabi bu güzel havanın tadını çıkarıyosunuz dimi... mervecim evet duydugun dogru genelde 37. haftadan sonra heran dogabilirler benim doktorumda gecen böle dedi 37. haftadan sonra beklioruz helede kızsa kesin erken dogarmış.. benim sata göre 20 agustos görünüo ama doktor agustosun başında kesin dogar dedi benim sezeryan olacagı için bizde 08.08.08 de dogsun istiyoruz ee tabi kızım daha aceleci cıkıp erken dogmazsa...

canım daha iyisin umarım,

bütün annelere ve bebişlerine iyi ve mutlu pazarlar diliyorum.:teytey::sm_cool:

geçmiş olsn canım, kaşıntılarının hafiflemesine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…