CANIM YAZINI ALINTI YAPTIM ÇÜNKÜ BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ AYNI GÜN EVLENMİŞİZ BENDE 18 AĞUSTOSTA EVLENDİM EŞİMİN YAŞI BÜYÜK DİYE İSTEDİKkızlar ben de evde yalnızım bugün eşim dışarı çıktı. ben evde çok sıkılıyorum. zeynepnur kucağımda olacaktı ki şimdi.AAAAH aaaaah. zaten biraz da onun için erkenden çocuk istedik. biz evleneli daha bi sene olmadı. 18 ağustosta evlendik. eşimi çok sıkıyodum. o dışarı çıkarken resmen çocuk gibi mızmızlanıyorum, gitmesin evde yalnız kalmayım diye. buraya tayinim çıkalı daha 2 sene olmadı, arkadaş çevresi yapamadım. eşim olmadan olmuyo. ama bebişimiz olunca o kdar sıkılacağımı düşünmüyorum.
CANIM YAZINI ALINTI YAPTIM ÇÜNKÜ BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ AYNI GÜN EVLENMİŞİZ BENDE 18 AĞUSTOSTA EVLENDİM EŞİMİN YAŞI BÜYÜK DİYE İSTEDİK
SELAM GÜZEL ANNELER SEVİMLİ BEBİŞLERİ UMARIM HERKES İYİDİR YALANCI SANCILAR HARİCİNDE BEN BUGÜN DOĞURUYORUM SANDIM AŞIRI SANCI GİRİP ÇIKTI BİDE KAHVERENGİ Bİ SIVI İLE KARŞILAŞTIM AZ GELDİ GERİSİ GELSEYDİ DR. GİDİCEKTİK HEMEN SANCI İLE BİRLİKTE OLUNCA KORKTUK BAKALIM ŞİMDİLİK İYİYİM AMA NE ZAMAN NE OLCAĞIMIZ BELLİ DEĞİL ALLAHA EMANET OLALIM HEPİMİZ HEPİNİZİ ÖPTÜM a.s.
CANIM YAZINI ALINTI YAPTIM ÇÜNKÜ BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ AYNI GÜN EVLENMİŞİZ BENDE 18 AĞUSTOSTA EVLENDİM EŞİMİN YAŞI BÜYÜK DİYE İSTEDİK
SELAM GÜZEL ANNELER SEVİMLİ BEBİŞLERİ UMARIM HERKES İYİDİR YALANCI SANCILAR HARİCİNDE BEN BUGÜN DOĞURUYORUM SANDIM AŞIRI SANCI GİRİP ÇIKTI BİDE KAHVERENGİ Bİ SIVI İLE KARŞILAŞTIM AZ GELDİ GERİSİ GELSEYDİ DR. GİDİCEKTİK HEMEN SANCI İLE BİRLİKTE OLUNCA KORKTUK BAKALIM ŞİMDİLİK İYİYİM AMA NE ZAMAN NE OLCAĞIMIZ BELLİ DEĞİL ALLAHA EMANET OLALIM HEPİMİZ HEPİNİZİ ÖPTÜM a.s.
Günaydın herkese
Kızlar Arzu nasıl cuma gunu iyi değil di
bana haber verin lütfen aklımdan cıkmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?