2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifciğim , mevezeynepnur, haklısınız benim kız sanki 38. en geç 39. haftada gelir gibi, sata göre 5.8. ama ben temmuz annesi olacağım sanki.
bugün pek kimse yok, hava güzel, pazar , eşler evde. biz eşimle şu an yarışı izliyoruz, bir taraftan bende forumada takılıyorum :)

kızlar ben de evde yalnızım bugün eşim dışarı çıktı. ben evde çok sıkılıyorum. zeynepnur kucağımda olacaktı ki şimdi.AAAAH aaaaah. zaten biraz da onun için erkenden çocuk istedik. biz evleneli daha bi sene olmadı. 18 ağustosta evlendik. eşimi çok sıkıyodum. o dışarı çıkarken resmen çocuk gibi mızmızlanıyorum, gitmesin evde yalnız kalmayım diye. buraya tayinim çıkalı daha 2 sene olmadı, arkadaş çevresi yapamadım. eşim olmadan olmuyo. ama bebişimiz olunca o kdar sıkılacağımı düşünmüyorum.

MRB GÜSEL ANNELERİM VE MİNİKLERİMMM NASILSINIZ BUGÜN?
ELFİDAcım maşallah kızçene :) gene eminönünü fethettin demek :) insanın oraya gidince gerek yoksa da aası geliyor walla o minik güzel şeyleri gördükçe. daha bizim cadının kıyafetlerini yıkamadık ama dalinin kokusu çok güzel,herhalde dalinle yıkamaya devam ederim bundan sonra.haftaya başlıcaz biz de yıkama ütüleme işlerine hayırlısı ile.ben de yarın nst ye giricem,bakalım ne dicekler?
SEHERcim sütlaç güzeli kayınvalidendesin ama özletme kendini şekercim
ASLIcım gözünaydın birtanem güsel telaşa annenlerde katıldı ne güsel.eminönünde soracağın yer olursa söle tarif ederim tatlım.havuzlu handan tüm eksiklerini tamamlayabilirsin,çok güsel şeyler var cnm
MAVİŞcim dediğin gibi dr değiştirmek zor gelebilir ama eşin de doğru diyor aslında. anneannem bursa medical parkta ameliyat oldu çokta memnun kaldı tatlım.istersen sana o hastanede iyi kadın doğumcu kimmiş ismini öğrenirim,istanbuldaki medical parklarda çalışan arkadaşlarım var.
MERVEcim kaşıntılarının hafiflemesine sevindim cnm. dediğini ben de okudum çok yerde,evt bebişlerin %5i belirtilen tarihte yani 40 haftayı doldurunca doğuyormuş.ama yaz ve sıcak olması bizimkilerin erken gelmesini daha da tetikleyebilirmiş cnm,kızlar zaten zamanı doldurmuyorlar.drlarda 37 haftadan sonra her an bekle diyorlar.evde yalnızım demişsin cnm,neyseki bak bizler varız :) sıcaklarda pek kimse girmiyor ama gene de ara ara da olsa yazışabiliyoruz

CANIM YAZINI ALINTI YAPTIM ÇÜNKÜ BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ AYNI GÜN EVLENMİŞİZ BENDE 18 AĞUSTOSTA EVLENDİM EŞİMİN YAŞI BÜYÜK DİYE İSTEDİK

SELAM GÜZEL ANNELER SEVİMLİ BEBİŞLERİ UMARIM HERKES İYİDİR YALANCI SANCILAR HARİCİNDE BEN BUGÜN DOĞURUYORUM SANDIM AŞIRI SANCI GİRİP ÇIKTI BİDE KAHVERENGİ Bİ SIVI İLE KARŞILAŞTIM AZ GELDİ GERİSİ GELSEYDİ DR. GİDİCEKTİK HEMEN SANCI İLE BİRLİKTE OLUNCA KORKTUK BAKALIM ŞİMDİLİK İYİYİM AMA NE ZAMAN NE OLCAĞIMIZ BELLİ DEĞİL ALLAHA EMANET OLALIM HEPİMİZ HEPİNİZİ ÖPTÜM a.s.

canım kahverengi sıvı demişsin kanla karşık akıntı gibimi ? geçen okudum tıkaç oluymuş doguma yakın o düşermiş acaba seninkide o mu ki ?

ii akşamlar kızlar
kim var kim yok bakalım
yazılanları sürekli okuyorum ama çok yazamıyorum çocuklardan bana fırsat kalmıyoki neyse hadi bakalım az kaldı hamileliğin son rutuşlarını yapıoruz tadını çıkaralımmm

slm arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.benimde iki gündür ağrılarım yoğunlaştı.kasılmalarda sıklaştı.karnım taş gibi sert.ve bebeğin hareketleri artık canımı daha çok acıtıyor.dün akıntımda biraz kan vardı.görünce aklım gitti.kocaman bi çığlık attım.çünkü ilk defa oldu.sonra sürekli kontrol ettim ama birdaha olmadı.o bir iki damla açık kırmızı yoğun kıvamlı kan neydi merak ediyorum.devamı gelseydi dr umu arıcaktım ama gelmedide.daha kontrol günümede var.umarım bunlar normaldir?fikriniz varmı arkadaşlar?

Merhaba Güzell anneler ve melekleri,,

Gamzeki Canım umarım iyisindir görüşemedik, Özledim

nazocan25 Geçmiş olsun canım,

İYİ GECELERRR SEVGİLİ ANNELERRR VE KUZUCUKLAARR

MERVEZEYNEPNUR canım benim, evliliğin daha baharında hamile kalmışsın, ama yabancı bir yerde , istekler değişiyor, yakının olmayınca, kafadarda bulamayınca zor tabii, bende 20 ağustos 2006 da evlendim, biz biraz daha bebek için vakit var diye düşünüyorduk , bizim kızçe Kazaran geldi

NİHANCIĞIM; dalin bulayım bende alacağım , sorma yaa canım, birdaha belki gidemem uzun süre eminönüne. Eksikler tamamlamak için birebir yer. Ama çok para gidiyor o nedenle biraz uzak durmalıyım oradan. Gereksiz bişey de almadık, ama eksik bitmiyor.bir türlü alez bulamadık, hepsinin altı özel kaplamalı, su geçirmez özel malzeme ile kaplıydı. Sonunda yine idaştan buldum normal bir alez, gerçi yataktan 10 cm daha dar ama olsun. Nihancığım yavaş yavaş çantaları hazırlamak lazım, hazırlamaya başlayınca eksikler çıkıyor. Örneğin ben dün ütüledim, 3 tane gecelik 2 pijama takımım var, birinin paçası uzun, son an fark ettim, paçası uzundu yıkadıktan sonra çeker diye sonra yaptırırım diye , ve unutmuşum, o pijama takımıda çok kullanışlı olduğundan hastanede illa giyeceğim ,
sonra çamaşırlarnızı deneyin, ben çamaşırların dantellerinin olaki sezeryan olursam diye deneyeyim dedim, tam ameliyat yerine denk geldiğini fark ettim, dünyada para vermiştim, hastane için özel almıştım, o da kenara ayrıldı şimdi, hamilelik boyunca özel hamile slipi kullanıyorum, hamilelik öncesi string giyerdim sadece onuda giyemeyeceğime göre , şimdi yeniden çamaşır almam gerekecek , aklınızda bulunsun ,
Bu arada NSt de çok heyecanlanacaksın eşim telefonuna kaydetti kalp atış seslerini, çok güzel birşey, ben haftaya Cuma yine nst ye bağlanacam, artık haftada 1 ‘e düştü bizim muayene .
Hayırlı olsun, Elvincikle yarın bol yakınlaşmalar Annesi

GAMZEKİİ , canım geçmiş olsun, bu ne sancısı şimdi yaaa? Yalancı sancı bumu ? bu arada kahve sıvı neymiş ? sordunmu dr’a yada bilen birine, dikkatli ol, Allaha Emanet olun anneler ve bebişleri

NAZOCAN ya sana olan nedir şimdi? Dr neden aramadın? Kızlar beni neyi beklediğini bilmediğimdenmidir nedir , günler yaklaşıyor korkuyorum, , en ufak bir kanaman olursa dr unu ara , ihmal etmeeeeeeeee sakın. Seni korkutmak istemiyorum ama önemli , kendine iyi bak canım

gamzecim tesadüfe bak aynı tarihte evlenmişiz. belki bebişlerimiz de aynı tarihte doğar sen benden 12 gün falan öndesin galiba. ama belli olmaz belki aynı gün doğururuz. sen nasıl doğum düşünüyodun? ben normal istiyorum, inşallah normal olur, bu sıralar hep araştırma yapıyorum nasıl daha kolay doğar diye..

gamzecim ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim, çünkü hamilelikteki akıntılar hiç de normal değil. ben zaten korkak biriyim, bi de önceden kanama geçirdiğim için biliyorum çok zor bi şey devam etmese de git doktora kontrole. benim de önce kanamam olmuştu, 10 gün sonra da kahverengi sıvı gelmişti. Allah korusun plasenta ile ilgili bi durum olabilir bak. çok geçmiş olsun..

kızlarr günaydın nasılsınız bugün bakalım benim melek yigenlerim nasılmış bugün....teyzelerii onların dödlerini yer:)
gamzecigim canım çok büüyk geçmiş olsun canım .. canım sakın erken dogurmaya kalkma kıs ne saman dogacak die sabırsızlanıyoz ama allahım erkende vermesin inş.. valla rahatlamak istiyos ama allah yavrularımısa saglık versin de öle rahatlayak...
üff benimd e agzımda dilimd eolan bi kaç yara geçmedii uyus olcam yaa yemen zor yiyom..
allah yardımcımız olsun...

Günaydın annişler ve melekleri,
Bizde kızımla demir ilacımızı almak için kalktık ama şimdi yine uyumaya gidiyoruz,
Seher nerlerdesin gıss, merak ettiriyon bak döferim haaaklava:
Geçmiş olsun senin ağzında yara varken bişey de yiyemezsin sen şimdi canım:teselli:
Geçer inş. hemen,
Neyse bis yatmaya didiyoz kızımla, a.s.

canım evde yoktum bi kaç gündür.. eccük gesdik biism afacanlarla... hakket ya yemek yiyemiom ne kötü bi durum yaaaaa....

günaydın herkese çoktan giremiyorum foruma ama arada bakıyorum malum işler yoğun bi de iyice ağırlaştık ondan da sanırım. geceleri çok zorlanıyorum uyurken. son günler baya zor geçiyo ama bi heyecanda basmıyo değil tabi az kaldığı aklıma gelince. nese herkesi çok öpüyorum . sehercim ağzın için karadut pekmezi öneriyorum canım geçmiş olsun .

günaydın arkadaşlar ve minik bebişlerrrr:1hug:
nasılsınız umarım herkes iyidira.s
hepinize güzel bir gün olsunn a.s.
öpüyorummmmmmŞeniz

Günaydın herkese
Kızlar Arzu nasıl cuma gunu iyi değil di
bana haber verin lütfen aklımdan cıkmadı hiç

Teşekkür ederim, daha iyiyim ama yokluyor arada minik kızım, bazen dayanılmıcak gibi sancı oluyor ne hareket edebiliyorum ne konuşabiliroyrum, birde yanlız olmak evde zor, bakalım yarın kontrolüm ve testlerim var doktorumuz ne dicek ne önericek bize,,a.s.

Mavişcim günaydın canım,a.s.

günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
benim bugün biraz çarpıntm var bu arada kolu çatlayan varmı aranızda bugün dikkatimi çekti başlarda hafif vardı şimdi baya bi belirginleşti ama sadece sol kolumda var sağda bişi yok acaba sağlak oldugum içnmi sol kolumu fazla kullanmadım sanırım oda çatladı karnımdaki çatlaklardan bahsetmeme gerek bile yok harita gibiyim zaten... 2 saat sonra kayınvaldem ve kayınpederim gelecekler bende evi biraz toparlamaya çalışıyorum kaç gündür dikiş dikiom die evi baya dagıtttım dikişimde hala bitmedi o ayrı....çok tembel oldum ben yaaaa
sehercim agız yarasını çok ii bilirim bende de çok olur daha önce dr. gitmiştim b vitamini eksikliğinden kaynaklanıyomuş b vitamini içince geçiodu ee şimdi her gün içiom yine agzım yara sanırım bebiş alıyo vitaminlerimizi bizde böle yaralarla ugraşıyoz... neyse kızlar ben işlerime devam edeyim hee bide bi süre girmeyebilirim nete haberiniz olsun kayınvaldem gelcek ya karışmaz ama bilg. başında oturmam bebege zararlıdır die mutlaka uyarıcak en iisi ben önceden tedbirimi alimmm.... hepinizi ve o tontiş yiğenlerimi tocaman öpüoommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…