günaydın dünyanın en tatlı annelerikızlarr günaydın nasılsınız bugün bakalım benim melek yigenlerim nasılmış bugün....teyzelerii onların dödlerini yer:)
gamzecigim canım çok büüyk geçmiş olsun canım .. canım sakın erken dogurmaya kalkma kıs ne saman dogacak die sabırsızlanıyoz ama allahım erkende vermesin inş.. valla rahatlamak istiyos ama allah yavrularımısa saglık versin de öle rahatlayak...
üff benimd e agzımda dilimd eolan bi kaç yara geçmedii uyus olcam yaa yemen zor yiyom..
allah yardımcımız olsun...
Teşekkür ederim, daha iyiyim ama yokluyor arada minik kızım, bazen dayanılmıcak gibi sancı oluyor ne hareket edebiliyorum ne konuşabiliroyrum, birde yanlız olmak evde zor, bakalım yarın kontrolüm ve testlerim var doktorumuz ne dicek ne önericek bize,,a.s.
Mavişcim günaydın canım,a.s.
elifcigim aynı benim evde dagınık yaa napcam bilmiyom nefes alamıyom daralıyom saten... hele bide agız yaram var rahatsız edioo ev işlerini yapamadın die delriiyom halaaa... nefrett ettim yaa.. yaa kaburga agrısı varr .. bacak agrısı var... bide zaten sıcakk... anam varda var.. napcaz böle yaa eşimd eyapma kalsın işler dio içim rahat etse keşke ama olmuyoo offfffff valla çıldırcamm...
canancıgım bilmiyom bend evalla canım dilimdeki yaradan hiç bişi dogru yiyemiyom ne kötü yaa... ben ve yemek yiyememk... hemd eben gibi birisi.. öle halsiizmkii .. allahım... hepimize yardım etsin kzılarr.. az kaldı az kaldı diosda anam geçmio sanki günler beeeeeee ....
Canım yanında kalacak kimse yok mu?
sanırım hepimiz artık bunlara hazırlanmalıyız
yaklasıyor yolcularımızın geliş zamanları
:)))
operim
ay kızlar az önce doğum yapacağım hastaneden aradılar doktorumun acil işi çıkmış yarından itibaren yokmuş ayın 23 ünde gelicekmiş eee ayın 26 sında doğum olucaktı ya erken doğum falan olursa doktorum yok ben napıcam şimdi yaa hatta haftaya pazartesi kontrolüm de vardı nolcak şimdi çok şaşkınım aksiliğe bakın yaa
evet canım ya panikten aklıma gelmedi işte insan doktoruna çok alışıyo aileden gibi oluyo, aradım hastaneyi başka bir doktora yaptırabilirmişim kontrolleri randevu aldım umarım doktorum doğuma kadar gelebilir...
KIZLAR MERHABA...
UZUN Bİ ARADAN SONRA YAZIYIM DEDİM...
BUGÜN MİNİK PRENSESİM BENİ ÇOK KORKUTTU...İNANIN SUAN BUNLARI YAZARKEN BİLE AĞLIYORUM.( DÜNE KADAR HERSEY YOLUNDAYDI. SABAH Bİ KASIK AĞRISIYLA UYANDIM Kİ SORMAYIN. AMAN ALLAHIM NASIL Bİ AĞRIDIR BU. SANDIM Kİ DOĞUM SANCISI... EŞİME BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA KIVRANIŞLARIMA O DA UYANDI... BEBEĞİM HİÇ KIPIRDAMIYOR KASKATI KESİLMİŞ.... BENDE SANCIDAN KIVRANIYORUM. GEÇMEK BİLMEDİ... AYAĞA KALKSAM DÜŞÜCEM BUNDAN EMİNİM. DEDİM SANIRIM BEBEĞİM GELİYOR... O SIRA ÇOK AFEDERSİNİZ ALTIMA YAPTIM... EŞİMDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI HASTANEYE GİDELİM DİYOR AMA AYAĞA KALKMAYA DERMANIM YOK.15 DK FALAN BÖYLE Bİ MÜCADELE YAŞADIK.BEN BAS BAS BAĞIRIYORUM...NEYSE SONRA TOPARLADIM KENDİMİ AYAĞA KALKTIM...AYAĞA KALKMAMLA KIZIMIN HAREKETLENMESİ BİR OLDU.ONDAN SONRA SANCILARIMDA AZALDI..İLK DEFA BÖYLE BİŞEY BAŞIMA GELİYOR VEDE ÇOK KORKTUM. BUGÜN KONTROLÜM VAR BAKALIM OLANLARI DOKTORA ANLATICAM...BENİM BEBEK TERSTİ SANIRIM DÖNMEK İSTEDİ ODA BENDE SANCI YAPTI... ARA ARA HALA KASIKLARIMA DOĞRU SANCILAR GELİYOR AMA SABAHKİ KADAR AĞRILI DEİL... HERAN DOĞUM HABERİMİ ALABİLİRSİNİZ KIZLAR BUARADA... BEN ARTIK İYİCE EMİN OLDUM. BU ARALARDA HERAN DOĞURABİLİRİM....
BU YAŞADIKLARIMI SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM... KENDİNİZE VE MİNİK KELEBEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKIN KIZLAR. BİZ ŞİMDİ BİRAZ DİNLENİCEZ...a.s.
kizlar merhaba...
Uzun bi aradan sonra yaziyim dedim...
Bugün minik prensesim beni çok korkuttu...inanin suan bunlari yazarken bile ağliyorum.( düne kadar hersey yolundaydi. Sabah bi kasik ağrisiyla uyandim ki sormayin. Aman allahim nasil bi ağridir bu. Sandim ki doğum sancisi... Eşime belli etmemeye çalişiyorum ama kivranişlarima o da uyandi... Bebeğim hiç kipirdamiyor kaskati kesilmiş.... Bende sancidan kivraniyorum. Geçmek bilmedi... Ayağa kalksam düşücem bundan eminim. Dedim sanirim bebeğim geliyor... O sira çok afedersiniz altima yaptim... Eşimde ne yapacağini şaşirdi hastaneye gidelim diyor ama ayağa kalkmaya dermanim yok.15 dk falan böyle bi mücadele yaşadik.ben bas bas bağiriyorum...neyse sonra toparladim kendimi ayağa kalktim...ayağa kalkmamla kizimin hareketlenmesi bir oldu.ondan sonra sancilarimda azaldi..ilk defa böyle bişey başima geliyor vede çok korktum. Bugün kontrolüm var bakalim olanlari doktora anlaticam...benim bebek tersti sanirim dönmek istedi oda bende sanci yapti... Ara ara hala kasiklarima doğru sancilar geliyor ama sabahki kadar ağrili deil... Heran doğum haberimi alabilirsiniz kizlar buarada... Ben artik iyice emin oldum. Bu aralarda heran doğurabilirim....
Bu yaşadiklarimi sizle paylaşmak istedim... Kendinize ve minik kelebeğinize çok iyi bakin kizlar. Biz şimdi biraz dinlenicez...a.s.
çok geçmiş olsun birtanem kendine çok dikkat et lütfen doktordan gledikten sonra neler olmuş yazarmısın merak edeceğiz seniKIZLAR MERHABA...
UZUN Bİ ARADAN SONRA YAZIYIM DEDİM...
BUGÜN MİNİK PRENSESİM BENİ ÇOK KORKUTTU...İNANIN SUAN BUNLARI YAZARKEN BİLE AĞLIYORUM.( DÜNE KADAR HERSEY YOLUNDAYDI. SABAH Bİ KASIK AĞRISIYLA UYANDIM Kİ SORMAYIN. AMAN ALLAHIM NASIL Bİ AĞRIDIR BU. SANDIM Kİ DOĞUM SANCISI... EŞİME BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA KIVRANIŞLARIMA O DA UYANDI... BEBEĞİM HİÇ KIPIRDAMIYOR KASKATI KESİLMİŞ.... BENDE SANCIDAN KIVRANIYORUM. GEÇMEK BİLMEDİ... AYAĞA KALKSAM DÜŞÜCEM BUNDAN EMİNİM. DEDİM SANIRIM BEBEĞİM GELİYOR... O SIRA ÇOK AFEDERSİNİZ ALTIMA YAPTIM... EŞİMDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI HASTANEYE GİDELİM DİYOR AMA AYAĞA KALKMAYA DERMANIM YOK.15 DK FALAN BÖYLE Bİ MÜCADELE YAŞADIK.BEN BAS BAS BAĞIRIYORUM...NEYSE SONRA TOPARLADIM KENDİMİ AYAĞA KALKTIM...AYAĞA KALKMAMLA KIZIMIN HAREKETLENMESİ BİR OLDU.ONDAN SONRA SANCILARIMDA AZALDI..İLK DEFA BÖYLE BİŞEY BAŞIMA GELİYOR VEDE ÇOK KORKTUM. BUGÜN KONTROLÜM VAR BAKALIM OLANLARI DOKTORA ANLATICAM...BENİM BEBEK TERSTİ SANIRIM DÖNMEK İSTEDİ ODA BENDE SANCI YAPTI... ARA ARA HALA KASIKLARIMA DOĞRU SANCILAR GELİYOR AMA SABAHKİ KADAR AĞRILI DEİL... HERAN DOĞUM HABERİMİ ALABİLİRSİNİZ KIZLAR BUARADA... BEN ARTIK İYİCE EMİN OLDUM. BU ARALARDA HERAN DOĞURABİLİRİM....
BU YAŞADIKLARIMI SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM... KENDİNİZE VE MİNİK KELEBEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKIN KIZLAR. BİZ ŞİMDİ BİRAZ DİNLENİCEZ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?