kizlar merhaba...
Uzun bi aradan sonra yaziyim dedim...
Bugün minik prensesim beni çok korkuttu...inanin suan bunlari yazarken bile ağliyorum.( düne kadar hersey yolundaydi. Sabah bi kasik ağrisiyla uyandim ki sormayin. Aman allahim nasil bi ağridir bu. Sandim ki doğum sancisi... Eşime belli etmemeye çalişiyorum ama kivranişlarima o da uyandi... Bebeğim hiç kipirdamiyor kaskati kesilmiş.... Bende sancidan kivraniyorum. Geçmek bilmedi... Ayağa kalksam düşücem bundan eminim. Dedim sanirim bebeğim geliyor... O sira çok afedersiniz altima yaptim... Eşimde ne yapacağini şaşirdi hastaneye gidelim diyor ama ayağa kalkmaya dermanim yok.15 dk falan böyle bi mücadele yaşadik.ben bas bas bağiriyorum...neyse sonra toparladim kendimi ayağa kalktim...ayağa kalkmamla kizimin hareketlenmesi bir oldu.ondan sonra sancilarimda azaldi..ilk defa böyle bişey başima geliyor vede çok korktum. Bugün kontrolüm var bakalim olanlari doktora anlaticam...benim bebek tersti sanirim dönmek istedi oda bende sanci yapti... Ara ara hala kasiklarima doğru sancilar geliyor ama sabahki kadar ağrili deil... Heran doğum haberimi alabilirsiniz kizlar buarada... Ben artik iyice emin oldum. Bu aralarda heran doğurabilirim....
Bu yaşadiklarimi sizle paylaşmak istedim... Kendinize ve minik kelebeğinize çok iyi bakin kizlar. Biz şimdi biraz dinlenicez...a.s.
KIZLAR MERHABA...
UZUN Bİ ARADAN SONRA YAZIYIM DEDİM...
BUGÜN MİNİK PRENSESİM BENİ ÇOK KORKUTTU...İNANIN SUAN BUNLARI YAZARKEN BİLE AĞLIYORUM.( DÜNE KADAR HERSEY YOLUNDAYDI. SABAH Bİ KASIK AĞRISIYLA UYANDIM Kİ SORMAYIN. AMAN ALLAHIM NASIL Bİ AĞRIDIR BU. SANDIM Kİ DOĞUM SANCISI... EŞİME BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA KIVRANIŞLARIMA O DA UYANDI... BEBEĞİM HİÇ KIPIRDAMIYOR KASKATI KESİLMİŞ.... BENDE SANCIDAN KIVRANIYORUM. GEÇMEK BİLMEDİ... AYAĞA KALKSAM DÜŞÜCEM BUNDAN EMİNİM. DEDİM SANIRIM BEBEĞİM GELİYOR... O SIRA ÇOK AFEDERSİNİZ ALTIMA YAPTIM... EŞİMDE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI HASTANEYE GİDELİM DİYOR AMA AYAĞA KALKMAYA DERMANIM YOK.15 DK FALAN BÖYLE Bİ MÜCADELE YAŞADIK.BEN BAS BAS BAĞIRIYORUM...NEYSE SONRA TOPARLADIM KENDİMİ AYAĞA KALKTIM...AYAĞA KALKMAMLA KIZIMIN HAREKETLENMESİ BİR OLDU.ONDAN SONRA SANCILARIMDA AZALDI..İLK DEFA BÖYLE BİŞEY BAŞIMA GELİYOR VEDE ÇOK KORKTUM. BUGÜN KONTROLÜM VAR BAKALIM OLANLARI DOKTORA ANLATICAM...BENİM BEBEK TERSTİ SANIRIM DÖNMEK İSTEDİ ODA BENDE SANCI YAPTI... ARA ARA HALA KASIKLARIMA DOĞRU SANCILAR GELİYOR AMA SABAHKİ KADAR AĞRILI DEİL... HERAN DOĞUM HABERİMİ ALABİLİRSİNİZ KIZLAR BUARADA... BEN ARTIK İYİCE EMİN OLDUM. BU ARALARDA HERAN DOĞURABİLİRİM....
BU YAŞADIKLARIMI SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM... KENDİNİZE VE MİNİK KELEBEĞİNİZE ÇOK İYİ BAKIN KIZLAR. BİZ ŞİMDİ BİRAZ DİNLENİCEZ...a.s.
iyiyiz seherciim nst de normal çıktı.21inde gideceğim tekrar muayeneye.henüz doğum şekli belli deil. bugün gene eşim sordu.sezeryan olursa falan diye 38.hafta ağustosun ilk haftasına geliyor. cnm sıkıldı izne gidiyormuş doktorum.oldu da normal geldi,sancım tuttu,kadın tatilde napcam ben yawww..ona canım sıkıldı işte
havvacım sen de yat dinlen kuşum dra gidene kadar,yorma kendini
kızlar bende şimdi kontrolden geldim... bebeğim hala tersmiş( doktora sancılarımı sordum yarın nstye bağlan ona göre bişey söyleyelim dedi. onun dışında çok şükür ki hersey yolundaymış. bebeğimin kilosunu söylememekte direndi. ama ben netteki formülle bebeğimin yaklaşık 2 kilo 300 gram olduğunu öğrendim.bu gidişle bebeğim hiç dönmicek (( herseyin hayırlısı tabi ama ben sezeryan olmak istemiyorum ((( kızlar benim için dua edin nolur? doğuma kadar bebeğim dönsün...
hepinizi çok seviyor vede öpüyorum...
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?