2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiihh canım çok büyük geçmiş olsun ... allahım korusun canım inş. yigenimiz vaktinden önce gelmes dikkat et kendine taammı ... çok kötüü olmuşun allah yardımcın olsun canım ...

havva cim merhaba arkadaşim senden haber aldiğima sevindim. çok korkmuş olmalisin. Benimde hergün ilginç şeyler geliyo başima sanirim doğumlarimiz yaklaştikça articak böyle şeyler. Doktordan gelince haber ver olurmu.
Dikkat et kendine

Slm güsel annelerim ve miniklerim hepinize iyi haftalar.biz de bugün nstye girdik,odada başka bayan da olduğu için almadılar eşimi içeri.diğer bayanın erken doğum olacakmış 7 aylık,kan dolaşımında sorun varmış.bebek hareket ettiği için enim nst nin sesini kıstılar öteki bebeğinkini duymak için.dra gösterdik herşey yolunda dedi,kabızlık için de şurup verdi ve 2 hafta sonra için çağırdı.

GAMZEcim geçmiş olsun tatlım bugün nasılsın? Aman zamanında gelsin miniğin inş
SEHERcim sana da geçmiş olsun,nerden çıktı bu ağız yaraları?druna sordun mu?
ELFİDAcım dediğin gibi eminönüne gittin mi ister istemez bi sürü para gidiyo,diyorum ya eksik falan derken insan aldıkça alıyo dayanamıyo.Bugün ben de dr dönüşü kendime bir tane daha emzirme sütyeni aldım,bir dahaki gidişimde gene alıcam,hastaneye yakın Zeyland’ın mağazası var.hee bu arada kızlar ZEYLAND ‘DA %20-30-50 İNDİRİM VAR,bilginiz olsun.
Biz daha b işi yıkamadık çantamı da hazırlamadık.Annem bu hafta ve haftaya da kemoterapiye girecek,ondan sonra ara verilecek,malum doğum yaklaşıyor.annemi de çok etkiliyo yatıyo kemoterapiden sonra,o yüzden ara istedi drdan.herhalde haftaya başlarız bizde ykama,ütü ve çanta hazırlama işlemlerine cnm.hastane için pijama almadım,sezeryan olursa rahat olmuyormuş.2 tane geceliğim var,onları götürücem.
KÜBRAcım gözünaydın cnm
HAVVAcım geçmiş olsun cnmcım,aklımız sende kalır doktordan gelince haber ver bize,öpüyorum seni ve minik prensesi
DİĞER ANNELERİM sizler nasılsınız? Sanem’den ve aylin’den hiç haber alan var mı? Süse de girmiyo ne zamandır?DİNAAA nerelerdesin kuşum?

yok canım dktr. sormadım hafat gidicem doktorumada bakalım nedicek benim afacanlar için.. sne anptın naslsın bakalım elvincigimiz nasıl:)

kızlar çok teşekkür ederim... bana çok moral verdiniz.
akşam saat 21.15de doktorla randevum.oradan gelince yazıcam muhakkak. zeynepcim nerelerdesin? msne de girmiyorsun hiç. sanemden hiç haber alan yok mu? aylinlede en son 4-5 gün önce görüşmüştük. oda 28 temmuzda doğum yapıcaktı.bu haftada düğünleri vardı bildiğim kadarıyla... o yüzden girmiyordur...
neyse kızlar benim kasık ağrıları başladı yine. uzanamm gerek ((

iyiyiz seherciim nst de normal çıktı.21inde gideceğim tekrar muayeneye.henüz doğum şekli belli deil. bugün gene eşim sordu.sezeryan olursa falan diye 38.hafta ağustosun ilk haftasına geliyor. cnm sıkıldı izne gidiyormuş doktorum.oldu da normal geldi,sancım tuttu,kadın tatilde napcam ben yawww..ona canım sıkıldı işte
havvacım sen de yat dinlen kuşum dra gidene kadar,yorma kendini

a.s.çok geçmiş olsun canım.dr na mutlaka anlat bunları....zor tabi hamile olmak.benimde kasıklarım ağrıdı dün akşam.dr bugün nst ye bağlattı.allahtan herşey normalmişşa.skendine ve beişine ii bak canımmm:1hug:

nihancım canını sıkma canım:teselli:.seni çok iyi anlıyoruma.s.bende bu saaten sonra dr ve hastane değiştirmek zorunda kaldım çok üzüldüm çok ağladımsenağlama.hakkımızda hayırlısı olsun.bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil hayatımmm.a.s

mrb kızlar rahatsızlığı olan bütün annişlere geçmiş olsun. İnşallah her şey normale döner. Akıntı ve sancılar eminim çok korkutuyordur. Her ne kadar bi an önce bebişlerimize kavuşmak istesek de onların vaktinden önce gelişmeden gelmelerini istemeyiz. hepimizin bebişleri bol hareket etsinler de inşallah bizi korkutmasınlar.

kızlar hiçbir şey yapmıyorum ama öyle çok yoruluyorum ki... insan oturmaktan yorulur mu ya? hamilelik de çok ilginç bi şeymiş. Allah a binlerce kez şükürler olsun, çok zor bi hamilelik geçiriyorum; ama bebeğime bi şey olmadı, ondan ayrılmadım ya onun mutluluğu bile zorlukları unutturuyor. görüyorum ki bazılarınızınki benimkinden daha da zor,Allah yardımcınız olsun. Tek tesellimiz az kalmış olması olabilir. gerçekten geçmişimizi düşünürsek şurada ne kaldı. çouğumuz bence 37-38. haftalarda doğururuz. bana öyle geliyo. Dua edelim birbirimize hamişler. İnşallah hepimiz alnımızın akıyla bebişlerimizi doğururuz, böyle dedim çünkü bu aylarda çok dikkkatli olmamız lazım. Allah korusun yediğimize, içtiğimize, hareketlerimize çok dikkat etmeliyiz. Hepimize kolay gelsin. öpüyorum sizleri ve bebişelrinizi

kızlar bende şimdi kontrolden geldim... bebeğim hala tersmiş( doktora sancılarımı sordum yarın nstye bağlan ona göre bişey söyleyelim dedi. onun dışında çok şükür ki hersey yolundaymış. bebeğimin kilosunu söylememekte direndi. ama ben netteki formülle bebeğimin yaklaşık 2 kilo 300 gram olduğunu öğrendim.bu gidişle bebeğim hiç dönmicek (( herseyin hayırlısı tabi ama ben sezeryan olmak istemiyorum ((( kızlar benim için dua edin nolur? doğuma kadar bebeğim dönsün...
hepinizi çok seviyor vede öpüyorum...
herkese iyi akşamlar

ay kızlar geçmiş olsun hepinize
SEHER cim geçmiş olsun benimde ağzım yara oluyor özelliklede meyve yediğimde dr sorcam bakalım bilgi alırsam sanada yazarım canım
ELVİNcim sende emin ol doktor konusunda üzülme herşey olacağına varır bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun
HAVVA cım senin yaşadıklarınada çok üzüldüm böyle durumlarda soguk kanlı olmamız gerek çünkü ALLAH korusun stres erken doğuma sebep oluyor

canım ters olmasını bence fazla takma çünkü sonuna kadar dönmüş olupta tekrar ters dönen var seninki inşallah zamanında normale döner hem dr umda bu konuda herşey her an değişe bileceği için takmamamızı söyledi hem daha var herşey istediğin gibi olur inşallah

selam kızlar iyi akşamlarr nasılsınız bakalım...
biz çok mutluyuz babamız geldiii:dance:coksekeriremsu

kıslar yarın doktora gitcem bakalım durumumuz nasıll..inş güzel haberlerle geliriz sizee

İyi akşamlar K.K nın Prenseslerii,:enbuyukkk:

:dance:Yarın sabah bizde kontrole gidiyoruz, Kan testimiz var bakalım kızımız döndümü, belki yarın doğum şeklide belli olucak inşallah, Hepinizi cok cok öpüyoruz Kızım ve ben a.s.

havvacım geçmiş olsun canım..bende oluyor bazen sancılar ama çok şidettli değilyerimseniben

zeynepnur canım valla bende çok yoruluyorum sanki çok iş yamışım gibi halbuki bişey yapmıyorum..son ayımız dikkatli olmalıyız..Allah yardımcımız olsun..inş bebeklerimiz sağlıkla gelsinler kucaklarımıza...:1rolleyes:

Son düzenleme:
arzucum inş sende güzel haberlerle gelirsin..doğum içinde nasıl hayırlısıysa öle olsun canımm.ikiniz içinde...

ayy ben heycanlanmaya başladım..

benim oğlum dönmüş kızlarrra.s.bugün birde nst ye bağlandımmm..ayyy psikolojim bozuldu bi kadın normal doğum yapıyodu.:çok üzgünüm:.çığlık çığlığa:1shok: ..ben çok tırstım normal olmucam sanırım sezeryan istiyorummfisfisfis.hala kadın aklımdaaaa:1no2:

meraba anne adayları..ben kübranın akrabası oluyorum..sizleri ara sıra okuyorum..rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

kübracım gözünaydın hadi..:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…