2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meraba anne adayları..ben kübranın akrabası oluyorum..sizleri ara sıra okuyorum..rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

kübracım gözünaydın hadi..:teytey:

Hoşgeldinn canımmmmma.s.saoll

inşş ..Allahta sizin bebişlerini size bağışlasınn...:1hug:

canımm bende duyuyorum her hastaneye gidişimde o seslerdenntatlicadiarzu

napcaz zor işimizz...:1ninca:

canımm bende duyuyorum her hastaneye gidişimde o seslerdenntatlicadiarzu

napcaz zor işimizz...:1ninca:

valla çok etkilendimm.allah hepimizin yardımcısı olsunnn.doğum yapmakta olan herkese yardım etsinna.s.ne kadar zormuş.ayyy ben çok hassasım hemen etkileniyorum.:çok üzgünüm:bide hamilelikten iyice duygusal oldumm yaaaaaaaaaaaaa:a015:

aminn cnmfisfisfis

hem zor hemde çok güzel bişey anne olmak...:1hug:

kıslarr hadin hepinize iyi geceler .bebişlerede:1closedeyes: uykumuz geldi..dün gece hiç uyuyamadıkk....sıcaktanmıdır nedirra.s.

yarın grşz inşşşşşş

öpüyorum hepiniziiiiiia.s.

canım ya ben de doğumdan çok korkmaya başladım kendimde normal doğumu yapacak cesareti bulamıyorum.bir de çevremdeki insanların yaşadıklarını duyunca iyice korkar oldum.hayırlısı artık.allah bir çırpıda kurtulmayı nasib etsin hepimize.

Günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir yazdiklarinizi okuyamadim ama acilen çikmam lazim dr. Gidicem gece yattiğimda bişey yoktu ama sabah kalktiğimda yatak komple islakti ben ve eşim kuruyduk ama pike bile islanmişti acaba suyummu geldi diye korkuyorum şimdi kontrole gideyim gelirsem inş. Bi sorun olmadan yazarim size ark. Dua edinde bişeyim olmasin öptüm hepinizi

günaydın kızlar ve tatlı bebişlerr:1hug:
umarım hepiniz çık iyisinnizdirra.a.s
gamzekicim suyun mu geldi acaba :1shok:git tabi hemen dr iyi haberlerini bekliyoruz canıma.s
herkese güzel bi gün olur inşallah ve bol tekmeliii:teytey:
hepinizi öpüyoruummmmŞeniz

günaydin kizlar canim inşallah bişeyin yoktur.geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.

günaydın canlarım :) nasılsınız.....benim tatlı y,genlerimde iyidir inş.
gamzecigim inş. bişeyin yoktur canım gelince muhakak bize yaz neler oldugunu canım... merak ettim senii... allah yardımcın olsun bebem..
nefes almak ne zor gelio artık yaa sıcaktanmıdır nedir vallahi zor alıyorum nefesii...
allah yardımcımız olsun..
bu arada kızlarr normal dogumdan korkmayın ... allah yardım edioo.. allahım bagladıgı dügümü muhakak çözüyo bende ilkini normal yaptım ama çok şükür çok iiydii... dua edin ve bol bol dua alın kızlar...

kızlarr şöle bii dogum yapanların formuna bakıyorum da:)) önceden göbişlerin resimlerii olurdu şimidi o göbüşlerin içindeki meleklerin resmi var... ne güsel.. allahım inş. hepimize nasip eder bölesii güsel bir mutlulugu...

mrb şeker annelerim ve minişleriiiii gününüz güsel geçsin!!!
MAVİŞİM naptın hastane işini,değiştirdin mi,neye karar verdin?Gözün aydın bu arada seninki de hazırlığa geçmiş,dönmüş :) anne geliyorum modunda yani. ay nst ye soktukları yer yakın mı doğumhaneye,ben de kötü olurdum walla duysam,napcaz yaww?
HAVVAcım üzme kendini kuşum hiç belli olmaz,son haftasında bile dönebiliyormuş bebekler.hayırlısı ne ise o olsun birtanem.ben de normal istiyorum ama drum sezeryan sinyali verince kendimi alıştırmaya da çalışıyorum
MERVEcim dediğin gibi bi şi yapmasakta yorgun oluyoruz,ben de öle hissediyorum.hiçbir şey yaptırmıyor annem,hasta haliyle herşeyi o yapıyor ama sabahları inan yataktan kalkmak bile istemiyorum bi şi yappmasamda..
KÜBOŞUM gözün aydın cnmcım eşin gelmiş
KUZUCUKLARIM hoşgeldin cnm,saol güsel dileklerin için
GAMZEcim bizi haberdar etmeyi unutma cnmcm,aklımız sen de tatlım
DİĞER ANNELERİM sizler nasılsınız öpüyorum sizleri de

Günaydin arkadaşlarrr. Bugün hava çok sicak bütün camlari açtim ama tül kipirdamiyor bilee. Birde ayaklarim çok ağriyo sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi 15 gündür yürümekte zorlaniyorum. Herşey gittikçe zorlaşiyor. Ama bebeğimin kipirdamasi bütün zorluklari unutturuyor.

havvacıgım canım sakın bebişinin dönems,n,i soun etme canım.. onunda zamanı vardır . inş. düselir bebişin annesi:)
küboşcugum ohh ne güsle bugün byük buluşma vard esene:))) bakalım nasılmış snein tosuncuk... hayırlı haberlerle gelrisin inş. canım...

zeynepcim dediğin gibi hergün daha bi sıcak oluyo sanki.benimde ayaklarım akşamları şişerdi şimdi daha erkenden şişmeye başlıyo yürümesemde.ellerimde de uyuşma oluyordu geceleri şimdi gündüzleri oluyo,gün geçtikçe daha zorlaşıyor bizim için ama miniklerimizi kucağımıza almamıza biraz daha yaklaşıyoruz dayanmaya kuvvetimizde bu oluyor tatlım di mi? :)

merhaba canlarrrrrrrrrrrr ve minik güzeller.......a.s.
umarım herkes iyidir diye söze başlıyorum ama arzunun sancıları vardı,
birkaç arkadaşta kahverengi sıvı gelmişti,gamzenin suyu gelmiş olabilir diye okudum..
umarım canlarım herşey yolundadır..gamzecim iyi haberlerle dön canım..
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
havvacım senin minnoş döner sen merak etme annesi..
mavişcim ne güzel bak senin minnoş dönmüş bile..
nihancımmm sen de iyisin okuduğum kadarıyla.aman hepimiz iyi olalım canlarım..az kaldı zaten..yerimseniben
allah doğum zamanımızı vakitli versin ne geç ne çok erken..kucağımıza alıp sağlıkla eve götürebileceğimiz zaman gelsinler..ama sağlıkla geldikten sonra erken gelmesi de çok kötü değil..arkadaşım 35 +larda doğum yaptı ama maşallah bebiş sağlıklıydı küveze girmeden eve geldi fizyolojik sarılık oldu sadece o da her bebişte var.yani ne çok erken gelsinler ne çok geç..burda başka bir arkadaşta 40 haftayı geçti doktorlarla mücadele ediyor..yok sezaryen bekleyelim yok normal bekleyelim..yani bu çelişkilerde zor kız mahvoldu..hakkımızda hayırlısı olsun..:bbo:
ben de artık iş miş yapamaz oldum inanın sıcaklardan yemek yapasım gelmiyor..yemek olmadan da olmuyor anneleri çağırdım artık yapacak bişey yok..çok uzun sürecek kalmak ama yapamıyorum malesef artık işlerimi.:sm_confused:
bende de hafif regl ağrıları sancıları var sanki ama çok değil..ama diğer herşey aynı..yorgunluktan oluyordur herhalde..haftaya doktora gideceğim yine..artık 2 haftada bir gidiyorum doktora..sizler nasıl gidiyorsunuz?Şeniz

cnm benim iyiyiz şükür.bende de nadir de olsa regl ağrısı gibi oluyo ağrı,bu sabah vardı mesela.ama dün nstye girdim dr normal dedi.hayırlısı bakalım.2 hafta sonraya randevu verdi bana. herhalde o zaman gittiğimizde birazda olsa belli olur diye düşünüyorum doğumun ne zaman ve nsl olacağını.
seninde artık iş yapmıyo olmana sevindim açıkçası.ne zaman temizlik yapıcam desen ben burada endişeleniyordum. zorlamaman gerek artık kendini,dediğin gibi sıcaklarda çok etkiliyor bizi.ben duramıyorum mesela vantilatör olmadan ve daha zaman var giderekte sıcaklıyor havalar,Allah kuvvet versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…