meraba anne adayları..ben kübranın akrabası oluyorum..sizleri ara sıra okuyorum..rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
kübracım gözünaydın hadi..:teytey:
hoşbulduk canım..nasılsın?bi sorun falan yok dimi?Hoşgeldinn canımmmmma.s.saoll
inşş ..Allahta sizin bebişlerini size bağışlasınn...:1hug:
hoşbulduk canım..nasılsın?bi sorun falan yok dimi?
benim oğlum dönmüş kızlarrra.s.bugün birde nst ye bağlandımmm..ayyy psikolojim bozuldu bi kadın normal doğum yapıyodu.:çok üzgünüm:.çığlık çığlığa:1shok: ..ben çok tırstım normal olmucam sanırım sezeryan istiyorummfisfisfis.hala kadın aklımdaaaa:1no2:
canımm bende duyuyorum her hastaneye gidişimde o seslerdenntatlicadiarzu
napcaz zor işimizz...:1ninca:
valla çok etkilendimm.allah hepimizin yardımcısı olsunnn.doğum yapmakta olan herkese yardım etsinna.s.ne kadar zormuş.ayyy ben çok hassasım hemen etkileniyorum.:çok üzgünüm:bide hamilelikten iyice duygusal oldumm yaaaaaaaaaaaaa:a015:
benim oğlum dönmüş kızlarrra.s.bugün birde nst ye bağlandımmm..ayyy psikolojim bozuldu bi kadın normal doğum yapıyodu.:çok üzgünüm:.çığlık çığlığa:1shok: ..ben çok tırstım normal olmucam sanırım sezeryan istiyorummfisfisfis.hala kadın aklımdaaaa:1no2:
günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir yazdiklarinizi okuyamadim ama acilen çikmam lazim dr. Gidicem gece yattiğimda bişey yoktu ama sabah kalktiğimda yatak komple islakti ben ve eşim kuruyduk ama pike bile islanmişti acaba suyummu geldi diye korkuyorum şimdi kontrole gideyim gelirsem inş. Bi sorun olmadan yazarim size ark. Dua edinde bişeyim olmasin öptüm hepinizi
merhaba canlarrrrrrrrrrrr ve minik güzeller.......a.s.
umarım herkes iyidir diye söze başlıyorum ama arzunun sancıları vardı,
birkaç arkadaşta kahverengi sıvı gelmişti,gamzenin suyu gelmiş olabilir diye okudum..
umarım canlarım herşey yolundadır..gamzecim iyi haberlerle dön canım..
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..
havvacım senin minnoş döner sen merak etme annesi..
mavişcim ne güzel bak senin minnoş dönmüş bile..
nihancımmm sen de iyisin okuduğum kadarıyla.aman hepimiz iyi olalım canlarım..az kaldı zaten..yerimseniben
allah doğum zamanımızı vakitli versin ne geç ne çok erken..kucağımıza alıp sağlıkla eve götürebileceğimiz zaman gelsinler..ama sağlıkla geldikten sonra erken gelmesi de çok kötü değil..arkadaşım 35 +larda doğum yaptı ama maşallah bebiş sağlıklıydı küveze girmeden eve geldi fizyolojik sarılık oldu sadece o da her bebişte var.yani ne çok erken gelsinler ne çok geç..burda başka bir arkadaşta 40 haftayı geçti doktorlarla mücadele ediyor..yok sezaryen bekleyelim yok normal bekleyelim..yani bu çelişkilerde zor kız mahvoldu..hakkımızda hayırlısı olsun..:bbo:
ben de artık iş miş yapamaz oldum inanın sıcaklardan yemek yapasım gelmiyor..yemek olmadan da olmuyor anneleri çağırdım artık yapacak bişey yok..çok uzun sürecek kalmak ama yapamıyorum malesef artık işlerimi.:sm_confused:
bende de hafif regl ağrıları sancıları var sanki ama çok değil..ama diğer herşey aynı..yorgunluktan oluyordur herhalde..haftaya doktora gideceğim yine..artık 2 haftada bir gidiyorum doktora..sizler nasıl gidiyorsunuz?Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?