mrb şeker annelerim ve minişleriiiii gününüz güsel geçsin!!!
MAVİŞİM naptın hastane işini,değiştirdin mi,neye karar verdin?Gözün aydın bu arada seninki de hazırlığa geçmiş,dönmüş :) anne geliyorum modunda yani. ay nst ye soktukları yer yakın mı doğumhaneye,ben de kötü olurdum walla duysam,napcaz yaww?
HAVVAcım üzme kendini kuşum hiç belli olmaz,son haftasında bile dönebiliyormuş bebekler.hayırlısı ne ise o olsun birtanem.ben de normal istiyorum ama drum sezeryan sinyali verince kendimi alıştırmaya da çalışıyorum
MERVEcim dediğin gibi bi şi yapmasakta yorgun oluyoruz,ben de öle hissediyorum.hiçbir şey yaptırmıyor annem,hasta haliyle herşeyi o yapıyor ama sabahları inan yataktan kalkmak bile istemiyorum bi şi yappmasamda..
KÜBOŞUM gözün aydın cnmcım eşin gelmiş
KUZUCUKLARIM hoşgeldin cnm,saol güsel dileklerin için
GAMZEcim bizi haberdar etmeyi unutma cnmcm,aklımız sen de tatlım
DİĞER ANNELERİM sizler nasılsınız öpüyorum sizleri de
zeynepcim dediğin gibi hergün daha bi sıcak oluyo sanki.benimde ayaklarım akşamları şişerdi şimdi daha erkenden şişmeye başlıyo yürümesemde.ellerimde de uyuşma oluyordu geceleri şimdi gündüzleri oluyo,gün geçtikçe daha zorlaşıyor bizim için ama miniklerimizi kucağımıza almamıza biraz daha yaklaşıyoruz dayanmaya kuvvetimizde bu oluyor tatlım di mi? :)
nihancımm dün medical parka gittik eşimlee.orda bi dr tavsiye ettilerr..çokk iyi davrandı canımma.sbirde benim dr arkadaşıymışş:teselli:.çok ilgilendi..doğumhaneye çık nst bağlasınlar dedi.akşam kasıklarım ağrıdı demiştim.doğumhanenin yakınında bi odada bağladılar nst kadında yan odaydı sancıları vardı.hemşireler sen kulaklarını kapat dediler bana..hakkımızda hayırlısı olur inşllhh:1rolleyes:.senin dr çıktı mı tatile.sen ne yapıcaksın :sm_confused:canımfisfisfis
benim oğlum dönmüş kızlarrra.s.bugün birde nst ye bağlandımmm..ayyy psikolojim bozuldu bi kadın normal doğum yapıyodu.:çok üzgünüm:.çığlık çığlığa:1shok: ..ben çok tırstım normal olmucam sanırım sezeryan istiyorummfisfisfis.hala kadın aklımdaaaa:1no2:
Günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir yazdiklarinizi okuyamadim ama acilen çikmam lazim dr. Gidicem gece yattiğimda bişey yoktu ama sabah kalktiğimda yatak komple islakti ben ve eşim kuruyduk ama pike bile islanmişti acaba suyummu geldi diye korkuyorum şimdi kontrole gideyim gelirsem inş. Bi sorun olmadan yazarim size ark. Dua edinde bişeyim olmasin öptüm hepinizi
Günaydin kizlar umarim hepiniz iyisinizdir yazdiklarinizi okuyamadim ama acilen çikmam lazim dr. Gidicem gece yattiğimda bişey yoktu ama sabah kalktiğimda yatak komple islakti ben ve eşim kuruyduk ama pike bile islanmişti acaba suyummu geldi diye korkuyorum şimdi kontrole gideyim gelirsem inş. Bi sorun olmadan yazarim size ark. Dua edinde bişeyim olmasin öptüm hepinizi
nihancımm dün medical parka gittik eşimlee.orda bi dr tavsiye ettilerr..çokk iyi davrandı canımma.sbirde benim dr arkadaşıymışş:teselli:.çok ilgilendi..doğumhaneye çık nst bağlasınlar dedi.akşam kasıklarım ağrıdı demiştim.doğumhanenin yakınında bi odada bağladılar nst kadında yan odaydı sancıları vardı.hemşireler sen kulaklarını kapat dediler bana..hakkımızda hayırlısı olur inşllhh:1rolleyes:.senin dr çıktı mı tatile.sen ne yapıcaksın :sm_confused:canımfisfisfis
selam kızlar ben geldim çok şükür gelen suyum değilmiş herhalde eşim altına yaptı :) çünkü yatak aşırı ıslaktı eve gidince gene kontrol edicem bebeğim iyi çok şükür ama iyice doğuma hazırmış bi 10 gün daha bekle gamze çok iyi olucak dedi dr. şuanda bile alırım bebeğini ama 10 gün sonra zaten doğumun dedi 2538 kilo olmuş kızım daha aranızdayım ama hepimizin heran herşey olabilir arkadaşlar dikkat edin kendinize merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu arada evede int. bağlatıyorum 5 gün içinde bağlanıcakmış daha çabuk yazarım haberleri hepinizi öptüm
selam kızlar ben geldim çok şükür gelen suyum değilmiş herhalde eşim altına yaptı :) çünkü yatak aşırı ıslaktı eve gidince gene kontrol edicem bebeğim iyi çok şükür ama iyice doğuma hazırmış bi 10 gün daha bekle gamze çok iyi olucak dedi dr. şuanda bile alırım bebeğini ama 10 gün sonra zaten doğumun dedi 2538 kilo olmuş kızım daha aranızdayım ama hepimizin heran herşey olabilir arkadaşlar dikkat edin kendinize merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu arada evede int. bağlatıyorum 5 gün içinde bağlanıcakmış daha çabuk yazarım haberleri hepinizi öptüm
medical parkta karar kıldın yani.hayırlısı olsun tatlım.dediğim gibi anneannemde orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı.dru da beğenmene sevindim.önemli olan dr zaten.
benimki 8 ağustos haftası izinde olacağını söledi.bilmiyorum napıcaz.sezeryan derse ya gitmeden yada dönünce doğum olacak diye düşünüyorum.ama dönünce yapıcam derse ve o arada suyum falan gelirse napıcam onu düşünüyorum,o canımı sıktı biraz işte :uhm:
Sağolun arkadaşlar allah hepimize iyilik versin evet az kaldi bebişime nihancim senin numaran bende yok sanirim benimkide sende yok bende seher ile kezbanin var aslinda tellerimizide alsak daha ii olucak seninde doktor olayina çok üzüldüm inş. Herşey istediğin gibi olur
mavişçim sende medicala karar vermişsin hayirli olsun bende çekirge doruğa gidiyorum fatma güraya oda çok tecrübeli dr. Aklinda bulunsun yardimci olmak istedim
nihancım çok kafana takma. bence sen bunu stres yapmaya başlamışsın. biliyorum doktor çok önemli ama sonuçta normal doğum da olsa başka doktorda yaparsın, yeter ki sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al. ben öyle düşünüyorum. benim ggideceğim özel dünya hastanesi urfa-merkezde ve bize 1 saat uzaklıkta. belki gece olur doğumum belki sabaha karşı(o yol biraz tehlikeli, çok kamyon hatalı sollama yapıyo) , belki doktorum izinde olur. bunları hiç hesap etmiyorum düşünürsem işin içinden çıkamam çünkü. her şey olacağına varsın, bebişimi sağlıklı bir şekilde göreyim, doğurayım o bana yeter.:dance:
gözünaydın maviş, çok sevindim oğluşunun döndüğüne. sen o kadından etkilenmişsin; korkma canım inşallah seninki daha güzel bi doğum olur. hep pozitif düşün ve dua et. son çare olsun sezeryan. normal yapabilecekken sezeryan yapma bence:1no2:. ben emin ol senden daha korkağım ama buna rağmen bi şekilde doğurucam diyorum. mecbur olmadıkça doktorumun beni sezeryana almasını istemem. olumlu düşün canım. ben de sancı odasında bi kadın görmüştüm bağıran, ben de ürktüm. :1shok: ama birçok kadın normal yapabiliyo; kız bizim ne eksiğimiz var onlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?