2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancımm dün medical parka gittik eşimlee.orda bi dr tavsiye ettilerr..çokk iyi davrandı canımma.sbirde benim dr arkadaşıymışş:teselli:.çok ilgilendi..doğumhaneye çık nst bağlasınlar dedi.akşam kasıklarım ağrıdı demiştim.doğumhanenin yakınında bi odada bağladılar nst kadında yan odaydı sancıları vardı.hemşireler sen kulaklarını kapat dediler bana..hakkımızda hayırlısı olur inşllhh:1rolleyes:.senin dr çıktı mı tatile.sen ne yapıcaksın :sm_confused:canımfisfisfis

kesinlikle haklisin canim. Hayirlisiyla şu vakit dolsada kavuşsak bebişlere.

canım benim arkadaşım da medical parka gidiyor ve o da çok memnun.bu ayın sonunda orada doğum yapacak kısmetse.

kızlar ben de bursada doktora gidiyorum maternaya gidiyorum suat hazere..askeri hastane doktoru..ben hem askeri hastaneye hem maternaya gidiyorum..ama doğumu kısmetse zübeyde doğum evinde düşünüyorum.burdan çok arkadaş orada doğum yaptı çok memnun kaldılar.inanılmaz temiz. düzenli ve ilgililermiş..benim doktorum malesef askeri hastanede normal doğum olmadığından sezaryen yapıyor ama ağustos 22ye kadar sezaryende yok hastanede çünkü anestezi doktoru yok..o yüzden her iki durumda da ben zübeydeye gitmeyi planlıyorum..

gözünaydın maviş, çok sevindim oğluşunun döndüğüne. sen o kadından etkilenmişsin; korkma canım inşallah seninki daha güzel bi doğum olur. hep pozitif düşün ve dua et. son çare olsun sezeryan. normal yapabilecekken sezeryan yapma bence:1no2:. ben emin ol senden daha korkağım ama buna rağmen bi şekilde doğurucam diyorum. mecbur olmadıkça doktorumun beni sezeryana almasını istemem. olumlu düşün canım. ben de sancı odasında bi kadın görmüştüm bağıran, ben de ürktüm. :1shok: ama birçok kadın normal yapabiliyo; kız bizim ne eksiğimiz var onlardan...

geçimş olsun gamzecim, inşallah suyun gelmemiştir. her şey yolundadır inşallah.

selam kızlar ben geldim çok şükür gelen suyum değilmiş herhalde eşim altına yaptı :) çünkü yatak aşırı ıslaktı eve gidince gene kontrol edicem bebeğim iyi çok şükür ama iyice doğuma hazırmış bi 10 gün daha bekle gamze çok iyi olucak dedi dr. şuanda bile alırım bebeğini ama 10 gün sonra zaten doğumun dedi 2538 kilo olmuş kızım daha aranızdayım ama hepimizin heran herşey olabilir arkadaşlar dikkat edin kendinize merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu arada evede int. bağlatıyorum 5 gün içinde bağlanıcakmış daha çabuk yazarım haberleri hepinizi öptüm

canım güzel haberlerini bekliyoruz.umarım suyun gelmemiştiryasakkelime

mavişcim ne güzel oğluşun hazırlıklara başlamış.:teytey:

benim oğlumda dönmüş:dance:ama dr tekrar geri dönebilir dedifisfisfis.umarım öle bişi olmas.allahım hepimize güzel kolay doğumlar nasip etsina.s.

medical parkta karar kıldın yani.hayırlısı olsun tatlım.dediğim gibi anneannemde orada ameliyat oldu ve çok memnun kaldı.dru da beğenmene sevindim.önemli olan dr zaten.
benimki 8 ağustos haftası izinde olacağını söledi.bilmiyorum napıcaz.sezeryan derse ya gitmeden yada dönünce doğum olacak diye düşünüyorum.ama dönünce yapıcam derse ve o arada suyum falan gelirse napıcam onu düşünüyorum,o canımı sıktı biraz işte :uhm:

oh canım çok şükür,çok sevindim valla:sm_cool:.eşinin suçuymuş dimek:roflol:aman bebek iyi olsunda.kilosuda çok iyi maşallah.kendine dikkat et:1hug:

çok sevindim gamzecim iyi ki suyun değilmiş, eğer odanız çok sıcaksa muhtemelen terdir o .çünkü hamilelikte çok terliyo insan, sıcağa hiç gelemiyosun. inşallah az zamanın da kalmış kazasız belasız doğrursun bebişini

cnm benim çok sevindim henüz suyunun gelmemsine.benimde cep kapalı arayamadım seni,eşime dicekttim benim adıma msg at diye neyseki haber verdin :)
hadi bakalım 10gün sonra gelicek yani minik yeğenimiz desene :teytey:

nihancım çok kafana takma. bence sen bunu stres yapmaya başlamışsın. biliyorum doktor çok önemli ama sonuçta normal doğum da olsa başka doktorda yaparsın, yeter ki sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına al. ben öyle düşünüyorum. benim ggideceğim özel dünya hastanesi urfa-merkezde ve bize 1 saat uzaklıkta. belki gece olur doğumum belki sabaha karşı(o yol biraz tehlikeli, çok kamyon hatalı sollama yapıyo) , belki doktorum izinde olur. bunları hiç hesap etmiyorum düşünürsem işin içinden çıkamam çünkü. her şey olacağına varsın, bebişimi sağlıklı bir şekilde göreyim, doğurayım o bana yeter.:dance:

Sağolun arkadaşlar allah hepimize iyilik versin evet az kaldi bebişime nihancim senin numaran bende yok sanirim benimkide sende yok bende seher ile kezbanin var aslinda tellerimizide alsak daha ii olucak seninde doktor olayina çok üzüldüm inş. Herşey istediğin gibi olur
mavişçim sende medicala karar vermişsin hayirli olsun bende çekirge doruğa gidiyorum fatma güraya oda çok tecrübeli dr. Aklinda bulunsun yardimci olmak istedim

Mervecim dr. Ter dedi ama ter olmasi mümkün değil yatağim çarşafim ve pikem bile islak üzerim e örttüğümde buz gibi geliyor yani ki yatmadiğimiz yer bile islakti o su çok merak konusu tek suçlu eşim kaliyor geriye onunda cani çok sikkin aracimiz bozuldu ve tam doğum üstü 7.000 ytl masrafi var araç bozulduğu içinde işlere de gidemiyor herşey üst üste gelmeye başladi rabbim yardimcimiz olsun

saol cnm benim msnde karşılaşınca veririm sana telefonumu,seninkini aldım diye hatırlıyorum seherden.yoksa da alıp msg attırıcaktım eşime biraz daha senden haber gelmeseydi eğer :)

cnm benim haklısın dediklerin doru ama benim baştan beri dr ve hastane problemim vardı.tam buldum içim rahat dediğimde bir de şimdi tatil meselesi çıkınca ister istemez stress yapıyorum.hayırlısı ve sağlık ile gelsinler hepsi inş cnm

arkadaşlar ben de çok korkmaya başladım normal doğumdan.düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor.ya doğuramazsam,ya açılmam olmazsa ve buna benzer bir sürü düşünceyle dolaşmaya başladım.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

selam kızlar.ben mine.dün akşam tanıtmıştım kendimi..kübranın akrabasıyım..kızlar inanın sizler kadar heyecanlıyım..sizin duygularınızı ben 2 sefer yaşadım..birinci oğlum 4 yaşında.2. oğlum henüz 6. ayının içinde..çok şükür allahıma..benimde sancılarım gelmedi.suni sancıyla oldu benim doğumlarım..biraz zor oldu ama yinede eğer herhangibir sağlık sorunu olmadıkça normal doğum en iyisi..o doğum duygusunu yaşamak çok çok çok güzel.rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..burdan sizin bebişlerinizi de görmek nasip olur inşallah

kızlar kontrolden geldim az önce... kusuruma bakmayın kimsenin yazdılarını okumadan direk kendimle ilgili bilgi vermek istedim...
dün ile bugün arasında o kadar çok sey değişmiş ki. bebeğim baş aşağı dönmüş. meğer dünkü sancılarım bebeğimin baş aşağı dönme çabasından ileri geliyormuş.:teytey: sancılarım ara ara geliyor ama o kadarıda olsun dimi...
sizleri çok öpüyoruz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…