2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canımmm tabi yeri daraldı zor döndü kıyamam. neyse herşey yoluna girmiş çok sevindim arkadaşım.:sm_cool:

Selam canlarımm biz geldikkk...şükürler olsun evimizdeyiz 9 dan beri dışardayız...şuan saatt 19:14tatlicadiarzu
hastanede çok bekledik..çok kalablıktı..doktorda doğuma gidiyodu habire.ayy çıldıracaktım..:bbo:hastaneden çıkıştada biraz gezdik.eksklerimiz vardı onları tamamladıkk

oğluşum gayet iyi.2.kilo 500 gr.biraz küçük...:icecream:bir ay boyunca beslenmem çok dikkat ettim bütün kiloları ben almışım geçen aydan bu aya 3 kilo almışım kıslarrrrrrrr:1shok:

olsun bebeğim sağlıklı sihatli olsunda o bize yeter..herşeyi çok güzell.normal doğum olcak inşallah..başı aşşağıda.normal doğuma uygun.zaten bende normal istiyodum.tabi yine hayırlısıyerimseniben

bugün nst ye girdik kıslar.onun sonuçlarıda güzel çıktı.artık haftada bir gitcez dra.gelek hafta perşemde yine nst ye gitcem..artık zaman azalıyorr.heycan bastı beniii:dance:inş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.

doktor doğumtan 10 gün öncede çatı muayenesi yapıcam dedi:1shok:
çok konuştum galibaasizler nasılsınız bugün..yaramaz bişe yoktur inş..hepinizi öpüyorumma.s.

Son düzenleme:

canım Allah bağışlasın kuzularını...

KÜBOŞUM gözün aydın cnmcım eşin gelmiş

saol canımcım kavuştukk sonundaa..1 hafta nasılda uzun geldi bana..bide bu halimde...

sen nasılsın elvinimiz nasılll:icecream:

küboşcugum ohh ne güsle bugün byük buluşma vard esene:))) bakalım nasılmış snein tosuncuk... hayırlı haberlerle gelrisin inş. canım...

geldim şekerim geldim ama çok yoruldumm kafamçokkarıştı

arzu naptı acaba oda bugün gitcekti kontrole...:1hug:

aaaa çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. normal düşünüyosan gözünaydın. a.s.

canım h geldin.. valla arzu gitmiş ama baya morali bozuktuu.... doktoru dogru düzgün ilgilenmemiş.. uyuz olmuş.. onada iki haftada bir görüşces demiş.. allah saglık versinde bebişleirmize herşey geçer... bende haftaya salı giidicem bakalım benim kuzular nasıl olcak..
sen,n tosunun ben dödütünü ısıyıyım:) maşallah tosuna sende maşallah ii yemişin .. heee.. herif yok die tabii dayandın yemege dimi :roflol:

havvacıgım ne güsel canım iyi haberler alman evet demekkii bebek döndügü için olmuş geçenlerde bend eböle bişi yaaşadım acaba benimdemi ondan oldukii... saglıcakla kucakalrıs inş. bbişleirmizi canım....
valla bend e bugün akşam üstü biras kötü oldum resmen şeyimin üstünde oynuyolardıı çok kötü oldum yaa hem arkadan hem mnden acaip hissediyodum.. allah yardımcımzı olsun..

nar ı beyza canım çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine, inşallah normal yaparsın. oğlun gayet iyi ya, çok büyük olmasın zaten, onun bi de içerden çıkması olacak di mi:dance: benim kzım 10 gün önce 2 200 dü. ben bu aralar fazla yemiyorumsadece besleyici şeyler alıyorum. 3 kilo doğsa prensesim yeter inan ki. çıkınca beslerim ben onu.

kızlar benim yaramaz gülben ergenin sürpriz şarksında acayip oynuyo. seviyo galiba. kaç kere çıktıysa tv de hep hareket etti, bu da beni duygulandırdı. bana önce saçma gelddi ama gerçekten de anlıyo sanki. başka parçada duruyo.

saol canımmm.inş normal doğum istiyorum...evet 3 kiloyu tamamlasın yeter bende öle düşünüyorum cnma.s.

senin prenses süpriz şarkısını sevmiş...:icecream:bu kıslar çok cadı oluyo yaa bak doğmadan nasılda anlıyo şarkıdannnn

canım yaa onun doktorlarıda bi kafasına göre olmadı..zor valla :)

bakalım seninkiler nasıl olmuşş...

he kıss stresten yedim valla kocişim yoktu ya...düzenli yürüşte yapmadım..ama bugün baya bi yürüdüm...acısı çıktı bi haftanın:roflol:

Son düzenleme:

canımm 10 gün mü kaldı yani bebeğini kucağına almaya ayyy:dance:

inş sağlıklı bir şekilde alırsın bebişinii
evet son haftalardayız doğum işi bu belli olmazz dimi

Kızlarr akşamda kimsecikler olmuyor...nerdesiniz...artık ağırlaştık ya bende pek oturamıyorum netin başındaa:bbo:
dark_elf,wrose nerde kızlar bu aralar göremiyorummfisfisfis
hadin hepinize iyi geceler.rüyanızda bebişlerinizi görün inş..Şeniz

sevgili Anneler ve Bebişleri, hepinizi çok özledim, nasılsınız?
ben bu gece 10 gibi geldim, k.validemdeydik, Kızımızın Kapitonelerini hazırladık, Bugünde k.validemin günü vardı, ayy çalışmayıp böyle gün olaylarına falan katılmak acaipmiş, ohhh mis gibi bol bol yedik kızımızla, evimi özlemişim, yarın yine dalarım ev işlerine,

ELİF ciğim naber? Nasılsın, bebiştte iyidir umarım, k.validenler gittimi? Bu arada canım elbisen bittimi? Resmini koy bitince elbisenle olurmu?

İLK BEBEĞİM , maşallahhh oğluşua, baksana gücü kuvvetide yerinde, yeriiimnmmm onubennn

NİLAL inşallah dr doğuma kadar gelir, inşallah bebişşin acele etmez, herşeyde bir hayır vardır.dr . olmaasasada uzmann çookk , biri doğurtturur , rahat ol.

KALACHAKRA, ayy canm, okurken neredeyse ağlayacaktım, yaaa ne üzüldüm , Hanımefendinin yoluna doğru dönüşü gerçekleşmiş ne güzell ,, bazen benimkide kaskatı kesiliyor ama sancı olayını senin gibi yoğun yaşamadım, altına kaçırmanda normal, mesaneye baskı uygulamış, bebek döndükten sonra daha sık tuvalete çıkacakmışız, ayrıca kaçırma ihtimalimiz çok yüksek. Allah hepimizi sağ salim kurtarsin, aman şimdi doğurma, daha en az 3 Hafta vaktin varr , inşallah bebişin döner, bendede aynı sorun var, bebişim dönsün diye çok dua ediyorumm
kendine iyi bakk

NİHAN cığım, canım, bebişlerim İz çok şanslılar, onlar için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ve almaya çalışıyoruz, inşallah kadir kıymet bilirler, bu arada Annene büyük geçmiş olsun.Allah şifasını versin. Şimdiden kendini strese sokma canım, dilerim dr. Yokken Elvincik inşallahhh gelmezz , bu kadar doktor ve hastane konusunda zorlandın, tam karar kıldın, umarım doktoru bekler elvinciğimiz

KÜBRACIĞIM, canımmm gözünüz Aydın, babacığı gelmiş minik prensin, bak geçti 1 hafta hemencecik,
Maşallah tosunuma benimki , 2200 benim kızım, bak 1 gün bÜyük olduğu halde, bu ay ben hiç kilo almamaışım , hatta 300 gr vermişim, benim yerime kızım almış , bende Cuma nst ye girdim, benimde kontrollerim haftada 1’e düştü , Cuma yine bağlanacağım , Allahhh hepimize kolaylık versin ...Muz yeee canım, ben muz ve karpuz yedim , bebişi beslemiş , ve süt içtim. Çayı nerdeyse unuttum, kalkınca, cornflkes yiyorum, sütte almış oluyoruz, 1 saat sonra, portakal suyu eşliğinde kahvaltı, kesinlikle Çay yok. Ölen ne denk gelirse , akşam karpuz muz , peynir,

MAVİŞ canım ben normal istiyorumm , 1 an çekeceğiz bitecek sezeryanın sonrası daha kötü ve zor canımm

KUZUCUKLARIM, çok teşekkür ederiz, memnun oldumm

ÖZGE , canım ya, banada bugün çook hahif regl sancısı gelir gibi bir sancı uğradı, bu başlangıçmı acaba?

GAMZEKİ, ilahi gamze, sakın sen kaçırmış olmayasın, kocanın günahını alma : ) yada tilir, bebiş erde günr kadar mı gelecekk, ayy benide heyecanlandırdın, benim günüm kaldı , eken olasılığı çok ürkütüyor.
Geçmiş olsun, Aracınız için üzüldm, Allah yardımcınız olsun canm

evet babamız geldiiisaol

canımm sağlıklı olsunlarda o yeter yerimsenibeninş
yaa ne güzel hiç kilo almamışın.ben maşallahhhhh:roflol:yinede değer bebeklerimize..a.s

canım ben çok çay içiyorum yaa...günde 4 bardak oluyor..olmasa bile 2 bardak mutlakaa:bbo:artık bende içmesem iyi olur..meyva çok yiyorum..
artık hayırlısı Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsinnnnn a.s.

günaydın canalrım nasılsınız... benim melek yigenelrim nasıl bakalım.. allah hepinize saglık versin canlarım...
elifciigm kıs sende gece kuşu gibi gecelerii göre biliyos seni canım gerçi gündüx açınca göree biliyos gece geldigini .. canım herşey yolundaysa sorun yok gerçi:)
yaa ben varya napcam böle bilmiom ... dün akşam dedim heral taam ben doguma giderim nasıl oynuyolar tam aşagıda resemen orayaı açmak için tekme atılıyo gibi hissettim aglıcaktım acıdan yanii.. bid ebele agrı vurmasın .. dedim en iis ben şuraları toplim nolur nolmas belki doguma gider,m dedimö yanii.. okadar endişe ettim.. bid eonalrın üstüne istifar ettim... maf oldum yaa gece.. allahım sen bzie yardım et yarabbim diom başka bişi dmeiom .. temmuz sonud erken ortrasındamı çıkacak bunlar nedir anlamadım .. allahım vaktinden önce gelmesler inş. bebişleirmzi.. anam bu zamane çocuklarıda ne sabırsız oluyomuş yhaa....

Sehercim geçmiş olsun canim bi sen sağlamdin senide maf etmiş bebişler kizlar artik günlerimiz kaldi galiba yadaen fazla1 ayimiz bu ara herkesi daha da merak ediyorum acaba doğum yapan varmi diye kezbanciğimi bekliyorum en önce ama onun bebişler sakinledi bide hastanesine gitse canimcim daha da iyi olucak doktoru tatile giden arkadaşlarim sizede çok üzüldüm inş. Kendi dr. Gene denk gelir ben en başinda konuşmuştum ağustos doğumum tatile gidermisiniz diye ben eylüle doğru çikicam deyince sevinmiştim ama tabi benim dr. %90 gelicek %100 diyemem kader kismet dedi ama yerime mutlaka birini sokarim dedi tamam aliştik ama o son anda sadece kurtarsinlar diye bakarim herhalde kim olursa olsun allah hepimizin yardimcisi olsun

gamzeciigm sorma canım ... çok maf olduydum .. bakalım bugün beni ne gibi süprizleri beklio afacanların... anneme bugn napsak die düşünüyolar sanıırm:) ama bii dogsunlar dödleri bi şaplak yicek :)))

günaydın kızlar bende dün bebişimi gördümm hani benim suyum azdıya artık haftada iki defa gidiyorum dr . 2500 gr olmuşşş iiimiii aman çok ta şişman olmasın demi sonra nasıl çıkar ordan :) :) neyse şimdilik herşey yolunda ama çokk sıcak hastaneye gidip gelmek bile çok zorrr allah yardımcımız olsun kendinize ii bakın

canım maşallah bebişine... dombalak olcak desene:)) valla öle çok sıcak allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…