kızlar kontrolden geldim az önce... kusuruma bakmayın kimsenin yazdılarını okumadan direk kendimle ilgili bilgi vermek istedim...
dün ile bugün arasında o kadar çok sey değişmiş ki. bebeğim baş aşağı dönmüş. meğer dünkü sancılarım bebeğimin baş aşağı dönme çabasından ileri geliyormuş.:teytey: sancılarım ara ara geliyor ama o kadarıda olsun dimi...
sizleri çok öpüyoruz a.s.
selam kızlar.ben mine.dün akşam tanıtmıştım kendimi..kübranın akrabasıyım..kızlar inanın sizler kadar heyecanlıyım..sizin duygularınızı ben 2 sefer yaşadım..birinci oğlum 4 yaşında.2. oğlum henüz 6. ayının içinde..çok şükür allahıma..benimde sancılarım gelmedi.suni sancıyla oldu benim doğumlarım..biraz zor oldu ama yinede eğer herhangibir sağlık sorunu olmadıkça normal doğum en iyisi..o doğum duygusunu yaşamak çok çok çok güzel.rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..burdan sizin bebişlerinizi de görmek nasip olur inşallah
saol canımcım kavuştukk sonundaa..1 hafta nasılda uzun geldi bana..bide bu halimde...KÜBOŞUM gözün aydın cnmcım eşin gelmiş
küboşcugum ohh ne güsle bugün byük buluşma vard esene:))) bakalım nasılmış snein tosuncuk... hayırlı haberlerle gelrisin inş. canım...
kızlar kontrolden geldim az önce... kusuruma bakmayın kimsenin yazdılarını okumadan direk kendimle ilgili bilgi vermek istedim...
dün ile bugün arasında o kadar çok sey değişmiş ki. bebeğim baş aşağı dönmüş. meğer dünkü sancılarım bebeğimin baş aşağı dönme çabasından ileri geliyormuş.:teytey: sancılarım ara ara geliyor ama o kadarıda olsun dimi...
sizleri çok öpüyoruz a.s.
nar ı beyza canım çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine, inşallah normal yaparsın. oğlun gayet iyi ya, çok büyük olmasın zaten, onun bi de içerden çıkması olacak di mi:dance: benim kzım 10 gün önce 2 200 dü. ben bu aralar fazla yemiyorumsadece besleyici şeyler alıyorum. 3 kilo doğsa prensesim yeter inan ki. çıkınca beslerim ben onu.
canım h geldin.. valla arzu gitmiş ama baya morali bozuktuu.... doktoru dogru düzgün ilgilenmemiş.. uyuz olmuş.. onada iki haftada bir görüşces demiş.. allah saglık versinde bebişleirmize herşey geçer... bende haftaya salı giidicem bakalım benim kuzular nasıl olcak..
sen,n tosunun ben dödütünü ısıyıyım:) maşallah tosunasende maşallah ii yemişin .. heee.. herif yok die tabii dayandın yemege dimi :roflol:
selam kızlar ben geldim çok şükür gelen suyum değilmiş herhalde eşim altına yaptı :) çünkü yatak aşırı ıslaktı eve gidince gene kontrol edicem bebeğim iyi çok şükür ama iyice doğuma hazırmış bi 10 gün daha bekle gamze çok iyi olucak dedi dr. şuanda bile alırım bebeğini ama 10 gün sonra zaten doğumun dedi 2538 kilo olmuş kızım daha aranızdayım ama hepimizin heran herşey olabilir arkadaşlar dikkat edin kendinize merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu arada evede int. bağlatıyorum 5 gün içinde bağlanıcakmış daha çabuk yazarım haberleri hepinizi öptüm
KÜBRACIĞIM, canımmm gözünüz Aydın, babacığı gelmiş minik prensin, bak geçti 1 hafta hemencecik,
Maşallah tosunuma benimki , 2200 benim kızım, bak 1 gün bÜyük olduğu halde, bu ay ben hiç kilo almamaışım , hatta 300 gr vermişim, benim yerime kızım almış , bende Cuma nst ye girdim, benimde kontrollerim haftada 1’e düştü , Cuma yine bağlanacağım , Allahhh hepimize kolaylık versin ...Muz yeee canım, ben muz ve karpuz yedim , bebişi beslemiş , ve süt içtim. Çayı nerdeyse unuttum, kalkınca, cornflkes yiyorum, sütte almış oluyoruz, 1 saat sonra, portakal suyu eşliğinde kahvaltı, kesinlikle Çay yok. Ölen ne denk gelirse , akşam karpuz muz , peynir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?