canımcım maşallah ne güsel 1 haftada 300 gr almışınız inş bizde öle almışızdır canımm:1rolleyes:sen nasıl besledin anlat bakem ne yedin ne içtin kıssKÜBRACIĞIM, 300 gr almışız 1 haftada , ne yapsamda bu kızı daha çok ona kilo almaya yönelik beslesem ?
.
günaydın güzel annişlera.s.hepinize iihaftasonları.kızlar bir süredir giremiyodum foruma ama aklım hep sizdeydi doğumuma 16 gün kaldı evde tatlı bi telaş ablamlar yanımda yardıma geldiler saolsunlar onlarda olmasa geçmezdi bu son günler sanırım şimdi fırsat bulmuşken geçmişe dönük yazılarınıza bakıcam kızlar hepinizi öpüyorum artık sık giremiyorum haberiniz olsun ara ara bakarım foruma kendinize ve mizik kuzucuklarınıza ii bakın
seninkiler içerde birbiriyle oynuyorlardırr, maşallhhh canlarım hareket etsinler yeterki , aç kalma , Allahım ekmekle meyve mi yiyorsun, sen çok alemsin, bana gelsen evi kururtursun , :sm_cool:elifcigim maşallah canım ... senin şirinenin ben kollayını ayaklayını ısıyıyım ... inş. canım bend ehaftaya bi gidmde ben de sizlere haberlerii vericem içinisde bi ben gitmedim sanıırım... bend eafacanları baya merak etmeye başladım çünjkü bu aralar acaipler sankii hala napıyos bis burda bsii çıakrın die tekmeler yiyom valla ... ne sabırsız şeyler yha.... inş. hayırlısıyla şuu yaramasları kucagımısa alırısda rahatlarıs yha....
sorma canım ben ne bulsam iyiyom :roflol: görümcem var dı yanımda yenge maşallah dioo ne çok iyion dioo anam aç kalamıyomkii :)))) valla meyveyii ekmekle bile mideye götürdügüm oluyo :))))))) maksat doymak :roflol: bu arada teşekkür edrim canım allahım hepimizi eşlerimizle bir ömür boyu evlatlarımızla birlikte olmayı nasip etsin inş.. allahım herkese hayırlı kapılar açsın inş...
canımcım maşallah ne güsel 1 haftada 300 gr almışınız inş bizde öle almışızdır canımm:1rolleyes:sen nasıl besledin anlat bakem ne yedin ne içtin kıss
sağlıklı olsunlarda yeter canımma.s.
canım ben özel beslenmiyorum açıkcası, canım çok birşey istemiyor, bu hafta Et çok fazla tiksindirmediğinden, ara ara tavuk ve nerdeyse haftanın 4 g,n, kırmızı et yedim, ama fazla yiyemedim, ama bilmiyorum ben kalkar kalkmaz cornflakes yiyorum, ha birde içine şu yuvarlak çikolatalı nestlenin kıtırları varya onlardanda atıyorum 2 avuç , kahvaltıyıda 1 saat kadar sonra yapıyorum , aman aman mevada yiyemedim geçen hafta .ekmeği kess, sakın ola 1 dilimden fazla yeme,
canımcım maşallah ne güsel 1 haftada 300 gr almışınız inş bizde öle almışızdır canımm:1rolleyes:sen nasıl besledin anlat bakem ne yedin ne içtin kıss
sağlıklı olsunlarda yeter canımma.s.
canım ben özel beslenmiyorum açıkcası, canım çok birşey istemiyor, bu hafta Et çok fazla tiksindirmediğinden, ara ara tavuk ve nerdeyse haftanın 4 g,n, kırmızı et yedim, ama fazla yiyemedim, ama bilmiyorum ben kalkar kalkmaz cornflakes yiyorum, ha birde içine şu yuvarlak çikolatalı nestlenin kıtırları varya onlardanda atıyorum 2 avuç , kahvaltıyıda 1 saat kadar sonra yapıyorum , aman aman mevada yiyemedim geçen hafta .ekmeği kess, sakın ola 1 dilimden fazla yeme,
canım fazla ekmek yemiyorum bi kahvaltıda....yerimsenibenbende et yiyorum amaa:bbo:
a.s.
tünaydın cnm ağustos annelerim ve kuzucuklarımmmm
MERVEcim cnm benim sen de üzme kendini,annen kızgınlıkla yapıyordur şimdi yada gelmem diyodur.hiç anneler dayanır mı kızlarına bi şi olsun,düzelir aranız tatlım.bizler varız bu arada,ne zaman istersen konuşuruz cnm benim,hiç sıkıyorum falan diye üzülme tamam mı?msn'im var sen de di mi?
GAMZE LİNACIM ben de diyodum gitti mi kontrolü noldu.aman herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım. lina'da maşallah 2 kg olmuş yerim ben onu.fırsat buldukça bizi habersiz bırakma,öpüyorum cnmcım
MELEKcim maşallah sarp'ımıza :) öpüyo nihan teyzesi onu.göğüs kremine şimdiden başlamamız mı gerekiyormuş,ben de alıyım haftaya bari.
BEYAZCIM ben özellikle lohusa geceliği diye olanlardan almadım,hoşuma gitmedi.eminönünden normal gecelik aldım çnü düğmeli 40 ytl. bi de beşiktaşta marılyn diye bi mağaza var,uygun fiyatta gecelikler pijamalar oluyor 15-20-40 vs.. bi de oraya bakacağım cnmcım
ELFİDAcım bizde nazar dedik walla.ne zaman biri bizim için bi şi dese içimizden birine bi şi oluyo,iyilikle söleseler bile. elvin doğsun annem kurşun döktürecek hemen
AYLİNcim cnm özlettin kendini,ben de senin gibi sayıyorum günleri ay diyorum aylinin doğumuna şu kadar kaldı :) ne güzel telaştır şimdi evde.doğumdan önce de girebilirsen haber ver bize,merakta bırakma cnmcım
veee tüm annelerime geçmiş olsun dilekleri için ayrıca tşkkr ediyorum,anneme de söledim hepinizi öpüyor kızlar :))
tünaydın cnm ağustos annelerim ve kuzucuklarımmmm
MERVEcim cnm benim sen de üzme kendini,annen kızgınlıkla yapıyordur şimdi yada gelmem diyodur.hiç anneler dayanır mı kızlarına bi şi olsun,düzelir aranız tatlım.bizler varız bu arada,ne zaman istersen konuşuruz cnm benim,hiç sıkıyorum falan diye üzülme tamam mı?msn'im var sen de di mi?
GAMZE LİNACIM ben de diyodum gitti mi kontrolü noldu.aman herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım. lina'da maşallah 2 kg olmuş yerim ben onu.fırsat buldukça bizi habersiz bırakma,öpüyorum cnmcım
MELEKcim maşallah sarp'ımıza :) öpüyo nihan teyzesi onu.göğüs kremine şimdiden başlamamız mı gerekiyormuş,ben de alıyım haftaya bari.
BEYAZCIM ben özellikle lohusa geceliği diye olanlardan almadım,hoşuma gitmedi.eminönünden normal gecelik aldım çnü düğmeli 40 ytl. bi de beşiktaşta marılyn diye bi mağaza var,uygun fiyatta gecelikler pijamalar oluyor 15-20-40 vs.. bi de oraya bakacağım cnmcım
ELFİDAcım bizde nazar dedik walla.ne zaman biri bizim için bi şi dese içimizden birine bi şi oluyo,iyilikle söleseler bile. elvin doğsun annem kurşun döktürecek hemen
AYLİNcim cnm özlettin kendini,ben de senin gibi sayıyorum günleri ay diyorum aylinin doğumuna şu kadar kaldı :) ne güzel telaştır şimdi evde.doğumdan önce de girebilirsen haber ver bize,merakta bırakma cnmcım
veee tüm annelerime geçmiş olsun dilekleri için ayrıca tşkkr ediyorum,anneme de söledim hepinizi öpüyor kızlar :))
Herkese bol tekmeli, hıçkırıklı günler.....
Annişler nasılsınız bakalım. Vakit daralıyor. Az kaldı dicem ama daha bizim takımdan tık yok. Erken doğum yaparım diyen var mı??? :1shok:
Biri bizi şaşırtsın yahu...
Günaydın güzellerr.....nasılsınız bakalım bugün hepinize iyi pazarlar..
bizde kahvaltımızı yaptıkk...bi foruma bakayım dedim ne var ne yok..sengözlerimebaksanab
hepinize bol gezmeler..son zamanlar kızlarrr bol bol gezin.:teytey:
elifçim ohh oh düğünleri kaçırmıyonn..ne güzelllll..:dance:
hadin hepinizi öptükk sonra yine gelirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?