2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[Bgünaydın canlarımmm :) nasılsınız bugün ... benim şirin yigenlerim nasıl gece yatarken yaramazlık yaptılarmı ... benimkiler bu ara baya yaramas... dün belim ve çatılarım agrıyodu sanıırm benim yol yakın :) allahım hayırlsıyla saglıcakla versinde... kıs havva rüyan çıkıcakmı ne :)))
arzucum daha yenii oturdum pc ye şuan kaynanam gildeyiz halaa... daha sonra evime gidicemm...
sen ansılsın bakam.. geece yatarken dönmeye çaliştim dönemedim resmen bacagımın kenarına bişi girdi ... canım yandı kaldım öle eşim dio noldu biras panikledim... allah yardımcımzı olsun... şuu 35 haftayıda bi atlatsaydım... allahım hayırlısıyla hepimzi saglıcakla bebişlerimizle birlikte bi kurtarsa... inşallahhhh[/B]

elifcigim maşallah canım ... senin şirinenin ben kollayını ayaklayını ısıyıyım ... inş. canım bend ehaftaya bi gidmde ben de sizlere haberlerii vericem içinisde bi ben gitmedim sanıırım... bend eafacanları baya merak etmeye başladım çünjkü bu aralar acaipler sankii hala napıyos bis burda bsii çıakrın die tekmeler yiyom valla ... ne sabırsız şeyler yha.... inş. hayırlısıyla şuu yaramasları kucagımısa alırısda rahatlarıs yha....
sorma canım ben ne bulsam iyiyom :roflol: görümcem var dı yanımda yenge maşallah dioo ne çok iyion dioo anam aç kalamıyomkii :)))) valla meyveyii ekmekle bile mideye götürdügüm oluyo :))))))) maksat doymak :roflol: bu arada teşekkür edrim canım allahım hepimizi eşlerimizle bir ömür boyu evlatlarımızla birlikte olmayı nasip etsin inş.. allahım herkese hayırlı kapılar açsın inş...

KÜBRACIĞIM, 300 gr almışız 1 haftada , ne yapsamda bu kızı daha çok ona kilo almaya yönelik beslesem ?

.
canımcım maşallah ne güsel 1 haftada 300 gr almışınız inş bizde öle almışızdır canımm:1rolleyes:sen nasıl besledin anlat bakem ne yedin ne içtin kıss

sağlıklı olsunlarda yeter canımma.s.

trend canım az kalmış bebeğini kucağına almanaa..ayy en kadar heycanlısın şimdi..gerçi bizde öleyizz:dance:

BUARADA HEPİNİZE GÜNAYDINN GÜZELLER.....EN GÜZEL GÜNLER SİZİN VE BEBİŞLERİNİZİN OLSUN.....:1closedeyes:

günaydınnnnnnnn canım ağustos anneleri ve minicikleria.s.
dark elilfcim işine yarasında ne mutlu o zaman..bence ucuz ama bilmiyorum başka yerlerde ne kadar..omo baby de diada 8.45 e gördüm 2 kgsunu..araştırmadan almaz benim kocam biraz araştırmacı bir yapısı var sağolsun..baka baka bunları gördüm.hacışakirde 12.90 1900 kilosu..:sm_confused:
kan testine gelince hani ne olur ne olmaz balki kan seviyesinde bir değişiklilk vardır hiç sormuyor..ee idrar da önemli bu aylarda belki enfeksiyon oldum bakmak lazım..çoktandır yaptırmıyorum zaten bu ay bir kontrol olsun bari..kendimce yaptırayım dedim..:uhm:
aylin canım seni ve sanemi çok merak ettik..kezbanda sordu hatta söyledim aylin evde dinleniyor herhalde sanemde tatile gitti galiba dedim..hatta sanem erdeğe gelmeyecekmiydi yani avşaya geçecekti..:uhm:
aylin canım ya ne güzel ne heyecan sendeki şimdi ayyyyyy yerim ben onu..bizim içinde hayırlısı ile kokla bebişini..coksekeriremsuŞeniz
gecelik konusuna gelince önden düğmeli dark elifin dediği gibi..bol gecelik olmalı benim annem almış bir tane ama kısa geldi bana..bir tane daha alacağım zaten evde pijamalrım var annem pijama da almış bana..

canım Allah kolaylık versin, neyse er geç hepimiz doğuracağız, Allah hepimizi Bir Avazda kurtarsın

seninkiler içerde birbiriyle oynuyorlardırr, maşallhhh canlarım hareket etsinler yeterki , aç kalma , Allahım ekmekle meyve mi yiyorsun, sen çok alemsin, bana gelsen evi kururtursun , :sm_cool:

günaydın güzel anne adayları ve minik prens ve prenseslera.s.
keyifler nasılllll bakalımmm.a.s
sehercim ne çok yiyiyosun yawww:1shok:..canım kaç kilo aldın bakim senn :dilcikar:
kızlar bende 2 tane önden düğmeli gecelik aldım.2 tanede pijama takımı.
herkese ii hafta sonları diliyorummmm annişlerr:teytey:

tünaydın cnm ağustos annelerim ve kuzucuklarımmmm
MERVEcim cnm benim sen de üzme kendini,annen kızgınlıkla yapıyordur şimdi yada gelmem diyodur.hiç anneler dayanır mı kızlarına bi şi olsun,düzelir aranız tatlım.bizler varız bu arada,ne zaman istersen konuşuruz cnm benim,hiç sıkıyorum falan diye üzülme tamam mı?msn'im var sen de di mi?

GAMZE LİNACIM ben de diyodum gitti mi kontrolü noldu.aman herşeyin yolunda olmasına çok sevindim tatlım. lina'da maşallah 2 kg olmuş yerim ben onu.fırsat buldukça bizi habersiz bırakma,öpüyorum cnmcım

MELEKcim maşallah sarp'ımıza :) öpüyo nihan teyzesi onu.göğüs kremine şimdiden başlamamız mı gerekiyormuş,ben de alıyım haftaya bari.

BEYAZCIM ben özellikle lohusa geceliği diye olanlardan almadım,hoşuma gitmedi.eminönünden normal gecelik aldım çnü düğmeli 40 ytl. bi de beşiktaşta marılyn diye bi mağaza var,uygun fiyatta gecelikler pijamalar oluyor 15-20-40 vs.. bi de oraya bakacağım cnmcım

ELFİDAcım bizde nazar dedik walla.ne zaman biri bizim için bi şi dese içimizden birine bi şi oluyo,iyilikle söleseler bile. elvin doğsun annem kurşun döktürecek hemen

AYLİNcim cnm özlettin kendini,ben de senin gibi sayıyorum günleri ay diyorum aylinin doğumuna şu kadar kaldı :) ne güzel telaştır şimdi evde.doğumdan önce de girebilirsen haber ver bize,merakta bırakma cnmcım

veee tüm annelerime geçmiş olsun dilekleri için ayrıca tşkkr ediyorum,anneme de söledim hepinizi öpüyor kızlar :))

teşekkürler canım .msn nin bende var görüşürüz inşallah. annene tekrar geçmiş olsun. siz üçünüz de nazar boncuğu takın üç kuşak:dance: kızına ve kendine iyi bak. öptüm

mrb sevgili hamişler, bugün canımız fazla sıkılmadı, misafirimiz vardı, görümcemle bi arkadaş geldiler lafladık onlarla. foruma baktım, bu sayfada fazla yazan olmamış, haftasonu belki bir yerlere gitmişlerdir dedim. biz bi yere çıkamıyoz, burası yanıyo. abartmıyorum dışarı güneşte çıkarsan buharlaştığını hissediyosun resmen. haftaya kontrolüm var merkeze gitcez, orası ilçeden daha da sıcak. Allah yardımcımız olsun ne deyim. az kaldı zaten, dayanırız. hepinizi ve bebişleri öpüyorum

canım sen nazar duası falan taşı yanında, yakınlarında ay nı şekilde taşısın , her göz de iyi değil, ben nazara inanırım

kızlarr bu arada herkes derin uykusuna dalmıştır tabiiii,
ben yine düğüne gittim, bu sefer parkormandaydı, kır düğünü olunca gittim, banada değişiklik oldu, arkadaşlarımla bu şekilde artık kimbilir ne zaman biraraya gelebileceğim , kızımla bir oynadık bir oynadık :) kocam dedi, çocuğu kucağımızda götüreceğiz, doğuracaksın bu gece bu şekilde giderse :) biraz karnımda ağrı var şu an bebişi yordum galiba
hepinizeeee tatlımı tatlı ruyalarrrrr diliyorum,

Herkese bol tekmeli, hıçkırıklı günler.....
Annişler nasılsınız bakalım. Vakit daralıyor. Az kaldı dicem ama daha bizim takımdan tık yok. Erken doğum yaparım diyen var mı??? :1shok:
Biri bizi şaşırtsın yahu...

Günaydın güzellerr.....nasılsınız bakalım bugün hepinize iyi pazarlar..
bizde kahvaltımızı yaptıkk...bi foruma bakayım dedim ne var ne yok..sengözlerimebaksanab

hepinize bol gezmeler..son zamanlar kızlarrr bol bol gezin.:teytey:
elifçim ohh oh düğünleri kaçırmıyonn..ne güzelllll..:dance:
hadin hepinizi öptükk sonra yine gelirizzz

elagözlü, ben 40 haftayı doldurmam gibi geliyor, önümüzdeki haftadan itibaren doğuracakmışım gibi bir his var içimde... benim gibi düşünen varmı ?

Kübracığım yaa sorma, dğünlere kaldık ne yapalım, bu yaz bebiş yüzündne hiçbirşey yapamıyoruzki , konserleride kaçırıyoruz, ama 22. ağustosta kırkım çıkmamış olsada SCORPIONS geliyor , o konseri bir aksilik olmassa kaçırmayacağm, kızçemide babaanneye bırakırızz , ohhhh , inşalllahhhh :teytey::sm_cool::sm_cool:

Günaydın kızlar, iyi haftasonları,
elifcim bende senin gibi düşünüyorum 38 bilemedin 39 da doğururum diyorum ama zaten sezeryan olack onada doktorumuz karar verecek zaten, bu arada kızında inş. cok güzel dans eder,
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…