2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma dansöz olacak başımıza :) ya evet sanki erken doğacak :) ayyy düşünsene , tek tek, doğum haberleri düşmeye başlayacak yakında, sonra bebişlerimizin resimleriiii , sonra eskisi gibi sık girmeyeceğiz buraya senin bebişin kilos kaç, benimki biraz daha büyümeli, henüz 2500 gr :lepi:

herkese günaydınn güzell annelerimizzz ve bebişlerrrimiz. herkese güzel bir pazar diliyorum. arkadaşlar temmuz annelerine bir gözattımda doguma gitmeyenlerde artık ugramıyorlarmış biz öyle yapmayalım doguma gidenler gelince hemen dogum hikayelerini anlatsın gitmeyenler yaşadıkları devam eden tecrübeleri anlatsınlar. herkesi çook çook öpüyorumm.

benimkisi 2 hafta önce 2.5 kg ama şimdi bilmiyorum ben perşembe gideceğim kontrole, bakalım ne kadar olmuş prensesim

biraz zorlanırız elbet, ama bencede kısada olsun uğramaya çalışalım mutlaka, doğum hikayelerini çok merak ediyorum,
öptümmm çokkkk

ECENAS canım,,ne mutlu sana maşallahhh , o zaman şu an yaklaşık 2900 , 3000 olmuştur, benim doğuma 3 hafta kaldı o nedenle artık haftada bir gidiyorum, kızm 1 haftada 300 gr almış, günde artık 20-30 gr almaya başlıyorlar, bol kilolu bebişle diliyorum

tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ve minik bebişlerra.s.
herkese iyi pazarlar diliyorummmma.s
umarım hepiniz iyisinizdirr son ayımız artıkk ayyyyyyyy çok heyecanlıyım bendeeyerimseniben
sanki bende 39.hafta doğurcakmışım gibi geliyo.birde sezeryan ile doğuracağımı düşünüyorummmm:sm_confused:
hepinizi öpüyorumm.miniklere ii bakınnnnnŞeniz

merhaba güzellerr,,
sonunda evimdeyim dün kız kadeşimi everdik canım benim çk güzeldi rabbim inş bi ömür boyu mutlulukları daim eder. kınası çok güzel geçti kızımla bizde biyazcık oynadık ama çok ayakta kaldım ayaklarım çok agırdı kına akşamı annemde kaldım annem kız kardeşim ve ben baya lafladık gece 4 de yattık sabah 7.30 da kalktık dogru düzgün uyuyamadık bide annemde bel fıtıgı var düğün telaşesinde çok ayakta kaldı yoruldu beli tutuldu kına akşamı ve düğün sabahı 1 rer iğne vurdum dün biraz daha iyiyydi ama canım benim çok mahmurdu dokunsan ağlayacak gibi 3 gündür sakinleştirici içiodu ağlarsa kızkardeşim üzer aklı annemde kalır die ama bugün anneme çok zor gelicek ben evlendiğimde de çok zor gelmişti ama evde kız kardeşim vardı ama şimdi ev sessiz kaldı nikah pek üzel olmadı bazı aksilikler oldu bide biz nikahtan dönerken çok trafik vardı dur kalk dur kalk derken köprünün girişinde arabamız hararet yaptı 1 saat kaskoyu bekledik neyse çekici geldi çekiciyle tamirciye gittik ama ben çok korktum araba çok hopluyodu kızımda baya gerildi karnım agrıdı neyse sag aslim anneme gittik akşamda geç geldik eve önceki günden uykusuz oldugum için bugün saat 12 ye kadar uyumuşum . şimdi de kayınvaldemle oturuyoz hee bu arada gece rüyamda gögsümden süt geldiğini gördüm korkuyodum 1 ay var daha nie böle erken geldi die bide rüyamda bu sabah uyanıyorum bi bakıyorum kanamam olmuş eşimi arıyorum oda doktoru arıyo dr hemen gelin doguma alcaz dio sabah uyandıgımda hala rüyanın etkisindeydim artık günler yaklaştıkca hepimiz dogumla ilgili rüyalar görmeye başlıyoruz.( bu arada elbisemi merak eden kızlar resim çektim ama benim unutkan kocam hala aktarım kablosunu getirmedi bide kına akşamı kuzenimin eşi bişi anlattı şimdi kesinlikle dr un dediği hast. de dogum yapmayacagım , arkadaşı geçen gün doguma 15 gün kala sancılanmış o malum hast. ye gitmiş bebek ters oldugu halde normal doguma almışlar ve çok zor olmuş bebeği kaybetmişler anne komalık olmuş sonra eşi sormuş nie sezeryan yapmadınız die açıklamaları ameliyathane doluydu olmuş bunu da duyduktan sonra kesinlikle o hast. ye gitmeyi düşünmüyorum yarın sema hast. arayıp randevu alacagım muhtemelen dogumu orda yapacagım .. neyse kızlar çok uzattım baya biriktirmişim dimi ... hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum...

canım sen yine düğüne gidebiliyosun bizde hiç düğünde yokkk gidilecek..evlenecek olan var ama evlenmiyorrr:bbohh ohh kıjında doğmadan eğlenmeye başaldııı

kıslar bende erken doğucak diye korkuyorumm vaktinde gelsin hepsi inş..bizde perşembe günü gitcez bakalım son durum neeee

Son düzenleme:
Ayy kızlar hava çok sıcakkk dışarı çıkmak istiyoruz ama üstümüzde bi ağırlık varr..ben zaten dünden beri halsizim..evdede sıkılıyorummmkafamçokkarıştı

canım önceklikle kardeşine mutluluklar diliyorummma.s....sizede geçmiş olsun canım.bencede doğum zamanı yaklaştıkça bu tarz rüyalar görmemiz sıklaşıcak anlaşılann.a.sbende daha yeni hastanemi değiştirdim.fisfisfisbebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canımmmmm...kendine ve bebişine ii bak canım.öpüyorumŞeniz

unvere canımm İnş kardeşin bir ömür boyu mutlu olur...
dedeğin gibi annen için zor olucak ama sonra alışır...kız vermek kolay değill
ben rüyamda bebişimi görmüyorum..ilk aylarda çok görüyodumm
canım o hangi hastaneee:uhm:merak ettimm

teşekkür ederim canim erdem hast. ümraniyede

mavişşşşş Günaydın canım nerlerdesin uamrım iyisindir canım,

unvere Canım ne güzel seni aramızda görmek cok güzel, Kardeşine allah bir ömür sağlık mutluluk versin canım,onunda tatlı bir kızı olur inş :1rolleyes:
Annene gecmiş olsun,bel fıtığı kötü bir durum,Bu arada hastane için sende umut hastanesine gidebilirsin canım istersen cok iyiler doğumda ve sonrasında cocuk doktorları cok iyilermiş,

kardeşine mutluluklar dilerim elifcim. ben de çok sık rüya görüyorum. çok düşünüyoruz ya normaldir. inşallah hayırlısıyla doğruruz bebişleri. seninle doğum tarihlerimiz aynı sayılır, ama bence 40. haftadan önce doğururuz. bana öyle geliyo. daha çok var diye düşünme, 36. haftada normal doğum yapan var. dün bi arkadaş söyledi, onun bi tanıdığı sezeryan olcakmış, bebiş 37 de gelmiş ve normal yapmış. kız asla normal yapamam diyomuş. bebişler sürpriz yapabiliyolar. benimki zaten sürpriz şarkısını da seviyo, ben ondan sürpriz bekliyorum doğrusu:dance:

ecenasçım msj geldi kaç kez sana özel msj göndermeye çalıştım ama hata
veriyo.gönderilemiyoo canım.tekrar deneyeyim bakimm...

Canım o herkezde oluyor sanırım, aşağıda kişiyi arkadaş listeme ekle diye bişey yazıyor ingilizce onu tıklamak gerekiyor sanırım onu tıklayınca gidiyor, dur ben sana atayım bi daha bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…