2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canim erdem hast. ümraniyede

ünverecim bende o hastaneyi yeni değiştirdim. sevgili doktorum 1 ay önce gittiğimde bebeğinin kafatası gelişimi 3 hafta geriden geliyo dedi. aklımı oynatıcaktım hemen başka doktorlara gittim. öyle bişey yok dediler herşey normal dediler. şimdi o hastanenin önünden bile geçsem kötü oluyorum. 2. düzey usg de herşey normak çıkıyor 1 hafta sonra ultrasonda bana bunu söylemişti. o yüzden bence sende değiştir o hastaneyi.

slm kızlarr şimdii forma baka bildim .. ooo neler yasmışınız öle bi günde yhaa :)) benim minik yigenelrim nasıl bakalım:))
bisde yeni dneizden geldik biras eglendk ama denize pek giremedim su soguktu havaının güsel olamsına ragmen nieyse anlamadım :)
sizler nasılsınız bakalım naptınıs...
elifcigim sorma valla ben çok yiyiom yeterki karnım doysun da nasıol olucaksa olsun :roflol: aç kalırsam kendimi düşenemiyorum :roflol:
mavişcigim canım tam olarak tartılmadım ama 63 ümdür die tahminm edişyorum ... 54 kiloyla hamile kalmıştım sanırım 10 kilo felan almışımdır :)
unvere elifcigim kardeşin e bir ömür boyu mutluluklar canım allahım bir ömür boyu mutluu huzurlu bir yuvada yaşamasını nasip etsin inş....sen de şimdi rahatlamılındır dügün sıkıntısını atlattın :)
başka bişi aklıma gelmio kıslarrr .. kaçırıdıgm bişi varsa kusura bamayın hepinizi çooookkk öpüyorummm.... anam hafta sonu die kimsede kalmamış dükkanı kapatıp gitmiş herkes :roflol:

gecelik hakkinda yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim bügün aladım vende 55 e önü tam düğmeli pijama takımı ve sabahlığı var çok beğenerek aldım ben sadece pijamayı alacaktım eşim sabahlığıda al dedi o yüzden aldım.

ya kızlar şimdi kafamı karıştırdınız bende erdeme gidiyorum benim bir doktor arkadaşım orda normal doğurdu hatta başkada yapanlar var hep memnun kaldıklarını söylüyorlar bide
UNVERE cim bunu yapan doktor hangisiymiş acaba benim doktorum çok iyi ama şimdi içime bir gurt düşürdün ama pek mantıklı gelmedi ameliyathanenin dolu diye normale zorlamaları peki arkadaşın hastaneyi şikayet etmişmi çünkü böyle bir durumda şikayet etmeli ve kazanırda neyse canım yine de uyarın için sağol

kızlar naaaberrr ? neler yapıyorsunuz,, bizim bugün sepetimizde geldi, Babaannemizin hediyesi, resmini henüz koyamıyorum, çünkü içinden eksik parça çıktı, gelsin resmini koyarım , bu arad malzemelerinide yıkamış olurum, akşamda yürüyüşe çıktık çok iyi geldii , ev çok sıcaktı iyi geldi.
siz neler yaptınız bakalım

ELİFCİĞİM , kardeşciğin muradına erdi nihayet , Allahım evliliklerini daimi eylesin mutluluklar diliyorum, sende bayağı yorulmuşsun, bakkk nce düğün şimdi de sırada Doğum var

KÜBRACIĞIM , yaa ben düğünleri hiç sevmem aslında, ama bu yaz öyle denk geldi, kır düğünü olunca, e benimdemalum bebiş yüzünden eğlence mekanlarına gitme imkanım olmayınca barii düğüne gidiorum  hihihhiii

iyi akşamlar hamişler, biz de bugün kaynanamlardaydık, kaynanam tatilde, evde görümcem kayınlarım var. babam da yarın ist. a gidiyor. bakalım ne zman gelecekler. biz de yürüyüş yapıp eve geldik. yürüyüş yapınca kendimi iyi hissediyorum valla. sanki bi görevi yerine getiriyorum. bence normal düşünen herkes yapmalı.

canm benim, bizde bugün çıktık yürüyüşe , ama bana hep çok az gibi geliyor, sanki her seferinde daha çok yürümeliymişim gibi, çalışırken çünkü çok yürümüş oluyordum , evdede doğru dürüst uzanmıyorum , hep hareket halindeyim ama yinede az yürüyorum gibi geliyor

Gunaydın guzel anneciklerimmmm
Ne yazık ki uzun zamandır foruma bakamıyodum..Ama simdi vakit buldum ve 3-5 gunluk yazılanları okuma fırsatım oldu..
Cok buyudum ben kızlar..Karnım o kadar buyudu ki sanki patlıcak diye korkuyorum..
Goren kimse tek bebek olduguna inanmıyor..Hatta herkes son haftada oldugumu sanıyor halbuki daha 5 hafta var..
Ne yazık ki iri bebek taşımanında boyle dezavantajları var..Aldıgım hamile kıyafetleri bile sıkıyor belimi..
Bilgisayarın başında oturamıyorum dogru duzgun o yuzden yazamıyorum..Yoksa hepinizi cok ozledimm...
Nihancim biraz gec oldu ama annecigine gecmiş olsun cnmm..
Arkadaslar bu arada epidural sezeryan yapıcak olan var mı? Benimki zorunlu sezeryana döndü cünkü bu kiloda normal dogurmam cok zor olucagı icin..Ben de madem oyle en azından epidural olsun diyorum..Cok okudum bu konuyu ama gene de yapmayı düşünen arkadasların yorumlarını bekliyorum lutfeenn...
Hepiniziii kocaman opuyorummmm..Bebişlerinize ve sizlere Allah saglık versinn canlarimmm

günaydın kızlar.helinaslıcım benimde bebeğim kilolu olacağı için doktorum sezeryandan yana bende epidural olmak istiyorum ama birazda korkuyorum sanki hissedecekmişim gibi hissediyorum ama olan arkadaslarım çok memnun hem ağrı çekmek daha az oluyomuş epiduralde genellikle tavsiye ediyorlar sadece bebek çıkarken biraz sallanıyormussun o kadar.inşallah kolay doğumlar yasarız.
bu arada kızlar çalışamaz raporumu aldım ama 1 hafta daha işe gelicvem bu son haftam bu haftayıda bebeğimle geçirmek istiyorum çünkü.iş yeriyle konuştum aramızda böyle karar aldık hayırlısı.doğum tarihim buyuk ihtimalle 08.08 oldu hastaneden gün alınacaktı ama alındımı bilmiyorum.heyecan bastı 1 aydan az zaman kaldı:sm_cool:

Selam annişler,
nasılsınız???
Yine birgüne uykusuz bir şekilde merhaba dedim. :1closedeyes:
21 günüm kaldı. Tabii geçmezse. :bbo:
Aslında ağustosa 1 hafta kala felan doğursam ne iyi olur. Tayinimiz çıktı. Annem kadar sevdiğim ablamın oğlunun düğünü var. Arkadaşım evlencek. Nasıl olacak bilmiyorum. Annemin geleceği belli değil. Bari doğurayımda toparlanırım, hepsini Allahın izniyle yaparım diyorum. Kynvldyi de çağırmayı düşünmüyorum. Dua edin hayırlısı olsun :çok üzgünüm:

HELİNASLIcım bayadır yoktun tekrar hoşgeldin aramıza. Sezaryen olman gerekirse dilerimki en azından dilediğin gibi sorunsuz bir şekilde epidural olursun. Bizdede belli değil. Normal mı sezaryen mı? Hayırlısı?

günaydın tatlı anneler minik bebişleri
aynen bende uykusuz bir geceden sonra merhaba diyorum size bütün gece uyuyamadım dönemiyorum dönerken kemiklerim sanki ayrılıyor gibi oluyr erkenmi şikayet etmeye başladık acaba daha bir ay var
birde bugünlerde piskolojim çok bozuldu ya
kendimi çok yanlız hissetmeye başladım hamililktenmidir nedir allahım yardımcımız olsuninşalah atlatacağız herkezi öpüyorum

günaydınn güzel annelerrr ve tatlı bebişlerrr aslıcımm hoşgeldinn.
ünverecimm kardeşin evlenmiş allah mesut etsin canımm.
canancım sorma bende de uykusuzluklar başladı gece kalkıyorum saatlerce uyuyamıyorum yataktan kalkıyorumm tekrar uykumun gelmesini bekliyorum zaten artık yataktada yatamıyorum agrılarımdan salonda çekyata belimi dayayıp öyle uyuyabiliyorum.
annemler yarın gidiyor arkadaşlar sıkıntısı şimdiden düştü içime çok alıştım yanlarımda olmalarına annem bir ay sonra gelecek ama yegenlerime çok alıştım evdeki gürültüleri sesleri bile yetiyor gurbette olmak gerçekten zor annemler burdayken dr 15 günde bire düşürmüştü gitmeyi yarın gidecektim ama annemde görsün diye bugünden gidecegim dra.
birde arkadaşlar agustos başında dogum yapacak arkadaşlarımızın az bir zamanları kaldı eger erken dogum yapan olmazsa tabi sanırım aylinin sezeryan olacagı için temmuz sonuna dogruydu galiba dogumu. sonrasında bir liste oluşturulım dogum yapan agustos anneleri diye. yerimseniben
bütün annelerimizi ve bebişlerii çook çook öpüyor bol tekmelemeli günler diliyorum. Şeniz

canım doktorun kim oldugunu bilmiyorum dogum yapan kuzenimin arkadaşı daha 15 gün olmuş ama mutlaka şikayetçi olmuşlardır. eger ben orda dogum yapsaydım kendi doktorum gelecekti ama benim dr. çok sık şehir dışına çıkıyo olurya beklenen günden önce dogumum başlarsa o hastaneylede anlaşmış olsaydık oradaki herhangi bi doktor doguma girebilir die ben o hastaneden vazgeçtim..

ttünaydınn güzelll annişlerrr !!!!!
herkez nasıl bakimm... uykusuz gecelerr bendede aynı kızlarrr bence bunlar alıştırma bizim içinn bebişlerimiz zaten bizi uyutmayacaklar yaa coksekeriremsu sırnaşık şey
artık bende evdeyimm kızlarrr :lepi: çok güzellmiş böyle yaaa :sm_cool:
elifciğim allah bir ömür mutluluk versin kardeşine cnmm
helinaslı cnmm aynı senin yaşadıklarını bende yaşıyorum doğuma gider gibi bi halim varmış bizim bebişler pek bi iri olacaklar öyle anlaşılıyorr bakalım benim dr bugün ne diyecek ben dayanam epidural doğuma bayılırım walla.. beni tam bayıltacaklar sanırım uyandığımdada bebişimi göreceğim inşş ayy az kaldı hayırlısıyla kızlar bi sağlıkla kucağımıza alsak başka bi şey istemiyorum allahtan heyecan korku herşey bi arada walla
asliicığım şimdiden allah kavuştursun cnmm zor tabi alıştıktan sonra gitmeleri ama gelecekmiş bak anneciğin hadi sende paşanı göreceksin bugün benim gibi yerimseniben
hepinizi kocaman öpüyorummm bebişlerinizi okşayın benim için güzell annişlerrr a.s.

herkese merhaba arkadaşlar nasıl keyifler bakalım.
aslıcımm şimdiden allah kavuştursun senin için geçekten zor olmalı
arkadaşlar bende geceleri uyuyamıyorum sabah eşim işe gittikten sonra biraz yatıyorum 11:00 e kadar falan ama derin uykuya dalmaya hasret kaldım.

bu arada kızımın oda takımını aldık gelince resmini gösteririm babannesi ve dedesinin hediyesi. bu hafta odasının badanası yapılacak. babamızda sepetimizi aldı cumartesi günü. sepet süsleniyo şu an hepsi ay sonunda gelicek evimize.

yarın dr kontrolümüz var bakalım cimcimem ne durumda

hepinizi öptüm minikleride öptümmm

Günaydınn Annişler ve tombiş bebişler, herkes nasıl bakalım, uykusuz geceler hepimizde demekki, bari foruma gelseydiniz, Gece kimsecikler yoktu, bu saat oldu yeni uyandım yaaa , gece uyuyamayınca gündüz uyuyorum yaaa, Afyonum tam patlamadı
öptüm hepiniziiiii

iyi günlerr güzeller nasılsınız bugünn hava çok sıcakk dayanamıyorumm...biraz korkuda var doğum aklımdan hiç çıkımıyor..nasıl olcak diyee..

bebişimin cicilerini yıkadım onları ütülicemmm:1closedeyes:

hepinizi öpüyoruzzzz

ÇİLEK canım , Hayırlı olsun, biz hallettik hepsini sepetimizde dün geldi, ama içinde eksik parça vardı, ben bu arada tüm parçalarını makinaya atıcam bi güzel temizlensin eksik parça gelene kadar

KÜBRACIĞIM , kolay gelsin canım, niyet ettin artık ütülemeye, aman dikkat öğle sıcağı çıksında öyle yap bence ütüyü, benimde ütü yığıldı, sabah erkenden yapmak en iyisi ama ben tembel uyumuş kalmışım, öğlenden sonra yapacağım ütüyü

evet canım sıcakta zzor oluyo ama bebeğiminki zevkli oluyorr minik minik hepsiiii:dance:

bende uyumuş kalmışım işlerim geciktiii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…