2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ağustos anneleri...
nasılsınız bugün bakalım. kızlar günler yaklaştıkça beni bi korku sarmaya başladı..benim bi arkadaş vardı oda hamileydi. o benden 3 hafta önden gidiyordu. dün duydum ki doğum yapmış. onu duyunca daha da bi stres ve korku sardı beni...akşamda sancılandım yine (( heryerim çok fena şiş...yürüyüş yapıyorum, bol su içiyorum, ayaklarımı yüksek bi yere koyup dinlendiriyorum tuzu da kestim ama bi türlü inmiyor...preemklamsi olmasından çok korkuyorum. gecen hafta kontrole gittiğimde doktor çok normal demişti, bakma gereği bile duymadı... annem ve kayınvalidem bu şişliklerle gidersen doğumun çok zor olur diyorlar ve korkuyorum. kızlar sizde de bu durumda olan var mı? sizler ne yapıyorsunuz şişlikler için ((
hepinizi çok öpüyoruz a.s.

canım benim komşumda öyle şiş oda ben ondan 3 hafta öndeyim onun doktoru doğumdan bir hafta sonra iner dedi bide o bankacı sürekli oturuyor o yüzden şişmesi normal işi birakınca bence şişi iner doğumuda rahat olur bence benimde ayaklarımda şiş var hatta acıdığı bile oluyor ama o yüzden kafana takma

ya bide arkadaşlar ben çok halsizim ve kemiklerim sızlıyor gece hiç uyuyamadım dönerken bile uyanıyorum kocamanan yatakta dönüp duruyorum

canım benim korkma yaa herkes nasıl doğuruyosa bizde doğururuz tatlicadiarzu yaa havvacım aslında bende tırsıyorum. bende henüz şişlik yok ama ayaklarım çok ağrıyo. bide çok çabuk yoruluyorum.

kızlar merhaba umarım iyisiniz?bebişleriniz nasıl onlarda iyidir umarım..canlar ben girmedim yine 3 gündür misafirim vardı..ama 2 gün sonra yine gelecekler biraz dinleneyim diyorum aslında çok yormadılar beni ama uyku istiyor canım..çok öptüm hepinizi miniklerinizi..görüşürüz..

canım benim korkma yaa herkes nasıl doğuruyosa bizde doğururuz tatlicadiarzu yaa havvacım aslında bende tırsıyorum. bende henüz şişlik yok ama ayaklarım çok ağrıyo. bide çok çabuk yoruluyorum.

zeynepcim aynı şikayetlerden bende müzdaribim... ben doğru düzgün oturmuyorum çok hareketliyim sanırım bundan şişiyor ayaklarım(yani kendimi böyle teselli ediyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeee ilk bebeklerimiz oldu
EŞİ ARADI ŞİMDİ KEZBAN DOĞURMUŞ, BEBEKLER İYİYİMİŞ,KEZBAN AMELİYATHANEDEN HENÜZ ÇIKMAMIŞ,

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kezabancum miniklerini dünyaya getirmiş........iyilermiş..eşi aradı şimdi beni..ayrıntılara girmedim fazla tutmamak için sonra kezboşu ararız..şimdi doğmuşlar zaten..çok öptüm hepinizi darısı bizim başımıza...

nihancım ikimizde heyecan yapmışız..valla çok sevindim..ethem sağolsun aradı haber verdi ayrıntı sordun mu sen ben sormadım valla heyecandan!tutmak ta istemedim..sesi çok duygulu geliyordu...

slm güsel anneler ve miniklerrr,h.sonu giremedim malum h.sonları pc kardeşimin tekelinde oluyor :) ayrıca dün bizim cadının kıyafetlerini yıkadık kendi makinasında.ay ipte minik minik kıyafetleri görünce çok garip oldum kızlar yaa,çok şirin duruyorlardı :) neler yazdığınızı okurken işte kezban'ın eşi aradı önce o müjdeyi veriyim sizlere dedim.kezboşumuz nihayet rahatladı :)

ELİFcim öncelikle kardeşine sağlıklı mutlu eşiyle güsel bir ömür dilerim cnm,size de çok geçmiş olsun.bunun yanında hastane ve dr çok önemli,bence hiç şüpheye yer bırakmadan hastaneni değiştirme düşüncen iyi olmuş cnm.sonuçta başta bebeğimizi sonra kendimizi emanet ediyoruz onlara..

HELİNcim eğer drum sezeryana karar verirse ben de epidural istiyorum,sezeryan yapan tüm arkadaşlarım öle yaptılar ve çokta memnun kaldılar.

CANANcım aynen ben de senin gibiyim cnm,uyku pek yok artık dönerkende resmen ağlamaklı oluyorum ağrıdan,magnezyumda içiyorum ama sanki bi etkisi yokmuş gibi geliyor.son zamanlarımız böle geçicek anlaşılan

ZEYNEPcim ELFİDAcım aldıklarınız hayırlı olsun,güsel günlerde uyusun minikleriniz canlarım

HAVVAcım benim de ellerim ve ayaklarım şiş tuzu kestiğim halde.hep bunlar sıcaktan cnmcım.üzme kendini.akşamları tuzlu suya koyuyorum ayaklarımı ama gene de dolma gibiler :)

ÖZGEcim walla nasıl heyecanlandım anlatamam.telefonda ağlayacaktım da ethem'e ayıp olmasın diye tuttum,kapatınca ağladım.şükür rahatladı kezboşumuz

diğer annelerim sizler nasılsınız?

seher'îm sen ne yapıyosun bugün? gene sütlaç mı? :)))))

SUDENAZIM ve EGEM dünyaya geldiler arkadaslar..
az önce kendilerinden bir msj aldim, gelir gelmez beni aglatti esek sipalar , cok duygulandim yaa, hala hüngür hüngür agliyorum...coook mutluyuuum..of benim ucak bileti bakmam lazim simdi dayanamam ben...sizi seviyorum arkadaslar sagolun da...
allahim sana binlerece kez sükürler olsun, onlari cok saglikli masallahhh ...hepsi iyi arkadaslar, simdilik bukadar...
gecmis olsun...hadi bakalim sira kimde..

Oh ne guzel Kezbana gecmıs olsun ve de mınık bebeklere de Hoşgeldın dıyelım..
Artık darısı bızlerın basına bakalım sırada kımler vaarr.....

yaaaaa çok sevindim allahım sana şükürler olsun yarabbim... yaa çok güsel bii dyguu sanki yemin ediyorum ben dogurmuşum gibi sevindim.. allahım kezboşlum canım arkadaşlar hepimzin gözü aydın yaa... kurtuldu sonunda llahın izni ile kezbancıgımıs ...darısı bizlere inş.. başka gelişmeler olursa haberdar edein ksılarr bisi...
ben kaynanam gildeyim pek giremiyorum... bakamıyorum nihancıgım bi laf neyim ederler die... bid einşaat çalişmaları felan var bi kaç bişiye yardım felan ediyos iştee evimd eolsam bilionus ancak yemek saattlerinde pc den kalkıyom :))))) yaa a çok sevindimmm kezbancıgımısaa sonunda minişlerini gördüü :) darısı bizlere inş.. saglıcakla..

canım benim şişlikler aynı bendede var ayaklarım resmen hamur kabarır ya öyle kabarıyor bacaklarım şiş şiş doktor normal diyor ama tuaflaştım yüzümde süleyman demirelin karısına benzedi ne yapsam bilmem:bbo:

SUDENAZIM ve EGEM dünyaya geldiler arkadaslar..
az önce kendilerinden bir msj aldim, gelir gelmez beni aglatti esek sipalar , cok duygulandim yaa, hala hüngür hüngür agliyorum...coook mutluyuuum..of benim ucak bileti bakmam lazim simdi dayanamam ben...sizi seviyorum arkadaslar sagolun da...
allahim sana binlerece kez sükürler olsun, onlari cok saglikli masallahhh ...hepsi iyi arkadaslar, simdilik bukadar...
gecmis olsun...hadi bakalim sira kimde..

kezbanındoğumu inanılmazsevindirdi beni ay bizimde doğumlarımız başladı ya
minişler iyilermiş ne kadar güzelbir duygu bu ya
darısı başımıza artık allahım bizide sağ salim kurtarsın kızlar

ohhh maaşallah kezboş nihayet kurtulduu. çok sevindim darısı başımızaaa:sm_cool::teytey::dance:

mrb hamişler hepiniz iyisinizdir inşallah. benim bugün içimde bi sıkıntı var, öğlen biraz ağrım vardı. şimdi de içim daralıyo. artık sıcaktan mı bilmiyorum. canım hiçbir şey yapmak istemiyor. çarşamba kontrole gitcez, bakalım doktorum ne diyecek. en son 5-15i arası olur doğum demişti. ben de hiçbir şey bilemiyorum, kaynanam henüz gelmedi tatilden, annem gelmeyecek zaten. biraz da buna canım sıkılıyo galiba. şimdi doğursam naparım diyorum, eşim de hastaneye gidecez, sanki olsalar ne yapacaklar diyo. ağustos tan önce olmasın ama. insan ister istemez kendini çaresiz hissediyo, karşı komşumuz bi ay önce doğurdu, kadının hala gelen-gideni var, evi dolup taşıyo. imrendim valla. gerçi ben kalabalık da istemem, rahatsız olurum, ama aileden birileri olması şart tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…