Günaydınn Annişler ve tombiş bebişler, herkes nasıl bakalım, uykusuz geceler hepimizde demekki, bari foruma gelseydiniz, Gece kimsecikler yoktu, bu saat oldu yeni uyandım yaaa , gece uyuyamayınca gündüz uyuyorum yaaa, Afyonum tam patlamadı
öptüm hepiniziiiii
merhaba ağustos anneleri...
nasılsınız bugün bakalım. kızlar günler yaklaştıkça beni bi korku sarmaya başladı..benim bi arkadaş vardı oda hamileydi. o benden 3 hafta önden gidiyordu. dün duydum ki doğum yapmış. onu duyunca daha da bi stres ve korku sardı beni...akşamda sancılandım yine(( heryerim çok fena şiş...yürüyüş yapıyorum, bol su içiyorum, ayaklarımı yüksek bi yere koyup dinlendiriyorum tuzu da kestim ama bi türlü inmiyor...preemklamsi olmasından çok korkuyorum. gecen hafta kontrole gittiğimde doktor çok normal demişti, bakma gereği bile duymadı... annem ve kayınvalidem bu şişliklerle gidersen doğumun çok zor olur diyorlar ve korkuyorum. kızlar sizde de bu durumda olan var mı? sizler ne yapıyorsunuz şişlikler için ((
hepinizi çok öpüyoruz a.s.
slm güsel anneler ve miniklerrr,h.sonu giremedim malum h.sonları pc kardeşimin tekelinde oluyor :) ayrıca dün bizim cadının kıyafetlerini yıkadık kendi makinasında.ay ipte minik minik kıyafetleri görünce çok garip oldum kızlar yaa,çok şirin duruyorlardı :) neler yazdığınızı okurken işte kezban'ın eşi aradı önce o müjdeyi veriyim sizlere dedim.kezboşumuz nihayet rahatladı :)
ELİFcim öncelikle kardeşine sağlıklı mutlu eşiyle güsel bir ömür dilerim cnm,size de çok geçmiş olsun.bunun yanında hastane ve dr çok önemli,bence hiç şüpheye yer bırakmadan hastaneni değiştirme düşüncen iyi olmuş cnm.sonuçta başta bebeğimizi sonra kendimizi emanet ediyoruz onlara..
HELİNcim eğer drum sezeryana karar verirse ben de epidural istiyorum,sezeryan yapan tüm arkadaşlarım öle yaptılar ve çokta memnun kaldılar.
CANANcım aynen ben de senin gibiyim cnm,uyku pek yok artık dönerkende resmen ağlamaklı oluyorum ağrıdan,magnezyumda içiyorum ama sanki bi etkisi yokmuş gibi geliyor.son zamanlarımız böle geçicek anlaşılan
ZEYNEPcim ELFİDAcım aldıklarınız hayırlı olsun,güsel günlerde uyusun minikleriniz canlarım
HAVVAcım benim de ellerim ve ayaklarım şiş tuzu kestiğim halde.hep bunlar sıcaktan cnmcım.üzme kendini.akşamları tuzlu suya koyuyorum ayaklarımı ama gene de dolma gibiler :)
ÖZGEcim walla nasıl heyecanlandım anlatamam.telefonda ağlayacaktım da ethem'e ayıp olmasın diye tuttum,kapatınca ağladım.şükür rahatladı kezboşumuz
diğer annelerim sizler nasılsınız?
seher'îm sen ne yapıyosun bugün? gene sütlaç mı? :)))))
merhabalarr güzel annelerimm biz geldikk drdan. kilomuz normal gidiyormuş haftamıza göre herşey iyiymiş ben 15 günde hiç kilo almamışım. bebişimiz 2.020 gr olmuş,kendim kilo almama çok sevindim annemler burda oldugu için hergün gereginden fazla yiyordum güzel yiyordumm. yürümemin faydası olmuş.
elifcim evt dün gece yazıları okudum ama yazmadım bir buçuk saat oturdum sıkıldım internette gezindim bencede uykusu kaçanlar nette geceleri buluşalım. yerimseniben
nihancımm bebişin güle güle iyi günlerde giysin canımm ohh misler gibi olmuştur kıyafetleri annemlerde benim,bebişin çantasını eşyalarını herşeyini hazırladılar. yatak odasınıda sipariş ettik 15-20 gün sonra gelecek. bende annemler gittikten sonra artık aldıklarımızın resimlerini çeker çeker eklerim.
özgecimm sende bu halinle hiç dinlenemedin tatlım misafirlerin geldi hep aman kendine dikkat et güzelim dinlenmeyi ihmal etme.
havvacımm drlar hep öyle diyor şişmişsin yada bebek büyük dogum zor olur ama haftadan haftaya göre degişiyor herşey birde ben dilime doladım öyle diyenlere sen yapamazsın diyenlere öncelikle hayırlısı ne ise o olsun ama ummadık taş baş yarar diyorum hiçbirşey belli olmaz. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
kezboşuma da çok sevindimm ilk bebişlerimiz dogdu allah analı babalı büyütsün.
diger bütün annelerimi çookk çokk selamlıyorr ve herkesi çook öpüyorumm.
aslıcım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.annenler çok mu uzak oturuyolar.
canım annemler Aydın-Nazillide oturuyorlar buraya 12 saat uzaklıkta. :sm_confused:
ayy öğrendiğimden beri heyecanım kat kat artıı kızlar kezban için çok mutluyumm bebişleri hayırlı uğurlu olsunndarısı başımıza kızlarrr, ayyy bizlerinde az kaldıı :sm_cool: bugün dr gittim kızlar benim oğluşum 3.200gr. olmuş teyzelerii dr ay sonunu görürüz diyor hayırlısı ile inşş yeri varmış benim tombalağım dahada büyüyebilir yanii ayy şimdi doğursam alsam kucağımaa dr kalsın daha diyorr içeride baya rahatmış benimkii sırnaşık şey hakkımızda hayırlısı inşş sağlıklı gelsinlerde geç olsun güç olmasın
hayyy maşallahhhhben doğuma giderken 3200 olursa bebeğim öpüp başıma koyacağım :) bizimki 3000 olursa onada şükür :sm_cool:
dark_elfcim önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri...2.5 kilo olsun benim olsun boşver...gamyoncuiremsu sonra nasılsa alırlar bebişlerimiz...yerimseniben
nuraycım tombalağına kocaman bimaşallah bebeğine..tü tü tü tü sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?