2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:sm_cool:selam kızlar kezboş bebişlerine sağ salim kavuşmuş allah analı bablı büyütsün inş. darısı artık bizim başımıza bu gün çok kimse yok galiba sıcaklar herkesi çok bunaltıyo ama sanırım bizi iki misli bunaltıyo allah yardımcımız olsun valla çok zor günler geçiriyoruz ama tek ve yalnız olmadığımızı bilmek güzel bizler çokkk güzel annelerizzzz sırnaşık şeynaniknanikherşey güsel olacakkkkkkk:lepi:

Ağustos annelerinden birinin doğurmuş olması beni hamile olduğumda ve yakında doğum yapacağıma inandırdı.Şuana kadar sanki herşey bir rüya ve doğuracağım fikri çok uzak gibiydi.Kezban ve bebişlerine sağlıklar ve sıhhatler diliyorum.Çok yorum yapmasamda dışardan izledim Kezban arkadaşın yaşadıklarını zor bir süreç geçirdi ama nihayetinde sağsağlam kucağına almış,çok sevindim onun adına...
Darısı bizlerin başına...

merhabalarr güzel annelerimm biz geldikk drdan. kilomuz normal gidiyormuş haftamıza göre herşey iyiymiş ben 15 günde hiç kilo almamışım. bebişimiz 2.020 gr olmuş,kendim kilo almama çok sevindim annemler burda oldugu için hergün gereginden fazla yiyordum güzel yiyordumm. yürümemin faydası olmuş.
elifcim evt dün gece yazıları okudum ama yazmadım bir buçuk saat oturdum sıkıldım internette gezindim bencede uykusu kaçanlar nette geceleri buluşalım. yerimseniben
nihancımm bebişin güle güle iyi günlerde giysin canımm ohh misler gibi olmuştur kıyafetleri annemlerde benim,bebişin çantasını eşyalarını herşeyini hazırladılar. yatak odasınıda sipariş ettik 15-20 gün sonra gelecek. bende annemler gittikten sonra artık aldıklarımızın resimlerini çeker çeker eklerim.
özgecimm sende bu halinle hiç dinlenemedin tatlım misafirlerin geldi hep aman kendine dikkat et güzelim dinlenmeyi ihmal etme.
havvacımm drlar hep öyle diyor şişmişsin yada bebek büyük dogum zor olur ama haftadan haftaya göre degişiyor herşey birde ben dilime doladım öyle diyenlere sen yapamazsın diyenlere öncelikle hayırlısı ne ise o olsun ama ummadık taş baş yarar diyorum hiçbirşey belli olmaz. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
kezboşuma da çok sevindimm ilk bebişlerimiz dogdu allah analı babalı büyütsün.
diger bütün annelerimi çookk çokk selamlıyorr ve herkesi çook öpüyorumm.

Son düzenleme:
Bu arada ilk onun bebişlerinin fotolarını görüp iç geçireciğiz demekki:)))Umarım en kısa zamanda kendini toplar ve o güzelim bebişlerin fotolarını bizimle paylaşır...

Çok geçmiş olsun,aynı dertten bende muzdaribim.Akşam saatlerinde ayaklarımdaki şişlikler hafiften inmeye başlıyor sabah yine aynı((((...
Doktor herşeyin normal olduğunu söylesede ben bu şişliklerden dolayı çok rahatsızım,neredeyse 3 numara büyük ayakkıbalar giyer oldum şişken..İdrarda protein ölçümü yaptıracağım bu hafta umarım bir problem yoktur.
Ben birşeyi farkettim sadece hava serinse veya ayaklarımı serin bir yerde tuttuğumda şişme olmuyor,sıcak şişme oranını arttıyor gibi geliyor bana(bu sadece benim yaşadığım bir şey,bilimsel bir tarafı varmı bilmiyorum:))) .
İdrarda protein ölçtür bence sende her ihtimale karşı,sadece bilekten aşağısı ise şişen birde yüksek tansiyon varsa risk artıyor preemklamsi için.Çok geçmiş olsun...
Sevgiyle kal...

teşekkür ederim nihancımm. hepimizin aldığı ciciler hayırlı olsun mutlu günlerde gisin bebişlerimiz.

aslıcım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. annenler çok mu uzak oturuyolar.

ayyyy demek kezban miniklerine kavuşmuşş..:teytey:canım yaa zor günler geçirdi inş hepsini unutmuştur şimdi...bebişler kucağındadır..çok sevindim..inş hepsi sağlıklıdır...hadi hayırlı olsun ilk bebeklerimizz....darısı bizleree bakalım2. kim olcak:dance:

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün giremedim foruma nette bi sorun var sanırım annemlere geldim de bi bakayım dedim ne var ne yok diyea.s.kezban arkadaşımız a.s.doğurmuşşş.nasıl sevindim anlatamam.darısı başımıza.allah bebekleriyle mutlu etsin canım çok zahmet çekti yaa kıyamam.....çok mutlu oldummma.s.

ayy öğrendiğimden beri heyecanım kat kat artıı kızlar kezban için çok mutluyumm bebişleri hayırlı uğurlu olsunn darısı başımıza kızlarrr, ayyy bizlerinde az kaldıı :sm_cool: bugün dr gittim kızlar benim oğluşum 3.200gr. olmuş teyzelerii dr ay sonunu görürüz diyor hayırlısı ile inşş yeri varmış benim tombalağım dahada büyüyebilir yanii ayy şimdi doğursam alsam kucağımaa dr kalsın daha diyorr içeride baya rahatmış benimkii sırnaşık şey hakkımızda hayırlısı inşş sağlıklı gelsinlerde geç olsun güç olmasın

ALLAHHIMMMM ne sevindim Kezbancığımız için, Rabbim anasına Babasına bağışlasın , dilerim kızlar,sağlıkları sıhatleri daimi olur , oyyynasıl merak ediyorum şu an onları inşallah resimlerini bir an önce koyarlar siteye . Allahım kurtardı nihayet arkadaşımızı , oyy nasıldır şimdi egeyle sudee , oyyyyyyyyyyy
Kezban doğurduğuna göre artık hepimiz gönül rahatlığıla doğurabiliriz :)

hayyy maşallahhhh ben doğuma giderken 3200 olursa bebeğim öpüp başıma koyacağım :) bizimki 3000 olursa onada şükür :sm_cool:

hayyy maşallahhhh ben doğuma giderken 3200 olursa bebeğim öpüp başıma koyacağım :) bizimki 3000 olursa onada şükür :sm_cool:

dark_elfcim önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri...2.5 kilo olsun benim olsun boşver...gamyoncuiremsu sonra nasılsa alırlar bebişlerimiz...yerimseniben

nuraycım tombalağına kocaman bi maşallah bebeğine..tü tü tü tü sırnaşık şey

doğru arkadaşım sağlıklı olsun yeterkiii, sağol
a.s.

elfidacığım, havva nında dediği gibi bebişlerimizin sağlıklı gelmesi en önemlisi tabikiii, benim bebiş annesine çekmişş birazcık annem benide tombiş doğurmuş 3.750kgr doğmuşum bakalım oğluşum beni geçecekmii :icecream: :1rolleyes: bebişler doğunca çabuk kilo alıyorlar hem sakınn kızlarr öylee kilosunu kafanıza takmayınn üzmeyin benim yiyenlerimii klava:

aslicim sağol canım düşündüğün için..ne güzel annenler yanında gitmeden tadını çıkar valla..benimki de 13 saat uzakta çorumda yaşıyor..ama bu hafta çağırdım iki anneyi de..ben yapamıorum artık.yetişemiyorum bişeylere..
bu arada benden süt geldi kızlar sizde de var mı?
kezbancım çok şükür atlattı ama akşam aradığımda ethem hala yoğun bakımdalar ama sağlık sorunu değil gözlemde bulunsunlar diye bir gece oradalar dedi kezbancımla birlikte yoğun bakım odasındaymışlar..ama çok iyiler maşallah..kurtuldular canlarım...darısı başımıza..
hepinizi çok öpüyorum..
nuray maşallah tontiğine 3200 valla sana da kolay gelsin arkadaşım..

yok Nuraycığım hiç kafama takmıyorum
benim hamileliğimin nerdeyse başından belliydi, bende minyonum , 52 kilo - (Boyumda 1,60 cm) ile hamile kaldım , bebişimin benim gibi olacağını doktorum , muayanelerde zate söylemişti, açıkcası ben 3000 gr a ulaşırsa şaşırırım , çünkü 2800- ancak olur derken bizim hanım biraz kilo almaya başladı
yeterki sağlıklı olsunlar, okşa tombişini benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…