2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm maşallah oğluşunaaa....inş bide hayırlısıyla doğarlardaa:1hug:

bizle aynı gündesiniz ama öndesiniz maşallah maşallahhh

nası besliyon kıss acıkta bana söleejeyyar

çorumda yaşayn kaynanan mı? ben çorumluyum canım. ikisi de gelecekler doğumuna ha! biz bi tanesini bulamıyoz.senağlama kaynanam tatilde, annem kırgın gel desem de gelmiyo.

canım bende öle boyum 1.63 falan:1ninca: çok uzun değiliz...:1hug:

benimkide 3 kilo olsun yeterrrrrr:teytey:inş olur 1 hafa önce 2.500 gr dıı

elifçim boyu kaç cm kısınınn en sonki muayenende

çorumda yaşayn kaynanan mı? ben çorumluyum canım. ikisi de gelecekler doğumuna ha! biz bi tanesini bulamıyoz.senağlama kaynanam tatilde, annem kırgın gel desem de gelmiyo.
canım benim annem çorumlu ben orada büyüdüm.sen de mi çorumlusun?yerimseniben
benim iki tarafında ilk torunu doğal olarak heyecan dorukta.bıraksam çekip koparırlar vallananiknanik.bu da ayrı bir porblem inan..herşey keşke dozunda olsa ama nafile hayatta hiçbirşey tam olarak istediğimiz gibi olmuyor..olanlarla yetinmeyi öğreniyoruz işte..üzme tatlı canını yollarım ben sana anneleri hevesle seninkine de bakarlar..:teselli:

kübracım bugün pek iyi değildim, akşam daha iyi oldum. öğlen ağrılarım vardı, kaşıntım falan. çok şükür şimdi daha iyiyim. sen nasılsın* umraım iyisindir

kübracım bugün pek iyi değildim, akşam daha iyi oldum. öğlen ağrılarım vardı, kaşıntım falan. çok şükür şimdi daha iyiyim. sen nasılsın* umraım iyisindir

canım artık son zamanlar yaa ağrılar oluyorr..bazen bana bi giriyooo sancıı gülmekle ağlamak arasında gidip geliyorumm....:1ninca:

biz bugün iyiyizz:icecream:

evet canım biz de çorumulyuz. ama ailem ank.ya taşındı. 5-6 sene oldu işte. teşekkür ederim teklifin için:dance: sen yine de böyle tatlı bi problemle uğraş bence. her şeyin hayırlısı bakalım. doğumlarımız ne zman olacak. ben bu aralar hep bunu düşünüyorum.kafamçokkarıştı

kübra bugün ben de öyle oldum, güya panik olmucaktım. hemen her şeyi unutuverdim yaaa. ağlamaklı oldum, evde yalnızdım. baktım doğum sancısı değil önemsemedim.

bende panik oluyorumm ama sancı bikere gelip gidince doğum sancısı olmadığını anlıyorumm.. yanımda kimse yok şuan sancım falan olsa ilk arayacağım kişi eşim oda ancak 1 saatte gelir..
ayy korkuyorumm ya sancım tutarsa yanımdada kimse olmassa...hep bunu düşünüyorummm

son ay canım ne olur ne olmazzzz

yaşasın biz 35 haftalık olduk, aslında zaman çabuk geçiyo; ama işte insan yine de sabırsızlanıyo, zaten itiraf ediyorum 36-37 de olan annişleri kıskanıyom. bi- iki hafta bile çok uzun geliyo bana. tek istediğim aslında eşim askere gitmeden doğurmak, sanırım bunun içi acele ediyorum. hepinizin duasını bekliyorum. iyi geceler...

iyi geceler kızlarrrrrrrrrr ben de çıkıyorum artık..tatlı rüyalar güzel uykular..
mervecim dularımız seninle allah hakkaınızda hayırlısını versin..üzme güzel canını ve miniğini annesi herşey yoluna girer elbet..

bende tam 37 hafta oldum şimdii oleyyy , yarın gidip hastanrye çalışamaz raporumu alacağım, geçen 2 hsfts yıllık iznimi kullandım ,
merve dilerim eşin askere gitmeden dileğin gerçekleşir, ama unutmaki, önemli olan bebişinin sağlıklı dünyaya gelmesi
bu arada sanırım ben önümüzdeki Haftayı atlatırım ama sonraki haftaya doğururum , neden bilmiorum , ama içime böyle doğuyor
Kızlar siz nasıl sancılar yaşıyorsunuz, yani tam olarak nasıl, bana arada hafif bir ağrı saplanıyor, ama anlamıyorum, hafif regl sancısı gibi ama çok hafif ... sancılarınız daha çok hangi sancıya benziyor kramp gibi mi, gaz sancısı gibimi, ve nerede tam olarak , çoğunuz benden 2-3 hafta sonradan geliyorsunuz, bendede sancılar başlamış olmalımıydu şu ana kadar ?
ben normal istiyorum, sezeryan olursa diye ağlama krizlerine giriyorum. korkmaya başladım çok

nuraycım aslıcım maşallah bebişlerinize ohh almışlar kiloları,Allah nazarlardan saklasın.
mervecim dualarımız seninle aramızda kilometreler olsa da seninleyiz tatlım.bu arada eşin ne zaman gidecek askere,belli mi?
özgecim aslının dediği gibi sen de dinlen artık be kuzum,iş yaparken doğuracaksın walla :)))
elf,dacım bende de oluyor sanırım ara ara sancı.regl ağrısı gibi oluyor,sanki hastalancakmışımda b, trlü olamıyormuşum gibi,bi de bazen aşağıya iğne saplıyorlar bi an canım acıyor resmen,hoplatıyor oturduğum yerde.ama seyrek oluyor bu.sana da öle mi oluyor?

ev halkı yatmaya hazırlanıyor,ben de yatağıma gidiyim bari.bu gece hiç esinti yok burada uyuyamıcam ama gene de uzanıyım bari .. hepinize tatlı rüyalar canlarım

arzu canım sendemi aydınlısın yoksaa. sorma bende çok özledim bu sene gidemeyecegim için birde daha çok gidesim var.herkese iyi geceler güzel annelerim.

Bende aydınlı sayılırım canım, ama eşim aydınlı, 2,5 yıl kaldım aydında, cok güzel bi şehir, yemyeşil dağları ile samimi sıcak köylü insanları ile cok harika bi yer, bende gidemem bu sene sanırım bebekle zor,ama seneye giderim mutlaka,

Elvin canım, hafif regl sancısı sık geliyor, ama çok hafif, bir kere bundan 1,5 hafta önceydi sanırm alttan aynen dediğin gibi birşey saplandı sokaktaydık kaldırıma çöktüm , o işte inanılmas birşeydi ama o da kısa südü , bunun hariicinde başka sancı olmadı , ve neyle karşılaşacağımı merak ediyorum, gündüz yalnızken sancım başlayınca ne yapacağımı bilemessem diye , onn hangi sancı oluğunu, yalancımı yoksa gerçek sancımıdır merak ediyourum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…