ayy öğrendiğimden beri heyecanım kat kat artıı kızlar kezban için çok mutluyumm bebişleri hayırlı uğurlu olsunndarısı başımıza kızlarrr, ayyy bizlerinde az kaldıı :sm_cool: bugün dr gittim kızlar benim oğluşum 3.200gr. olmuş teyzelerii dr ay sonunu görürüz diyor hayırlısı ile inşş yeri varmış benim tombalağım dahada büyüyebilir yanii ayy şimdi doğursam alsam kucağımaa dr kalsın daha diyorr içeride baya rahatmış benimkii sırnaşık şey hakkımızda hayırlısı inşş sağlıklı gelsinlerde geç olsun güç olmasın
aslicim sağol canım düşündüğün için..ne güzel annenler yanında gitmeden tadını çıkar valla..benimki de 13 saat uzakta çorumda yaşıyor..ama bu hafta çağırdım iki anneyi de..ben yapamıorum artık.yetişemiyorum bişeylere..
bu arada benden süt geldi kızlar sizde de var mı?
kezbancım çok şükür atlattı ama akşam aradığımda ethem hala yoğun bakımdalar ama sağlık sorunu değil gözlemde bulunsunlar diye bir gece oradalar dedi kezbancımla birlikte yoğun bakım odasındaymışlar..ama çok iyiler maşallah..kurtuldular canlarım...darısı başımıza..
hepinizi çok öpüyorum..
nuray maşallah tontiğine 3200 valla sana da kolay gelsin arkadaşım..
yok Nuraycığım hiç kafama takmıyorum
benim hamileliğimin nerdeyse başından belliydi, bende minyonum , 52 kilo - (Boyumda 1,60 cm) ile hamile kaldım , bebişimin benim gibi olacağını doktorum , muayanelerde zate söylemişti, açıkcası ben 3000 gr a ulaşırsa şaşırırım , çünkü 2800- ancak olur derken bizim hanım biraz kilo almaya başladı
yeterki sağlıklı olsunlar, okşa tombişini benim için
canım benim annem çorumlu ben orada büyüdüm.sen de mi çorumlusun?yerimsenibençorumda yaşayn kaynanan mı? ben çorumluyum canım. ikisi de gelecekler doğumuna ha! biz bi tanesini bulamıyoz.senağlama kaynanam tatilde, annem kırgın gel desem de gelmiyo.
kübracım sende burdasın demek, msn de konuşurken bilg. bozuldu, anlamışsındır çevrimdışı olnuca. kusura bakma canım.
kübracım bugün pek iyi değildim, akşam daha iyi oldum. öğlen ağrılarım vardı, kaşıntım falan. çok şükür şimdi daha iyiyim. sen nasılsın* umraım iyisindir
canım benim annem çorumlu ben orada büyüdüm.sen de mi çorumlusun?yerimseniben
benim iki tarafında ilk torunu doğal olarak heyecan dorukta.bıraksam çekip koparırlar vallananiknanik.bu da ayrı bir porblem inan..herşey keşke dozunda olsa ama nafile hayatta hiçbirşey tam olarak istediğimiz gibi olmuyor..olanlarla yetinmeyi öğreniyoruz işte..üzme tatlı canını yollarım ben sana anneleri hevesle seninkine de bakarlar..:teselli:
Aslıı sen aydınlımısın :1shok:
ah ah cok özledim aydını yaaa :teselli:
arzu canım sendemi aydınlısın yoksaa. sorma bende çok özledim bu sene gidemeyecegim için birde daha çok gidesim var.herkese iyi geceler güzel annelerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?