Elvin canım, hafif regl sancısı sık geliyor, ama çok hafif, bir kere bundan 1,5 hafta önceydi sanırm alttan aynen dediğin gibi birşey saplandı sokaktaydık kaldırıma çöktüm , o işte inanılmas birşeydi ama o da kısa südü , bunun hariicinde başka sancı olmadı , ve neyle karşılaşacağımı merak ediyorum, gündüz yalnızken sancım başlayınca ne yapacağımı bilemessem diye , onn hangi sancı oluğunu, yalancımı yoksa gerçek sancımıdır merak ediyourum çok
sağol canım, rahatlattın beni, be gelmişim 31 yaşıma, ve ne kadar küçük o kdar cesur olunuyor sanırım , vayy 5-16 yaşında ben sokakta hala oyun oynardımyaaaa
bu arada saat farkımız tam olarak nedir?, sizde sabah mı şu an?
bende tam 37 hafta oldum şimdii oleyyy , yarın gidip hastanrye çalışamaz raporumu alacağım, geçen 2 hsfts yıllık iznimi kullandım ,
merve dilerim eşin askere gitmeden dileğin gerçekleşir, ama unutmaki, önemli olan bebişinin sağlıklı dünyaya gelmesi
bu arada sanırım ben önümüzdeki Haftayı atlatırım ama sonraki haftaya doğururum , neden bilmiorum , ama içime böyle doğuyor
Kızlar siz nasıl sancılar yaşıyorsunuz, yani tam olarak nasıl, bana arada hafif bir ağrı saplanıyor, ama anlamıyorum, hafif regl sancısı gibi ama çok hafif ... sancılarınız daha çok hangi sancıya benziyor kramp gibi mi, gaz sancısı gibimi, ve nerede tam olarak , çoğunuz benden 2-3 hafta sonradan geliyorsunuz, bendede sancılar başlamış olmalımıydu şu ana kadar ?
ben normal istiyorum, sezeryan olursa diye ağlama krizlerine giriyorum. korkmaya başladım çok
günaydın bütün güzel annelerayy öğrendiğimden beri heyecanım kat kat artıı kızlar kezban için çok mutluyumm bebişleri hayırlı uğurlu olsunndarısı başımıza kızlarrr, ayyy bizlerinde az kaldıı :sm_cool: bugün dr gittim kızlar benim oğluşum 3.200gr. olmuş teyzelerii dr ay sonunu görürüz diyor hayırlısı ile inşş yeri varmış benim tombalağım dahada büyüyebilir yanii ayy şimdi doğursam alsam kucağımaa dr kalsın daha diyorr içeride baya rahatmış benimkii sırnaşık şey hakkımızda hayırlısı inşş sağlıklı gelsinlerde geç olsun güç olmasın
Aslinda cok arastirip cok bilmekte yanlis boyle herseyi bilince kafamiz herseye takiliyo endiseleniyoruz,ben evlenmeden once ozel bir hastanenin halkala iliskiler mudurlugunu yaptim 5 yil kadar normal dogumdan aklina gelebilecek hertur ameliyata meraktan doktorlardan izin alarak girdim izledim.. bildigim halde hala okuyorum arastiriyorum,oysa normal dogumu biliyorum acisinida gordum annelerden daha ne arastiriyosun dimi ama sırnaşık şeysırnaşık şey,bu arada bende bahcelievlerde oturuyodum emlak konut sitelerinde sende yakinsin sanirim oraya...bu arada saat farkimiz turkiyeyle (- 7).. kendine cok iyi bak...
Hayırlı sabahlar herkeseeee,
38. haftamızın içindeyiz... :teytey:
dark elf ciimm yazdıklarına aynen katılıyorum. Diğer annelerin durumlarını okuyorum bendemi terslik var diye düşünüyordum. CADIARZU
Ne sancım var ne ağrım. Ama geçtiğimiz hafta başladı bendede tarif ettiğin sancılar. :dance:
Hatta dün arkadaşımın nişanına hazırlanıyorken sol yumurtalığıma doğru bir sancı girdi regl olcam zannettim. 3 - 5 dak. felan sürdü gibi. Birde sanki alttan sıkıyorlar gibi hissediyorum. :bbo: Geçen seferkide az kalsın yere çökecektim. Sanırım bu gidişat normal doğumun bellirtileridir, ki öyle olmasını çok istiyorum. Kuzucuum hiç durmuyo hep kımıl kımıl. Son haftalara doğru azalır demişlerdi ama biz annemizi hiç durdurmuyoruz. Ama açıkcası bu hoşuma gidiyor. Çok özliceeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?