2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dark elf ayni sancilar bendede oluyor seninle aramizda 3 gun var bende 36+3 alltan bir saci sanki biri igne batiriyor birde gece sola yattigim zaman bebek hareket ettiginde rahmime sanci iniyor,doktorumun tek dedigi sakin olun suyunuz gelsebile sakinliginizi ustunuzden atmayin,ben artik oyle yapiyorum sanada tavsiye ederim telas edince insan gercekten eli ayagina dolasiyor... burda liseli kizlar dogum yapiyor 15-16 yasindalar bir gorsen dersin 10 cocuk dogurmuslar...bende onlari gorunce diyorum gelmisim 28 yasima sakin olmak en iyisi.. allah yardim eder..

sağol canım, rahatlattın beni, be gelmişim 31 yaşıma, ve ne kadar küçük o kdar cesur olunuyor sanırım , vayy 5-16 yaşında ben sokakta hala oyun oynardımyaaaa
bu arada saat farkımız tam olarak nedir?, sizde sabah mı şu an?

benim uykum geldi giibi yavaş yavaş uyumaya geçmeli, bir akaçarsa uykum daha hayatt auyuyamam.
herkeslre tatlıruyalar , bebişlerede rahat huzurlu uykuar diliyorum

Aslinda cok arastirip cok bilmekte yanlis boyle herseyi bilince kafamiz herseye takiliyo endiseleniyoruz,ben evlenmeden once ozel bir hastanenin halkala iliskiler mudurlugunu yaptim 5 yil kadar normal dogumdan aklina gelebilecek hertur ameliyata meraktan doktorlardan izin alarak girdim izledim.. bildigim halde hala okuyorum arastiriyorum,oysa normal dogumu biliyorum acisinida gordum annelerden daha ne arastiriyosun dimi ama sırnaşık şeysırnaşık şey,bu arada bende bahcelievlerde oturuyodum emlak konut sitelerinde sende yakinsin sanirim oraya...bu arada saat farkimiz turkiyeyle (- 7).. kendine cok iyi bak...

Hayırlı sabahlar herkeseeee,
38. haftamızın içindeyiz... :teytey:
dark elf ciimm yazdıklarına aynen katılıyorum. Diğer annelerin durumlarını okuyorum bendemi terslik var diye düşünüyordum. CADIARZU
Ne sancım var ne ağrım. Ama geçtiğimiz hafta başladı bendede tarif ettiğin sancılar. :dance:
Hatta dün arkadaşımın nişanına hazırlanıyorken sol yumurtalığıma doğru bir sancı girdi regl olcam zannettim. 3 - 5 dak. felan sürdü gibi. Birde sanki alttan sıkıyorlar gibi hissediyorum. :bbo: Geçen seferkide az kalsın yere çökecektim. Sanırım bu gidişat normal doğumun bellirtileridir, ki öyle olmasını çok istiyorum. Kuzucuum hiç durmuyo hep kımıl kımıl. Son haftalara doğru azalır demişlerdi ama biz annemizi hiç durdurmuyoruz. Ama açıkcası bu hoşuma gidiyor. Çok özliceeeeem

günaydın bütün güzel anneler
canım maşallah tompiş tompiş olacak kollarını felan ısırmak gerek şimdi doğsada resimlerini görsek çok severim tombul bebişleri benim oğluşum ne kadar oldu acaba haftaya öğrencem inşallah

Günaydın güzel anneler ve minikleri, biz kızımla ilacımızı içmeye kalktık,
Bi mail gelmiş ve cok güzel bir şey sizlerle paylaşayım dedim, aşağıdaki linke giriyorsunuz ve ister kendinizin ister bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz ve sonuçları zevkle okuyorsunuz, geçmişe göre yaarlandığı için bebeklerimizin doğum tarihine göre bazı bilgileri yanlış veriyor ama bizler için güzel bilgiler veriyor,
hepinizi öptük, hadi biz uyumaya gittik yine,,a.s.

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php

günaydın bidenelerrimmmm... bugün nasılsınız... valla sizle hep yazışmayı özledim anam nere düşütm ben böle yha :))) yarın allah izin veriirse doktora gidicez sabah erkenden bakalım benim afacanlar nasıl olduu artık 34 haftada bitti hayırlısyla hepoinizi çok öpüyorum canalrım.. kendinize ve bilhassa yigenlerime ii bakın ee aralarında benim gelin adaylarım var dimi :roflol: 3 tane erkek çocuk nerden bulacam yoks aben okadar kısı :))) hepinizi seviyorum canalrım grşrz...

evet çok bilmemekte lazım, çünkü ne yaşayacağını biliyorsun, ama diğer türlü, bilmediğin için kavrayana kadar çoğubu atlatmış oluyorsun. senin yaptığını açıkcası yapamazdım, yani doğumu falan izlemek, helal olsun sana.
emlak konut siteleri tam olarak nerde, ben tramway yolunun tam üzerindeyim , yani Kale iş merkezi ile E- 5 arasında kalıyor evimiz, hiorsundur, doğumuda orada yapacağım, hizmet hastanesinide biliyorsundur doğumuda orada yapacağım. özledin mi buraları ?sen şu an kan uykudasındır, tatlı ruyalar sana, ben kahvaltı ediyorum, kızım çok acıkmış :sm_cool:

Günaydin güzel anneler minik bebişler herkes iyidir umarim benim hiç bişey yapmaya halim yok hayir olsun 2 gündür sanki üzerime ölü topraği atmişlar bugünde mecburiyetten dükkana geldim sizlere bakayim dedim ama canim hep yatmak istiyor hayir olsun inş. Hepinizi öptüm kocaman bebişlerime iyi bakin

ben çok şükür çokta aktifim, herkes şaşırıyor, şişkinliğimde olmadığından doğuma 3 haftam kaldığınada inanmıyorum. Annem nazarlıksız çıkma demişti
çok şükür. bazı arkadaşlarımızın şu son ayları çok daha zor geçiyor, inşallah Normal doğum yapabiliriz.benimki dün gündüz çok huysuzdu, ama akşam kımıldamaları keyf vericiydi.
ya büyüyorlar ve artık çıkmakta istiyorlar sanırım , Alan daraldı , dar alanda kısa paslaşmalar misali :teytey:

:sm_cool:bütün Annelerie ve Bebişlere Günaydın, Güzel ve Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum, Ben bugün HAstaneye gidip Çalışamaz raporumu alacağım.

herkeze günaydınnn hanımlarrr a.s.
benimki bu sabah hop o tarafa hop bu tarafa izne çıktığımın farkında galiba keyfini çıkarıyor bizim velet :sm_cool:
bool tekmeli bir gün olsun herkezeee kızlarrr :teytey: :dance:

günaydın milletttt nabersinizzz son günler nasıl geçiyor bakalım tadını çıkarın bence kızlar bu doğum işini abartmayalım bence normal doğumdan korkmayın lütfen benim 3.cü ve inş. normal doğum olacak öle dayanılamayacak kadar zor deil herkesi çok bilinçli görüyorum burda o yüzden altından kalkabileceğinize inanıyorum hem öle çoook zor olsaydı insanlar doğururmuydu sadece biz deilizzzz öle deilmi bu mucizeyi yaşayın derimm ben hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kendinizeee ii bakınnn :sm_cool::teytey:a.s.:1hug::asigim::icecream:

kızlar asıl doğum sancıları nasıl olucak yada normal hazırlık sancılarından nasıl ayırt edicez diyr merak edenler var söle söyliyeyim bu sancılar yani şu an hepimizin yaşadığı sancılar hazırlık sancıları kısa zamansız birbirinden bağımsız sancılar tamamen alıştırma yani ama doğumu başlatan sancılar rutin aralıklarla gelir önce daha uzun aralıklarla gelir sonraa 7dk 5 dk düşer sancılar birbirine benzer dakika aralığı azaldıkça sancılar şiddetli ve uzun olur yani her şey birbirini takip eder konntrolün sizde olduğunu bilmek ve sonunda kucağınıza dünyanın en tatlı bebişini alma k çooook güzel bi duyguuuu bilmem anlatabildimmi

herkese günaydınlarrrr nasılsınız bugün?
bizde kızımla kahvaltımızı ettik şimdi fruma bakınıyoz. wrose maşallah miniğine rabbim nazarlardan saklasın.. bizde 2haftadır gitmioz dr a kızımı çok özledim acaba 2,500 kg oldumu ki? dün akşam eşimle konuşuk eşimde dogume kendi doktorumuzun girmesini istiyo en başından beri bizimle çok ilgilendi herşeyimizi bilio akşam dr u aradık erdemde dogum yapmak istemediğimizi söyledik oda central hospitali önerdi eger istersek orada da doguma girebilirmiş . eger eşim işlerden başını biraz kaldırabilirse bugün yada yarın dr la görüşecegiz hemde hastaneye gidelim dioz ortamı nasıl die...
arzucum önerdiğin site çok hoşmuş teşekkürler...
elfida cım bende de 2 haftadır arada bi alttan iğne batarmış gibi sncı oluyo dün gecede karnıma sancı girdi ama baya şiddetliydi karnıma sanki sert bi iğne batıyo gibiydi zar zor ayaga kalktım gezndim öle geçti korktum dogurcam die ...
gamzeki canım havalardan sanıım hepimizde bi halsizlik bitkinlik var. benim allahtan kayınvaldem var eskisi gibi iş yapmıorum arada yemek yapmaya yardım ediom okadar...

günaydın kızlar umarım herkes iidir evet hazırlık sancıları var çoğumuzun çok yaklaştı tabi temmuzuda yarıladık bugün dr a gidicez bakalım bizim oğlan ne alem ben döndüğünü hissediyorum bizimki tersti de. kaç kilo olduğunuda merak ediyorum tabi herkes karnın aşağıda doğumun yakın diyo bende sölemeyin öle daha var az daha kalması gerekio diorum inş 3 hafta daha bekler malum sıcaklar erken gelme ihtimalleri var nese çok öptüm herkesi malum oturamıyorum artık

günaydınn güzel agustos annelerimm benim canım sıkkın annemleri ugurladım ve onlar gittiginden beri kendimi aglamaktan alamıyorum. gurbetlik çok zor,insan alışınca ayrılmak zor geliyor keşke aileme yakın otursaydım diyorum. yalnız bir eve yalnız gelmek zor geldi, ev sessiz sakin. artık buralardayım arkadaşlar evdeyim annemler bütün işlerimi bitirdiler sagolsunlar bana yapacak bir iş kalmadı. artık pc başında vakit geçirmeye çalışırım yürüyüşe çıkarım.

Aslicim allah kavuştursun canim doğumunda gelmiceklermi annenler keşke seninle kalabilselerdi daha çok erken gitmişler bari doğumunda yaninda olurlardi ama kismet üzülme canim bak bebişinde üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…