Aslicim allah kavuştursun canim doğumunda gelmiceklermi annenler keşke seninle kalabilselerdi daha çok erken gitmişler bari doğumunda yaninda olurlardi ama kismet üzülme canim bak bebişinde üzülüyor
günaydınn güzel agustos annelerimm benim canım sıkkın annemleri ugurladım ve onlar gittiginden beri kendimi aglamaktan alamıyorum. gurbetlik çok zor,insan alışınca ayrılmak zor geliyor keşke aileme yakın otursaydım diyorum. yalnız bir eve yalnız gelmek zor geldi, ev sessiz sakin. artık buralardayım arkadaşlar evdeyim annemler bütün işlerimi bitirdiler sagolsunlar bana yapacak bir iş kalmadı. artık pc başında vakit geçirmeye çalışırım yürüyüşe çıkarım.
teşekkürler arzucum. evt keşke binip gitseydik valla ne güzel olurdu. ben aydına pek gidip gelmezdim canım bizim nazilli oldugu için ama şimdi açıkçası kuşadasında olmayı çok isterdim.
Allah kavuştursun asli,, keşke birlikte bizde binip gitseydik bi geziip gelirdik dimi ne güzel olurdu,sırnaşık şey
Ben aydında salı pazarını bile özledim aynı kadıköy pazarı gibiydi ne ararsan var ucuz süper bi yerdi aydın yaaa,:çok üzgünüm:
evet gamzecim hasretlik zor gerçekten öyle yapıyorum zaten annem gelecek diye kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum. allahım herkese yerinde saglık versinde tek.amin canım inş. bak annen gene gelicekmiş onunla teselli et cnm kendini hasretlik zor Allah sabır versin
günaydınn güzel agustos annelerimm benim canım sıkkın annemleri ugurladım ve onlar gittiginden beri kendimi aglamaktan alamıyorum. Gurbetlik çok zor,insan alışınca ayrılmak zor geliyor keşke aileme yakın otursaydım diyorum. Yalnız bir eve yalnız gelmek zor geldi, ev sessiz sakin. Artık buralardayım arkadaşlar evdeyim annemler bütün işlerimi bitirdiler sagolsunlar bana yapacak bir iş kalmadı. Artık pc başında vakit geçirmeye çalışırım yürüyüşe çıkarım.
tünaydın güzel anneler bugün çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyorum.akşamlarıda uyuyamıyorum offf şu zamanlarda geçseydi kendimi hasta gibi hissediyorum
canim benim sakin üzülme bak bende ailmeden uzakta yaşiyorum aylardir bu zamanlara kadar tek başima idare ederek geldim birtek akrabam eşim dostum yok bu alanyada ama güçlü olmak zorundayiz çünkü bebişlerimiz bunu ihssedioyr bende zaman zaman ağlama krizlerine tutuluorum yanliz hissediyorum ama allahten eşlerimiz destek allah yardrimcimiz olsun
Nilalcim allah korusun canim bebişini iyi bişeyi çikmamiş sevindim valla az kaldi zamanin canim ne güzel en azindan gününü biliyorsun biz böyle sürpriz her an bekliyorum bugünde nasil kasiklarim ağriyor hamile olmasaydim kesin hastalanicam gözüyle bakardim dün çok yol yürüdüm heykelde şehit varmiş yollar kapaliydi eve yürümek zorunda kaldim bu cuma bende gidicem bakalim nasil alt yollar hakkimizda hayirlisi neyse o olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?