2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslicim allah kavuştursun canim doğumunda gelmiceklermi annenler keşke seninle kalabilselerdi daha çok erken gitmişler bari doğumunda yaninda olurlardi ama kismet üzülme canim bak bebişinde üzülüyor

gamzecim kardeşim biz evlendigimizde gelmişti birde şimdi geldi çocukları oldugu için gelmesi zor oluyordu bebiş dogdugunda gelemiyecek yegenimin biri okula gidiyor o yüzden şimdiden gelip bebişin hazırlıklarını bitirdiler. annem doguma bir hafta kala gelecek canım ayy annemsiz yapamam. allahım başımızdan eksik etmesinn.

Allah kavuştursun asli,, keşke birlikte bizde binip gitseydik bi geziip gelirdik dimi ne güzel olurdu,sırnaşık şey
Ben aydında salı pazarını bile özledim aynı kadıköy pazarı gibiydi ne ararsan var ucuz süper bi yerdi aydın yaaa,:çok üzgünüm:

amin canım inş. bak annen gene gelicekmiş onunla teselli et cnm kendini hasretlik zor Allah sabır versin

teşekkürler arzucum. evt keşke binip gitseydik valla ne güzel olurdu. ben aydına pek gidip gelmezdim canım bizim nazilli oldugu için ama şimdi açıkçası kuşadasında olmayı çok isterdim.
amin canım inş. bak annen gene gelicekmiş onunla teselli et cnm kendini hasretlik zor Allah sabır versin
evet gamzecim hasretlik zor gerçekten öyle yapıyorum zaten annem gelecek diye kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum. allahım herkese yerinde saglık versinde tek.

tünaydın güzel anneler bugün çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyorum.akşamlarıda uyuyamıyorum offf şu zamanlarda geçseydi kendimi hasta gibi hissediyorum

canim benim sakin üzülme bak bende ailmeden uzakta yaşiyorum aylardir bu zamanlara kadar tek başima idare ederek geldim birtek akrabam eşim dostum yok bu alanyada ama güçlü olmak zorundayiz çünkü bebişlerimiz bunu ihssedioyr bende zaman zaman ağlama krizlerine tutuluorum yanliz hissediyorum ama allahten eşlerimiz destek allah yardrimcimiz olsun

tünaydın güzel anneler bugün çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyorum.akşamlarıda uyuyamıyorum offf şu zamanlarda geçseydi kendimi hasta gibi hissediyorum

birtanem geçmiş olsun yorgun hissetiğinde fazla bir işle uğraşma kendini yorma bolbol dinlen artik az kaldi annesi gelcek hazirlaniyor biliyorsun

çok haklısın canancımm. aslında yalnızda degiliz bebişlerimiz varr bizde oglumla müzik dinliyoruz oda hiç durmuyor maşallah kıpır kıpır. :dance:

selam kızlarr biz geldikk bugün çok sıcak yaa ben çatlicamm zaten halim yokk halsizimmm

:çok üzgünüm:

son zamanlar zor geçiyomuş kızlarrr...
ağrılardan bahsetmişiniz bendede oluyorr..belimde bacaklarımda..belden aşşam tutmuyor sankiii.bide nasıl ssölesem bacaklarımdan biri tutup ayırıyor:bbo:sizdede oluyomu öyle....

hepinizi öptükk inş iyisinizdirrrrŞeniz

Kızlar internet kafeye geldim. O kadar çok şey yazmışsınızki takip edemiyorum, zaten fazla kalamayacağım burada çünkü sigara içiliyor rahatsız oldum çok. Maillerimi kontrol ettim, sizlere de iki satır yazayım dedim. Dün akşam Elifda sağolsun Kezbanımızdan haber verdi çok mutlu oldum. Darısı başımıza inşallah. Hepinizi çok özlüyorum. Öpüyorum.

slm güsel annelerim ve miniklerim benim herkese güsel bir gün diliyorum. bugün gene çok sıcak.benim de 3te dişçide randevum var.babalar günüde düştüğüm için sonrasında gidememiştim. doğumdan önce halletmem gerek diye artık bugün gidiyorum
elfidacım ve yıldızcım sizdeki sancılar zaman zaman bende de oluyor. dediğiniz gibi doğuma hazırlanıyor veletlerimiz içeride :)

sehercim nice senelere kuşum kocişinle yavrularınla,Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin cnm

nuraycım benimki de şu anda bi o yana bi bu yana oynuyo :) artık döndüğü için ayaklarını ve poposunu göğsüme dayadığından nefes almam zorlaştı bazen bi geriyo kendini inanamazsın.eşimin telefonuyla karnımdaki gergin halini çektik.akşam pc ye aktarınca koyarım görürüsünüz benim cadımı :)

diğer annelerim sizler nasılsınız,öpüyorum hepiciğinizi

ASLIcım Allah kavuştursun cnmcım,ağlama miniğini de üzersin sonra. doğumumuza az kaldı,kısa süre sonra anneciğin gene gelecek inş cnmcım.

KÜBRAcım o bacak ağrıları bende de var cnm.artık yorgun kalkıyorum yataktan.NUray'ın dediği gibi uykuda yok artık,sersem gibiyim yani. sabah çok erke uyandım yatakta döndüm durdum tabii kramplarla birlikte,sonrada eşim 8de işe giderken kalktım yataktan,uyunmuyo çünkü.ağrılar uyutmuyor arkadaşım

evet canım Allah yardımcımız olsun...çok az kaldıı sabredelimm bebeklerimiz sağlıkla gelsinde o yeter....bende uyuyamadım bu gece karnım gerilip durdu...

merhaba güzel anneler hepinize mutlu güzel ve serin bir gün diliyorum, kezbancıma çok sevindim Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin yavrularını, darısı bizlerin başına, kolay doğumlar hepimize inşallah, bu arada dün ilk defa nst ye girdim ve bebeğin kalp sesinde problem olduğunu söyledi doktor ve 1 saat sonra nst nin tekrarlanmasını istedi beni dinlendirdiler meyve suyu içirdiler sonra tekrar bağlandım bu sefer iyi çıktı çok şükür ama ömrümden ömür gitti inanın yavruma birşey olacak diye çok korktum zaten ikinci nst de sorunlu çıksaydı hemen beni sezeryana alıcaklardı kızlar 11 gün kaldı doğuma dua edin ne olur inşallah sorunsuz geçer doğum yavrumda bir sıkıntı yoktur, bu arada sancılardan bahsetmişsiniz bende de oluyor ama nst de çıkmadı sancı nasıl birşeyse adet olucakmışım gibi belim ve bacaklarım ağrıyo kasıklarımda fazla birşey yok ama anlamadım gitti...

kızlar bugün haber aldım sıcaklardan herkez erkendoğum yapıyormuş 3 tane arkadaşım 35 haftalıkken doğuma gitti
bugün alanya devlet hastanesinde 15 tane erken doğum olmuş
sakın sıcaklara çıkmayın klma dan ayrılmayın sıcaklar tetikliyor bilginizolsun ben güneş yüzünü unuttum resmen dışarı çıkmıyorum klm olmayan hiç bir yerde durmuyorum dikkat edelim gercekten çok korkuyorum erken doğumdan

Nilalcim allah korusun canim bebişini iyi bişeyi çikmamiş sevindim valla az kaldi zamanin canim ne güzel en azindan gününü biliyorsun biz böyle sürpriz her an bekliyorum bugünde nasil kasiklarim ağriyor hamile olmasaydim kesin hastalanicam gözüyle bakardim dün çok yol yürüdüm heykelde şehit varmiş yollar kapaliydi eve yürümek zorunda kaldim bu cuma bende gidicem bakalim nasil alt yollar hakkimizda hayirlisi neyse o olsun inş.

teşekkür ederim gamzecim sona yaklaştıkça insan çok panik oluyor sen de dikkat et kendine yorulmamaya çalış bir de televizyonda haberlere falan bakma canım ben de gördüm o şehidi yavrum çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin mümkün olduğunca kendimizi korumamız lazım yavrularımız için inşallah senin de doğumun çok kolay olur canım öptüm kendine iyi bak...:1hug:

öyle cnm ama hep aksilikler bende nasil isterdim şu günlerimi evde geçireyim ama eşimin boş vakti olmamasi yüzünden bütün işler bende şimdide postaneye gidicem birazdan havale yapmişlar ordan eve net bağlancakti modem kargodaymiş onu gidip alicam ordan eve gidip daha temizlik yapicam offff valla dua ediyorumda yollarda doğurmayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…