2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgılı Hamışler Tünaydınlaaaar hepınızeeee
Antalya yanıyor yıne sıcaktan sormayın
kafamızı dışarı cıkartamıyoruz valla..
Cimcimem ıle eve kapandık oğluumu da daha serın dıye Korkutelıne yolladım.
Sıcaklardan erken dogum rıskınden bahsetmişsiniz umarım hepımız son zamanımıza kadar bekleyebılırız kızlar.
herkese guzel ve serın bır gun dılıyorummmm

evt arkadaşlarr yaa bugün hava istda da aşırı derecede çok sıcakk. aman hepimiz dikkat edelim kendimize.

mrb kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah, erken doğumdan bahsetmişsiniz. 36 dan sonrası erken kabul edilmiyomuş aslında. bazı yerlerde 38 den sonrası yazıyo.ama bence 36 dan sonrası erken değildir, çünkü bebekler artık o günden sonra sadece yağ dokularını geliştiriyolar. yanlış biliyosam düzeltin. 37 sinde olan arkadaşlar var ama tık yok. hadi biriniz daha doğurun :) sıranızı kaptırmayın kızlar.

mrb kızlar az önce central hospitali aradım dogum fiyatlarını öğrendim
normal:800 ytl
istege baglı sezeryan :1750 ytl
zorunlu sezeryan:1500 ytl
ama doguma dışardan doktorunuz gelirse ssk geçerli olmuyomuş bu fiyatlar sadece hastanenin kendi doktoru için geçerliymiş . bizim kendi dr. gelirse fiyatıda o belirliyomuş ne yapsam bilemiom acaba kandi dr. bıraksammı ? akşam eşime diyimde bari dr la görüşssün bakalım o ne fiyat verecek kızlar bi akıl verin

ben de çok korkuyorum erken doğurmaktan ama mecburen bazen çıkmak zorunda kalıyorum.şimdi sizin yazılarınızı okuyunca daha da bi korku girdi içime.:1shok:bebişlerimiz zamanında gelir inşallah

kızlarr yarın doktora gidicem ve çok heycanlıyım valla bakalım nedicek doktorum... inş. herşey yolunda olur nolur bana dua edin ... bakalım dogumu mu nezaman yaparım sölicekmi en çok onu ve bebişlerimin saglıgyla kilolarını merak ediyorum inşallah herşey yolun da olur ... bana dua edin kızlarr ... sabah erken gidicez ve gelince heen size ayrıntılarıı yazıcamm... bi ben kalmıştım sanıırm doktora gitmeyen ve en sonunda bende gidicem :lepi: hepinzii öpüyorumm.. pek bakamıyom kızlar formaa kendii evime geçince tek tek ilgiln cem :)Şeniz

kızzz seher sütlaç sütlaç dedin sütlacı hiç sevmeyen ben şimdi sütlaccı oldum dün kayınvaldeme pişirttirdim habire yiyom soguk soguk tabi kendim için deil bebişim için yiyom :)

Seher hadi bakalım hayırlı haberlele gel bakalım kıss, bakalım ne kadar olmuş oğluşların kiloları,bakalım hangimiz önce doğuracak bende perşembe günü gidiyorum doktora bende yarının gecmesini bekliyorum,:içelim:

Elifcim valla ben yapmasını bile bilmiyordum :) kocam yapıo ben yiyom:) Kötü Kazendün akşam belki 15 kase yaptı bugun 5 kase bitti :) valla koçişimde süper yapıo :) sırnaşık şey

Bu arada benim hafif hafif sancılarım var kızlar, birde kasılmalar başladı sanırım rahmimde,:bbo:

canım dikkat et benimde kasılmalar olluyoo valla çok fecii nefes bile aldırmıyo valla... allah yardımcımız olsun yarın ak koyun kara koyun belli olucak :)

bir bebegin anne karnındayken geliş hikayesi...
Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazirlanan
bir bebek varmis. Bir gün Tanri'ya sormus:

-Tanrim, beni yarin dünyaya gönderecegini
söylediler, fakat ben o kadar kücük ve
gücsüzüm ki, orada nasil yasayacagim?

-Tüm meleklerin arasindan senin icin bir
tanesini sectim. O seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. Melegin sana hergün
sarki söyleyecek ve gülümseyecek.
Böylece sen onun sevgisini
hissedecek ve mutlu olacaksın.

-Pekiiiii... Insanlar bana birseyler
söylediklerinde, dillerini bilmeden
söylenenleri nasil anlayacagim?

-Melegin sana dünyada duyabilecegin en
güzel ve tatli sözcükleri söyleyecek, sana
konusmayi dikkatle ve sevgiyle ögretecek.

-Peki Tanrim, ben seninle konusmak
istersem ne yapacagim?

-Melegin sana ellerini acarak
bana dua etmeyi de ögretecek.

-Dünyada kötü adamlar oldugunu duydum,
beni kim koruyacak?

-Melegin seni kendi hayati pahasina
dahi olsa daima koruyacak.

-Fakat ben, seni bir daha
göremeyecegim icin cok üzgünüm.

-Melegin sana sürekli benden söz edecek
ve bana gelmenin yollarini sana ögretecek.

O sirada Cennette bir sessizlik olur
ve düyanın sesleri cennete kadar ulasir.
Bebek gitmek üzere oldugunu anlar
ve son bir soru sorar:

-Tanrim eger simdi gitmek üzereysem lütfen
cabuk söyle, benim melegimin adi ne?

-Meleginin adinin önemi yok yavrum,
sen onu ANNE diye cagiracaksin
çok güsel yaa..

ay kızlar bana hiç dogurmayacakmışım gibi gelio ufak ufak sancım oluyo ama dogum sancısı olmadıgını bildiğim için önemsemiom.doktoruma göre 08.08.08 de doguracakmışım eşim her akşam şafak sayıyo şafak 26 zaman yaklaştı ama ben hep böle kalacakmışım gib gelio akşam eşime de dedim ben kızım dogarsa onun tekmelerini özlerim eşimde bana kızıyo dogsunda artık bende rahat rahat kızımı seveyim dio..
arzucum ne şanslısın maşaallah eşine sanada afiyet olsun. benim eşimde sütlacı çok sever ama bende hayatımda hiç yapmadım anneme her gittiğimizde annem eşime sütlaç pişirio .şimdi de saolsun kayınvaldem pişirio benimde öğrenmeye hiç niyetim yok :)
sehecim inş. ii haberleini beklioz bak kezboşumuz dogurdu sıra sende ....

canım eve geldim ama bii duş alcam daha açmadım msn yii.. ailecek iiice biii duş allaım dimi :roflol:
elifcigim dimi çok güsel yaa....

Merhaba elifcim bilmemmi oralari gungorenle-bahcelievler arasi bende yukarsindaydim istanbul evlerinin orasi,hizmet hastaneside gercekten cok iyi hastanelerden birtanesi iyi secim yapmissin bende ozel kolan hastanesinde calisiyordum gungoren belediyesinin asagsinda olan... Bu arada o kadar cok ozledimki yasadigim yeri arkadaslarimi encokta annemisenağlama,gecen yazmissin camlicadaydik diye ahhhh ne guzel dedim keske bende orda olsaydim simdi dedim icimden... Benimde bugun doktor kontrolum var oraya gidicem haftada bir gidiyorum son haftalar oldugu icin bakalim bebis kac kilo olmus gecen hafta 3.200kg di masallah acayip meyve tuketiyorum onun sayesinde bebiste iyi kilo aliyor... Kendine cok iyi bak allah hayirli dogumlar versin herkese....Gorusuruz gene..

iyi geceler hamişler muhtelemen çoğunuz ya uyumuyosunuz ya da uyumaya çalışıyosunuz. rahat uyuyan yok aramızda çünkü. biz de yarın kontrole gidiyoz, eşim dışarda ben de biraz bakayım dedim. her şeyin yolunda olduğunu gördüm sevindim. zaten artık hamileliğin keyfini çıkaramıyorum, tek düşündüğüm bebişimn ne zman doğacağı normal doğumu becerek miyim? hep kafamda bu düşünceler var. önce 40 tan önce doğmasın falan diyodum, ama şimdi eşim askere gitmeden doğsun istiyorum, hem sıcaklarda hamilelik çekilmiyo, her geçen gün sıkıntılar artyo, Allah yardımcımız olsun. yarın bu sıcakta urfada nasıl dolaşıcaz bilmiyorum. inşallah güzel haberler veririz size. öptüm sizi ve bebişleri...

kızlarr iyi geceler ne güzel uyuyordum bir uyandım ve uyuyamıyorum şimdide.kimseler yok sanırım.

iyi gecelr kızlar nasılsınız?
ben bugün çok yoruldum, temizlik yaptım, sonra dr gittim , raaporum için çalışamaz raporumu aldım şirkete götürdüğüm, kızarla biraz geyik yaptık, eve gelince yemek falan derken ancak gelebildim, okudum önceeeee yazılarınızı ,yarında misafirim var
,yarın sanırım ancak akşam girebilirim hepinizi öpüyorum , iyi geceler

KIŞGÜNEŞİ , sağol canım,cesaret verdin

ELİF ciğim, ya ara ara batacak sonra bitecek diye şatlandırdım kendimi 

ASLICIĞIM , canım Allah kavuştursun, üzme canını , bebişini etkiliyorsun

CANANMFB , sanada Allah kolaylık versin, benim Annemde gelemeyecek doğumuma, samsunda yaşıyor, geçen ay geldi geri döndü, isanbul çok sıcak, tansiyon ve şekeri var, dayanamadığından ancak eylülden sonra gelebilecek, bunada şükür diyorum .k.validem , ablam istanbulda yaşıyor, onlar var en azından . erken doğum dilerim yaşamayız, ama bebişler bayağı gelişmeye başladı, allahın taktiri bundan sonrası , Allah hepimize sabır versin

GAMZE_ LİNA, canım, yaa bizi özlüyor ama ancak ankaraya dönünce doyasıya yazabilecek bize

ELVİN , KÜBRA , siz kaç kilo aldınız, kilo ile bağlantılı olabilir, birde ne kadar hareket etsenizde çalışan anne adayların şikayetleri daha az gibi, eve geldiğimden beri bende ağırlaşmaya başladığım an kalkıyorum

NİLal geçmiş olsun canım , Allahtan . birşey çıkmamış.

YILDIZLARRR , ayyy canım, özlenmezmi buralar şimdi ne kadar burnunda tüter bilmezmiyim, ben tam efes fabrikasının basketcilerin antrenman yaptıkları binanın karşısında oturuyorum , istanbul evlerinide bilmezmiyim, Hastaneyle ilgili tşlklr, içim raht ama dışardanda iyi olduğunun söylenmesi dahada rahatlatıyor . maşallah bebişine, bu gidişle sen 4000 gr ile doğurursun
İstanbuldan sevgilerrr

Merve zeynepnur, güzel haberlerini bekliyorum

elifcimm bir baktımki aynı anda yazmışım kimseler yok derken sen varmışsınn teşekkürler canımm üzmüyorum artık ama uykum kaçtı bugün gündüzde uyumuştum ondan mı oldu acaba ama artık geceleride deliksiz uyku yokki birde tv haberlerinden etkilenmişim gündemden sanırım acayip rüyalar gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…