2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende bugun kontrole gittim allaha sukur herhangi bir sorun yokmus bebek iyice asagiya inmis 2 cm kalmis gelmesine... yani 1 hafta 2 hafta veya heran gelebilir dedi doktor,heyecan basti simdi beni,simdi bebek her hareketlendiginde geliyo zannederim :) ....Herkese tatli uykular guzel hamisler...

kızlarr ben bugün hastaneye gidiyorum bakalım nasılız hepinize gelince ayrıntılarıı yasıcammneler var neler oollmuşş... bakalım okadar yedigim sütlaç işe yaramişmi :))) :roflol: canlarım görüşürüz öglendne sonra ... çok heycanlıyım bu hafta çok önemli benim için bana dua edin canlarım :)

günaydın güzel anneler.sehercim dualarımız seninle.iyi haberlerle dön.
ben dünden daha iyiyim sanki dün baya bi halsiz hissediyordum kendimi.
dün annemlere gittik yemeğe 9:30 falan eşime kalkalım dedim tam eve gidiyoduk canım dondurma istedi eşimde dondurmayı alalımda annenlere tekrar gidelim hep beraber yiyelim dedi iyi dedim fazla uzaklaşmamıştık.annemlere tekrar gittik biz asansörden çıkana kadar annemle babam hemen kendi aralarında kız doğuruyo kesin ondan geliyolar demişler bi heyecan basmış annem canım nasıl ağlamaya başlamış.dedim doğurcak olsam benden çok sen heyecan yapıcaksın.canım ya nasıl korkmuşlar.anne olmak böyle bişey sanırım

Gunaydin hepinize..Valla bugun ne kadar guzel bir hava var Istanbulda..Yagdi yagacak hava sanki..Henuz yagmadi benim olduugm bolgede..Allahim gunlerdir dua ediyodum hava soyle bir kapasin gunes cikmasin 1-2 gun diyodum rahat edelim..Gercekten duydu sanirim sesimi,,Camlari actim pufur pufur uzaniyorum elimde kitabim..Serin serinn ohhh..Hepinizin yazdiklarini tek tek okudum.Allah hepimize 36.haftayi doldurduktan sonra dogum nasip etsin. Cunku erken dogum kabul edilmiyomus 36 dan sonrasi...
Mehtap gece olanlara cok guldum buarada..Hatta annem yanimdaydi ona da okudum beraber gulduk.O da ayni sekilde hemen heyecanlaniveriyor..
Sehercim guzel haberlerini bekliyoruz..Kocaman olmustur kesin yegenlerim..Icini ferah tut..
Kizlar yeni dogan sunneti yaptiricak olan var mi dogum yapildigi hastanede hemen???Ben yaptirmayi dusunuyorum da..Hemen hastaneden cikana kadar iyilesiyomus..Yaptiran arkadaslarim var cok..Bu konuda ne dusunuyosunuz??
Optum hepinisi kocamannnnnn

günaydın birtanelerim nasılsınız bugün
sabahtan beri dünkü yazdıklarınızı okudum kız ne sütlacı hayatta nefret ederdim yemezdim canım istedi
nasıl yapılır sütlaç annemlerde yok şimdi çabuk bana sütlaç tarifi verin töbe töbe bu hamilelik nasıl birşe hayatta yemedğim nefret ettiğim şeyi şimdi deli gibi aranıyorum
bugün doktora gidenlir var bekliyorum valla minnoşlar ne kadar olmuş bakalım benimde kontrolum haftaya az kaldı valla heyecan bastı
dün kötü birşey yaptım yine doğum videosu izledim yapmayım diyorum duramıyorum ya ama yinede inatla normal doğuracam allah izin verirse dişimizi sıkcaz biraz dimi
doğan sünnetinden söz etmişsiniz kız yazık değilmi azıcık kendine gelsin oğluşlarım bende ilk üç ay içinde yaptırmak istiyorum ama azıcık kendine gelsin istiyorum ilk üç ay içcinde yapılırsa kendi kendine dönemediği için çabuk iyileşiyor sıkıntı yaşamıyormuş ama doğduğunda yaptırmam minnoşuma kıyamam azıcık büyüsün kilo alsın

Canancim tabiki herkesin kendi oglusu kendi karar vericek de..Ben sezeryan olucam o yuzden 3 gun kalicam hastanede..Dogdugu gunun hemen ertesi gun kesiyolarmis..Ve en fazla 3-4 gun icinde iyilesiyomus..Yani hastanedeyken olunca hemsirelerde pansumanlarini yapiyomus..Cok cabuk iyilesti arkadasimin ogullari..Cok da rahat ettiler..Bilginize kizlar...mucukkkk....

günaydın kızlar
ben bu gece rüyamda sabah kalkıp foruma bakıyom bide ne görim dilek-286 ve seher dogum yapmış ama seherin bebişlerinin ismi arda ve burak dı şimdi listeye baktım vozdenin ikizlerinin ismi arda ve burak acaba o mu dogurdu?....

canancım bende hiç sevmem sütlacı seher sütlac diye diye benimde canımı çektirdi bende bilmiom nasıl yapıldıgı kayın valdeme yaptırdım. sana tarifi seher versin daha terübeli bu konuda....

Günaydın tatlı anneler ve minikleri, İlk bebeklerimiz dünyaya gözlerini actı ve biz onları gördük,tekrar allah onlara sağlık versin,biran önce anneleri ile aynı karede fotoğraflarını görelim,
Bugun burda sanki fırtına var kızlar, deli gibi bir rüzgar belkim yağmurda yağabilir,

dark elf Canım cok yormadın inş. kendini, misafirlerin yormasınlar seni,
yildizlar Hadi hayırlısı canım, senmi olacaksın yoksa 2 ci annemiz,
seher Kız hayırlı haberlerle gel hadi bakalım bekliyoruz dört gözle,gelince bi sütlaş kaynatıver anacım, bak tüm site sütlaç ister oldu,bence sen bi dükkan felan ac tatlıcı bak ismide hazır '' 3in1 CAFE '' 3ü bi yerde kafe :)tatlicadiarzu
mehtapbaygus canım dikkat et sende ne de olsa en sıcak yerlerden birindesin,takviminde ne güzel son ayına girmişsin sende,bende cok heyecanlanmıştım son aya girince,
helinasli canım günaydın,valla burası berbat fırtına var herşey uçuşuyor havada,yağmurda yağabilir heran,ama serin serin cok güzel,
cananmfb canım günaydın, en kısa zamanda seher hanım bi sütlaç kafe acacak tüm KK ya evlere servis yapacak :) Gelince seher hanımdan iste canım tarifi en kıdemlimiz o :)

Tüm anneleri öpüyoruz ecenas'ımlaa.s.

günaydın cici anneler,herkeze ağrısız sancısız güzel bir gün diliyoruma.s.
bugün çok mutluyum kezbanın bebişlerini gördünce içim huzur doldu,heyecanlandım.allahım bizede nasip etsin yavrularımıza kavuştuğumuz günleri.dün kontrolüm vardı,oğlumu gördüm:dance:dr herşeyin yolunda olduğunu söylediakıntımı sordu bende son zamanlarda biraz kahverengiye benzediğini söyledim,bunun rahim ağzı açılmasına işaret oldunu söyledi çok korktum.hemen nst ye bağladı alttan muayene etti,şükür bir problem çıkmadı:sm_cool:bundan sonra kontrollerim haftalık olacak.birde demir hapı ve mide yanmalarım içinde bir ilaç yazdı.bugün alıcam bakalım.mide ilacı iyi gelir inşallah çünkü kendimi ateş püsküren bir ejderha gibi hissediyorum:roflol:

HAYIRLARA vesile olsun inaşallah canım, bence bu gidişle en önce seher doğruru diyorum ya bakalım,

herkesee günaydınn dün gece nöbetteydim arkadaşlar tabi o yüzden yataktan şimdi kalkabildimm normalde 9da ayakta olurdum ama gece yattıgımda 4tü uyku tutmadı. sehercim hadi güzel haberlerini bekliyoruz. sütlaç diye diye valla benimde canım istedi bugün hemen yapayımda yiyeyim. aslıcım haklısın bugün istda hava çok güzel serin belki o yüzden bu kadar iyi uyudum. inşllah bir kaç gün devam eder.
herkese bol tekmelemeli günlerr diliyorum.

HAYIRDIR İNŞALLAH... Canım seherin ikizlerinin adı arda ve buğra olucaktı. burak buğra olmasın sakın fisfisfis
bende dün gece kezbanı gördüm... onun nasıl doğurduğunu falan... doğumu kim yapıyormuş biliyomusunuz...ayy söyleyimde gülün naniknanik Acun Ilıcalı yapıyormuş. Üzerinde beyaz bi gömlek hadi doğum başladı deyip kezbanı doğum masasına yatırıyorlar...Sonra bana diyorki Acun ondan sonrada seni bebeği alıcaz sende hazırlıklı ol diyor?? Bende " ama ben hiç hazırlıklı gelmedim ki eşime, dostuma bi haber veriyim, doğum valizimi falan getirsinler" diyorum...Oda hemen ara haber ver diyor.Beni bi telaş sarıyor kızlar sormayın... Sonrasındada korkudan uyandım...Ama kezbanın minikler çok tatlı bişeydi. Onların doğduktan sonraki hallerini gördüm rüyamda.Forumdaki resimleriyle alakaları yoktu...Sanırım ben yaşındaki hallerini gördüm. Çünkü Sudenaz baya bisaçlıydı :)) Hatta kezban toka falan takmış sırnaşık şey Ayyy ne ilginç yaa...
öYLE İŞTE KIZLAR...

sütlaç sütlaç diye diye yine canımızı istettirdiniz.
size benimn yaptığım sütlacın tarifini vereyim ben bayılıyorum bu tarife
malzemeler yarım su bardağı pirinç
1,5 su bardağı seker
2 yemek kaşığı nişasta
1 litre süt
yapılışı:ilk önce pirinci yaklaşık 1,5 2 su bardağı suda pişene kadar kaynatalım üzerine sütü (yanlız yarım su bardağı sütü nişastayı karıştırmak için saklayalım) ilave ederek karıştırmaya devam sonra şekeride ilave edelim.karıştıra karıştıra kaynatalım.kaynayınca nişastayı bir kaba alıp ayırdığımız sütü üzerine döküp kaynayan sütlaca karıştırarak ilave edelim.hepsini muhallebimiz azıcık koyulasıncaya kadar kaynatalım sonra kaselere koyalım ılıyıncada dolaba soğuyuncada mideye:smiley-cool: afiyet olsun

cANIM VALLA SÜPER OLDU BU TARİF. BENDE SÜTLACI AĞZIMA SÜRMEM AMA SÜTLAÇ DİYE DİYE BENİMDE CANIMI ÇEKTİRDİNİZ. HEMEN BAŞLIYORUM YAPMAYA. AKŞAMA KADAR KIVAMA GELİR :lepi:

selamm kızlarr biz geldikkkk....bugün hava çok güzel istanbuldaa..yağmur atıştırıyorr...pencereleri açtım mis gibi toprak kokuyorr...sıcaklardan bunalmıştık böle iyi olduuu:teytey:

sizler nasılsınız bugünnnn inş herşey yolundadır...:dance:

bende bugün temizlik yapıcam tatlicadiarzunbirazdan başlarım yavaş yavaş akşama ancak biter

yarında doktora gitcez bakalım son durumlar nasıll....

öptük hepiniziiiiia.s.

günler azalıyorrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey:

günaydın akadaşlar nasılsınız. ben dün doktora gittim bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükür sadece kan sayımım biraz düşük çıktı mevcut ilacımı değiştirdik. 15 gün sonra nst ye bağlanıcam ve sezeryan için gün alıcaz. artık kesin karar verdim sezeryana. tabi yine allah bilir. bu gece bende uyuyamadım elimde yastık bütün odaları dolaştım en son sabah oturma odasında uyandım :)) ama bugün hava süper yağmur yağıyo serin ve mis gibi toprak kokuyor. birde ben 2 gündür çok sinirliyim sebepsiz yere herşeye patlıyorum annem normal dedi üzeinde doğum stresi var zaman daraldıkça gerginliğin normal ama bebeğini düşün son hamilelik döneminin keyfini çıkarmaya çalış diyor. sizde streslimisiniz.

Valla bana da yaptirdiniz sutlaci..Simdi heyecanla sogumasini bekliyorum..Dolaba kaldiricam..Off seher offfff...Butun KK sutlac yapiyor..Olacak is degil..Yaninda da soyle taze bi galeta cok guzel yenir soguk soguk sutlac..Ayyy ne guzel bir hava bugun yaaa...Bak bak doyamiyorum..Evin ici mis gibi yagmur kokuyor...Istanbullulara cok iyi gelmistir kesin..:))))) Aslicim hep boyle devam etse ne guzel olur hava ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…