2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tarif için teşekkürler geçen günde görümcem bana değişik bi sütlaç tarif etti (sanki çok yapıyomuşum gibi) sütlaç malz. herzaman yaptıgın gibi dedi yanlız bi kapta 1 paket muzlu pudingi 1 kaşık mısır nişastası 1paket vanilyayı suyla karıştırarak eritiyomuş sütlacın pişmesine yakın bu karışımıda içine katıyomuş çok güzel oluyomuş çocukları çok seviyomuş ben bigün dnemeyi düşünüyorum

ayyy kızlar benim bugün evlilik yıldönümüm geçen anneme gittigimde hediye almayı unuttum benim oturudm yer biraz kuytuda alışveriş yapacak bi yerde yok. sabah kayınpederime dedim birlikte sultanbeyline gittik hediyemi pastamı aldım eve daha yeni geldik. inş. eşim unutmamştır çünkü ben hediyeyi o bana aldıysa mahcup olmıyım die aldım bide o unutursa kötü olur... normalde çok düşüncelidir bu konularda ama bu sıra işleri çok yogun belki o yogunlukta unutur...

evlilik yıldönümün kutlu olsunn nice mutlu senelere.

KIZLARRR BURDAN DA YAZIYIM İSTEDİM...NİHANCIM BİRAZ SONRA DOĞUMA GİRCEK. SABAH 9:30DA SUYU GELMİŞ.3 CM AÇIKLIK VARMIŞ. AYY ELİM AYAĞIM TİTRİYOR, NE DİYECEĞİMİ NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM.. ÇOK HEYCANLANDIM... SIRASININ GELMESİNİ BEKLİYOR...NORMAL DOĞUM OLMUCAKMIŞ, SEZERYANLA ALICAKLARMIŞ. ALLAHIM KURTARSIN...ELVİNİMİZ GELİYOOOORRR :teytey:

arkadaşlar sütlaç muhabbetinize bayıldım ben dün yapmıştım şimdi yiyorum soğuk soğuk hehehehejeyyar

aaa canım yaaa Allah kurtarsınn bende duyunca hem şaşırdım hem heycanlandımmm....

nihanda 2. oldu..
Rabbim yardımcısı olsun arkadaşımızın...
ayy bend ekorkmaya başladım şimdiiiiii:çok üzgünüm:

a.s.canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara seneyede kuzunuzla kutlarsınız:dance::dance:

canımm Allah bir ömür boyu mutlu emsut etsin inş...daha nice seneler bebişlerinizleea.s.

elifcimm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn mutluluk ve huzur dolu nice uzun senelere bebişinizle.

CİDDİMİSİNN AYY ÇOK HEYCANLANDIMM HAYIRLISIYLA BİRAN ÖNCE KURTULUR İNŞALLAHH DARISI BAŞIMIZAAA
:dance:

havvacım daha dün konuşmuştum dişçiye gidecektii aaa çok şaşırdımm.allah yardım etsinn canım benim yaa.

Tünaydin kizlar size uzun yazicaktim amaşuanda şoktayim elim ayağim titriyor resmen nihanciğima çok sevindim ve çok şaşkinim darisi bizlere inş. Gene haber alirsaniz bizede bildirin arkadaşlar

dün hava çok sıcaktı dişçiye gitti havanın sıcak olması acaba erken dogumu tetiklemiş olabilirmi. allah yardımcısı olsun arkadaşımızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…