kızlar nihan kaçıncı haftadaydı?
havvacım sen ne zaman konuştun kendisiyle arasak yada msj yazsak olmaz degilmi.
HAYIRDIR İNŞALLAH... Canım seherin ikizlerinin adı arda ve buğra olucaktı. burak buğra olmasın sakın fisfisfis
bende dün gece kezbanı gördüm... onun nasıl doğurduğunu falan... doğumu kim yapıyormuş biliyomusunuz...ayy söyleyimde gülün naniknanik Acun Ilıcalı yapıyormuş. Üzerinde beyaz bi gömlek hadi doğum başladı deyip kezbanı doğum masasına yatırıyorlar...Sonra bana diyorki Acun ondan sonrada seni bebeği alıcaz sende hazırlıklı ol diyor?? Bende " ama ben hiç hazırlıklı gelmedim ki eşime, dostuma bi haber veriyim, doğum valizimi falan getirsinler" diyorum...Oda hemen ara haber ver diyor.Beni bi telaş sarıyor kızlar sormayın... Sonrasındada korkudan uyandım...Ama kezbanın minikler çok tatlı bişeydi. Onların doğduktan sonraki hallerini gördüm rüyamda.Forumdaki resimleriyle alakaları yoktu...Sanırım ben yaşındaki hallerini gördüm. Çünkü Sudenaz baya bisaçlıydı :)) Hatta kezban toka falan takmış sırnaşık şey Ayyy ne ilginç yaa...
öYLE İŞTE KIZLAR...
sütlaç sütlaç diye diye yine canımızı istettirdiniz.
size benimn yaptığım sütlacın tarifini vereyim ben bayılıyorum bu tarife
malzemeler yarım su bardağı pirinç
1,5 su bardağı seker
2 yemek kaşığı nişasta
1 litre süt
yapılışı:ilk önce pirinci yaklaşık 1,5 2 su bardağı suda pişene kadar kaynatalım üzerine sütü (yanlız yarım su bardağı sütü nişastayı karıştırmak için saklayalım) ilave ederek karıştırmaya devam sonra şekeride ilave edelim.karıştıra karıştıra kaynatalım.kaynayınca nişastayı bir kaba alıp ayırdığımız sütü üzerine döküp kaynayan sütlaca karıştırarak ilave edelim.hepsini muhallebimiz azıcık koyulasıncaya kadar kaynatalım sonra kaselere koyalım ılıyıncada dolaba soğuyuncada mideye:smiley-cool: afiyet olsun
canımm Allah bir ömür boyu mutlu emsut etsin inş...daha nice seneler bebişlerinizleea.s.
geldim kızlarrr .... sonunda valla yaaaaaa bu arada şok oldum ben nihancıgımız dogum e diyomuşş valla baya bi şaşırdım nihancıgım canım allahım yardım cın olsun canım valla kezbvoş başi çektii sende devam ettiriyosun bakalım şimdi sıra kimde:sm_cool: allahım hayırlısıyla ikiisnide kurtarırı inş. elvincigimizin de resmini görürüz artık
ben doktora gittim ve geldim sonunda benim afacanlar iilemiş maşallah...
birisi 2400 gr mış digeride 2100 gr mış..
doktorum acaba bi yanlışlık varmı die bidaha baktı valla kuşlarım benim yaa... şuan gayet ii gidiyosun dedi en riskli dönemleri attlattıgımızı bundan soınrakilerde de devam ederse herşey daha ii olur dediigamyoncuiremsu....dogumumu sölemedii ayın 28 inde bidaha geliceksin dedi sonkes muayne edicez dedii ... yanii sonra tatile çıkıcakmışş çok moralim bozulduuuÇok üzgünüm çoook o gelene kadar muhakakki ben dogumu etmiş olurum ama yaa saten ayın 30 unda giidicekmiş.. neyse hayırlısı olsun... bid enst ye yattım ama öldüm vallahii bittim yaa 40 dk dan fasla yattım bi onun için bi onun için bi an dedim heral dogurcam nefessiz kaldım yaa ...çok kötüydüü o an neyse uzun oldu baya allahım hepimizn yardımcızı olsun .... yaa nihana çok sevvindim yaaaa:dance:
KIZLAR HABERLER GELDİİİİİİİ. :teytey:
ELVİNİMİZ DOĞMUŞ AZ ÖNCE NHANLA GÖRÜŞTÜM...
1:10 DA DÜNYAYA GELMİŞ.. ÇOK TATLI BİŞİ YAAA...
2 KİLO 570 GRAM DOĞMUŞ. KÜVEZE ALMAMMIŞLAR ÇOK ŞÜKÜR :teytey:
EMZİRMİŞ BİLE ŞİMDİ YANINDAYMIŞ .. KİME BENZİYOR DİYE SORDUM BEN BABAMIZA BENZETTİM AMA GÖRENLER TEYZEME BENZETİYOR DEDİ.. EVİNE GİDİNCE RESİMLERİNİ ÇEKCEK...
AYYY KIZLAR DUALARIMIZ KABUL OLDU. ÇOK ŞÜKÜR ELVİNİMİZ DÜNYAYA SAĞ SALİM GELDİİ.
NASIL DUYGULANDIM ANLATAMAM...
NİHANCIMIN SİZLERE ÇOK SLMI VAR. HEPİNİZİ ÖPÜYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?