2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa benim tlfnumunda şarjı bitmiş kapanmış hemen bir msj çekeyim diye açtım benide aramış nihan 12,15 civarlarında aradım ama tabi açılmadı sanırım doguma girmiş msj çektim artık haber alırsam yazarım arkadaşlar. havvacım sende haber alırsan hemen cevap yaz canım.

havvacım sen ne zaman konuştun kendisiyle arasak yada msj yazsak olmaz degilmi.

canım beni 1 e çeyrek kala falan aradı. Sıramın gelmesini bekliyorum dedi. belki ararsanız ulaşabilirsiniz.. Dün konuştuğumuzda doktorum austosun başında izne ayrılcak bende 1 ağustos gibi doğum yapmayı düşünüyorum tabi elvin bi süpriz yapmazsa demişti...bende hatta elvin yapar mı bilmiyorum ama beren bu gidişle hepimize bi süpriz yapıcak ben doğurcam senden önce demiştim :))) hatta telefondada böyle dedi. bak senden önce ben doğurcam dedi :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

teşekür ederim birtanem ya eve gider gitmez yapcam nasıl cannım istiyor anlatamam

geldim kızlarrr .... sonunda valla:lepi:yaaaaaa bu arada şok oldum ben nihancıgımız dogum e diyomuşş valla baya bi şaşırdım nihancıgım canım allahım yardım cın olsun canım valla kezbvoş başi çektii sende devam ettiriyosun bakalım şimdi sıra kimde:sm_cool: allahım hayırlısıyla ikiisnide kurtarırı inş. elvincigimizin de resmini görürüz artık Şeniz
ben doktora gittim ve geldim sonunda :dance:benim afacanlar iilemiş maşallah...
birisi 2400 gr mış digeride 2100 gr mış..
doktorum acaba bi yanlışlık varmı die bidaha baktı valla kuşlarım benim yaa... şuan gayet ii gidiyosun dedi en riskli dönemleri attlattıgımızı bundan soınrakilerde de devam ederse herşey daha ii olur dediigamyoncuiremsu....dogumumu sölemedii ayın 28 inde bidaha geliceksin dedi sonkes muayne edicez dedii ... yanii sonra tatile çıkıcakmışş çok moralim bozulduuuÇok üzgünüm çoook o gelene kadar muhakakki ben dogumu etmiş olurum ama yaa saten ayın 30 unda giidicekmiş.. neyse hayırlısı olsun:1closedeyes:... bid enst ye yattım ama öldüm vallahii bittim yaa 40 dk dan fasla yattım bi onun için bi onun için bi an dedim heral dogurcam nefessiz kaldım yaa ... çok kötüydüü o an neyse uzun oldu baya allahım hepimizn yardımcızı olsun .... yaa nihana çok sevvindim yaaaa:dance:

elifciigm nice senelere canım allahım bir ömürr ayırmasın bi yastıkta kocatsın inş...
kıs sende mi rüyanda gördün nettin :)))

bu arada forma baktım da herkes tutuşmuşşş sütlaça :roflol: vallahi canımı çektirdiniz bend eyaıcam bugün sütlaç :roflol:

ya kzılarr bid eunuttum 63 zannediyodumya kendimi 63 deilmişim 66 olmuşum anam dedim neremde ki bu kilolar ozmaan benim :.. bu çocuklar yiyip bitiriyo beni :roflol:

yaa durdukça aklıma gelio bu arada herşey afacanların biri dönmüş digeri tesrmiş... keisn sezeryan olur oda saten doktorumda öle diodu saten... neyse ben as kahvaltı eidm döncem size...

sehercim maşaallah ogluşlarına baya tombiklemişler walla bende bu ay 3 kg almışım bende diom nereme gidio die ama herhal benim kızım alıyo kiloyu bu hafta benimde dr. gitmem lazım 3 hafta olacak nerdeyse kocişim bi fırsat bulursa gideriz inş. bende kızımı görürüm. bu arada nihanla aramızda 4 gün vardı beni de bi korku sardı :çok üzgünüm:

canım inş. send e hayırlı haberlerle dönersin ... vallla bend ealamıyom kilo hep bebişler almış:) hayırlısı olsun canım ... hepğimiz için..

KIZLAR HABERLER GELDİİİİİİİ. :teytey:
ELVİNİMİZ DOĞMUŞ AZ ÖNCE NHANLA GÖRÜŞTÜM...
1:10 DA DÜNYAYA GELMİŞ.. ÇOK TATLI BİŞİ YAAA...
2 KİLO 570 GRAM DOĞMUŞ. KÜVEZE ALMAMMIŞLAR ÇOK ŞÜKÜR :teytey:
EMZİRMİŞ BİLE ŞİMDİ YANINDAYMIŞ .. KİME BENZİYOR DİYE SORDUM BEN BABAMIZA BENZETTİM AMA GÖRENLER TEYZEME BENZETİYOR DEDİ.. EVİNE GİDİNCE RESİMLERİNİ ÇEKCEK...
AYYY KIZLAR DUALARIMIZ KABUL OLDU. ÇOK ŞÜKÜR ELVİNİMİZ DÜNYAYA SAĞ SALİM GELDİİ.
NASIL DUYGULANDIM ANLATAMAM...
NİHANCIMIN SİZLERE ÇOK SLMI VAR. HEPİNİZİ ÖPÜYOR

sehercimm maşallah bebişlerimizee ne güzell kilo almışlarr sende o kadar sütlaca ragmen almamışsınn süperr. daha bende yapacagım sütlaç dışarı çıkamadımki malzemeleri almaya. bu arada nihandan haber alan varmı arkadaşlar.

maşallah nihanımıza ve elvinimize çok sevindirici bi haberdi bugün için geçengün kezban bugün nihan yarın sırayı kim alıyor arkadaşlar ara vermeyelim bence :)

:lepi:ayyyyyy maşallah kucana almayıda nasibetti allahım :asigimkadar duygulandımki nihanın kuzucugu kucagında Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…