2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok sevindim valla ne kadar mutlu oldum havvacım yazını görünce bende hemen aradım ama nihancıgımızla görüşemedim çünkü elvinimiz maşallah annesini emiyormuş. ikiside çok iyiymiş.

merhaba kızlar.uzun zamandır forma girmiyodum.şimdi bu güzel haberleri okuyunca bende yazıyım istedim.nihanı şimdi aradım ama konuşamadım uyuyomuş ama bebekte o da çok iyimiş.
hadi bakalım sıra kimde şimde.çok mutlu oldum bi yandan da heycanlandım sıra bize geliyo diye :)))))))))))))

kızlar merhaba nihancığıma çok sevindim yaa maşallah bebişine küvöze de gerek kalmamış çok şükür Allah analı babalı büyütsün yavrusunu hadi kızlar sıra bize geliyooooo....

maşaallah cnm benim yaaa allah nazarlardan saklasın darısı hepimizin başına. buarada cnm doğumu normalde 15 ağustostu dimi?? yani kaçıncı haftada doğum yapmış oluyor ??:uhm:

maşaallah cnm benim yaaa allah nazarlardan saklasın darısı hepimizin başına. buarada cnm doğumu normalde 15 ağustostu dimi?? yani kaçıncı haftada doğum yapmış oluyor ??:uhm:

nihancımın takvimine göre 35+4 de şuan ama maşallah elvinimize 37. haftadan önce dogdugu halde kuveze gerek kalmamış. doktorumun dediğine göre 37. haftadan önce dogan bebekler prematüre sayılırmış..

nihannn hadi gözünüz aydınn canımm..bebeğin iyi olmasına sevindimmmmm:teytey:a.s.

seher kıs sneide göremeyince merak ettim..yoksa seheridemi doğuma aldılar deidm içimdennnnminikleirn iyiymiş maşallahh..inş vaktinde doğarlarr....

bende korka korka iş yaptımm yoruldummmyapmasamda olmuyor kızlar yardımcı edicek kimsede yok...

Nihanciimmm Allah anali babali buyutsun insallah..Ayy cok sevindim yaa...
Sehercim ne kadar guzel kilolari yegenlerimin..Sutlaclar ise yaradi..
Elifcim evlilik yildonumun mutlu olsun; Nice senelere..
Ayyyy heyecan basti bizde dogurabiliriz heran yaa..Cok heyecanli

maşallah elvinimise ve nihanımıza:) ne güsel yaa şimdii bebişini aldı kucagına :) darısı artık bizlere... allahım analı babalı büyütsün canım bebişini ...
kızlarr iyi dilekleriniz için saolun evet bebişlerim iimiş çok şükür.. darısı herkese:)
kıslarr yaa bu arada biz temmuz annelerindne öncemi dogum bitirces nedir :))) hadi hayırlısı bakalım saglıklı gelsinlerdee nasıol olursaa olsun :)

allahim anali babali büyütsün çok sevindim sağlik durumlarinin iyi olmasinada darisi başimiza kizlar allah hepimizi yavrularina kavuştursun sağ salim

kızlarrrrrrrr yaaaaaaaa şoktayım nihanım doğum yapmış mis kokulu elvinimiz dünyaya gelmiş..vay beeeeee!hızlı çıktı nihancım..benim arkadaşımda o tarihte doğrumuştu çokta sağlıklıydı bebişi ve hemen hastaneden çıkmışlardı şimdi 13 kilo 10 aylık...:)))nihanın telini bana verebilir misiniz özelden msj ya da msnden yollarmısınız?ben de nihan diye kayıtlı bir numara var ama o mu emin değilim!hadi darısı bizlerin başına canlarım..
ben de bursadaydım doktora gittik bugün berilim 2231kilo olmuş..bu hafta az beslemişim..ee sıcaktan yiyemedim ki..yne de doktorum önden gidiyor seninki dedi ama ben 2400 olmuştur diyordum..babasının tahmini doğru çıktı..herşey yolundaymış ama ben bugün çok yoruldum yol beni yoruyor artık..evde de misafirim vardı..bugün biraz ters bir gün oldu..
aaaaaaaaaa elvin aslan değil yengeç burcu oldu...yerim ben onun yengeç burcunuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

Ayyy Nihana çok şok oldum, canım Allah Analı babalı büyütsünnn , duramadı daha fazla içeride
aradım ama elvini emziriyordu, konuşamadım , baksanıza küçük hanım , pek bir iştahlı çıktııı oyy yerim onu , resimlerini çok merak ediyorummm, evet kızlarr bakalım 3. kim olacak :) ???

ayyyyyyyyyy çok mutlu oldum çok şükür herkes iyi,haberler iyi...
ben inanılmaz korkuyorum şimdi bunları okuyorken her an olabilir düşüncesi yine başladı kurtuluş yok o acıdan...ama değer miniklerimiz için....

Anaaaaa hala şoktayımmm Nihan , doğurduuu, Yarabbim şoktayım,
Buarada Kezboş canım herkes seni bekliyormuş, baksana patır patır doğumlar başladı

ASLICIĞIM her haberi izleme, şehit vs haberlerini ise asla izleme, çok etki altında kalıp hem kendimizi hem bebişlerimizi üzüyoruz

YILDIZLAR canımmm sıra sendemi yoksaa, inşallah erken gelmez, bende bugün sanki bugün yarın doğururmuşum gibi hissediyorum

SEHER ciğim Sütlaçlar işe yaramış, maşallahhh

ECENAS canım yoruldum ama değdi doğrusu, k.validemin arkadaşı geldi, evleneli ancak kısmet oldu ağırlamak, çok duygulandı, çok memnun kaldı, öyleki teşekkür ederken ağladı benide ağlattııı , k.validemide mahcup etmedimya bende ona sevindim

ELİF ciğim Hayırdırrr diyecektim ama Hayırrrr ,
Tebrik ederim, kocanla , mutlu nice yıllara,

MEHTAPBAYGUS sağol tarif için süperrr , ya kızlar fırında sütlaç nasıl oluyor onu tarif edebilirmisiniz, eşim onu çok sviyor , ama ben bilmediğimden hiç yapamadım

KÜBRACIĞIM , canım çok yorma kendini olurmu , bu arada yarın bende dr a gidiyorum , inşallah iyi haberler alırız

mrb hamişler nihanın doğum yaptığına çok şaşırdım ve sevindim. ayyy ne güzel kavuştu elvine. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. inanmıyorum ya, o ağustosun ilk haftası diyodu, doktoru tatile gidecek diye endişe ediyodu. Allah ın işine bak. çok şükür iyi olsunlar da.

biz bugün kontrole gittik, zeynepnurumuz 3 kilo olmuş maşallah. doktorum biraz ürktü, ben de tabi ben 3 kilo doğsa yeter diyodum o şimdiden 3 kilo olmuş. her şey yolunda çok şükür. doktorum ağustosun ilk haftası doğar heralde dedi. babası da görecek inşallah, kzım onun için çabuk büyüyo teyzeleri. ne de olsa kız çocuğu babaya düşkün onu görmesi gerekiyo hemen.:)

arkadaşlarrr pc eşimde oldugundan pek giremedim. elfidacım dedigin gibi haklısın bugün zaten eşim evdeydi tvde pekde güzel birşey olmuyor o yüzden seyretmeyip onun yerine dergi ve kitap okumakla geçiriyorum vaktimi artık. özgecim nihanın tlfnunu alabildinmi almadıysan ben verebilirim istersen.

Aslicim ya hazirliklar bölümüne resimnasil ekliyorduk ekled,m ama çikmadi nerde hata var anlamadim

Aslicim ya hazirliklar bölümüne resimnasil ekliyorduk ekled,m ama çikmadi nerde hata var anlamadim

google dan tıklıyosun gözat a tıklayıp resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun.

iyi akşamlarr kızlarrrr...

nasılsınız bakalımmm...nihancım aklımdan çıkmadı bugün..süpriz yaptılar bizeee

mervecimm canımm maşallahh zeynepnuraağustos bebeleri tombik olcakk

bizde yarın gitcez bakalım bizimki kiilo almışmı....zenettmiyorum ama:bbo:
gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…