2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar nihanla konuşamadım, 1 kez aradım elvini emziriyordu, sonra biraz baktım vakit geçtii, elvincikte rahatsız olur diye bu sefer aramaya çekindim,

aman allahım yazılanları sımdı okuyorumda cok sasırdım agustos annelerı sezonu erken actık nıhancım allah analı babalı buyutsun elvıncımızıde bızım ıcın kokla kezbanın sevıncı bıtmeden nıhanla devam edıyoruz ins hepımız ıyı haberler verırız acaba sırada kım var kımle cosmaya devam etcez nıhanla konuscak olan arkadaslar bızdende slm soyleyın unvercım sende nıce senelere canım ins omurboyu mutluluklar ailenle.bende bugun dr gıttım allaha sukur hersey yolunda 2.850gr olmus bebegım hepımızınkı saglıkla gelsın ıyı geceler herkeze

Gunaydin Agustos ama Temmuzda olabilir Anneleri....
Gece hic uyumadim nerdeyse..Gene sicak hava bugun Istanbulda..
Umarim bugun kolay bi gun olur hepimiz icin..
Kocaman optum sizleri..

günaydınlarrrrrrrr biz kızımı görmeye gidiyoruzzzzzzzz :lepi:inşallah herşey yolundadırcoksekeriremsu kilosu boyu ay çok heycanlıyım:dance: hadi gelince yazarım haberleri:dance:

Son düzenleme:
Günaydınnnn bizde birazdan gidicez kahvaltımızı yapıp ne bilim bu defa daha heycanlıyımm inşş biraz kilo almıştırr.....

gelince grşz...
ecenas hadi ikimizde güzel haberlerle gelelim canımma.s.

günaydın annişler ve onlarn tatlı mı tatlı kuzuları :teytey:

aslında bugün çok keyifsiz başladım güne (( ama kendimi motive etmeye ve psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyorum...Nihancığımın doğumundan acayip etkilendim gece çok sacma rüyalar gördüm. sabah da aşırı bi baş ağrısıyla uyandım..ilaç kullanmak istemiyorum ama bu baş ağrısı gecicek gibi değil...

ecenas ve nar-ı beyzacım... güzel haberlerle gelin... miniklerinize benden slm söyleyin :))))

YILDIZLAR canımmm sıra sendemi yoksaa, inşallah erken gelmez, bende bugün sanki bugün yarın doğururmuşum gibi hissediyorum

Walla bilmiyorumki elifcim saglikli dogsunda ne zaman gelirse gelsin temennim tum hamile olan arkadaslarin bebislerinin zamaninda gelmesi,ama benimde karnim bugun bi baktim aynaya bayagi asagiya dusmus benimde hislerim sanki gelicekmis gibi,ayyyy cok heyecanliyim yaa... Kimsede yok yanimda tek basina dogm yapicam:1no2::1no2::1no2: offf yaa....Bu arada sicaklar o kadar fazlaki erken dogumun sebebide bu olabilir ben bugun alisverise ciktim yemeklik alim dedim ama mahvoldum yani o kadar asiri sicakki eve geldim hemen bi dus ve yemegi yapamadan uyumusum kocam geldi isten yemek yokaman sende kendine dikkat et fazla hareket etme okuyorum yazilarini temizlik temizlik temizlik yorma kendini fazla bol bol dinlen lutfen yazik vucudunu yorma artik.... Kendine cok iyi bak..

Bu arada nihan tebrik ederim seni allah anali babali buyutsun insallah... Ne mutluki bebegin saglikli dunyaya gelmis,darisi tum hamislerin basina... simdi senin yerinde olmak isterdim ne guzel bebegine kavustun... Masallah allah bi omur saglik sihhat mutluluk versin....

[ yildizlar Hadi hayırlısı canım, senmi olacaksın yoksa 2 ci annemiz,
.

Ecenas cim bilmiyorumki karnim iyice asagiya dustu walla kismetimizde varsa dogucak bi sekilde,hislerimde sanki gelicekmis gibi heran ama hersey allahtan hayirlisiyla saglikli gelsinde yeter... Allahim herkese saglikli dogumlar versin insallah... kendine iyi bak dualarim butun hamile arkadaslarim icin...

günaydin tatli anneler minik bebişleri
kötü bir gece geçirdik biz oğlumla uyuyamadik ağrimiz oldu sabah a karşi uyumuşuz bir uyandik saat 6 acayip ağrimiz var sanki regli olacak gibi ilk defa oluyor böyle ağrilar sanirim hazirlik sancilari bunlar ama öyle korktum ki eyvah dedim erken doğum yapacağim bende hiç birşey hazir değil diye telaşlandim ama biraz dolaşinca geçti çok şükür.
Yildizlar sira sende sanirim allahim sağlikli bir şekilde doğum nasip etsin birtanem
ecenas naribeyza güzel haberlerle gelin minişlerimiz büyümüş olsun haberlerinizi bekliyoruz

günaydın kızlar.ya aslında nihandan bende çok etkilendim gece boyunca doğuracakmıusım gibi hissettim.allahım bebeklerimiz vaktinde ve sağlıklı gelsin

Günaydin güzel anneler herkese güzel birgün diliyorum bugün doğum yapicak varmi acaba diyede çok merak ediyorum :) rahatsizlanan arkadaşlarim geçmiş olsun
kübracim ve arzucum sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bugün :) yigenlerim de n hangisi bugün çıkmak için sabırsızlanıyo acaba:) hadi bakalım başı kezbancıgımz çektii nihancıgımız devam ettirdi şimdiii sıra hangimizide:)
elifcigim evet canım işe yaramış sütlaçlar canım seviyorum canım :)))
arzucugum ve küboşcugum inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz canım .. bakalım bisim dombik yigenelrimiz nasılmış :)
bend ebugün alış verişe gidicem benim afacanlara battaniye alıcam artık bir an önce eksiklerimi tamamlamam gerek.. dün baya yordular benii dedim sıra bende heral :) aşagıma baya baskı yaptılar ve hemen hemen 1,5 saat ten fasla oynadılar canım çok yandı...
allahım hepimizn yardımcısı olsun .....ben de bu ay çıksın istiyorum dogurmak 2 hafta daha sıkmam lasım biyerlerimi....
canalrım öopüyorum sizleriii.... görüşürz..

:lepi:günaydın tatlı annişler nasılsınız aslında biliyorum ufak tefek rahatsızlıklarımız ağrılarımız var amaa olsun yinede iiyiz demi nihancım sende bebişini güle güle büyüt allah nazarlardan saklasın bizede nasip etsin sağ salim kucağımıza almayı herkese güzel ve huzuzrlu bir gün diliorummmm:sm_cool:gamyoncuiremsu:roflol:

günaydın arkadaşlar. demek hepimiz aynı gece geçirmişiz. bende bütün gece doğurucam diye bekledim. ağrım ve sıkıntım oldu. sabah hava aydınlanmaya başladığında uykuya dalmışım. sonra 8 de kalkıp eşimle kahvaltı yaptım o da tedirgin oldu benim ağrılaımdan. artık evde yanlız kalmamı istemiyor. bu akşam gidip annemi alıcaz.

günaydın herkese valla temmuzda başladık doğumlara ben sonlara doğru bekliyodum doğumları ama sıcaklar etkliyo işte . benimde karnım aşağı doğru indi iyice korkuyorum eşime dedim 2 hafta dayanması lazım die dr 11 ağustos gibi gel gün belirleyelim dedi ama beklemez diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

hepinize günaydın kızlar nihanın şokunu hala üstümden atamadım ama çok sevindim ben bir süredir foruma giremediğim için havvacığımdan öğrendim kezbanı ve nihanı her ikisiylede konuştum sesleri çok ii gelioducanlarım benim çabuk toparlamışlar kendilerini minikleride iimiş allah analı babalı büyütsün inş..şimdilik sıra bende kızlar bakalım heran biriniz süpriz yapmassa şafak 11:))

günaydınn güzell annelerrimm ve minikk bebişlerrimm. bende aynen tuhaf rüyalar ve sonrasında yine sabahı ettim. herkese güzel ve bol tekmelemeli bir gün diliyorum. sehercim sende artık kendini çok yorma canım. arzu ve nar-ı beyza güzel haberlerinizi bekliyoruzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…