Kübracim hoşgeldin canim ne güzel bebişini gördün geldin dr. Doğum ile ilgili bişey söylemedimi canim zamani ile ilgili yada çati muayenen yapilmadi mi ben yarin gidicem kismetse çati muayenem yapilcak
canim benim çok sevindim oğluşuda maşallah tontiş olmuş darisi başima 5 gün sonra bende gideceğimtekrardan günaydın kızlarr biz geldikk....hastaneye erken gitmem çok iyi olduu hemen işim bitti..bidaha erken gitcemm..
Oğluşummm 2.850 gr olmuşşş:teytey:suyum iyi nst sonuçlarıda iyi çıktı şimdilik herşey yolunda...normal doğum olucak inş hayırlısı tabii.çok mutluyumm bebeğimin iyi olmasına çok sevindimmm:dance:haftaya bidaha çağırdı..doğum tarihi hakkında bişey demedi halen 6 ağustoss
hepinizi öptük a.s.
Buarada ceren_78 aramıza hoşgeldin canımyerimseniben
gamyoncuiremsu
kübracımm maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına da çok sevindimm.
evet gamzecim en önemlisini unuttum...bu gidişimde çok heycanlıydımm..:1rolleyes:inş bir haftada bişey olmaz..benimde karnım aşşağıda:1shok:En önemli şeyi unutmuşsun kübracim bende yarin gidicem kismetse çati muayenem yapilcak bide birisinden duymuştum dr.u demiş bebeği çok aşağidaymiş 1 hafta içinde doğum yaparsin demiş ondan sordum sanada ama bakalim haftaya kadar beklersen haftaya belli olur zaten
saol canımcımm inş sende güzel haberler alırsın bebeğinden..canim benim çok sevindim oğluşuda maşallah tontiş olmuş darisi başima 5 gün sonra bende gideceğim
kübracım maşaallah güzel beslemişsin oğluşunu sanki sırada sen varsın gibi gelio bana baksana 37 de geçmişsin....
Tekrardan günaydın kızlarr biz geldikk....hastaneye erken gitmem çok iyi olduu hemen işim bitti..bidaha erken gitcemm..
oğluşummm 2.850 gr olmuşşş:teytey:suyum iyi nst sonuçlarıda iyi çıktı şimdilik herşey yolunda...normal doğum olucak inş hayırlısı tabii.çok mutluyumm bebeğimin iyi olmasına çok sevindimmm:dance:haftaya bidaha çağırdı..doğum tarihi hakkında bişey demedi halen 6 ağustoss
hepinizi öptük a.s.
buarada ceren_78 aramıza hoşgeldin canımyerimseniben
gamyoncuiremsu
Walla bilmiyorumki elifcim saglikli dogsunda ne zaman gelirse gelsin temennim tum hamile olan arkadaslarin bebislerinin zamaninda gelmesi,ama benimde karnim bugun bi baktim aynaya bayagi asagiya dusmus benimde hislerim sanki gelicekmis gibi,ayyyy cok heyecanliyim yaa... Kimsede yok yanimda tek basina dogm yapicam:1no2::1no2::1no2: offf yaa....Bu arada sicaklar o kadar fazlaki erken dogumun sebebide bu olabilir ben bugun alisverise ciktim yemeklik alim dedim ama mahvoldum yani o kadar asiri sicakki eve geldim hemen bi dus ve yemegi yapamadan uyumusum kocam geldi isten yemek yokaman sende kendine dikkat et fazla hareket etme okuyorum yazilarini temizlik temizlik temizlik yorma kendini fazla bol bol dinlen lutfen yazik vucudunu yorma artik.... Kendine cok iyi bak..
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım 2 gündür foruma giremiyorum:1no2: .çünkü eşim kampa gitti.lap top götürdüü.hepinizi çok merak ettim ...bende oğlumun odasını hazırlıyorum yıkadık ütüledik annemle....işler bitince annemlere gidicemmm.ordan yine eskisi gibi devamlı konuşuruz.şu an 2 dk komşuya geldim sizlerden haber alabilmek içinnnn.hepinizi çok öpüyorum bebişlere ii bakın..buı,arada nihancığıma çok şaşırdımmmmm.allah analı babalı büyütsün elvinimiziii.. a.s....fırsat buldukça foruma girmeye çelışıcamm ama işlerim de çokkk.umarım herkes iyidirrrr ......Şeniz
Tekrardan günaydın kızlarr biz geldikk....hastaneye erken gitmem çok iyi olduu hemen işim bitti..bidaha erken gitcemm..
oğluşummm 2.850 gr olmuşşş:teytey:suyum iyi nst sonuçlarıda iyi çıktı şimdilik herşey yolunda...normal doğum olucak inş hayırlısı tabii.çok mutluyumm bebeğimin iyi olmasına çok sevindimmm:dance:haftaya bidaha çağırdı..doğum tarihi hakkında bişey demedi halen 6 ağustoss
hepinizi öptük a.s.
buarada ceren_78 aramıza hoşgeldin canımyerimseniben
gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?