2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım 2 gündür foruma giremiyorum:1no2: .çünkü eşim kampa gitti.lap top götürdüü.hepinizi çok merak ettim ...bende oğlumun odasını hazırlıyorum yıkadık ütüledik annemle....işler bitince annemlere gidicemmm.ordan yine eskisi gibi devamlı konuşuruz.şu an 2 dk komşuya geldim sizlerden haber alabilmek içinnnn.hepinizi çok öpüyorum bebişlere ii bakın..buı,arada nihancığıma çok şaşırdımmmmm.allah analı babalı büyütsün elvinimiziii..a.s....fırsat buldukça foruma girmeye çelışıcamm ama işlerim de çokkk.umarım herkes iyidirrrr ......Şeniz

Tekrardan günaydın kızlarr biz geldikk....hastaneye erken gitmem çok iyi olduu hemen işim bitti..bidaha erken gitcemm..

oğluşummm 2.850 gr olmuşşş:teytey:suyum iyi nst sonuçlarıda iyi çıktı şimdilik herşey yolunda...normal doğum olucak inş hayırlısı tabii.çok mutluyumm bebeğimin iyi olmasına çok sevindimmm:dance:haftaya bidaha çağırdı..doğum tarihi hakkında bişey demedi halen 6 ağustoss
hepinizi öptük a.s.

buarada ceren_78 aramıza hoşgeldin canımyerimseniben

gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Kübracim hoşgeldin canim ne güzel bebişini gördün geldin dr. Doğum ile ilgili bişey söylemedimi canim zamani ile ilgili yada çati muayenen yapilmadi mi ben yarin gidicem kismetse çati muayenem yapilcak

Kübracim hoşgeldin canim ne güzel bebişini gördün geldin dr. Doğum ile ilgili bişey söylemedimi canim zamani ile ilgili yada çati muayenen yapilmadi mi ben yarin gidicem kismetse çati muayenem yapilcak

canım daha doğum tarihi hakkında bişey söylemedi bende sormadım daha doğrusu unuttumm...haftaya kadar inş bişey olmassa ilk onu sorucamm..

çatı muayesini doğumdan 10 gün veya 1 hafta önce yapıcam dedi..belki haftaya yaparr:uhm:

günaydın kızlar nasılsınızz bugün?
bizde yeni kahvaltımızı ettik şimdi foruma bakınıyoduk. bakıyorumda herkes bugece tuhaf rüyalar görmüş bende nihanı gördüm,ben annemde kalıyodum nihanda annesi ve tezesiyle bizim oraya gelmiş annesi ve teyzesi pazara gidiodu hava sıcak die nihan bizde kaldı ama nihan geldikten sonra ev misafirle doldu annemde yemek hazırlıyodu masayı dolduruyo herşey hemen bitiodu.. bu arada nihan saçına kırmızı çiçekli bisürü toka takmıştı :))
arzucum kübracım inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz. bizde bu akşam düşünüyoduk doktoraa gitmeyi ama bu akşam annemler ve kızkardeşim eşi felan rizeye gidiolar hafta sonu bide orada düğün olacak onları yolcu etmeye gidicez doktor işi yarına kaldı sanırım

En önemli şeyi unutmuşsun kübracim bende yarin gidicem kismetse çati muayenem yapilcak bide birisinden duymuştum dr.u demiş bebeği çok aşağidaymiş 1 hafta içinde doğum yaparsin demiş ondan sordum sanada ama bakalim haftaya kadar beklersen haftaya belli olur zaten

MRH ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER NASILSINIZ BAKALIM.DOĞUMLAR YAKLAŞIYO ARTIK, HEPİMİZ HAZIRLIKLI OLMALIYIZ.GÜNLER YAKLAŞTIKCA BENİ BİR HEYCAN SARIYO VALLA.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canim benim çok sevindim oğluşuda maşallah tontiş olmuş darisi başima 5 gün sonra bende gideceğim

kübracım maşaallah güzel beslemişsin oğluşunu sanki sırada sen varsın gibi gelio bana baksana 37 de geçmişsin....

ayyy kızlar az önce annemle konuştum dioki sık dişini ben gelmeden dogurma bende onsuz dogurmak istemiom kayınvaldem yanımda ama annemin yeri başka...inş. kızım 10 ün dayanır

kübracımm maşallah bebişine herşeyin yolunda olmasına da çok sevindimm.

saol teyzesi a.s.

evet gamzecim en önemlisini unuttum...bu gidişimde çok heycanlıydımm..:1rolleyes:inş bir haftada bişey olmaz..benimde karnım aşşağıda:1shok:
canim benim çok sevindim oğluşuda maşallah tontiş olmuş darisi başima 5 gün sonra bende gideceğim
saol canımcımm inş sende güzel haberler alırsın bebeğinden..
kübracım maşaallah güzel beslemişsin oğluşunu sanki sırada sen varsın gibi gelio bana baksana 37 de geçmişsin....

saol elifcim...benimki biraz daha beklese iyi olurryanımda kimse yok şuan annem uzakta gelcek...kavınvalidemde gitti.tabe doğum işi belli olmazz:1ninca:

BEN KORKMAYA BAŞALDIM KZILARRR...NASIL OLCAKKK:bbo:

oğlunun iyi olmasına çok sevindim kübracım, kilosu da güzel maşallah. inşallah normal olur canım.

canım yaaaaaa, oralarda çok scak değilmi?
kendine çok iyi bak, yalnızım diye melankoliklik yapma sakın. bu arada Annen gelememişti, ama kayınvaliden gelecekti değilmi yanına ?
öptüm çok

kızlar dün çok saçma bi rüya gördüm, forumdan birisi sıra sende sen doğuracaksın ,3. sensin falan diyodu. çok düşündüğüm için galiba. bi de arzuyla dün şakalaşmıştık, bu konuda. heralde ondan etkilendim. ben ağustosun ilk haftası istiyorum, şimdi isteyen anneler önden buyursun biz almayalım :)

maviş canım, yumoşunun resimlerini hazırlıklar kısmına koymayı unutma olurmu? arada haberdar et kendininden senide doğurdu sanmayalım :)

Kübracığım çoksevindim bebişinin iyi olmasına, maşallahh kilosuda çok iyi , bende 2 saat sonra gidicem doktora , bakalım kızım nasıl, şimdi canım kızıma kahvaltı ettirdim, bu gece kanepede yattım uyuyamadım eşimide rahatsız etmek istemedik, pskolojik olarak hepimiz doğuracağız korkusuna kapıldık .

canımm saolll.sende inş güzel haberler alırsın bebeğinden...ben erken gittim çok iyi olduu..

ya bende geceleri hiç uyuyamıyorumm..salona geçip tv seyrediyom biraz tabi o arada bişeyler atıştırıyom canım.şeftali,salatalık,erik bu tür şeyler ama:roflol:bugün 6:30 da kalktım uyuyamadım uykum geldi..birazdan uyuruz oğluşumla
bid egündüz aklıma gelmiyor doğum korkusu hep gece geliyo..daha çok korkuyom...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…