2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gunaydın ( yanı artık bu saate Tünaydın demek gerekıyor tabıı)
Nıhana cok sevındım demek bebıs daha fazla bekletmek ıstemedı annesını.. allah analı babalı buyutsun..
darısı zamanı dolunca bızlerın basına arkadaşlar....
bız de c.tesı gunu gıdıcez dr. a ve o zaman dogum tarıhını ogrenebılecegız...su anda bekledıgımız tarıh 20 agust. ama artık hıc o kadar uzun surecegını sanmaz oldum nedense???????????

Selammm Kızlar,:dance:

Yeni girdik içeri hemen sizlere yazayım istedim,
Kızım çok iyimiş teyzeleri, suyu yeterince varmış, nts de cok güzel hareket etti cok iyi cıktı kalp atış sonuçları, kan testimiz cok iyimiş kan değerlerimiz yüksekmiş,doktor istersen kan ilacını bırakabilirsin normalin üstünde değerlerin cok güzel dedi(ama ben bırakmak istemiyorum alışkanlık oldu):lepi:
Veee kızımın kilosuda 2.880 gr olmuş teyzoşları,:dance:
doktorumuz doğumu anlattı, biz büyük ihtimal sezeryan olacağız ama doktorumuz yinede sen bil dedi,1 çay bardağı kadar bi su gelecek bu heran olabilir bu geldiğinde direk hastaneye gelin,eğer ben olmazsam bebeğinizin ters olduğunu ve benim adımı söyleyin beni cağıracaklardır dedi,bir sonraki kontrol 28 temmuz da cağırdı, eğer herhangi bir aksaklık olmaz kızım erken davranmazsada doğum tarihimiz 08.08.2008 olacak kızlar,doktorumuz ile anlaştık o tarihte uygunmuş, ay ben cok sevinçliyim,canım kızım cok iyimişşşş...:asigim:

arzucum bebeğinin iyi olmasına sevindimm canımmm...maşallah tombik kıjına..

inş hepimizn doğumlarıı kolay geçer kızlarrrr:teselli:

Elifciğim, Hayırdır, çok ilginç ruya grmüşsün, sen Nihanın doğumunun etkisi altında kalmışsın be canım

evet canım bencede akşam eşimlede çok konuştuk nihanla aramızda 4 gün vardı eşimde bi telaşlandı acaba bizimkide erken gelirmi die akşam baya konuştu kızıyla 20 gün daha icerde kalması için ikna etmeye çalıştı inş. işe yaramıştır.dün akşam kızım çok hareketliydi eşim okşarken ayagını hissetti çok heyecanlandı,bide kızlar ben 3 gündür karnıma dikkatli bakınca kızımın nefes alışını görebiliyrum size de oluyomu? aykızlar ben çok bunalıyorum bu sıcaklarda malum kayınvaldem ve kayınpederimde evde olunca giyimime de dikkat ediom önceden evde askılı elbiseyle dururdum dün akşam üstümü giyerken fark ettim gögsümün etrafı karnımın üstü ve karnımın alt kısmında ufak ufak kırmızı kabarcıklar çıkmış onları görünce çok moralim bozuldu sizde de oldumu yoksa bana özgü mü?

cnm inan benimde o tarihlerde oğlum gelcek ama bende sanki erken gelcekmiş hissine kapıldım hadi hayırlısı zaten kısmet olurda gelirse artık yaşıyolar çok şükür buyüzden içim çok rahat. Ama ginede vaktinde gelmesi herşey için çok iyi olur :)

merhaba arkadaşlar...ben eylül annesi olacağım düşüncesiyle sadece orada yazışıyordum ...ama ağustos annesi olma ihtimalim daha yüksek...sat a göre 5 eylül doğumum....

merhaba arkadaşlar...ben eylül annesi olacağım düşüncesiyle sadece orada yazışıyordum ...ama ağustos annesi olma ihtimalim daha yüksek...sat a göre 5 eylül doğumum....

canım hoşgeldin aramıza... sen hiç aldanma o tarihe... bak bizde bile 2 tane temmuz annesi oldu... bu gidişle de daha çok olucakCADIARZU

canım hoşgeldin aramıza... sen hiç aldanma o tarihe... bak bizde bile 2 tane temmuz annesi oldu... bu gidişle de daha çok olucakCADIARZU

ben hiç sizin linke girmeme,nihanı hiç tanımamama rağmen bugün yazılarınızı okudum ve gözlerim doldu..ne güzel bebişine kavuştu...Allah bizlere de nasipetsin o günleri sağlıkla inşallah...ben doğumdan çok korkuyorum zaten (

Selam arkadaşlar, bende demin doktordan geldim. Herşey yolşundaymış. Doğum şu tarihe olur vs. hiçbir şey söylemedi doktorum. Çatı muayenesi gerkiyormu onun yerine nst ye girsem dedim?? Bi sorun yoksa ağrın sızın ikisinide şuan gerek yok dedi. Yanlız daha bebiş yerleşmemiş zaten belliydide yerleşseydi kafasını göremesdim ultrasonda dedi. Moralim bozuldu. Yerleşmezse sezeryan mı demek oluyo??? :1no2:

Neyse hayırlısı olsun. Moralim zaten bozuk. Annem gelemicek gibi duruyo. Kynvldmde istmyrm. Hayırlısı, bu kardeşinizede dua edin. 9 ay boyunca bi aramasın sonra gel doğumunu burda yap (çevredekiler ne der?) desin. Allahım sen büyüksün.

Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

hoşgeldinn. inş. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Derya Merhaba Hoşgeldın aramıza..Arkadaşlarımın dedıgı gıbı o tarıhe aldanma arkadaşım zıra sıcaklar falan fılan derken daha oncesınden dogum olabılıyor..

Hayırlısı olsun hepımıze

tunaydın kızlar

guzel haberlerinizi okudum
hepinizi opuyorum
ben evde uykucu oldum surekli uyuyorum

ben calısırken oglene kadar uyuyanlara nasıl uyuyorlar acaba diyordum ama uyunuyormus
ama bugun kararlıyım aksam uzeri Tunalıhilmiye inip yuruyeceğim

38 haftalıksın cnm neden hiçbişeye sokmamış hayret benim en son gittiğimde bi dahaki geldiğinde çatı muayeneni yapıcam demişti çok şükür o büyük gün geldi yarın gidicem kısmetse nstile ilgili bana da bişey söylemedi ama sen sıkma canını onun zamanı gelince o inerde çıkarda Rabbim hayırlısı neyse onu versin annende gelir inş. hem kayınvaliden gelsin olsun istemiyorum dersin şimdi ama bakarsın çok yardımı olur sana hiç kimsenin olmamasından daha iyidir ama tabiki inş. önce anneciğin gelir

benimde kafam karıştı çatı muayenesi ve nst çok önemli şeyler neden yapmadıki??? acaba bebiş dönmedi diemi cnm yaa yarın şu meşhur çatı muayenesine girince benide bilgilendirsene nasıl bişi canın yanıyor mu??

valla ben çatı muayenesi yaptırmadım ama su kontrolümü alttan yaptırdım o acımıştı bakalım yarın çatı muayenesi olunca ne olcak gelince yazarım kısmetse cnm ay dua ediyorum inş. açılmam vardır

canım moralini bozma sadece bebeğini düşün. herşey yoluna girer.

merhaba ağustos anneleri. forumu uzun zamandır takip ediyorum yazmak bu güne kısmet oldu. Yazdıklarınızdan öğrendiğim çok şeyler oldu. Aynı anda aynı şeyleri hissettiğimiz için. Doğum yapan iki arkadaş var inş. bebekleri sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyürler. Benim doğumumun son tarihi 22 ağustos, ama böyle erken doğum yapan arkadaşları görünce ağustosun ilk günlerinde doğum gerçekleşir gibi geliyor. Ben özellikle normal doğum yapmak istiyorum. Hastane konusunda tam karar veremedim. Etrafımdaki insanların doğum hikayelerini dinleyince aynı hastaneden hem iyi hem kötü bahsedenler oluyor. Bunları dinleyince insan kararsız kalıyor.

İstanbul avrupa yakasında olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…