Elifciğim, Hayırdır, çok ilginç ruya grmüşsün, sen Nihanın doğumunun etkisi altında kalmışsın be canım
Kızlar gunaydın ( yanı artık bu saate Tünaydın demek gerekıyor tabıı)
Nıhana cok sevındım demek bebıs daha fazla bekletmek ıstemedı annesını.. allah analı babalı buyutsun..
darısı zamanı dolunca bızlerın basına arkadaşlar....
bız de c.tesı gunu gıdıcez dr. a ve o zaman dogum tarıhını ogrenebılecegız...su anda bekledıgımız tarıh 20 agust. ama artık hıc o kadar uzun surecegını sanmaz oldum nedense???????????
merhaba arkadaşlar...ben eylül annesi olacağım düşüncesiyle sadece orada yazışıyordum ...ama ağustos annesi olma ihtimalim daha yüksek...sat a göre 5 eylül doğumum....
canım hoşgeldin aramıza... sen hiç aldanma o tarihe... bak bizde bile 2 tane temmuz annesi oldu... bu gidişle de daha çok olucakCADIARZU
merhaba arkadaşlar...ben eylül annesi olacağım düşüncesiyle sadece orada yazışıyordum ...ama ağustos annesi olma ihtimalim daha yüksek...sat a göre 5 eylül doğumum....
Selam arkadaşlar, bende demin doktordan geldim. Herşey yolşundaymış. Doğum şu tarihe olur vs. hiçbir şey söylemedi doktorum. Çatı muayenesi gerkiyormu onun yerine nst ye girsem dedim?? Bi sorun yoksa ağrın sızın ikisinide şuan gerek yok dedi. Yanlız daha bebiş yerleşmemiş zaten belliydide yerleşseydi kafasını göremesdim ultrasonda dedi. Moralim bozuldu. Yerleşmezse sezeryan mı demek oluyo??? :1no2:
Neyse hayırlısı olsun. Moralim zaten bozuk. Annem gelemicek gibi duruyo. Kynvldmde istmyrm. Hayırlısı, bu kardeşinizede dua edin. 9 ay boyunca bi aramasın sonra gel doğumunu burda yap (çevredekiler ne der?) desin. Allahım sen büyüksün.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
38 haftalıksın cnm neden hiçbişeye sokmamış hayret benim en son gittiğimde bi dahaki geldiğinde çatı muayeneni yapıcam demişti çok şükür o büyük gün geldi yarın gidicem kısmetse nstile ilgili bana da bişey söylemedi ama sen sıkma canını onun zamanı gelince o inerde çıkarda Rabbim hayırlısı neyse onu versin annende gelir inş. hem kayınvaliden gelsin olsun istemiyorum dersin şimdi ama bakarsın çok yardımı olur sana hiç kimsenin olmamasından daha iyidir ama tabiki inş. önce anneciğin gelir
Selam arkadaşlar, bende demin doktordan geldim. Herşey yolşundaymış. Doğum şu tarihe olur vs. hiçbir şey söylemedi doktorum. Çatı muayenesi gerkiyormu onun yerine nst ye girsem dedim?? Bi sorun yoksa ağrın sızın ikisinide şuan gerek yok dedi. Yanlız daha bebiş yerleşmemiş zaten belliydide yerleşseydi kafasını göremesdim ultrasonda dedi. Moralim bozuldu. Yerleşmezse sezeryan mı demek oluyo??? :1no2:
Neyse hayırlısı olsun. Moralim zaten bozuk. Annem gelemicek gibi duruyo. Kynvldmde istmyrm. Hayırlısı, bu kardeşinizede dua edin. 9 ay boyunca bi aramasın sonra gel doğumunu burda yap (çevredekiler ne der?) desin. Allahım sen büyüksün.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?