benimde kafam karıştı çatı muayenesi ve nst çok önemli şeyler neden yapmadıki??? acaba bebiş dönmedi diemi cnm yaa yarın şu meşhur çatı muayenesine girince benide bilgilendirsene nasıl bişi canın yanıyor mu??
canım moralini bozma sadece bebeğini düşün. herşey yoluna girer.
evet canım bencede akşam eşimlede çok konuştuk nihanla aramızda 4 gün vardı eşimde bi telaşlandı acaba bizimkide erken gelirmi die akşam baya konuştu kızıyla 20 gün daha icerde kalması için ikna etmeye çalıştı inş. işe yaramıştır.dün akşam kızım çok hareketliydi eşim okşarken ayagını hissetti çok heyecanlandı,bide kızlar ben 3 gündür karnıma dikkatli bakınca kızımın nefes alışını görebiliyrum size de oluyomu? aykızlar ben çok bunalıyorum bu sıcaklarda malum kayınvaldem ve kayınpederimde evde olunca giyimime de dikkat ediom önceden evde askılı elbiseyle dururdum dün akşam üstümü giyerken fark ettim gögsümün etrafı karnımın üstü ve karnımın alt kısmında ufak ufak kırmızı kabarcıklar çıkmış onları görünce çok moralim bozuldusizde de oldumu yoksa bana özgü mü?
Selam arkadaşlar, bende demin doktordan geldim. Herşey yolşundaymış. Doğum şu tarihe olur vs. hiçbir şey söylemedi doktorum. Çatı muayenesi gerkiyormu onun yerine nst ye girsem dedim?? Bi sorun yoksa ağrın sızın ikisinide şuan gerek yok dedi. Yanlız daha bebiş yerleşmemiş zaten belliydide yerleşseydi kafasını göremesdim ultrasonda dedi. Moralim bozuldu. Yerleşmezse sezeryan mı demek oluyo??? :1no2:
Neyse hayırlısı olsun. Moralim zaten bozuk. Annem gelemicek gibi duruyo. Kynvldmde istmyrm. Hayırlısı, bu kardeşinizede dua edin. 9 ay boyunca bi aramasın sonra gel doğumunu burda yap (çevredekiler ne der?) desin. Allahım sen büyüksün.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
merhaba ağustos anneleri. forumu uzun zamandır takip ediyorum yazmak bu güne kısmet oldu. Yazdıklarınızdan öğrendiğim çok şeyler oldu. Aynı anda aynı şeyleri hissettiğimiz için. Doğum yapan iki arkadaş var inş. bebekleri sağlıklı ve hayırlı bir şekilde büyürler. Benim doğumumun son tarihi 22 ağustos, ama böyle erken doğum yapan arkadaşları görünce ağustosun ilk günlerinde doğum gerçekleşir gibi geliyor. Ben özellikle normal doğum yapmak istiyorum. Hastane konusunda tam karar veremedim. Etrafımdaki insanların doğum hikayelerini dinleyince aynı hastaneden hem iyi hem kötü bahsedenler oluyor. Bunları dinleyince insan kararsız kalıyor.
İstanbul avrupa yakasında olan arkadaşlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
kızlar moralim çok bozuk bu akşam annemleri yolcu etmeye gidecektik az önce eşim aradı acil işi çıkmış gidemeyiz dedi ardındanda babam aradı sakın gelmeyin 15 dk. sonra içeri gireceğiz geldiğinizde bizi bulamazsınız dedi. içim çok buruk hem bende gitmeyi çok istiyodum kız kardeşimin yanında olmak isterdim hem annemlerde gidiyo ya onlar gelmeden dogurursam die korkuyom içimden ağlamak geliyo ama evde yanlız deilim kayınvaldemde yanımda ya oda habire ben üzülmiyim die beni avundurmaya çalışıyo o konuştukça daha bi ağlayasım geliyo :
elfida canım bende senin gibi üzülüyordum ama seherinde kübranın dediği gibi herşey son anda değişebiliyor cnmm herşeyin hayırlsı normal doğumu çok istiyordum ama benimkide kesin sezeryan olacak ben kendimi hazırladım hiç canını sıkma bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?