2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende cumartesi günü doktora gideceğim benim doğum tarihim 18 ağustos ama doktor sezeryan olacağı için 7yada 8i gibi alırız dedi bakalım ne diyecek bu cumartesi belli olur

kübracıgım maşallah senin tosuna .... allahım hayırlsıyla kucagımısada almayı nasip eder inş...Şeniz
arzucugum senin cimcime de ii bakıyo kendine baksana bol bol dombalak oluyo maşallah canım
elifcigim hayırdır inşallah rüyan canım .. inş. annenler gelince olur dogumun sıkma canım canını :1hug:
kızlarr benim karnımda baya aşagı indi valla... git gide aşagıma baskı yapıyoolar sanki ordan bişi söküyolarr acıyo valla basen ... bend ehazırlıkalrı tammalamaya çalişiyorum çünkü zmanaımın yaklaştıgını hissediyorum ikizler normalde 20 gün önce dogarmış benimkid e muhtemelen temmuz sonu agustos başi görünüyo saten anca dayanırım...:çok üzgünüm:
allah hepimize yardım etsin kızlarr valla bu sıcaklarda çok zor napcaz bakalım...

Hayır arkadaşım bebeğin pozisyonunda bi sorun yok. kafa aşağıda ve yerleşme aşamasında. Ama herhangi bi problem şikayetim olmadığı için doktor ikisinede gerek duymadı. Doğumdan bir kaç gün önce bile yapan oluyormuş. Yani 37. haftadan sonra pelvis muayenesi şart değil. haftaya tekrar gidicem. Hayırlısı.

unvere canımm bende dikkatli bakınca bebeğimin ne yaptığını anlaıyorumm..çok güzel bişey yaaa

elagözlüm üzülme canımm herşey yolundadır inş...bide bütün doktorlar farklı şekilde muayene ediyolar biri birine benzemiyor.bi bildikleri var sanırım..bende bugün gittim daha çatı muayenem yapılmadı...

kızlar bizde biraz uyumuşuz çok iyi oldu...gamyoncuiremsu

selam kızlarrr
ayy ne güzelmiş evde olmak ama bi o kadarda yorucu bitmiyoo işler wallaa sizlerede bakamıyorum fazla, nihancığım aldı yaa elvinini kucağına dün gece inanın bende doğuma gideceğim diye ne rüyalar gördüm ne rüyalarr hayırlısıyla alsak şu minikleri kucağımıza başka bi şey istemiyorum :sm_cool:
seherciğim, merve, arzu ve kübra maşallah bebişlerinize allah nazarlardan saklasın hepsini inşş cnmm büyüyorlar işte bakın unuttuklarım varsa özür aklımda kalanları yazdım canlarım hepimizin bebişlerini allah nazarlardan korusun inşş
elagözlüm cnmm yaa hiçbir şey için üzülme lütfen bebişini düşün çok az kaldı sıkıntılı geçirme bu günleri keyfini çıkaralım canlarımızı kucağımıza almaya çok az kaldı allah herşekilde yardımcı olacaktır hepimize
öpüyorum hepinizi , okşayın bakimm göbişinizi benim içinnn :1hug:

Elifciğim , canım dilerim kızın vaktine kadar bekler , ama herşeye hazırlıklı olmalı, benimki 10 gün kadar erken gelecek gibi, eşimde dönmesi konusunda çok konuşuyor kızımızla ama biziki Dikkafalı , dinlemiyro

kızlar moralim çok bozuk bu akşam annemleri yolcu etmeye gidecektik az önce eşim aradı acil işi çıkmış gidemeyiz dedi ardındanda babam aradı sakın gelmeyin 15 dk. sonra içeri gireceğiz geldiğinizde bizi bulamazsınız dedi. içim çok buruk hem bende gitmeyi çok istiyodum kız kardeşimin yanında olmak isterdim hem annemlerde gidiyo ya onlar gelmeden dogurursam die korkuyom içimden ağlamak geliyo ama evde yanlız deilim kayınvaldemde yanımda ya oda habire ben üzülmiyim die beni avundurmaya çalışıyo o konuştukça daha bi ağlayasım geliyo :

ahhh canım , boşver, senin k.valide senin için değilde el için düşünüyor, 9 ay kalmışsın oradada , son pişmiş aşa mı konacak.
bende sürekli sezeyan olacak diye ağlıyrum
benim kızda dönmedi hala :1no2:

kızlar nasılsınız, ben doktora gittim bugün , 3 saat kadar çıktıktan sonra eşimle dolaştım, çünkü ben ağlama krizindeyim sürekli, benim kız inat dönmemiş, haftaya perşembe tekrar kontrolüm var, olaki yine dönmesse 39. haftada bebişi sezeryanla alacak doktorum , 40. riske atmak istemiyor , haftaya dönüş yoluna geçerse bekleyecek , ama 3 haftadır dönmesine hep beraber taktık, çünkü dönüşe geçsede doğum pozisyonunu birkaç gün içinde almayacak , olsa bile bu sefer çok zor bir doğum olacak, çünkü tm yerlemeye vakti kalmıyor, benim normal hayallerim suya düştü, ayrıca bir süpriz olmassa ve kızım dönmesse Ay sonunda doğuma giriyorum, galiba bende Temmuz annesi olacağım , ya ben hep diyordumya 10 gün erken gelecek diye , olduda:1no2::1shok:

elifciigm üzülme canım nolursun ... annenler inş. tes gider tez gelri canım yapma bölee... inş. yanında olurlar bitanem.. sıkma kendini bukadar...
elagözlüm canım snede üzülme canım keşke başka yolu olsa ama allahtan hayırlısnı iste canım .. inş. hayırlısı our hakkında canım...
elfidacıgım kıı online pek görüşemedk hee snele hep sen yazıyodun ben sonradan okuyodum bugün rastlaştık :) nasıl sın bakam bebem:)

elfidacııgım üzülme canmım hayırlısı niceleri var bak okuyoruz okadar sancıyı çekiolart normal olcak die son anda sezeryana girilii oo üzülme canımhakkımısda hayırlısı inş..

Canım, ben özel hizmet hastanesinde (türk böbrek vakfı) doğum yapacağım , benim doktorum aksi bir durum olmassa normal doğum yanlısı, ben şanssızım çünkü kızım dönmediği için sezeryan olacak gibiyim, hastane çok iyi , doktorumda çok iyi , zaten beni en başta hastaneye bağlayan doktorum oldu, ama hastanede çok iyi , aşağıda doktorum
http://www.hizmethastanesi.com/index2.php?islem=doktordetay&id=181

elif canım üzülme inş annen doğumda yanında olur...

elfida seherin dediği gibi herşeyi normal oluyor son güne kadar normal doğum diyolar..sonra bi aksilik çıkıyor sezeryana alıyolar..böyle olan arkadaş çok forumda okuduğum kadarıyla..üzülmee..öyle yada böyle doğacaklar

elifciğim bozma moralini cnmm seni çok iyi anlıyorum ama metanetli olmaya çalışş kötü düşünme inşş allahın izniyle bebişin gelmeden anneciğin yanında olur cnmm :1hug: bak kızında üzülür sonra ama

elfida canım bende senin gibi üzülüyordum ama seherinde kübranın dediği gibi herşey son anda değişebiliyor cnmm herşeyin hayırlsı normal doğumu çok istiyordum ama benimkide kesin sezeryan olacak ben kendimi hazırladım hiç canını sıkma bunun için

nuraycım sen nasılsın bayadır görüşemiyoz oğluşun nasıll..iznede ayrıldnn oh ne güzel dimi evde olamk..valla bu şekilde çalışmak dahada zordur..evdede iş bitmiyor gerçii fisfisfis

senle aynı günedeyiz bakalım kim önce doğucakkkgamyoncuiremsubu ağustos bebeleride çok yaramaz ya hepsi erken gelmeye niyetliisırnaşık şeynaniknanik

ewet kübracığım yaa evde hiç iş bitmiyor maşallah yani
bide ben hem evdende çalışıyorum ağ bağlantısı kurdurdum eve işyerinde bi şey olunca direk müdahele ediyorum ahh ahh nerden kurdurduysam rahat bırakmıyorlarr walla kafamçokkarıştı benim oğluşum çok büyüdü teyzesi koca bi dünya yaptı benii hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık coksekeriremsu benim p.tesi ye dr randevum 1 ağustosa kadar kalsın istiyorum bebişim ama bakalım kısmet tabi cnmm
bakalım hangimizinki erken gelecek jeyyar

SEHERCİĞİM , KÜBRACIĞIM , sağolun akadaşlar, ne yapayım kısmet sezeryanmış, yeterki bebişim ve ben iyi olalım , bakalım neler olacak, nasıl olacak, kendimi sezeyana hazırlamaya çalışıyorum.
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

sağol canım, hayırlısı olsun yaaaaaaa, ne yapalım öyle böyle bebişlerimiz acımızı unutturur diye avunuyorum
bu arada senin hazırlıklar ne durumda , bittimi işlerin , toparlayabildinmi bayağı, tatilede yeni çıktın, ben 2 hafta yllık iznimi kullandım biliyorsun ve ancak toparlanabildim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…