2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elfida cnmm ben presnsimi hiç ihmal etmedim aslında çok erekn başladım hazırlıklara hep bi şeyler yaptım onun için şimdi izne çıktım onun için yapılacak bi şey kalmadı gelmesini bekliyorum hayırlısı ile inşş coksekeriremsu hem biliyorsun hep bi şeyler eksik çıkar hiç bitmez hazırlıklarr ee prensimde gelse birlikte devam ederiz artık inşş

yani daha tam kurtulmadın işlerdennn:bbo:

son ayda daha çok büyüyo göbişlerrrmaşallah senin paşayaa..inş beklerr ağustosuuu:teytey:

elifçim evet kendini artık sezeryana hazırlicann hiç olumsuz düşünme hep olumlu ol canımm...a.s

a.s.

teşekkür ederim arkadaşlar biraz odama çekilip ağladım rahatladım sonrada kızımı üzdüğüm için üzüldüm... birazdan annemleri arayacagım inş. sağ salim inmişlerdir . annelerin yeri bambaşka helede böle zamanlarda anne daha fazla aranıyo. benim 1 saattir belim çok feci ağrıyo bel fıtıgından mı yoksa sancı mı anlamıyorum ama bu sefer baya uzun sürdü karnımda çok sertleşti kendi kendime kuruntumu yapıyorum mu ne ?.... ::((

elifcigim dikkat et canım ... allah korusun erkeninden... inş.. dogumu tetikleyen bişi deildir canım biras kendini kontrol et bakalım nekadar sürecek inş. bişi olmas..

elifcim canım kendine ve bebişine dikkat et canım önemli olan sizsiniz,kendi kendine sıkıntı yapma canım,,sen şimdi uzan ve kızınla 1 ay sonra yapacaklarını düşün bakalım biraz hayal et bizede yazz,,

canım benim sakın üzülme...herseyin hayırlısı. bak işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. bebişlerimiz heran bi süpriz yapıp bizi şaşırtabiliyor.nihahn örneğinde olduğu gibi... o yüzden bişeye odaklanmamak lazım.hersey bebişlerimiz için değil mi? onları kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntılarımız gidecek dünyanın en mutlu insanları olucaz... öpüyorum seni ve miniğini a.s.

unverecim bizler hep bu hataya düşüyoruz. önce üzülüyoruz sonrada bebeğimizi üzdüğümüz için üzülüyoruz.bak ne kadar yıpratmışsın kendini...
sancıların ara ara mı geliyor yoksa 1 saattir sürekli mi ağrıyor benneyaptımki

bak sakın üzme yeğenimi bir daha:
oklava:

sağol canım, hazırlamaya çalışıyorum :sm_cool:

ya sorma en azından , şok etkisi yapmayacak, Allah hepimize herşeyin hayırlısnı nasip etsin sağol canımm

saolun arkadaşlar şimdi daha iyiyim belimin agrısı hafifledi karnım biraz ağrıyo.. az önce annemle konuştum çok şükür rahatladım.. uçak arıza yapmış 40 dk geç kalkmış bizde bilmeyince baya meraklandık şükürki kazasız varmışlar...

kızlar bi kaçgündür benim çarpıntılarım arttı normalde 2-3 günde bir olrdu şimdi hergün oluyo sizde de ouyo mu?daha önce dr vuruldugum iğneden dolayı oldugunu söylemişti.. ama şimdi iğnenin etkisi çooktaan geçmiştir . acaba bebeğim büyüdüğü için kalbime daha fazla baskı mı yapıyo?

evet bende carpinti oluyor hemde ne bicim bazen daha siddetli sanki oksurtuyor beni dr normal dedi ben zaten bugun jinekologumla randevuma gittim hersey guzel normal dedi bana agustosun 12 sine randevu verdi bebek asagi inmis kafasida asagidaymis eeee su gun bi gelsede rahatlasam ya cok bunaldim hayirlisiyla dunyaya getirsem oglusumu artik nedense acele etmeye basladim muhtemel dogum agustos 14 aslinda ama bakalim kismet
bu arada jinekologtan once peridurale yani epidural icin randevum vardi anestezi konsultasyon ve kan testi verdim ucuncu kez yatiricam peridural igne memnunum acikcasi...ama cocuklarimi kime ve nasil birakip doguma gidicemi hala bilmiyorum, ne yapicam ben ya...((

elifcim ve elfidacımm lütfen üzülmeyinn.elifciim inşllah annenlere tez zamanda kavuşursun. elfidacım senin ve bebişin için hayırlısı ne ise o olsun güzelim.

elifcim ve elfidacımm lütfen üzülmeyinn.elifciim inşllah annenlere tez zamanda kavuşursun. elfidacım senin ve bebişin için hayırlısı ne ise o olsun güzelim.

sağol canım, alışmaya başlıyorum, baksana Kezbanımız ve Nihanımız sezeryanla yaptı doğumu ve hiç şikayet etmiyorlar , yavrumu görünce bende unuturum bıçak yarasını dimi?
sağol muckssssssss

Bende Güngören de oturuyorum e5 üzerinde geçerken görmüştüm o hastaneyi. Ben medicine hospital ve nisa hastanesi arasında kararsız kaldım. Normal doğum yapan arkadaşların en büyük sıkıntılarından biri genel sancı odası oluyormuş. Bir arkadaş 10 dk bir gelen sancıyla ve 5 cm açıklığıyla hastaneye gitmiş (medicine hospital) genel sancı odasında bağırıp çağıran sancı çekenleri görünce baya etkilenmiş açılması devam etmemiş ve doğumu saatlerce gecikmiş. Bazı hastanelerde ayrı ayrı sancı odaları oluyormuş ailenden birileri eşin yanında olabiliyormuş ve kimseninde sancı seslerini duymuyormuşsun, nisa hastanesinde böyleymiş mesela. Bende başkalarının seslerinden etkileneceğimi düşünüyorum ona göre karar vermek istiyorum.

Seninde sezeryan olacakmış canım herhalde doğumun hayırlısı olsun. Şimdiden belli olması daha iyi olmuş bence. Normal doğum diye gidip sancıyı çekip olmayınca sezeryana girenler var. Bende normal istiyorum ama doktora önümüzdeki hafta gidicem dönüp dönmediğini bilmiyorum henüz.

Kızlar kimsecikler yokk , Hayırdır, bakalım yarın kim doğuracak ? :)
benim kız bu saatte iyice hareketleniyor ama dönmüyorrr

Bu arada Nihanın hepinize çok selamı var, Elvin çok iyiymiş, ha bire emiyor, maşallahh , yarın kısmet olursa taburcu oluyorlarmış, haberiniz ola. Allah bizlerede nasip eder inallah o günleri

canım bende öyle başkalarının bağırmalarını duyarak doğum hayatta yapamam, haftaya % 20 de olsa normal olasılığım var. ben hasta katına falan da çıktım , memnunum çok şükür hastanedende . sen de dilerim en içine sinen hastanede doğum için kararını verirsin , hayırlısı olsun . :asigim:

Selam kizlar sanirim beni yarinki dr. Heyecanim tuttu uykum hiç yok koca bebeğimi uyuttum kendim hala ayaktayim
elifçim çok şükür annenler varmiş canim
elfidacim seninde kismet cnm herşey canini hiç sikma arkadaşlarin dediği gibi kismetimizde ne varsa onu görücez son ana bağli herşey
çarpintisi olan arkadaşlar o bendede oluyor içim çok kötü oluyor ya yoktu ne güzel son aya girdiğimden beri var bayilcak gibi oluyorum valla
çoğunuz uyumuşsunuzdur tatli rüyalar hayirli geceler inş.

canım çok sağol , ilk şoku attım şükür üzerimden.
dikkatli olun ltf. havalarda sıcak, çarpıntınız olduğunda dışarı çıkmayın, öğle sıcaklığında hele asla , mümkün olduğunca 12 - 15 saatleri arasında evde kalın , sieasta yapın .
muckssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…