ewet kübracığım yaa evde hiç iş bitmiyor maşallah yani
bide ben hem evdende çalışıyorum ağ bağlantısı kurdurdum eve işyerinde bi şey olunca direk müdahele ediyorum ahh ahh nerden kurdurduysam rahat bırakmıyorlarr walla kafamçokkarıştı benim oğluşum çok büyüdü teyzesi koca bi dünya yaptı benii hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık coksekeriremsu benim p.tesi ye dr randevum 1 ağustosa kadar kalsın istiyorum bebişim ama bakalım kısmet tabi cnmm
bakalım hangimizinki erken gelecek jeyyar
sağol canım, hayırlısı olsun yaaaaaaa, ne yapalım öyle böyle bebişlerimiz acımızı unutturur diye avunuyorum
bu arada senin hazırlıklar ne durumda , bittimi işlerin , toparlayabildinmi bayağı, tatilede yeni çıktın, ben 2 hafta yllık iznimi kullandım biliyorsun ve ancak toparlanabildim .
teşekkür ederim arkadaşlar biraz odama çekilip ağladım rahatladım sonrada kızımı üzdüğüm için üzüldüm... birazdan annemleri arayacagım inş. sağ salim inmişlerdir . annelerin yeri bambaşka helede böle zamanlarda anne daha fazla aranıyo. benim 1 saattir belim çok feci ağrıyo bel fıtıgından mı yoksa sancı mı anlamıyorum ama bu sefer baya uzun sürdükarnımda çok sertleşti kendi kendime kuruntumu yapıyorum mu ne ?.... :: ((
yani daha tam kurtulmadın işlerdennn:bbo:
son ayda daha çok büyüyo göbişlerrrmaşallah senin paşayaa..inş beklerr ağustosuuu:teytey:
elifçim evet kendini artık sezeryana hazırlicann hiç olumsuz düşünme hep olumlu ol canımm...a.s
a.s.
canım benim sakın üzülme...herseyin hayırlısı. bak işte ne zaman ne olacağı belli olmuyor. bebişlerimiz heran bi süpriz yapıp bizi şaşırtabiliyor.nihahn örneğinde olduğu gibi... o yüzden bişeye odaklanmamak lazım.hersey bebişlerimiz için değil mi? onları kucağımıza aldığımızda bütün sıkıntılarımız gidecek dünyanın en mutlu insanları olucaz... öpüyorum seni ve miniğini a.s.
elifcim ve elfidacımm lütfen üzülmeyinn.elifciim inşllah annenlere tez zamanda kavuşursun. elfidacım senin ve bebişin için hayırlısı ne ise o olsun güzelim.
Canım, ben özel hizmet hastanesinde (türk böbrek vakfı) doğum yapacağım , benim doktorum aksi bir durum olmassa normal doğum yanlısı, ben şanssızım çünkü kızım dönmediği için sezeryan olacak gibiyim, hastane çok iyi , doktorumda çok iyi , zaten beni en başta hastaneye bağlayan doktorum oldu, ama hastanede çok iyi , aşağıda doktorum
http://www.hizmethastanesi.com/index2.php?islem=doktordetay&id=181
Bende Güngören de oturuyorum e5 üzerinde geçerken görmüştüm o hastaneyi. Ben medicine hospital ve nisa hastanesi arasında kararsız kaldım. Normal doğum yapan arkadaşların en büyük sıkıntılarından biri genel sancı odası oluyormuş. Bir arkadaş 10 dk bir gelen sancıyla ve 5 cm açıklığıyla hastaneye gitmiş (medicine hospital) genel sancı odasında bağırıp çağıran sancı çekenleri görünce baya etkilenmiş açılması devam etmemiş ve doğumu saatlerce gecikmiş. Bazı hastanelerde ayrı ayrı sancı odaları oluyormuş ailenden birileri eşin yanında olabiliyormuş ve kimseninde sancı seslerini duymuyormuşsun, nisa hastanesinde böyleymiş mesela. Bende başkalarının seslerinden etkileneceğimi düşünüyorum ona göre karar vermek istiyorum.
Seninde sezeryan olacakmış canım herhalde doğumun hayırlısı olsun. Şimdiden belli olması daha iyi olmuş bence. Normal doğum diye gidip sancıyı çekip olmayınca sezeryana girenler var. Bende normal istiyorum ama doktora önümüzdeki hafta gidicem dönüp dönmediğini bilmiyorum henüz.
Selam kizlar sanirim beni yarinki dr. Heyecanim tuttu uykum hiç yok koca bebeğimi uyuttum kendim hala ayaktayim
elifçim çok şükür annenler varmiş canim
elfidacim seninde kismet cnm herşey canini hiç sikma arkadaşlarin dediği gibi kismetimizde ne varsa onu görücez son ana bağli herşey
çarpintisi olan arkadaşlar o bendede oluyor içim çok kötü oluyor ya yoktu ne güzel son aya girdiğimden beri var bayilcak gibi oluyorum valla
çoğunuz uyumuşsunuzdur tatli rüyalar hayirli geceler inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?