Selam kizlar sanirim beni yarinki dr. Heyecanim tuttu uykum hiç yok koca bebeğimi uyuttum kendim hala ayaktayim
elifçim çok şükür annenler varmiş canim
elfidacim seninde kismet cnm herşey canini hiç sikma arkadaşlarin dediği gibi kismetimizde ne varsa onu görücez son ana bağli herşey
çarpintisi olan arkadaşlar o bendede oluyor içim çok kötü oluyor ya yoktu ne güzel son aya girdiğimden beri var bayilcak gibi oluyorum valla
çoğunuz uyumuşsunuzdur tatli rüyalar hayirli geceler inş.
çarpıntı bendede oluyor ama sırt üstü yattığımda ve midem çok doluysa oluyor. Sol tarafıma dönüp yattığımda geçiyor. Yan yatıncada mide yanması şiddetleniyor gerçi. Son aya geldik biraz daha sabretmek lazım herhalde sıkıntılar artıyor.
ahhh canım , boşver, senin k.valide senin için değilde el için düşünüyor, 9 ay kalmışsın oradada , son pişmiş aşa mı konacak.
bende sürekli sezeyan olacak diye ağlıyrum
benim kızda dönmedi hala :1no2:
kızlar nasılsınız, ben doktora gittim bugün , 3 saat kadar çıktıktan sonra eşimle dolaştım, çünkü ben ağlama krizindeyim sürekli, benim kız inat dönmemiş, haftaya perşembe tekrar kontrolüm var, olaki yine dönmesse 39. haftada bebişi sezeryanla alacak doktorum , 40. riske atmak istemiyor , haftaya dönüş yoluna geçerse bekleyecek , ama 3 haftadır dönmesine hep beraber taktık, çünkü dönüşe geçsede doğum pozisyonunu birkaç gün içinde almayacak , olsa bile bu sefer çok zor bir doğum olacak, çünkü tm yerlemeye vakti kalmıyor, benim normal hayallerim suya düştü, ayrıca bir süpriz olmassa ve kızım dönmesse Ay sonunda doğuma giriyorum, galiba bende Temmuz annesi olacağım , ya ben hep diyordumya 10 gün erken gelecek diye , olduda:1no2::1shok:
Ağlama arkadaşım ya. Benimde ağlayasım geliyor ama ağlamaklada hiçbirşey çözülmüyor ki. Benim bebeğimin kafası aşağıda ama yerleşmemiş daha. Zaten tarif ettikleri gibi alttan acımda yok. Biraz biraz sadece. Bilmiyorum açılmam belki vardır çatı muayenesi olmadım henüz. Erken doğum yapan arkadaşlara gıpta ediyorum. Kavuştular sağsalim bebişlerine. Bende istiyorum. Yinede hayırlısı neyse o olsun. Sezaryenden daha kötü normal doğum yapanlarıda duyuyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Dediğin gibi kaynanamın yaptığı pişmiş aşa konmak istiyor. Bende buna kızıyorum. Bide sıkılmadan benim hakkım yokmu çocukta demesi deli etti beni. 9 ay kolay değil 1 bardak suyu vs. nasip olmadı ama bebeğimde hakkı olcak nasıl oluyo??? İnşallah Annemin gelmesini nasip eder yüce Rabbim de ona muhtaç olmam. Gönlümden gelmiyor.Ben böyle olsun istemedim. Ama şükür ettiğim şu var. Allah eşimden razı olsun. Desteğini kesmiyor benden. O yetiyor bana.
Bebeğinin ters olduşu seni üzmesin arkadaşım. Belli olmaz daha 18 günümüz var. Belki kızçen süpriz yapmak istiyor anniş ve babişine....
arkadaşlarıım merhabaa hepinize ağrısız sancısız güzel bir gün dilerim. yeniden aranızda olmak çok güzel inanın. benim minikler sarılık testi için dr a gitti babaları ve anneanneleriyle. bende fırsat bu fırsat merhaba diyeyim dedim.
nurayım geçmişolsun canıııım. dikkat et kendine bitanesiiii
elfidacımm bende nihanı aradım ama kızımız dedigin gibi bol bol emiyormuş annesini emsinde hemencik büyüsün degilmi teyzeleri. nihancımızda çok çok selam söyledi benimde üzerimde kalmasın hemen ileteyim sizlere.Kızlar kimsecikler yokk , Hayırdır, bakalım yarın kim doğuracak ? :)
benim kız bu saatte iyice hareketleniyor ama dönmüyorrr
Bu arada Nihanın hepinize çok selamı var, Elvin çok iyiymiş, ha bire emiyor, maşallahh , yarın kısmet olursa taburcu oluyorlarmış, haberiniz ola. Allah bizlerede nasip eder inallah o günleri
kezbancımm hoşgeldinn canımcımm. nasılsın güzel annem ve miniklerimizde iyilerdir inşllah. seni tekrar aramızda görmek çok güzel hoşgeldinizz kezban anne,ege ve sudenaz. Şenizarkadaşlarıım merhabaa hepinize ağrısız sancısız güzel bir gün dilerim. yeniden aranızda olmak çok güzel inanın. benim minikler sarılık testi için dr a gitti babaları ve anneanneleriyle. bende fırsat bu fırsat merhaba diyeyim dedim.
nurayım geçmişolsun canıııım. dikkat et kendine bitanesiiii
helinaslıcıım seninle tanışmadık evet ama güzel yazılarınızı şimdi okudum tanımış kadar oldum.
havvacıım en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcaam ama öncesi o kadar uzun ve sıkıcıydı ki doğum olyı çok güzeldi spinal anestezi oldum ve bebişlerimi doğar doğmaz kokladım çok ta acısızdı. şimdi biraz dikiş sancılarım var o kadar çok şükür allah hepinize kolay ve sağlılı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?