2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çarpıntı bendede oluyor ama sırt üstü yattığımda ve midem çok doluysa oluyor. sol tarafıma dönüp yattığımda geçiyor. Yan yatıncada mide yanması şiddetleniyor gerçi. Son aya geldik biraz daha sabretmek lazım herhalde sıkıntılar artıyor.

yok cnm ya benim otururken bile oluyor yattiğimda da çok tuhaf artik en rahat yatiş pozisyonum sirt üstü yatmak oldu hiç rahatsizlik duymuyorum artik önceden midem bulanirdi kalbim çarpardi şimdi çok rahatim sirt üstünde ama genede yatmak istemiyorum hep sola yatmak istiyorum ama hiçte rahat değilim açikçasi

Gunaydin kizlaaarrrrrr...
Hepinisin yazdiklarini okudum..Lutfen kendinizi bosyere uzup de yegenlerimi somurtturmayin karninizda...
Farkinda misiniz cok degil 1-2 ay once herkes normal dogum yapmak istiyordu..
Sonlara yaklastikca hep zorunlu sezeryan diyor doktorlarimiz..
Dunyanin hicbiryerinde bu kadar sezeryan yapilmiyor..
Acaba sorun bizim doktorlarimizda mi bunu sormadan edemiyorum...Bizde ztn doktorlarimiz bunu bize soylediklerinde onlara inanmaktan baska caremiz olmuyor..Hemencecik kabul ediveriyoruz..
Agustos annelerinde normal dogum yapacak ne kadar az anne kaldi, resmen uzuluyorum aslinda boyle oldugu icin..Benimkide iri bebek oldugu icin zorunlu sezeryan ((( Normal dogum ben de cok istiyodum...
Allah hepimize yardim etsin..En saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin..
Hepinizi ve bebislerinizi kocaman opuyorummmm..Guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle...

Ağlama arkadaşım ya. Benimde ağlayasım geliyor ama ağlamaklada hiçbirşey çözülmüyor ki. Benim bebeğimin kafası aşağıda ama yerleşmemiş daha. Zaten tarif ettikleri gibi alttan acımda yok. Biraz biraz sadece. Bilmiyorum açılmam belki vardır çatı muayenesi olmadım henüz. Erken doğum yapan arkadaşlara gıpta ediyorum. Kavuştular sağsalim bebişlerine. Bende istiyorum. Yinede hayırlısı neyse o olsun. Sezaryenden daha kötü normal doğum yapanlarıda duyuyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Dediğin gibi kaynanamın yaptığı pişmiş aşa konmak istiyor. Bende buna kızıyorum. Bide sıkılmadan benim hakkım yokmu çocukta demesi deli etti beni. 9 ay kolay değil 1 bardak suyu vs. nasip olmadı ama bebeğimde hakkı olcak nasıl oluyo??? İnşallah Annemin gelmesini nasip eder yüce Rabbim de ona muhtaç olmam. Gönlümden gelmiyor.Ben böyle olsun istemedim. Ama şükür ettiğim şu var. Allah eşimden razı olsun. Desteğini kesmiyor benden. O yetiyor bana.
Bebeğinin ters olduşu seni üzmesin arkadaşım. Belli olmaz daha 18 günümüz var. Belki kızçen süpriz yapmak istiyor anniş ve babişine....

Arkadaşlar iyi böyle bi site var ve bizler burda sevincimizi derdimizi paylaşabiliyoruz. İşte bu durumdan şunu anlıyoruz ki yakın gördüklerimiz bize uzak uzak bildiklerimizde ne yakın olabiliyor. Şu koskoca zaman zarfında birbirimize destek olduk moral verdik beraber güldük yada ağladık. Paylaşım böyle bişey olsa gerek. Allah herkesten ayrı ayrı razı olsun. Ve herkese Rabbim gönlüne göre versin. Biliyorsunuzdur gaybın gayba yaptığı dua makbuldur. Yani bir kardeşimizin diğer bir kardeşimize yaptığı dua daha çabuk kabul olurmuş. O sebeple birbirimize dua etmeyi unutmayalım...
Hepinizi öpüyorum. Ve sanal alemden gerçeğe açılan dostlukların devamını diliyorum. Bu arada ben msnden kimseyle görüşmedim. Şu adres verme olayını nasıl yapıyorsanız banada öğretin adreslerinizi gndrn ben kaydedeyim sizi.???!!!

Kendimize, eşlerimize ve doğmadan bizlerin arkadaş kazanmamıza vesile olan Bebişlerimize iyi bakalım.

günaydın arkadaşlarr
umarım güzel bir gün olur hepimize
boğazım fena ağrıyor buzlu ve soğuk içiyorum herşeyi havallarda bozdu diye etkilendim herhalde (( umarım benim prensim etkilenmez

Canım Benim Günaydın sana ve tatlı bebişine, biz babamızı yolcu ettik, şimdi karnımızıda biraz doyurduk, Kızçe acıkmış . birazcık daha keyif yapmak istiyoruz :) sonra Gün başlar :) sende erkencisin ?
Canım arkadaşım , dün çok kötüydüm , ama kendimi sezeryana yavaş yavaş hazırlamaya başladım, sendeki gibi benim de dönebilir ama yerleşmeyebilir, yerleşmeyincede normal doğum çok zor ve ağrılı olur, onuda istemiyorum. Hayırlı olanı dileyelim.
sen şimdi k.valideni takma kafana, İnşallah Annen gelebilir. gelmessede hiç yoktan iyidir K.validenin gelmesi, çünkü bir desteğe ihtiyacın olacak, benim Annemde samsunda o da gelemeyecek , istanbul çok sıcak, tansiyon ve şekeri var.
Benim k.validem zaten istanbul'da, gerçi Hakkını asla yiyemem, K.validemin yardımı çok dokundu hamileliğimde, yani temizlik anlamında falan yardım edemedi, ama Torununa yapt az çok birşeyler. en azından elinden geleni almaya çalıştı.
sen canını sıkma, yalnız olmaktansa,
o da kendince çocuğun üzerinde Hak sahibi görüyor, yanlış tabii, Büyündür, İdare etmeye çalış, Allah sabır versin, ama Eşinin Hatrı var. hepimizi yeri geliyor bazı şeyleri yutmak zorunda kalıyoruz. Yinede Annenin gelmesi için Dua ediyorum
Öptüm çoook :teytey:

Günaydınn Arkadaşlarrr ,
yavaş yavaş akmaya başladık Foruma be biraz yatıcam şimdi, Keyfi alem ihihiihhi

Wrose, Prensimizi üşütme şurada 19 günün kalmı, Amaaann

Elagözlüm, özelden Arkadaş olduklarına msj atabiliyrsun oradan Arkadaş olduktan sonra msn adresini verebiliyorsun , ben şimdi seni arkadaş listime davet edicemmm .. Bussi Bussiii

Tşk ederim elfidacım. Zaten eşimin hatrına boşver deyip geçemiyor kafama takıp duruyorum. NEyse Haktan. Hayırlısını diliyelim öyle olsun. Hadi sen biraz daha uyu madem. Bebişinide teyzesinin yerine okşa.

Günaydın Güzel Melekler, ve Onların Minik Kelebekleri,,lülülülülülü

Bugün bi halsizlik var üstümde, sanırım dün yoruldum, hiç bir iş yapasım yok, kahvaltı bile yapmadım henüz, biri olsa keşke hazırlayacak:1no2:

Umarım hepiniz iyisinizdir,bu arada ben elvin bebeği cok merak ediyorum bi fotoğrafını cekip gönderseler ne güzel olur

elagözlü783 canım bügün daha iyisindir umarım, moralini yüksek tut, gercekten iyiki bu site var burayı kuranlardan allah razı olsun, msn olayınıda özel msj olarak halledebilirsin canım, ama önce ayarlarından özel mesaj alıp vermeyi acman gerekiyor sanırım,

wrose Günaydın canım, soğuk su zararlı biliyorsun dimi, yani normal soğuk deil tabiki ama cok soğuk su içme bebeklere zararlıymış bi gebelik sitesinde okumuştum,bebeklerin bulunduğu zar mide ile temas halindeymiş,o yüzden dikkat et canım gecmiş olsun,:teselli:

dark elf Günaydın canım,Keyfiniz bitince bekliyoruzztatlicadiarzu

Tekrar Herkeze günaydın, Öptük Sizleri,

Arzu & Ecenas

arkadaşlarıım merhabaa hepinize ağrısız sancısız güzel bir gün dilerim. yeniden aranızda olmak çok güzel inanın. benim minikler sarılık testi için dr a gitti babaları ve anneanneleriyle. bende fırsat bu fırsat merhaba diyeyim dedim.
nurayım geçmişolsun canıııım. dikkat et kendine bitanesiiii

Kezbancay hosgeldin..Seninle tanisamadan sen doguma gittin..
Allaha sukur bebislerine kavustun...Allah onlara saglik sana da guc kuvvet versin..

kezbancım hoş geldin aramıza... seni çok özledik.. ne güzel yavrularına kavuştun. annelik duygusunu tattın. allahım bizlere de nasip eder inş. en kısa zamanda Şeniz

doğum hikayeni paylaşmıcakmısın bizlerle...???

sen, ve mninikleriini çok öpüyorum canım Şeniz

helinaslıcıım seninle tanışmadık evet ama güzel yazılarınızı şimdi okudum tanımış kadar oldum.

havvacıım en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcaam ama öncesi o kadar uzun ve sıkıcıydı ki doğum olyı çok güzeldi spinal anestezi oldum ve bebişlerimi doğar doğmaz kokladım çok ta acısızdı. şimdi biraz dikiş sancılarım var o kadar çok şükür allah hepinize kolay ve sağlılı doğumlar nasip etsin

elfidacımm bende nihanı aradım ama kızımız dedigin gibi bol bol emiyormuş annesini emsinde hemencik büyüsün degilmi teyzeleri. nihancımızda çok çok selam söyledi benimde üzerimde kalmasın hemen ileteyim sizlere.
kezbancımm hoşgeldinn canımcımm. nasılsın güzel annem ve miniklerimizde iyilerdir inşllah. seni tekrar aramızda görmek çok güzel hoşgeldinizz kezban anne,ege ve sudenaz. Şeniz

kezbancıgımmmmmmm canım h geldin yeniden aramıza çok sevindim canım hayırlısıyla kurtuldun Şeniz ... nasılsın canım minik yigenlerimiz nasıllar valla başıı canım arkasıda gelio hayırlısylaa bakalım n,hancıgımzıda dogum ettii :) şimdii sıra hangimizde canım bebişleirni güle güle büyüt allahım analı babalı büyütsün yavrularını.. darısı bizlere inş..Şeniz

bu arada diger bütün annelerimm günaydınn hayırlı cumalarr herkese güzel bol tekmelemeli agrısız bir gün diliyorum.

günaydın güzell arkadaşlarım benim nasılsınız bugün .... inş. bii sorun yoktur kimsede ... valla formu açınca hemen aklıma acaba dogum eden varmı die bakıyorum allahım kimseye vakitinden önce nasip etmesinde edersede saglıklı gelsin bebişlerimiz inş... artık yolun sonuna geliyoruzz... biz bugün yine alış verişe gidices... benim afacanlara almam gerenler bitmedi daha... dün maf oldum ama anam ne yoruycuymuş alış veriş etmek bayadır yapmıyodum... ,
Nuraycıgım canım sohuk su içme dicem ama bende içiyom :) çocuklar için zararlı demişlerdi bana ama insna dayanamıyokiii....
Elagözlü canım ekledim seni msn me :)
elfidacıgım canım üzme tatlı canını sezeryan olsun napalım hayırlısı bebem :) ben ilkini normal yaptım bunlars ezeryan olucak hayırlısı herşeyin son anda ne olacagı tabi belli olmas yine taktir allahın dimi.... kuşum üzülme sen :)

amiin canım benim. Allah bizlerede senin gibi kolay doğumlar nasip eder inşallah:1hug:

aslıcıım merhaba canımcıım allah sizleri de bir solukta kavuştursun bebişlerinize.çok güzel bir duygu buuuu
şu an benimkile yanımda değil nasıl özledim kokularını anlatamam

nihanımı da arayamıyorum telefonum bozuldu no su da aklımda yok bana yollarmısın no sunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…