2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kezban hoşgeldin canım, a.s.
umarım iyisindir, herşeyin yolunda gitmesi cok güzeldi,senden sürekli haber almak hatta haber beklemek cok güzeldi, allah sana yardım etti şimdi daha zorlu bir yolculuğa başladın, ege ve sudenaz ile sağlıklı mutlu bir hayat gecirmeniz dileği ile canım, fırsat buldukca güzel haberlerini bekliyoruz,Seni tekrar aramızda görmek cok güzel,a.s.

allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.darısı bizim başımıza artık.

KEZBANCAY tekrar hoşgeldin aramıza. Allah Bebişlerine sağlıklı ömür versin. İkisininde maaşallahı var. Bol bol resim bekliyoruzz

günaydın güzel agustos anneleri( yada temmuz)
nasılsınız bugün?
kezbancım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebişlerin rabbim eşin ve bebişlerinle geçireceğiniz güzel bi hayat nasip etsin .. dogum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz sanırım en uzun hikaye seninki olur...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

HADİ HAYIRLISI BAKALIM AYLİNCİM DE KAVUŞUYOR BUGUN DEMEK,,

neeeeeeeeeeeeeeeee aylin de mi sıraa?

haydi hayırlısı olsun bakalım aylinciiim de kavuşsun bebeğine ayağımızı sürüdük herhalde biz teker teker geliyor yeğenlerimiz

canlarım aylin dualarımızı bekliyorrr eksik etmeyinn lütfennn çok heyecanlıydı... ayy bende ondan daha çok heyecan yaptım şimdiii :sm_cool: :dance::sm_cool: 3 annemiz geliyorrrr hayırlısı ile inşşş :teytey:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canlarım ve cananlarıa.s.
kezboşummmmmmmmmmmm hoşgeldin canım arkadaşım...egecim sudenazım da iyiler inşallah..sarılık testi de inşallah normal çıkar canım..tekrar canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şekercim..miniklerini kokluyorum ben de!coksekeriremsuŞeniz
kızlar hepiiz iyisiniz umarım..başladık doğumlara darısı başımıza..tabi gönlünüzce ve sağlıkla nasip etsin allah...
ben dün bir enerjik hissettim kendimi anlatamam.temizlik yaptım annemler gelince hemen yapamazlar diye şimdilik idare etsin dedim..ama ne kirlenmiş ev anlatamam..
gerçi nihan bana temizlik yapma senden korkuyorum derken o benden önce davrandı doğurdu hemen..naniknanikyerimseniben
misafirlerim de dün gitti.bugün bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum ne olur ne olmaz...benim kızın ne kadar duracağını hiç bilmiyourm.
bu arada çatı muayenesi ben olmadım ne zaman oluyor bu muayene..doktorum bişey de söylemedi bana..:sm_confused:
hiç bişey için canınızı sıkmayın diyeceğim ama ben de yapamıyorum malesef..hatta şu sıralar daha sakin olmam gerekirken eşimle yiyoruz herşey için birbirimizi..tabi konular genelde aile,doğum ve doğum sonrası problemleri...artık çok yoruldum zaten..hayırlısı ile doğsun berilim gelenler gelsin ve gitsinler istiyorum..:sm_confused:
hepinizi öptüm şekerler..görüşmek üzere...Şeniz

kezbancım seni tekrer görmek ne güzel hoşgeldin arkadaşım ne mutlu sana minişlerinle birliktesin sağlıklı sihatli annelerinin yanındalar darısı başımıza inşallah
aylın ne zaman girmiş doğuma ya kaçıncı haftadaydı ki o ay kızlar korkuyom valla
zaten bugün çok hastaydım sabahleyin karnım taş gibi uyandım işe saat 11 de gelebildim
bişi sorcam kızlar
akıntı oluyor ya hamileyken sarı sarı dün aşkam eve gittiğimde benimki uçuk pembeydi nasıl korktum anlatamam aranızda varmı pembe akıntısı gelen

inanmıyorummmm aylin ay sonunda gidecekti doğuma..aman aman normal olacak o zaman doğum öyle mi?hadi hayırlısı..allah kolaylık versin..yaaaaaa ben de acayip heyecanlandımmmmmmmmmm..bize de sıra gelecek acaba ne zmannnnnnnnnnnnnn???hadi aylincim allah yardımcınız olsun...

Canım aylin 37. haftanın içindeydi... Normalde 10 gün sonra alıcaklardı bebeğini. Tansiyonu yüksek olduğu için preeklamsiden şüpheleniyorlardı. Sürekli takip ediyorlardı tansiyonunu ama düşmüyordu. Bugün kontrolu vardı heran hersey olabilir diyordu. Ve dediği gibide olmuş. Bugün saat 2de alıcaklarmış bebeğini. Allah yardımcısı olsun aylinciğimizin. Kızlar dualrınızı eksik etmeyin nolur. Çünkü şimdi en çok buna ihtiyacı var

aylinciigmmmmm allahım tez kurtarsın canım inş. bebişini saglıcakla alırsın kucagına canımmmmm... allahım yar ve yardımcın olsun :)

gamzeciigm sneind ehayırlı haberlerini bekliyoruz canım doktordan gelince :) bak herkes doguma giriyo yavaş yavaş hayırlısıyla canım ... sende gelirsin inş. bakalım nasılmış s nein cimcime:)

kızlar gamzekide dr kontrolüne gidecektii iyi haberlerle gelir inşş herkezden şüphelenmeye başladım artık :roflol: warmı kayıp aramızdaa :uhm: süsemause ne yaptı acaba ondan ses çıkmadı hiç inşş herşey yolundadır

cnm yaa oda artık ne güsel bebeğine kavuşuyorr artıkk darısı bizlere inşaallhh :) buarada cnm herkezden haberin nasıl olyor ona şaşırıyorum ben herkezin cebinimi aldın??? nasıl böle haberleşiyorsunuz??fisfisfis

evet canım.. sen bilmezsin belki tosbaa8 dye bi arkadaşımız vardı austos annelerinde. o bebeğini kaybetti.senağlama ona ulaşamamıştık ve merak ediyorduk. en sonunda kaldığı hastaneden ulaşabilmiştik.bu bize bi ders oldu. o gün bugündür ne olur ne olmaz diye birbirimize telefonlarımız var.

Son düzenleme:

Kezbancım hoşgeldın ..Ve de gecmıs olsun Allah analı babalı buyutsunnnn
nasıl bebısler ıyıle rmııı? Sen nasıl oldun ?

Tekrar dan gozunaydın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…