arkadaşlarıım merhabaa hepinize ağrısız sancısız güzel bir gün dilerim. yeniden aranızda olmak çok güzel inanın. benim minikler sarılık testi için dr a gitti babaları ve anneanneleriyle. bende fırsat bu fırsat merhaba diyeyim dedim.
nurayım geçmişolsun canıııım. dikkat et kendine bitanesiiii
Canım aylin 37. haftanın içindeydi... Normalde 10 gün sonra alıcaklardı bebeğini. Tansiyonu yüksek olduğu için preeklamsiden şüpheleniyorlardı. Sürekli takip ediyorlardı tansiyonunu ama düşmüyordu. Bugün kontrolu vardı heran hersey olabilir diyordu. Ve dediği gibide olmuş. Bugün saat 2de alıcaklarmış bebeğini. Allah yardımcısı olsun aylinciğimizin. Kızlar dualrınızı eksik etmeyin nolur. Çünkü şimdi en çok buna ihtiyacı var
cnm yaa oda artık ne güsel bebeğine kavuşuyorr artıkk darısı bizlere inşaallhh :) buarada cnm herkezden haberin nasıl olyor ona şaşırıyorum ben herkezin cebinimi aldın??? nasıl böle haberleşiyorsunuz??fisfisfis
kızlar ya
şu akıntı konusunda bilgi verin bana pembe akıntısı glen varmı
arkadaşlarıım merhabaa hepinize ağrısız sancısız güzel bir gün dilerim. yeniden aranızda olmak çok güzel inanın. benim minikler sarılık testi için dr a gitti babaları ve anneanneleriyle. bende fırsat bu fırsat merhaba diyeyim dedim.
nurayım geçmişolsun canıııım. dikkat et kendine bitanesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?