2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla canancım ben de olmadı bu konu hakkında bir fikrim yok..ama pembe akıntı için nişan göstergesi olabilir diye yazıyor..ve bazen nişan bir ay önce bile gelebiliyormuş..yani öyle bile olsa sıkıntı olacak diye bişey yok..doktorunu ara bir istersen..yakınsa git hatta muayene ol diyeceğim..

aaa evet özgecimin dediği doğru. benim ablamında doğumdan 1 ay önce böyle bi akıntısı olmuşru. doktor da nişan göstergesi demişti. bekledik ki bebek gelicek diye ama tam 1 ay sonra tekrar gelmişti o akıntıdan. ama bu kez farklıydı. çok afedersiniz mukusumsu bi yapının içinde kan vardı. ondan tam 1 gün sonrada yeğen,m dünyaya gelmişti.

Teşekür ederim kizlar
benim birkaç gün sonra kontrolum var doktara soruyum
ya ben işten ayrilmadim ya ondan oluyor sanirim
evde tek başima kalmayim diye geliyorum ama bu yüzden başima iş açicam sanirim
annemi bekliyorum 26 temmuzda gelcek inşallah
bu arada kizlar banada telefonlarinizi verin
bende veriyim
haberleşiriz

ayyy ne üzel yeğenin de var senin deneyimlisin havvacım o zaman..bende ilk benim bebğim olacak kısmetse...her iki tarafında ik torunu yani çekip koparacaklar..bekliyorlar hevesle..:)))evet öyle yazıyor ama garantisi yok ..
canancım bir ara istersen doktorunu içini rahatlat...
havvacım ayline ulaşırsan selam söyle bizden de..ben de aylinin numarası yok.hatta bana özelden cebini de verebilirsen sevinirim..inşallah iyilerdir..ayyy ben de zamanı gelsin istiyorum ama daha çok erken sağlıkla geleceği zaman gelsin...inşallah hepimizin bebişi...

Kezbancım hoşgeldın ..Ve de gecmıs olsun Allah analı babalı buyutsunnnn
nasıl bebısler ıyıle rmııı? Sen nasıl oldun ?

Tekrar dan gozunaydın ..

diloşuum hoşbulduk arkadaşım. ben evimde olduğum için çok mutlu ve huzurluyum allahım hastaneleri dr ları başımızdan eksik etmesin ama düşürmesinde çok zor orda kalmak. bebeklerim dr a gitmişti. ege min kalbinde minik bir üfürüm duyulmuştu.efor çekmişler bu gün şükür temiz çıkmış sonuçlar. ama ikisinde de sarılık yüksek çıkmış dr yarın evde dinlensin çocuklar takib edin demiş pazar günü tekrar test yapılacakmış varsa hastanede yatacakmış kuzularım. ben evdeyim kokularını özledim miniklerimin senağlama
yoldalarmış şimdi geliyoarmış eve allah minklerimizi anneciklerinden ayırmasın bizlere bağışlasın onları.

bu arada özgeeeeeee bu ne güzellik arkadaşım maaşallah göbiş te(beril de) ben burdayım diyor.

o senin güzelliğin canım benim...çok özlemiştim seni görmeyi çok güzel oldu msj atman şekercim..artık istediğim kadar söylerim şekercim şekercimm..aman inşallah herşey yolunda gider canımcım..ege de sudenazda iyi olacaklar annesi herşey yolunda merak etme sen...ne kadar güçlü olduklarını kanıtladılar zaten...çok öptüm...ben çıkıyorum arkadaşlarımla buluşacağım...görüşürüz minnoşlarrrrrrr...

mrb hepinize hayırlı cumalar, bugün bol bol dua edelim, sıramız yaklaşıyo, inşallah hepimiz de kolay doğum yaparız. Allah yardımcımız olsun. Ben artık bilg. başında fazla oturamıyorum. İyi gelmiyo bana. sizde durum nasıl? artık hiçbir şey yapasım gelmiyo. tek düşündüğüm sağ salim zeynepnura kavuşmak.dün yine rüyamda gördüm. ona öyle bi sarılıyodum ki... rüya da olsa bunu yaşamak güzeldi. hepinizi öpüyorum, bebişlere ve kendinize iyi bakın...

canancım sana özel msj gönderemiyorum..sanırım özel msj ayarı yapmadın. telefon numaramı göndercektimşakkıdı

merhaba arkadaşlar...nasılsınız?yeni bir doğum yok değilmi :))) doktora ne kadar zaman da bir gidiyorsunuz?

merhaba canım.. yeni bi doğum tabiki var :)))
aylincim(trend) suan dogum odasında ve gökhan kaanı dünyaya getirmek icin ter dokuyo... canım benim yaa allah yardımcısı olsun :1hug:

kızlar benım msn de olmayanlarınız var. adresım profılde var kaydebılır mısınız?
su anda offlıne görunuyorum ama aslında msn acık

anam çok erkenci ağustos anneleri aylinde doğuruyo böle giderse herkesler temmuz annesi olacak valla temmuz anneleri hala beklemede aylinin de hayırlısıyla oğluşunu kucağına aldığını duyarız inşallah

Selam arkadaşlar ben geldim sirasi ile anlatayim gittim nst ye bağlandim 20 dk. Dediler ama ben 50 dk. Durdum bebişim çok haraketliydi tam çikmadi sonuçlar bayilcaktim o nst de 50 dk. Tam sirt üstü neyse sonra çiktim dr. çok haraketliymiş dedi evet dedim yattim ultrasona bebişimin yüzünü göremedik bu sefer göstermedi 2 kilo 930 gram olmuş suyu falan iyiymiş sonra koltuğa oturdum canım acıdı maalesef aslında organım acımadı hiç desem yeridir ama kasıklarım çatlıcaktı 2 parmağını soktu bastırdıkça bastırdı rahat bırak kendini dedi dedim fatma hnm. kasıklarım çatlıcak dedim tamam gel dedi konuşmaya gittim sonra 1,5 cm açılmam varmış bebiş tamı tamına inmemiş ama rahmim yumuşamaya başlamış istersen gel haftaya sezeryana alalım dedi yok istemiyorum dedim o zaman her an bekle 9 ağustosa kadarda vaktimiz var dediyani kendine sıkıntı yapma doğuramadım diye dedi artık bebeğinin keyfine göre bakıcaz dedi öyle çıktım yani arkadaşlar şimdi biraz kasık ağrım var geri kalan iyiyim çok şükür

CANIM senin bebişte yola gelmiş dsene:) hayırlısı canım bakalım 9 agustosa kadar durucakmı hayırlısı inş. vaktinden önce gelmes saglıklı olsunda gerçii nasıl olursa olsun :) artık ne yazıldıysa bize onu yaşicaz:) allahım bebişlerimize saglık versin ... hepimiz inş. saglıcakla kuşlarımızı kucaklarımıza alırız inş.. bakalım bende 28 inde giidince bana nedicek benim afacanlarda baya hareketlendiler.. benimki kesin sezeryan görünüyo satende .. belkii doktorum gitmeden bende olurum sezeryan onun gitmesini istemiyom çünküü.. hayırlısı artık..

bend e alış verişi yaptım gedlimm .. artık eksigimiz kalamdıı çantamız tamma oldu sayılır yarında hayırlısyla gecelikleirmi alınca tamma dır çantamıs.bi benim eksigim kaldı saten önümüzdeki hafta sonuna kadar herşey tamam olur saten..inş. allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…