2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aylinden haberler varr... :teytey:
gökhan kaanımız doğmuş. aylinde ameliyathaneden yeni çıkmış eşiyle görüştüm. aylinde bebekde çok iyilermiş. yeğenimiz 3 kilo 250 gram doğmuş darısı bizlere kızlar yaa çok sevinçliyim :teytey
:

:teytey::teytey:OHHH maşallah aylincigimizin tosununa allahım darısını bizlere nasip etsin inş.. ne güsel kurtuldu canım Şeniz:dance::dance:

Çok sevindim bir bebişin daha doğmasına. Ağustosa doğuracak anne kalmayacak bu gidişle hergun bır doğum haberi alıyoruz ne güzel.

Gamzecim herseyin yolunda olmasina cok sevindim,,Umarim istedigin zamana kadar dayanir bebisin..
Sehercim ben seni msnde nie online goremiyorum kizzzz??
Bilgisayarda oturunca cok yoruluyorum..Cok yazamiyorum o yuzden optumm kizlar...

havvacımm aylinin tlfnu yok bende msnden bana yazıp gönderirmisin canımm. hadi aylinimizinde gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsünn.

Aylının ve bızlerın gözu aydın kızlar...
Allah analı babalı buyutsun ınsallah
evet ya bu gidişel Agustos a hamıle kalmayacak gruptan ne dersınız????????

yaa kzlar ben buakşam dr.a gitmeyi planlıyodum az önce dr.aradım yardımcısı dr.un yurtdışına çıktıgını söyledi .. bugünde göremedim kızımı yarın inş. bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra göreceğim kızımı...

aaayyyy kızlarr bugün foruma hiç bakmadım bi bakim dedim bide ne görimm bi ağustos annesi daha doğum yapmışş...ayy yaramaz diyorum ben bu çocuklar beklemiyolar..
aylincim canımm gözün aydınn..Allah analı babalı büyütsün...maşallah kilosuda çok iyiii

kezbancım tekrardan hoşgeldinn canım seni burads görmekk çok güzelll...bebişler nasılllll:teytey::teytey:

siftahı siz yaptınız bak aranızdan sırayla geliyolarrr..bakalım bizimki ne zaman gelcekkjeyyar

ya kızlar benim hiç iştahım yok sıcaklar çok bunaltıyo valla doğuranlara imreniyorum maşallah sıra bana da gelse die bekliyorum ama herşeyin hayırlısı tabi bu arada sezeryanlar çok fazla olacak galiba durum onu gösterio

Bu arada selam vermeyi unuttum kızlarrr nasılsınız bugün..bugün foruma bakamadım hiç misafirim geldii onla ilgilendim tabi..Allahtan tek bi kişiydi..bugün anlaıdm bu ahlde misafir ağırlaması bile zor oluyor...ama iyi oldu benimde evde canım sıkılıyodu geldi oturduk muhabbet ettik değişiklik olduu:1hug:

bugün çok halsizim kızlarrr sıra banamı geliyo yoksa...ama ben gelmesini istemiyorum dahaa:1ninca:bebeğim biraz daha büyüsünnbelden aşşağım çok ağrıyo bacaklarım ayaklarım..hamileliğin son ayı ne kadar zormuş yaaa
inş hepiniz iyisinzirrr öpüyorumm sizi ve miniklerinizia.s.

kızlar ben artık çok sıkılıyorum bebişim gelse de onunla ilgilensem..bunaldım evde, ilgilenecek bi şey de yok, internette de fazla oturamıyorum, yatsam yatmaktan da sıkılıyorum. tv den de sıkılıyorum, zaten bi şey de yok. bilmiyorum bu günler nasıl geçecek...

al bendende o kadar
aynı düşünüyorum eşim öğlen eve geliyo 1 saat hemen geçyr ymkle felan. sonra akşama kadar sıkıntıdan ptlyrm akşama geliyor yine yemek felan oda yorgun oluyo bebişim doğsada onla ilgilensem sağsalim inşallah.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmiyordum çoğunuzla tanışamadım bende ağustos annesi olacağım inş tabi doğuran arkadaşları görünce pek emin olamıyorum.
bende sizdenim sıkılıyorum evde bunaldım günler geçmiyor
pek tv izlemem uykumda gelmiyor pc başındada fazla oturamıyorum zaman çabuk geçsede artık miniklerimiz kucağımıza alsak dimi yaa....

bu arada doğum yapmış kezbancay,nihan,trend
canlarım allah analı babalı büyütsün inş.minikleri kucağınıza aldınız bizim yerimizide sevin öpün,koklayın.
allah bizede nasip eder inş

merhaba canımmm zaman gecmek bilmiyor aryık degilmi ama sabırlı olalım ne zaman tatlicadiarzugelecekleri belli oluyor bak bebeklermizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…