merhaba canımmm zaman gecmek bilmiyor aryık degilmi ama sabırlı olalım ne zaman tatlicadiarzugelecekleri belli oluyor bak bebeklermizin
güldeniz canım aramıza h geldin inş. sende saglıcakla kurtulur bebişini kucagına alırsın canım... günler geçmiooooo yaaaaaaa yada banamı öle gelio ....
yaa yaa aylincigim nihancıgım kezbancıgım ne güsel kurtuldunuz canlarım ne çok seviniyom valla aldınız bebişleirnizi kucaklarınıza artık darısı bize bisde bii rahat otura bilsek hayırlısıyla inş..
ayy kızlar dr aradım p.tesi randevu için şehir dışına çıkıyormuşşş :1shok: çarşamba gününe gidecemm korkuyorum yaaa gelirse benim miniğimm.. dua edinn kızalrr yaa gelmesinn ben şimdi başka dr un doğuma girmesini istemiyorum yaaa senağlama senağlama zaten korkuyordum şimdi daha fena oldum iyi mii üüüüüüü
allah yardımcın olsun canım inş dr gelmeden doğum olmaz hayırlısı diyelim inş gecikmez dr.canım korkma rahat olmaya calış stres olursan belki erken olur inş olmaz.
nuraycıgım korkma canım ... kendini böle telaşlandırma inş. bi aksilik olmas canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?