2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çokkk sıkıcı bi gün yaaaaaaaa anam yat yat nereye kadar :))) son yatışlarımız olcak desenize :)) bend e benim afacanlara aldıklarımı yıkadım onları ütülicem ama hiçççç iş yapasım yok valla.... ne sıkıcıı yaaaaa....

aslıcıgım bugün pek açmadım canım msn açtıgımdas en yoktun ama görümcemde evde yaa o girio biraz o takılıyo ortaklaşa takılınca fasla durmuyom... bend e artık pc de fasla duramıyorum yaa karnım bacaklarıma gelio rahatsız oluyorum... bide wc ihtiyacım oluyoo ... oturunca çocuklar kendini kasıyo acaip kötü oluyom osaman ya...allah yardımcımız olsun...

güldeniz canım aramıza h geldin inş. sende saglıcakla kurtulur bebişini kucagına alırsın canım... günler geçmiooooo yaaaaaaa yada banamı öle gelio ....
yaa yaa aylincigim nihancıgım kezbancıgım ne güsel kurtuldunuz canlarım ne çok seviniyom valla aldınız bebişleirnizi kucaklarınıza artık darısı bize bisde bii rahat otura bilsek hayırlısıyla inş..

güldeniz canım aramıza h geldin inş. sende saglıcakla kurtulur bebişini kucagına alırsın canım... günler geçmiooooo yaaaaaaa yada banamı öle gelio ....
yaa yaa aylincigim nihancıgım kezbancıgım ne güsel kurtuldunuz canlarım ne çok seviniyom valla aldınız bebişleirnizi kucaklarınıza artık darısı bize bisde bii rahat otura bilsek hayırlısıyla inş..

Son düzenleme:

saol canım teşekkür ederim hoşbulduk inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız canım günle saatler yavaşladı geçmiyor bide buğün çok sıkaktı allah yandık yani...
arkadaşlar bebişlerlerle çok güzel vakit geçiriyor miniklerine kavuştular darısı bize inş.

ayy kızlar dr aradım p.tesi randevu için şehir dışına çıkıyormuşşş :1shok: çarşamba gününe gidecemm korkuyorum yaaa gelirse benim miniğimm.. dua edinn kızalrr yaa gelmesinn ben şimdi başka dr un doğuma girmesini istemiyorum yaaa senağlama senağlama zaten korkuyordum şimdi daha fena oldum iyi mii üüüüüüü

kzılar ben çıkıyorum benim canımbişiler çekttiii onalrı yapıcam ama busefer demicem sonra canınız çekio ksııysunuz bana :roflol: en iisi gizli yapmak :roflol: hadiii canalrım benim grşrs:)

allah yardımcın olsun canım inş dr gelmeden doğum olmaz hayırlısı diyelim inş gecikmez dr.canım korkma rahat olmaya calış stres olursan belki erken olur inş olmaz.

allah yardımcın olsun canım inş dr gelmeden doğum olmaz hayırlısı diyelim inş gecikmez dr.canım korkma rahat olmaya calış stres olursan belki erken olur inş olmaz.

saol cnmm inan doğum haberleri aldıkça her an herşey olabilir diyordum tamam tetikteydim ama dr un şehir dışına çıkacağını duyunca korkmaya başladım dediğin gibi stres yapmayayımda tetiklemesin doğumu ((( zor geçecek şu 5 gün walla

canım bende sehere katılıyorum sıkma rahat olmaya calış bişey olmaz inş doğarsada hayırlısı insan kendi drunu istiyor ama ne yaparsın bebeişde gelir hayırlısı olsun canım ...dualarım seninle

canım bende bak şu ay sonu dogurmak istiom nie dicen dr bu ay bitince tatile gidio yaaa ama sıkmamaya çalişiyom kendimi napam .. benii sonkes konrtole çagırdıı ayın 28 inde gidicem bakıcak bakalım ozman nolcak bana nedicek belkii doguma bile alrı hiç belli olmas... allah hakkımısda hayırlsını versin canım...

canlarım stres hep doğumu tetikler sakin olun Allah ne zamana yazdıysa o o zaman biz istemesekte çıkıcak ben istiyorum ama benimkide çıkmamak için uğraşıyor Rabbim kararlamıştır üzülmeyin sakin olun arkadaşlar

aaaa yapmayın böle kızlar biraz zaman bırakın yayın kendinizi heyecan ve stres en son yapılacak şey korkmayınlütfen ama yinede umarım her şey gönlünüzce ve istediğiniz gibi olur

ECENAS ,canım ben bir keyfi aleme dalmışım sorma, öğlen Uyandım, akabinde arkadaşım geldi, akşama kadar beraberdik, eşim geldi yemek falan derkn ancak gelebildim.

KEZBANCIĞIM, hoşgeldin aramıza , canım benim çok özledik seni. Kısmet olmadı konuşmakk , sudeyle ege nasıllar, aşallahh çoook tatlılar , Allahım inşallah bizlerede sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder.
Nasılsın neler yaptın, bilinçlendir bizi , merakla bütün hikayeni bekliyoruz
Yarabbim sağlıklı eylesin yavrularını , inşallah sarılıkları düşer, benim yeğenimi biraz tutmuşlardı hastanede ama o eve hiç evede gelmemişti, sağlıklı olsunlar yeterki, inşşallah hastanede tutmazlar p.tesi ama tutsa dahi üzülme onalrın iyiliği için , egenin e iyi olmasına çok sevindim. Yarabbim onları koru . Allah sşze bağışlasın hiç ayırmasın sizi

SEHERCİĞİM bakalım canım kendimi hazırlamaya çalışıyorum, doktorumda biraz rahatlatmaya çalıştı, ama başa gelen çekilecek,

GAMZEKİ canım alttan niye muayene etti, benim öyle bir durumum olmadı , aramızda sadece 3 gün var

WROSE, Haqvvacığım , üzülme inşallah gelmez yeğenimiz o vakte kadar , serin kanlı ol canım, stres yapma, gelmeyeceksede stresten dolayı gelmesine sebep olma
Son günlerimizin keyfini çıkaralım , Sakin ol ltf.

Kızlar merhaba ıyı geceler kımse varmı bılmıyorum ama bır bakalımdedık bu saatde..
görüyorum kı Son aylardakı sıkıntı hemen hemen çoğumuzu sarmış aman sakın olalım kızlar.
Ben de ılk bebegımde son ayd agercekten cok sıkılmıstım Dr a ısrar ederek erkenden doguma gırmsıtım
bu defa Allah ıızn verırse ve tabıı kızım beklerse gunune kadar sıkıcam dişimi..
Amasızlere katılıyorum cok zor ve sıkıntılı gunler gecırıyoruz evde vakıt de gecmıyor ...

hazırlıklar da fazla ugrastırmaz oldu ıyıce boşda kaldık yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…