2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet doğumlar başlayınca stres yapmaya başladık, ne ne zaman olacak kestiremiyoruz, en basiti son ağda yı şimdi hemen mi yaptırsak yoksa birkaç gün dahamı sallasak, o bile dert oldu, şu an düşün ağdalık ta değilim, ama bebiş gelirsede jilet olayına ani dalacağım olayı bile stres yaptıı offffffffffffffff

ooo o kadar detayları takma kafana..... sıkıntı olmadan gelsın de agda falan dert degıl ...:)
ben p.tesı gıdıcem dr. a o zaman bana gunu soyleyebılıecek sanırım.
buarada bu sıkıntılı vakıtlerı gecırmek uzere uzun suredır puzzle yapmaya basladım.
ılk bebegımde de puzzle ıle ugrasmıstım sımdı yenı basladım bır tane ve dogum yapmadna bıtırmeye calısıyorumm... ıste arada bır zaman gecırmek ıcın ıyı oluyor

[Bnaber kzılarr nasılsınız...
anam öle çok uykum varkii kaynanam gildeyiz nerde yataıcagısıı bilimiom oda dışarda lak lak edio milletle bi doluda insna var kim yeri nere bilmiom ... uyus olsum yaa... bida kalırım ben bu evde...
şuu jilet olayını ben hep yapıyom zaten ama zor oluyo..[/B]

ayy inanmıyorum al sana bir puzzle canavarı daha, şimdi yoruldumda bıraktım, :teytey:uzandım laptopun karşısına, eşim parçaları buluyor ben birleştirmekle uğraşıyorum, hamileler puzzle ile kafayı bozdu desene. çok zevkli değilmi, hem kafada dağılıyor, bir taraftanda Fb Tv deki geçmiş maçları izliyoruzz. bu günleriçok arayacak gibiyim kafamçokkarıştı

ya son günlerin, evinde neden kalmıyorsun , rahat olamassın tabiii.
ben ağdadan şaşmıyorum, ama erken doğum olayı olursa yandım, yılların emeği boşa gidecek kafamçokkarıştı

Günaydin güzel annelerim tatli uysal bebişler
bugün bakalim doğuran varmi diye açtim bu saatte forumu ama daha haberler gelmemiş herhalde yada akşama kadar vaktimiz var
kizlar ağda işini ben makine kullaniyorum 2 günde bir uyguluyorum daha sağlikli oluyor aklinizda bulunsun jiletten daha iyidir
elifçim benim günlerim 19 temmuz -9 ağustostu bugün c.tesi diye dün gittim alttan bakicağini bugün uzun zamandir biliyordum son aylarinda kontrol edicez dedi sürekli dedi 2 cm açilmam olmuş mesela bebeğin kafasi ne kadar inmiş ona bakiyor falan ne bileyim biliyorsun dr. Lara güveniyoruz kurbanlik koyun gibi gidip geliyoruz bigün sira bizede gelicek ama inş. Ama dr. Güveniyorum normal yapayim diye elinden geleni yapiyor kadincağiz
sehercim bugün geç kalkarsin herhalde eviniz uzak mi ki orda kaliyorsun gece dön evine sabah gene git hem rahatda edemezsin orda şu ev işi de bi bitsede kurtulsan valla tam zamanini buldu eşinde ama napicaksin kismet

Günaydın Ağustos ayı Melekleri, Umarım hepiniz iyisinizdir,
Bugun biraz keyifsiziz, kızım daha uyanmadı herhalde hiç tık yok hanımefendiden, bakalım kahvaltımızı edince uyanacakmı,
Seher hanım ne gezentisin sen de anam yollarda doğuracan bu gidişle bak benden söylemesi, kafamçokkarıştı
dark elf oh oh iyi canım vakit böyle daha cabuk geciyor işte, biz evde tıkılıp kaldık gelen giden de yok:çok üzgünüm:
Gamzecim günaydın canım,
Herkezi öpyüruz kızlar kahvaltımızı yapalım gelicez,

Arzu & Ecenas

günaydın tatlı anneler tatlı bebişler
baktımda doğum haberi yok bugün sakiniz demek kki,
pazzılcılar bende haftaya evdeyim canım sıkılacak diyordum
gerçi evin her işi durur çantamıda hazırlamadım annemi beklerim ama annem gelene kadar ben şu pazzılla uğraşıyım bari
salı günü kontrolumüz var alttan muayene eder diye ağda işine kafayı taktım of of hiçte kuaförde yaptırmayı sevmiyorum bu işi ama artık meçbur oy oy allahım kurtarsın kızlar bizi

canancım günaydın cnm ama alttan bakmaz belki bu hafta hem bakıcağı zamanı söylüyor habersiz almıyor için rahat olsun cnm hem 35. haftadasın şuan da bakmaz diye biliyorum ama sen genede sor istersen

ben onu bir kez yaşamıştım
27 haftalıkken sancılanmıştım ve kasılmalarım başlamıştı alttan muayene etti beni allahtan temizdim ondan korkuyorum birde benimdoktorum erkek üstelik eşimden daha küçük ya 30 yaşlarında bekar bir adam ilk zamanlar nasıl utandım anlatamam

Bugün kimseler yok forumda, nerdesiniz kızlar hava güzel hadi kalkın acın pencerelerinizi temiz havayı cekin içinize, bakın bebişlerinizde nasıl hareketlenecek,uyanın artık bee,

günaydn kızlar nasılsnız bugün ?
bizd kızımla kahvaltımızı ettik foruma bakınıyoz bakalım doguran varmı die.. yaa kızlar ben şu dogurma olayını çok kafama taktım gece bi türlü uyuyamıyorum dün gece yatacağım zaman çamaşırımda ıslaklık hissettim çok korktum suyum mu gelio die bide rahmimde ara ara sancım oldu nerdeyse ağlayacaktım eşimde dr. gidelim dedi ben isteemedim belkide vesvese yapıyorumdur bişi yoktur die... bide bu gece rüyamda foruma giriyorum havva doguma girmiş sırada arzu ve sheryy vamış :) bu dogum olayına çok taktım herhalde. neyse öğleden sonra dr. gidicem ozaman öğrenirim artık ne zaman douracagımı ...

Günaydın canıma.s.
benim doğrumaya niyetim yok canım daha buyrun buyrun siz önden buyrun :)
kız nasıl doğuruyordum onuda gördünmü, dün bende bi ıslaklık hisettim baya vardı ama sanırım ciş kaçırmışım
Doktor çiş kacırabilirsin ama çiş ile diğerini fark edebilirsin dedi,diğeri biraz renkli olur dedi,

herhalde bende kaçırmışım ozaman bunu öğrendiğim ii oldu... yok canım görmedim nasıl dogurdugunu zaten forumda gördüm siz sheryy ile sıra bekliomuşsunuz... bu arada sen baya sıkıldın sanırım sayfaya bi bi baktım her konuya cevap yazmışsın....

Napim canım evde tek başımayım vakit geçmiyor yatamıyorum uyuyamıyorum off günler gecsede kızımla oynasammjeyyar

aynen canım ya 1 gün 1 ay gibi gelio zaman geçmioo .. kayınvaldem ve kayınpederim yanımda ama kayınpederim telv. izlerken uyukluyo kayınvaldemde dantel örüyo bi yandan da uyuyo canım çok sıkılıo. dün akşam annemle konuştum ne zaman gelcen dedim 10-15 gün kalırız herhalde dedi çok moralim bozuldu dedim sakın haftaya bekliom sizi forumda herkes doguruyo bak bende dogururum beni yanlız bırakmayın.. kızkardeşimde pazartesi dönecekmiş ne sinir oldum yaaa onların planına göre pazartesi balayına gideceklerdi kayınvaldesi hastaydı dahada ilerlemiş dr. ist. göndermiş o yüzden bizimkilerde balayını iptal etmişler....

Güzelll anneler ve bebişleriiiii ,
erkencisiniz bugün , ben açlık sinyalleri ile uyanıyorum, Kaplumbağa gibi debelendim Yataktan çıkamadım, eşimin yardımıyla kalktım.
kızımı azcık doyurdum , size bakayım dedim 2 dakika,

öptüm hepinizi Güzel ve aydın bir Gün diliyorum

canım , benim bebek düz olduğundan, tabi alttan muayene gereğide duymuyordur, güveneceğiz tabi doktorlara başka alternatifimizde yok,

Aaa süper zevkli Puzzle olayı , ama faza taklmışım dün belimi ağrıttıı, oyalanırsın annen gelene k:smiley-cool:adar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…