Kızlar merhaba ıyı geceler kımse varmı bılmıyorum ama bır bakalımdedık bu saatde..
görüyorum kı Son aylardakı sıkıntı hemen hemen çoğumuzu sarmış aman sakın olalım kızlar.
Ben de ılk bebegımde son ayd agercekten cok sıkılmıstım Dr a ısrar ederek erkenden doguma gırmsıtım
bu defa Allah ıızn verırse ve tabıı kızım beklerse gunune kadar sıkıcam dişimi..
Amasızlere katılıyorum cok zor ve sıkıntılı gunler gecırıyoruz evde vakıt de gecmıyor ...
hazırlıklar da fazla ugrastırmaz oldu ıyıce boşda kaldık yaaaa
ooo o kadar detayları takma kafana..... sıkıntı olmadan gelsın de agda falan dert degıl ...:)
ben p.tesı gıdıcem dr. a o zaman bana gunu soyleyebılıecek sanırım.
buarada bu sıkıntılı vakıtlerı gecırmek uzere uzun suredır puzzle yapmaya basladım.
ılk bebegımde de puzzle ıle ugrasmıstım sımdı yenı basladım bır tane ve dogum yapmadna bıtırmeye calısıyorumm... ıste arada bır zaman gecırmek ıcın ıyı oluyor
[Bnaber kzılarr nasılsınız...
anam öle çok uykum varkii kaynanam gildeyiz nerde yataıcagısıı bilimiom oda dışarda lak lak edio milletle bi doluda insna var kim yeri nere bilmiom ... uyus olsum yaa... bida kalırım ben bu evde...
şuu jilet olayını ben hep yapıyom zaten ama zor oluyo..[/B]
herhalde bende kaçırmışım ozaman bunu öğrendiğim ii oldu... yok canım görmedim nasıl dogurdugunu zaten forumda gördüm siz sheryy ile sıra bekliomuşsunuz... bu arada sen baya sıkıldın sanırım sayfaya bi bi baktım her konuya cevap yazmışsın....
Günaydin güzel annelerim tatli uysal bebişler
bugün bakalim doğuran varmi diye açtim bu saatte forumu ama daha haberler gelmemiş herhalde yada akşama kadar vaktimiz var
kizlar ağda işini ben makine kullaniyorum 2 günde bir uyguluyorum daha sağlikli oluyor aklinizda bulunsun jiletten daha iyidir
elifçim benim günlerim 19 temmuz -9 ağustostu bugün c.tesi diye dün gittim alttan bakicağini bugün uzun zamandir biliyordum son aylarinda kontrol edicez dedi sürekli dedi 2 cm açilmam olmuş mesela bebeğin kafasi ne kadar inmiş ona bakiyor falan ne bileyim biliyorsun dr. Lara güveniyoruz kurbanlik koyun gibi gidip geliyoruz bigün sira bizede gelicek ama inş. Ama dr. Güveniyorum normal yapayim diye elinden geleni yapiyor kadincağiz
sehercim bugün geç kalkarsin herhalde eviniz uzak mi ki orda kaliyorsun gece dön evine sabah gene git hem rahatda edemezsin orda şu ev işi de bi bitsede kurtulsan valla tam zamanini buldu eşinde ama napicaksin kismet
ben onu bir kez yaşamıştım
27 haftalıkken sancılanmıştım ve kasılmalarım başlamıştı alttan muayene etti beni allahtan temizdim ondan korkuyorum birde benimdoktorum erkek üstelik eşimden daha küçük ya 30 yaşlarında bekar bir adam ilk zamanlar nasıl utandım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?