2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa süper zevkli Puzzle olayı , ama faza taklmışım dün belimi ağrıttıı, oyalanırsın annen gelene kadar :smiley-cool:

azz kaldı, yakında sıkılmayacaksın, ben çalıştığım işyerine yakın oturuyorum, kızlar arada kaçıp geliyor, iyi geliyor .)

Çok üzüldüm canım ya , kötü bi aksilik olmuş,allah yardımcısı olsun bir an önce iyi olur inş. gecmiş olsun canım,

elifciğim ,
dün aynı şeyi bende yaşadım , arkadaşımı yolcu ederken, ılsndığımı fark ettim, akıntımda farkı, ya o sulu idi, yada ben ben kaçırdım, 4-5 damla halindeydi. Allahtan Arkadaşım Anne ve o da suyu gelerek doğuma gitmiş, o beni sakinleştirdi ve ikna etti, ben panikledim, suyum geldii diye.
ya en kötüsü ben suyum gelse anlamayacağım baksana
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım

aaa çok üzüldümmm yaaa, geçmiş olsun,
Balayının suya düşmesinede çok üzüldüm, herşey zamanında güzel

hepinize tünaydınlar kızlar artık bende evimdeyim sonunda sizlere özeniyodum 10 da 11 de kalkınca jeyyar şimdi sıra bende ama ev işlerimvar neyse bugün bişey yapmıcam yavaş yavaş yaparım.şimdilik öptüm daha yazılanları okumadım kahvaltı yapıcaz kızımla:sm_cool:

kızlar salı günü randevu almak için doktoru aradım doktor yok izinliymiş babası vefat etmiş ne zaman gelceği belli değilmiş ya
başka bir özel hastanden randevu aldım ama korktum ya ne yapsam inşallah biran önce gelir yada benim oğluşum uslu durur tüh ya

canancım geçmiş olsun ama üzülme canımya vardır herşeyde bi hayır bizim dememizle olmuyor sonuçta hiçbişeyo yüzden hiç kendini ve bebişi sıkıp üzme daha da stres yapıp doğum anını tetiklersin cnm sakin ol herşey olcağına varır

Günaydın şekerlerr nasılsınız....bende baktım foruma yine bi doğum falan varmı diyeejeyyarAllahtan yok..biraz daha beklesinlerrr

bizde kahvaltımızı yaptıkk bebeğimleegeç kalkmışızz bugün.uyumak çok gzüelll şimdiden bol bol uyuyalımda sonra istesekte uyutmayacaklarrgamyoncuiremsu

Kübracim kadiniz başimiza ne geleceği belli değil bundan sonra asil olan olucak her gidişimizde bakilcaz kadin diye sanirimben utanma duygusunu kaldirdim artik mecburum çünkü doğumda gene açik tutucaz hep ben dün oldum çati muayenesini kasiklarimi ikiye ayirdi sanki allahtan uzun sürmedi sürse çatlardim içerde bebişimle kavga ettiler herhalde bişeyler kopuyor sandim ama uzun sürmüyor ki ben normal düşündüğüm için dişimi sikiyorum mecburen doğumda bu sinek isiriği gibi kalicak çünkü korkma hiç ne zamana dedi dr. çati muayneni

evet kadın olmak kolay değill..bende normal doğum istiyorumm katlanıcaz o kadarda...doğumdan 1 hafta veya 10 gün önce dediiii:uhm:çatı muayenemi..belki perşembe günü gittiğimde yapar:teselli:

hastanede çalışamız raporlarını hazırlayanbir bayan vardı oda 10 gün izne ayrılmış
ben ne yapcam valla sitresten karnıma ağrılar girdi herşe üst üste geliyor

Büyük ihtimalle canim hem açilma varmi diye de bakiyor benim 2 cm açikliğim varmiş keşke daha fazla olsaydida dün bebeğimi kucağima alsaydim ama kismet artik daha zamanimiz var demek

aaa çok üzüldümmm yaaa, geçmiş olsun,
balayının suya düşmesinede çok üzüldüm, herşey zamanında güzel

evet canim bende üzüldüm kiz kardeşime şanslisin diodum 2 kina 2 düğün hatta 2 balayi olacakti geçen hafta 3 günlğüne ağvaya gittiler ama rahat edememişler ertesi gün döndüler nasilsa bidaha balayina gitcez diodular şimdi oda iptal kayinvaldesinin çok bilmişliği yüzünden oldu aslinda burdayken hastaydi dr.a gitti dr. Kansrden şüphelendi bazi testler yapmak istemiş kadin test yapmak istemdi rizedeki kendi doktoruma gitcem dedi şimdi o dr.da ist. Yollamiş oda kanserden şüpheleniomuş. Inş. Dr.lar yanilirda bian önce iyileşir...

Elifçim allah şifa versin canim kardeşine de sabir versin üzülmüştür baya şimdi ama olsun vardir herşeyde bi hayir öyle teselli etsinler kendilerini artik

mrb sevgili hamişler tatlı bebişler, nasılsınız? ben bugün foruma acaba yine kim doğurmuş diye girdim. daha ses yok;ama ileride biri çıkabilir, artık ağustosun ilk haftasını bekliyoruz, onlar temmuzda doğururlar galiba. dün rüyamda saçma sapan şeyler gördüm, doğuma girmişim falan. belli belirsiz bi rüyaydı. hep çok düşünmekten. şimdilerde hareketsizim, hiç halim yok, bilg. başında oturmak bile sanki bi iş benim için. ama temmuzun sonunda çok hareketli olucam. sırf kolay ve çabucak doğsun diye...

kızlar bu arada biz her gün hurma yiyoruz, inanın çok iyi geliyo, günde 5-6 tane. canım bazen daha da çok istiyo ama kendimi frenliyorum, yoksa daha da tombiş olucaz çünkü. size de tavsiye ederim. inşallah doğumumda yanıma almayı unutmam.

mervecim bende dünden beri hurma yemey başladım.yedikçe yiyesim geliyorr:bbo:tabi dur diyorum kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…