ben onu bir kez yaşamıştım
27 haftalıkken sancılanmıştım ve kasılmalarım başlamıştı alttan muayene etti beni allahtan temizdim ondan korkuyorum birde benimdoktorum erkek üstelik eşimden daha küçük ya 30 yaşlarında bekar bir adam ilk zamanlar nasıl utandım anlatamam
Günaydın Ağustos ayı Melekleri, Umarım hepiniz iyisinizdir,
Bugun biraz keyifsiziz, kızım daha uyanmadı herhalde hiç tık yok hanımefendiden, bakalım kahvaltımızı edince uyanacakmı,
Seher hanım ne gezentisin sen de anam yollarda doğuracan bu gidişle bak benden söylemesi, kafamçokkarıştı
dark elf oh oh iyi canım vakit böyle daha cabuk geciyor işte, biz evde tıkılıp kaldık gelen giden de yok:çok üzgünüm:
Gamzecim günaydın canım,
Herkezi öpyüruz kızlar kahvaltımızı yapalım gelicez,
Arzu & Ecenas
aynen canım ya 1 gün 1 ay gibi gelio zaman geçmioo .. kayınvaldem ve kayınpederim yanımda ama kayınpederim telv. izlerken uyukluyo kayınvaldemde dantel örüyo bi yandan da uyuyo canım çok sıkılıo. dün akşam annemle konuştum ne zaman gelcen dedim 10-15 gün kalırız herhalde dedi çok moralim bozuldu dedim sakın haftaya bekliom sizi forumda herkes doguruyo bak bende dogururum beni yanlız bırakmayın.. kızkardeşimde pazartesi dönecekmiş ne sinir oldum yaaa onların planına göre pazartesi balayına gideceklerdi kayınvaldesi hastaydı dahada ilerlemiş dr. ist. göndermiş o yüzden bizimkilerde balayını iptal etmişler....
günaydn kızlar nasılsnız bugün ?
bizd kızımla kahvaltımızı ettik foruma bakınıyoz bakalım doguran varmı die.. yaa kızlar ben şu dogurma olayını çok kafama taktım gece bi türlü uyuyamıyorum dün gece yatacağım zaman çamaşırımda ıslaklık hissettim çok korktum suyum mu gelio die bide rahmimde ara ara sancım oldu nerdeyse ağlayacaktım eşimde dr. gidelim dedi ben isteemedim belkide vesvese yapıyorumdur bişi yoktur die... bide bu gece rüyamda foruma giriyorum havva doguma girmiş sırada arzu ve sheryy vamış :) bu dogum olayına çok taktım herhalde. neyse öğleden sonra dr. gidicem ozaman öğrenirim artık ne zaman douracagımı ...
aynen canım ya 1 gün 1 ay gibi gelio zaman geçmioo .. kayınvaldem ve kayınpederim yanımda ama kayınpederim telv. izlerken uyukluyo kayınvaldemde dantel örüyo bi yandan da uyuyo canım çok sıkılıo. dün akşam annemle konuştum ne zaman gelcen dedim 10-15 gün kalırız herhalde dedi çok moralim bozuldu dedim sakın haftaya bekliom sizi forumda herkes doguruyo bak bende dogururum beni yanlız bırakmayın.. kızkardeşimde pazartesi dönecekmiş ne sinir oldum yaaa onların planına göre pazartesi balayına gideceklerdi kayınvaldesi hastaydı dahada ilerlemiş dr. ist. göndermiş o yüzden bizimkilerde balayını iptal etmişler....
aaa çok üzüldümmm yaaa, geçmiş olsun,
balayının suya düşmesinede çok üzüldüm, herşey zamanında güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?