2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kübracım senin de az kaldı maşallah. doğumların yüzde 75i 38-40 arası oluyomuş. yüzde 20si 38den önce yüzde 5i de 40tan sonra. bakaılm bizler hangi yüzdeliğe gircez.

Merhaba kizlar
biz şimdi dr dan geldik. Kizim 2.650 gr olmuş boyu 45cm sağlik kousunda bi sorun yok çok şükür. Suyuda normalmiş. 08.08.08 de sezeryanla aliriz dedi dr. Dogumum central hospital de olacak kendi dr um yaptiracak. Bugün bana gögüsüme dogumdan sonra çatlamamasi,yara olmamasi için krem verdi hafif masaj yaparak sürmeye şimdiden başla dedi ama gögüs ucunu çok fazla elleme dedi ( hatta suyu gelen normal dogumu başlamayan kişilere gögüs ucuyla oynamasini söylüyoz dedi bu dogumu başlatiyomuş) bide dogumdan 1 hafta önce dutu şekersiz suyla pişirip komposto gibi suyunu içmemi sölyedi buda sezeryan olunca süt gelmesi gecikio ya sütün çabuk gelmesini sağliyomuş.bide bu havalarda bol bol su iç dedi erken dogumu tetikleyen sebeplerden biride susuz kalmakmiş. şimdilik bizden bu kadar karnimiz acikti biyaz yemek yiyelim

Elifcim maşallah kızına ve sana,inş sorunsuz bi şekilde kavuşursun sende meleğine,sendemi 08.08.08 yapıcan canım desene o gün doğum patlaması olucak,ama biz doktordan onayı aldıkta hastaneye sormayı unuttuk, inş o gün bir sorun cıkartmazlar önümüzdeki hafta gittiğimizde günü alıcaz bizde inş.

Arzucum sen gögüs kremi kullaniyomusun bak bana dr. Verdi dogumdan sonra yara olmasin die.. şimdiden başlamak gerekiomuş

Kübracim evet canim inş. 08.08.08 de kizimi kucagima alacagim inşşş.
Kizlar bide bugün doktora nst ye ne zaman bağlanacağimi sordum oda eğer hamilelikte bi risk faktörü yoksa ben 38. Haftadan önce nstyi istemiyorum dedi.herhangi bi sorun yokken herşey yolundayken nst ye bağlanmak anneyi strese sokar dedi . Bundan sonra her hafta kontrole gidicez doğumdan 1 hafta öncede nstye bağlanacakmişim..

kızlar eğer ağda yapıyosanız evde kendiniz yapın derim.tabi bu biraz zor oluyo ama yapabilene helal olsun:)
bu son zamanlarda mikrop ve iltiap alma riskimis çok yüksek.ne kadar temiz bi yer olursa olsun yinede bünyelerimiz buna çok müsait.benim doktorum günde en az 2 defa tuvaletlerini yıka diyo.wc den bile etkileniyomuşuz.iltiap erken doğum için baş sebeplerden biri hemde doğumda zorlaştırıcı etkilerden bi tanesi.

ii akşamlar anneler hagftasonu olduğu için forum çok kalabalık değil doğuranda yok sakin bir gün temmuz annelerine bakınıyorum 40 haftaya gelenler beklio çok zor beklemek bi de hava sıcak sinirleri bozuluyo haliyle normal doğum en güzeli beklemeye değer benim sezeryan tarih hemen hemen belli dr izinden önce alıcak 38 i dolduralımda hayırlısı bakalım herkesi çok öpüyorum Allah emanet olun

selam
göğüs kremini ben 3 haftadır kullanıyorum. (lansinoh lanolin) diğer aylarda okumuştum emzirme döneminde büyük rahatlık sağladığını. doktoruma da sordum meme uçlarını güçlendirdiğini söledi. bir ay evvel başlamak lazım. bir an evvel başlayın derim

ya sezeryan doğum yapanın sütü olmazmış bunu kim sölüyo allaaşkına
ne alakası var bi açıklasanıza arkadaşlar mantığı nedir bunun?????

ya sezeryan doğum yapanın sütü olmazmış bunu kim sölüyo allaaşkına
ne alakası var bi açıklasanıza arkadaşlar mantığı nedir bunun?????

sütü olmıycak diye bişi yok ama sezeryan doğumyapanlar normal doğuma göre daha geç sütü geldiğini deneyimli kişilerden duymuştum.

doğum olayı normal yolla olmadığı için vücut daha geç adapte olduğu söyleniyo

slm arkadaşlara.s..biz geldik.hepinizi çok özledim .nasılsınız bakalım .keyifler,bebişler nasıll.umarım hepiniz iyisinizdir:1hug:.çok şükür hazırlıklarım bitti.bebişin odası ,temizlik derken çok yorulduk.anneminde ellerine sağlıkk..artık annemdeyimmm..bol bol konuşucaz yine.hepinizi öpüyorummmmmmmŞeniz

bu arada aylinde doğum yapmışa.s..tebrikler arkadaşımm.allah analı babalı büyütsün.a.s
kezbancım aramıza hoşgeldin canımm.bebişlerinle mutluluklarrrrrrrrra.s.

Kızlarrr NABER ?ne yapıyorsunuz,ü biliyorsunuz annem havalr çok sıcak olduğunda doğuma gelemeyecekti, tansiyon ve şekeri var, yine dayanamadı, gece yola çıkmış yarın sabah istanbulda, ANA GİBİ YAR olmaz yaaaaaaaaaaaaaa, çok mutluyummm . gerçi sağolsun K.validem ve ablam var, ama insan annesinide istiyorrr

CANANFB , inşallah döner d, yakında, ya bu doktorlarında ortalardan doğum anı kaybolması yokmu . ama korkma canım daha 35. Haftya gelmemişsin, bana bak 38. Haftaya giriyorum nerdeyse . deli gibi temizlik yaptım, banamısın demedi benim kız .
Bak şimdi nrstres yaıyorsun, o kadın yoksa başkası işlemleri yapar, bunlar en güzel günlerimiz, kendinestres apma, yok yerden doğumu tetikleme birde

KÜBRAA, bugün kimse doğurmaz çift sayılı günlerde doğuruyoruz, yarın kesin bir doğum gerçekleşecek, bakalım kimm : ) olacak , hihihi,
Çatı muayenesinin nesini merak ediyorsun, parmak atacak, kaç cm açılmış diye bakacak, : ) ilahi ....

ELİF canım inşallah Kanser çıkmazzz , Allahım ne kötü yaa, keşke çifttimizede balayı sonrası söyleseydi. Maşşalahh kızına, benimki kadar olmuş yaaaaaa.
tavsiyeler için teşekkür ederim, yalnız ben ağzıma dut hiç sürmem
ben 36. Haftadan beri nst ye bağlanıyorum, ve stres olmuyorsun, atam aksine beb işimin kalp atışlarını daha net duymak tam aksine rahatlatıyor

Zeseze , bende lansinoh aldım 2 haftayı geçti halen kullanmadım, ya tam olarak nereye sürüyoruz, uca mı yoksa komple koyu bölgeyemi ? ben prospektüsü de yanlışlıkla attım, okumak için çıkarmıştım, dalgınlığıma geldi okumadan attım,

MAVİŞ , hadi gözün aydın canım, beb işinin odasını hazırlıklar kısmına koymayı unutma

günaydın kızlar!
keyifler nasıl bu gün?benim kalçalarım çok ağırıyor hiç rahat uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…