Kızlarrr NABER ?ne yapıyorsunuz,ü biliyorsunuz annem havalr çok sıcak olduğunda doğuma gelemeyecekti, tansiyon ve şekeri var, yine dayanamadı, gece yola çıkmış yarın sabah istanbulda, ANA GİBİ YAR olmaz yaaaaaaaaaaaaaa, çok mutluyummm . gerçi sağolsun K.validem ve ablam var, ama insan annesinide istiyorrr
CANANFB , inşallah döner d, yakında, ya bu doktorlarında ortalardan doğum anı kaybolması yokmu . ama korkma canım daha 35. Haftya gelmemişsin, bana bak 38. Haftaya giriyorum nerdeyse . deli gibi temizlik yaptım, banamısın demedi benim kız .
Bak şimdi nrstres yaıyorsun, o kadın yoksa başkası işlemleri yapar, bunlar en güzel günlerimiz, kendinestres apma, yok yerden doğumu tetikleme birde
KÜBRAA, bugün kimse doğurmaz çift sayılı günlerde doğuruyoruz, yarın kesin bir doğum gerçekleşecek, bakalım kimm : ) olacak , hihihi,
Çatı muayenesinin nesini merak ediyorsun, parmak atacak, kaç cm açılmış diye bakacak, : ) ilahi ....
ELİF canım inşallah Kanser çıkmazzz , Allahım ne kötü yaa, keşke çifttimizede balayı sonrası söyleseydi. Maşşalahh kızına, benimki kadar olmuş yaaaaaa.
tavsiyeler için teşekkür ederim, yalnız ben ağzıma dut hiç sürmem
ben 36. Haftadan beri nst ye bağlanıyorum, ve stres olmuyorsun, atam aksine beb işimin kalp atışlarını daha net duymak tam aksine rahatlatıyor
Zeseze , bende lansinoh aldım 2 haftayı geçti halen kullanmadım, ya tam olarak nereye sürüyoruz, uca mı yoksa komple koyu bölgeyemi ? ben prospektüsü de yanlışlıkla attım, okumak için çıkarmıştım, dalgınlığıma geldi okumadan attım,
MAVİŞ , hadi gözün aydın canım, beb işinin odasını hazırlıklar kısmına koymayı unutma