aaayyy canım yaa çok özür dilerimm.
aslında diikat ediyordum böle yemekler yazmamaya ama farkında olamadım.. :sm_confused:
tüüh yaaa üzüldüm şimdi..
eşine söyle gelirken alsın sana benim adıma a.s.
geçen tv de duydum ben (doktor söledi bu arada) ilaç içemiyoruz ya bilginiz olsun:
baş ağrısı için sarımsağı yumuşayıncaya kadar ateşte tutuyosunuz sonra kulak içine yerleştirip bir süre bekletiyosunuz ve başağrısı yok oluyo.
bir de normal doğum yapıp da günlerce oturamayanlar da,sezeryan olup ertesi gün misafir ağırlayanlar da var be arkadaşım. biraz bünye ile ilgili. ama kesinlikle katılıyorum normal doğumun olması gerekliliğine ama................
ben çok emindim normal doğumdan ama kahretsin ki nette bikaç normal doğum videosu izledim ve tüm cesaretim kırıldı.
allah o gücü hepimize verir dilerim
Merhaba elvin nasılsın iş görüşmen nasıl geçti?inş hakkında hayırlısı olur.
slm kızlar ,mehtap,güldeniz,wrose iş meselesi olmadı.gitmeden hamile oldugumu tel de tekrar hatırlatıyım dedim,iyi de aramışım( ki cv önyazısında belirtmiştim) hamile oldugumu duynca görüşmekten vageçtiler.yoksa boşu boşuna kozyatağına gidecektim
Canım yaa Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır canını sıkmaa.s.
saol cnm tşkkrler geçinmek zor ist te napcaz bilmem :çok üzgünüm:
elvincim üzüldüm iş görüşmen olmamış..ama allah bebeğin ve senin için hakkında hayırlısını versin.ben de 2 ay önce bir işe giriyordum evraklarımı bile istediler hamile olduğum halde onlar istediler sorun değil dediler son anda hiç haber bile vermediler..aramadılar da sanırım olmayacak..özel hastanede çalışacaktım yeni açılıyordu.oranın doktoruna gidiyordum sonra bıraktım.herhalde doktor devam etmediğim için vazgeçti yoksa her türlü evrağımı vermiştim..zaten bu saatten sonrada işe başlayamam şurda en fazla 3 ay var çalışacağım..ama böyle bayanlarda iş biraz problem olabiliyor..sıkma canını ben de çok heveslenmiştim ama olmadı.gerçi hastaneyi hala açamadılar ama olsun olsaydı ararlardı herhalde..:sm_confused:
Haklısın ben yanlız başıma orda geçinemiyordum gerçekten çok zor ama ne yapacan idare et canım şartlara göre yaşamamız lazım dimiyerimseniben üzülme ama ilerde rahatlarsınız inşa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?