2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

trendcim detaylı usg ye girecekmişsin bugün güzel haberlerini bekliyoruz :) doğumda temmuz sonu olacakmış hayırlısı ile alacaksın kucağına :teytey:

tosbaacım tansiyonun düşmüş çok sevindim cnm ama süt içmen lazım,gece yatmadan ılık süt içmeye çalış cnm a.s.

panikatakcım belinle ilgili dr dan bişi öğrenirsen konu olrsa sölemeyi unutma bana cnm,bu arada liste çok güsel görünüyo eline sağlık :) a.s.

ilkbebeğim sen de amniyosentez yaptıracakmışsın senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

sherry456 benim kızıma beğendiim isimde ELVİN :) 10 gün önce arkadaşım doğum yaptı o da elvin koydu kızının ismini.bu sene patlama olacak Elvin'de herhalde :dance:

pıtpıt hoşgeldin cnm . a.s. erkek ismi istemişsin.daha önceki sayfalarda birkaç erkek ismi sölemiştim bi bak istersen

panikatakcım kız ismi istiyormuşsun ben bulduklarımı anlamları ile sana yazıyım cnm listeyi bulıyım :)

olur hiç önemli deil. başka bişiy yedim gitti onun yerine:icecream:

kızlar kısaca konuştugunuz konulara değinicem. sezeryana göre normal doğum daha ii hem bebek hem anne için, annenin tüm vücudu yenileniyor çünkü.hem sonrasında da acısı ağrısı olmadığı için ebeğiyle rahat ilgilenebiliyor. kolaya kaçmayan drlar ve annenin zorunluluğu olmadıkça drlar normal doğumdan yana bilginiz olsun.
ilaç meselesine gelince panikatak'a katılıyorum normalde başım ağrıyınca içebileceğimi söledi dr ama ben onu bile mümkün olduğunca ağrıya dayanabildiğim zamanlarda hatta ağrı gözlerime inse bile içmiyorum. vitamin ve demir dışında mümkün olduğu kadar ilaç kullanmamaya çalışıyorum bebişim için.zaten ilaç içmek midemi bulandırıyor :=)
yürüyüş meselesi: arkadaşlar dr kalkmaman gerek demedikçe bizlerin yürümesi hareketsiz olmamaya dikkat etmesi şart hem kendimiz için hem de doğumun kolay olması için.akşamları serin olmadıkça eşim beni yarım saatte olsa yürümeye çıkarıyor,siz de ihmal etmeyin şekerler

geçen tv de duydum ben (doktor söledi bu arada) ilaç içemiyoruz ya bilginiz olsun:
baş ağrısı için sarımsağı yumuşayıncaya kadar ateşte tutuyosunuz sonra kulak içine yerleştirip bir süre bekletiyosunuz ve başağrısı yok oluyo.
bir de normal doğum yapıp da günlerce oturamayanlar da,sezeryan olup ertesi gün misafir ağırlayanlar da var be arkadaşım. biraz bünye ile ilgili. ama kesinlikle katılıyorum normal doğumun olması gerekliliğine ama................
ben çok emindim normal doğumdan ama kahretsin ki nette bikaç normal doğum videosu izledim ve tüm cesaretim kırıldı.
allah o gücü hepimize verir dilerim

panikatakcım erken doğum her annenin başına gelebilir cnm Allah'ın işi..bak benim annemin başına gelmiş mesela BEN :teytey: 7 aylığım :))) doğum mayısta beklenirken pat 31 mart'ta doğmuşum :)) hiç olmazsa bebiş için bi hastane çıkışı seti almak lazım di mi? ama ben almadım daha,minik minik birkaç tulum,kilot ve bluz ile patikli alt aldım.annem de habire bişiler örüyo :)

bu arada aklıma geldi senin ve tosbaanın ne güsel kocalarınız yardım ediyo öle yada böle :) benim ki de bitane nazımı çok çekiyo huysuzluğumu ama yardım etmez,sadece yediği tabağı götürür mutfaga bırakır. annemler hamile olduğumu öğrenince bi de işsizim ya yanlarına taşınmamızı istediler. neyseki onlarlayız da annem sebzemi meyvemi veya canımın çektiğini yediriyo yapıyo sağolsun.kocalarınıza benim adıma tşkkr edin size yardım ettikleri için:) iyi baksınlar size Kötü Kazen
öpüyorum bütün anneleri,bugün annem rahatsız yemeği ben yapıcam. cmrts pazar giremezsem herkese ii haftasonları!!! bebişlerinizi de kokluyorummmm

ben de izledim cnm hem sezeryan hem normal ikisi de kötü aslına bkarsan Allah hepimize kolay doğum nasip eylesin

Merhaba elvin nasılsın iş görüşmen nasıl geçti?inş hakkında hayırlısı olur.

Merhaba elvin nasılsın iş görüşmen nasıl geçti?inş hakkında hayırlısı olur.

olmadı cnmcım,nette cv me ön yazı belirtmiştim hamileliğimi.gene de bugün gitmeden arıyım dedim.iyi ki de aramışım.hamile olduğum için görüşme iptal oldu. aramasam boşu boşuna avrupa yakasından anadolu yakasına geçecektim..artık iş aramıcam sanırım çünkü göbeğim belli,hamile deyince de almıyolar zaten napıcam bilmem :a015:

Canım yaa Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır canını sıkmaa.s.

elvincim üzüldüm iş görüşmen olmamış..ama allah bebeğin ve senin için hakkında hayırlısını versin.ben de 2 ay önce bir işe giriyordum evraklarımı bile istediler hamile olduğum halde onlar istediler sorun değil dediler son anda hiç haber bile vermediler..aramadılar da sanırım olmayacak..özel hastanede çalışacaktım yeni açılıyordu.oranın doktoruna gidiyordum sonra bıraktım.herhalde doktor devam etmediğim için vazgeçti yoksa her türlü evrağımı vermiştim..zaten bu saatten sonrada işe başlayamam şurda en fazla 3 ay var çalışacağım..ama böyle bayanlarda iş biraz problem olabiliyor..sıkma canını ben de çok heveslenmiştim ama olmadı.gerçi hastaneyi hala açamadılar ama olsun olsaydı ararlardı herhalde..:sm_confused:

Kızlar yaa üzülmeyin valla boşverin evde bol bol dinlenin zaten bebeşlerimiz doğunca fazla fırsat bulamayacağız.gerçekten herşeyde bi hayır var.Allah herşeyi daha iyi bilir...

saol cnm tşkkrler geçinmek zor ist te napcaz bilmem :çok üzgünüm:

Haklısın ben yanlız başıma orda geçinemiyordum gerçekten çok zor ama ne yapacan idare et canım şartlara göre yaşamamız lazım dimiyerimseniben üzülme ama ilerde rahatlarsınız inşa.s

evt cnm haklısın çalışacağımız 3 ay ama doğumdan önce iş buluırsam sonrasında devam etmem de kolay ve ii oluru,bakalım doğumdan sonra bebişim biraz büyüdüğünde bulablecek mym? ben de özel bi hastanede çalışıyordum,gene öle bi şi istiyorum ama yok,kısmet bi yerde vardır bunda da bi hayır dediğin gibi cnm:çok üzgünüm:

Haklısın ben yanlız başıma orda geçinemiyordum gerçekten çok zor ama ne yapacan idare et canım şartlara göre yaşamamız lazım dimiyerimseniben üzülme ama ilerde rahatlarsınız inşa.s

öle cnm walla borç harç var bebişin masrafları vs.. ne olacak bilmiyorum ama sıkıntılı dönemimizde oluyor bu velet Allah'ın bi bildiği vardır mutlaka hepimiz için hayırlısı

cnm saol bu arada seni arkadaş listeme ekledim onay vermen gerekiyormuş sanırım kontrol panelinden olacak.
pediastrum seni de cnm,diğer kızlarda sabah bakarlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…