panikatakcım senin belinde ne rahatsızlığın vardı.
benim bi sorunum yoktu ama benimde kalça kemiklerim,belim çok ağrıyor.aynı senin dediğin gibi bazen yüzümü yıkarken bile zorlanıyorum.
belimde çok ağrı var.tüm ağırlık göbek bölgesinde toplanınca dahada ağrı yaptı.yataktan kalkamıyorum sabah.az bişey eğilsem valla zor düzeliyorum.daha dr a söylemedim.şu sonuçlarımı bekliyorum.bi problem var ama dur bakalım ne çıkacak :çok üzgünüm:
fazla ayakta kalmamaya çalış.ben ne zaman biraz gezsem ya da yorulsam dogrulamıyorum.kalsiyum eksikliğinden olur diyorlar ama hergün süt içiyorum nasıl eksiklik olabilir anlamıyorum valla.
arkadaşlar yürüyüş yapıyor musunuz? hareketsizlikte sebep olabilir diye düşünüyorum.ben her gün yürüyorum ve hiç hamile gibi deilim. her şeyi yapabiliyorum ve inanın hiçbir hareketimi kısmadım bugüne kadar. yürüyüşün faydası çok ama kesinlikle
merhaba güzel anneler ve bebişleri...a.s.
trendcim ve kalachakracım umarım sonuçlarınız iyi gelir..güzel haberlerinizi bekliyorum.ben de bugün tekrar bir doktora gittim bandırmada arkadaşlar benim ufaklık sonunda gösterdi:içelim:
kıııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz..bebişimiz kızmış..eşim çok mutlu oldu tabi ben de..inşallah benim de bir prensesim olacak..:teytey::dance:Şenizallah herkese böyle güzel haberlerle mutlu olmayı nasip etsin.böylece başka bir doktordan da bebğimin sağlığı hakkında bilgi almış olduk..herşey çok şükür yolunda..darısı hepinizin başına inşallah..:teytey:yeni gelen arkadaşlara tümden hoşgeldin diyorum..
bana da bugün her ne kadar demir içsemde kırmızı ete ağırlık vermem gerektiği söylendi.Çok üzgünüm çoooktestte proteini az alıyormuşum ki ben yumurta yiyorum 1 gün durup diğer gün yiyorum.süt içemiyorum ama yoğurt ve ayrandan yeşil sebzelerden alıyorum bir de vitamin hapından alıyorum tabi.süt acayip gaz yapıyor şişiyorum.:sm_confused:ayrıntılı ultrason içinde bir kez girmeye karar verdik bugünki doktorumuzda 3'lü testinize ve 2'li testnize göre bir kez girseniz olur dedi..:dance:rahatladım biraz daha.
ah canım ya anlıyorum çooook zor beim allahtan yarım gün 1 de evdeyim. ama daha önce o tempoda çalıştım bilirim ne kadar zor olduğunu bir de hamilelik çok zor haklısın. tavuk gibi yatma meselesi sormaaaa ben ki 12 den evvel yatınca kendini bomboş hisseden biriyken şimdi akşam 20.30 da nineler gibi başlıyorum şekerlemeye.
göreceğiz günümüzü uyutmayacak bizi yavrucuklarrrrr yerim ben onları
bir de süt gaz yapıyo diyen arkadaşım gaz yapmayan sütlerr var ya onları dene bir de light içiyorum ben o da yapmıyor gaz şişkinlik tavsiye ederim.
hamileleiğe faydası olduğunu duydum ama kilo da aldırıyor diyolar içmeli mi dersin demir ilacına ihtiyaç kalmıyormuş hap içmek istemiyorum ben ama doktor içeceksin dedi o nedenle. hani ne bilim kan değerleri yüksek çıkar belki de doktor da içme der
benim kızlıktan beri belimde ağrı olurdu.ama şimdi çok kötü oldu.ihmal ettim.ben yoğurt yumurta yiyorum.süt içmiyorum.tiksindiğimden değil, üşengeçliğimden...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?