elvincim ne kadar güzel yaaa annenin yanında olman...
benimde en çok isteyeceğim şey herhalde hamileliğimde annemin yanımda olması olurdu.
bende panikatakcım gibi amniyosentez sonrasını annemde geçirdim çook güzeldi:), bebekler gibi bakıyo anneler.
ama işte işe başlayınca mecbur eve dönmek zorunda kaldım evimle işim 5dk bile değil çünkü.. annem haftada 2 gün geliyo akşamları kalıyo bana yemek falan yapıyo sağolsun, sonra kendi evine gidiyo babama, kardeşime bakıyoo..
anneler gerçekten cennetlikk.
aay özledim annemi bi arıyımde günaydın diyeyim bari:)
AAA BUARADA SÖYLEMEYİ UNUTTUM MYOM VARMIŞ BENDEGünaydin Kizlar Hepinize Ii Haftasonlari Diliyorum Dün Akşam Okadar Yorgundumki Pc Başina Hiç Geçemedim.kizlar Dün 2.düzey Usg Vardi Biliyosunuz şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda çok Tatli Bi Hocaydi Mehmet Bey Saolsun çok Bilgilendirdi Bebeğimde Herhengi Bi Bulguya Rastlanmadi şükürler Olsun Zaten Ikili Testimde Benim şöyle Yaziyodu Ikili Test 1/131 Kombine Risk 1/630 Yanii Ikilitest Sadece Kan Değeri Kombine Risk Hem Ense ölçümü Hem Kan Değerinin Birlikte Değerlendirmesiymiş 1/131 Belirtmemeleri Gerekiyomuş Sonucumda Bu Durumda Amniosentes önermiyoruz Dedi Ben Bugune Kadar Boşuna üzülmüşüm Kizlar Ya Dr.um Neden Atladi Böyle Bişey Anlamadim üçlü Testimde Sorun çikmamişti Hepsinin Sonucuna 1/700 Risk Taşiyosun Bu Durumda Amniosentes Yaptirmak Istersen Düşük Riski 1/200 Dedi Yani Hangisini Tercih Edersin Dedi Ee Tabiki Bende Amniosentes önerilmediği Içinde Istemedim Kizlar Oğluşum Buarada Aynii Babasi Ben Duruma çok Bozuldum Hoca Da Farketti Eşinle Birbirinize çok Benziyosunuz Kizim üzülme Dedi:)) Yani Kislar Kisacasi şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda Dualariniz Için Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Darisi Tüm Arkadaşlarimin Başina Emin Olun Sizlerin Herşey Yolunda Gidecek
Günaydin Kizlar Hepinize Ii Haftasonlari Diliyorum Dün Akşam Okadar Yorgundumki Pc Başina Hiç Geçemedim.kizlar Dün 2.düzey Usg Vardi Biliyosunuz şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda çok Tatli Bi Hocaydi Mehmet Bey Saolsun çok Bilgilendirdi Bebeğimde Herhengi Bi Bulguya Rastlanmadi şükürler Olsun Zaten Ikili Testimde Benim şöyle Yaziyodu Ikili Test 1/131 Kombine Risk 1/630 Yanii Ikilitest Sadece Kan Değeri Kombine Risk Hem Ense ölçümü Hem Kan Değerinin Birlikte Değerlendirmesiymiş 1/131 Belirtmemeleri Gerekiyomuş Sonucumda Bu Durumda Amniosentes önermiyoruz Dedi Ben Bugune Kadar Boşuna üzülmüşüm Kizlar Ya Dr.um Neden Atladi Böyle Bişey Anlamadim üçlü Testimde Sorun çikmamişti Hepsinin Sonucuna 1/700 Risk Taşiyosun Bu Durumda Amniosentes Yaptirmak Istersen Düşük Riski 1/200 Dedi Yani Hangisini Tercih Edersin Dedi Ee Tabiki Bende Amniosentes önerilmediği Içinde Istemedim Kizlar Oğluşum Buarada Aynii Babasi Ben Duruma çok Bozuldum Hoca Da Farketti Eşinle Birbirinize çok Benziyosunuz Kizim üzülme Dedi:)) Yani Kislar Kisacasi şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda Dualariniz Için Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Darisi Tüm Arkadaşlarimin Başina Emin Olun Sizlerin Herşey Yolunda Gidecek
Günaydin Kizlar Hepinize Ii Haftasonlari Diliyorum Dün Akşam Okadar Yorgundumki Pc Başina Hiç Geçemedim.kizlar Dün 2.düzey Usg Vardi Biliyosunuz şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda çok Tatli Bi Hocaydi Mehmet Bey Saolsun çok Bilgilendirdi Bebeğimde Herhengi Bi Bulguya Rastlanmadi şükürler Olsun Zaten Ikili Testimde Benim şöyle Yaziyodu Ikili Test 1/131 Kombine Risk 1/630 Yanii Ikilitest Sadece Kan Değeri Kombine Risk Hem Ense ölçümü Hem Kan Değerinin Birlikte Değerlendirmesiymiş 1/131 Belirtmemeleri Gerekiyomuş Sonucumda Bu Durumda Amniosentes önermiyoruz Dedi Ben Bugune Kadar Boşuna üzülmüşüm Kizlar Ya Dr.um Neden Atladi Böyle Bişey Anlamadim üçlü Testimde Sorun çikmamişti Hepsinin Sonucuna 1/700 Risk Taşiyosun Bu Durumda Amniosentes Yaptirmak Istersen Düşük Riski 1/200 Dedi Yani Hangisini Tercih Edersin Dedi Ee Tabiki Bende Amniosentes önerilmediği Içinde Istemedim Kizlar Oğluşum Buarada Aynii Babasi Ben Duruma çok Bozuldum Hoca Da Farketti Eşinle Birbirinize çok Benziyosunuz Kizim üzülme Dedi:)) Yani Kislar Kisacasi şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda Dualariniz Için Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Darisi Tüm Arkadaşlarimin Başina Emin Olun Sizlerin Herşey Yolunda Gidecek
AAA BUARADA SÖYLEMEYİ UNUTTUM MYOM VARMIŞ BENDE: ARADA KANAMALARA YOL AÇABİLİRMİŞ DR.UM BUNUDA FARKETMMEİŞ NASIL OLDUYSA klava:
amin canım.allah tüm annelerimize sağlıklı evlat lar nasip etsin.
bakımı biraz zor olcak ama büyüklerden destek alıcaz belli bir süre.
19 haftalığım şu anda.4 kilo aldım ama daha önceden kilolu olduğum için dr.dikkat et dedi.tuz kesinlikle yasaklandı.gebelik tansiyonu ve şeker kiloyu ve çoğul gebeliği sever dedi.hayırlısı artık
Kizlar çok Teşekkürler çok Mutluyum Inanin Kalachakranin Ve Diğer Tüm Arkadaşlarini Sonuçlari Ii çikacak Buna Eminim.myom Hakkinda Bilginiz Varmi Kislar Bebeğime Bi Zarar Vermez Umarim
Kizlar çok Teşekkürler çok Mutluyum Inanin Kalachakranin Ve Diğer Tüm Arkadaşlarini Sonuçlari Ii çikacak Buna Eminim.myom Hakkinda Bilginiz Varmi Kislar Bebeğime Bi Zarar Vermez Umarim
CANIM BENİM SAOL OKADAR GÜSEL BİŞEYKİ KISACIKTA OLSA AYRINTILI GÖSTERDİLER BANA BEBEĞİMİ ONUN HARİCİNDE HEM ÖLÇÜM YAPTI DR.ÇOK ZEVKLİ BŞEY BEN BEBEĞİMİ GÖRDÜĞÜMDE GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMADIMgünaydın trend
herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
banada 2 li 3 lü tarama yapılamadığı için bende 22 haftada girmek istiyorum detaylı ultrasona.
panikatakcığım.tşk.ederim canım liste için
benim myon ile ilgili bi anım var anlatimde gülün biraz:)))
evlendikten sonra ben hiç dr kontrolune falan gitmediim, önce zaten gidemiyordum..
bi kilo almaya başladım inanamazsınız, karnım şişiyo, her gören beni kilo almış sanıyo. spora gidiyorum, diet yapıyorum yok veremiyorum, karnım inmiyo..
evlendikten bir sene sonra dedmki ben bir kadın hastalıkları dr'una gideyim bi bakayım u karnım niye şişti....
kadıncağız karnımdan bi baktııı kocaman bir myon kist karışımı bişey.
bağırsaklarım, rahmim hiçbişey gözükmüyoo. 40 cm kist duydunuz mu hiç, 5 kilo :sm_confused:
2 gün sonra ameliyat oldum, aldılar kisti..
yaa öyle işte tabii kistle birlikte sağ yumurtalığımda gitti ama sol taraf iyi çalışıyomuş demek kiii :bbo:
tıp dergilerine falan çıktı ameliyatım, meşhur oldum yaniii :teytey:
allahımın izniyle çook güzel geçireceksin gebeliğini.bak ne güzel gidiyorsun.dengeli besleniyorsun sanırım.ayyy bebişlerin ne sevimlidir canlarım benimmmmsırnaşık şey.yinede dikkat et kendine.senin işin bizlerdende zor.hiç kendini yorma.şunun şurasında yarıladın zaten hamileliği.sanırımherşey yolunda gderse (ki inşallah öyle olacak) çoğul gebelikler birkaç hafta önceden oluyor.
dualarımız seninle canım.nazar boncuklarıma iyi bak annesi.
ayyy inanamıyorum yaaaa kafamçokkarıştı
5 kg :uhm: 40 cm :uhm:
hiç ağrı falan yapmadı mı canım ya .regl falan düzenlimiydi.
valla büyük geçmiş olsun.ama sağlığına kavuşman en önemli olan...
neden vucudun bunu üretmiş.bilgin varmı.
tekrar büyükgeçmiş olsun.allah birdaha yaşatmasın arkadaşım.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK BÜYÜK MÜŞ YA SENİNKİ NEYSE KUTULMUŞSUN BENİM 3 CM MİŞ.BUARADA DR MUAYENEYE BAŞLARBAŞLAMAZ MYOMUN VAR DEDİ BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ BUGUNE KADAR MYOMU BEBEK ZANNETTİLER DİE DÜŞÜNDÜM:roflol:BÖYLEDE ARADA Bİ SAFLIĞIM TUTAR İŞTE:)))benim myon ile ilgili bi anım var anlatimde gülün biraz:)))
evlendikten sonra ben hiç dr kontrolune falan gitmediim, önce zaten gidemiyordum..
bi kilo almaya başladım inanamazsınız, karnım şişiyo, her gören beni kilo almış sanıyo. spora gidiyorum, diet yapıyorum yok veremiyorum, karnım inmiyo..
evlendikten bir sene sonra dedmki ben bir kadın hastalıkları dr'una gideyim bi bakayım u karnım niye şişti....
kadıncağız karnımdan bi baktııı kocaman bir myon kist karışımı bişey.
bağırsaklarım, rahmim hiçbişey gözükmüyoo. 40 cm kist duydunuz mu hiç, 5 kilo :sm_confused:
2 gün sonra ameliyat oldum, aldılar kisti..
yaa öyle işte tabii kistle birlikte sağ yumurtalığımda gitti ama sol taraf iyi çalışıyomuş demek kiii :bbo:
tıp dergilerine falan çıktı ameliyatım, meşhur oldum yaniii :teytey:
GEÇMİŞ OLSUN SANADA CANIM BEN SORDUM DOĞUMDA ALINMAZMI DİE ALINIR AMA CAMBAZLIĞA GEREK YOK DEDİ DOĞUMDAN SONRA ÇARESİNE BAKARSIN DEDİ NE GİBİ Bİ ZARARI OLABİLİR DİE SORDUM.DÜŞÜĞE SEBEBİYET VERMESSE HERHANGİ Bİ ZARARI YOK DEDİ.ALLAH KORUSUN İNŞ.ÖYLE BİŞEY OLMAZDr bende kis olduğunu söyledi. 4.5 - 5 cm gibi bi ölçülerde.eğer büyümezse sorun olmaz.ama doğumdan sonra çaresine bakalım dedi.biraz endişelendi dr. bana fazla belli etmedi.ama ben anladım.neden bunu yaptı anlam veremedim.sanırım biraz tehlikeli ama tedirgin etmek istemedi galiba beni.
benimde canıma minnet.unuttum gitti.:roflol:
ama kissol alt kasıklarımda bir yere yakın.bebişimde sürekli oralarda dolaşıp, felaket tekmeler atıyor
umarım bu yaptığı hareketler kisin büyümesine etki etmez...:uhm:
önemli olmasa doğumla alırız derdi dr.doğumdan sonra alırız dedi.o canımı sıktı biraz.demek araştıracaklar biraz. neyse yaa bozmayalım moralimizi...
günaydınn güzell annelerrr herkese güzel hafta sonları diliyorum.elacımm umarım sen ve üçüzleriniz iyisinizdir tatlımm. trendcimm çok sevindimm allahım hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsinn allahkorusun. bu arada elvinn ne güzell annenin yanındaymışsınn ne güzell bende annemi çok özledimm gurbette olmak çok zorr.anneler birtane zaten herşeyimizi bir tek onlar çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?