2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annem bana pek gelemiyor.ama ben ve eşim haftada iki kere ona gidiyor, orda kalıyorum.yinede özlüyorum.şimdi yazlığa gittiler :a015: çok özledim onları.:çok üzgünüm:
yinede alışkanlık olmuş.haftada 2 kere yine annemin evine gidip orda kalıyoruz eşimle, onlar olmayınca ev bomboş.üstten bi temizlik yapıyorum.sanki evde onlar varmış gibi.yine tertemiz bırakıyorum evi...ablamda oraya yakın...iyi oluyor. ama ben annemi ösledimmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senağlama.

AAA BUARADA SÖYLEMEYİ UNUTTUM MYOM VARMIŞ BENDE: ARADA KANAMALARA YOL AÇABİLİRMİŞ DR.UM BUNUDA FARKETMMEİŞ NASIL OLDUYSAklava:

günaydın aylincim. hoşgeldiinn. a.s.
bende rahatlıyorum böyle güzel haberleri alınca.
maşallah diyelim, hep böyle devam etsin inşallaahhh.

senin oğlun babasına mı benziyoooo:) kıyamam yaaa.. benimkide babasına benzicek gibi geliyo bana, tatar benim eşim çekik gözlü sanki aynı öyle çekik gözlü bir oğlum olacakmış gibi hissediyorum :teytey:

:sm_cool:bak canım arkadaşım.ben sana demiştim.çok güzel sonuçlar vereceksin diye.darısı KALACHAKRACIMIN başına...çok sevindim.ne güzel.umarım benim-diloşum-sgselçuk-kalachakra nında sonuçları senin gibi güzel çıkarda burdan bizlerde müjde veririz.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.çok sevindim:sm_cool:

AAA BUARADA SÖYLEMEYİ UNUTTUM MYOM VARMIŞ BENDE: ARADA KANAMALARA YOL AÇABİLİRMİŞ DR.UM BUNUDA FARKETMMEİŞ NASIL OLDUYSAklava:

yaa üüf böyle şeyleri nasıl atlıyo dr'lar.. kafamçokkarıştı
neyse şimdide olsa bilginin olması gayet iyi canım yaa. öğrenmiş oldun en azından.

Kizlar çok Teşekkürler çok Mutluyum Inanin Kalachakranin Ve Diğer Tüm Arkadaşlarini Sonuçlari Ii çikacak Buna Eminim.myom Hakkinda Bilginiz Varmi Kislar Bebeğime Bi Zarar Vermez Umarim

allahımın izniyle çook güzel geçireceksin gebeliğini.bak ne güzel gidiyorsun.dengeli besleniyorsun sanırım.ayyy bebişlerin ne sevimlidir canlarım benimmmmsırnaşık şey.yinede dikkat et kendine.senin işin bizlerdende zor.hiç kendini yorma.şunun şurasında yarıladın zaten hamileliği.sanırımherşey yolunda gderse (ki inşallah öyle olacak) çoğul gebelikler birkaç hafta önceden oluyor.

dualarımız seninle canım.nazar boncuklarıma iyi bak annesi.

günaydın trend
herşeyin yolunda olduğuna sevindim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
banada 2 li 3 lü tarama yapılamadığı için bende 22 haftada girmek istiyorum detaylı ultrasona.
panikatakcığım.tşk.ederim canım liste için

Kizlar çok Teşekkürler çok Mutluyum Inanin Kalachakranin Ve Diğer Tüm Arkadaşlarini Sonuçlari Ii çikacak Buna Eminim.myom Hakkinda Bilginiz Varmi Kislar Bebeğime Bi Zarar Vermez Umarim

benim myon ile ilgili bi anım var anlatimde gülün biraz:)))
evlendikten sonra ben hiç dr kontrolune falan gitmediim, önce zaten gidemiyordum..
bi kilo almaya başladım inanamazsınız, karnım şişiyo, her gören beni kilo almış sanıyo. spora gidiyorum, diet yapıyorum yok veremiyorum, karnım inmiyo..
evlendikten bir sene sonra dedmki ben bir kadın hastalıkları dr'una gideyim bi bakayım u karnım niye şişti....
kadıncağız karnımdan bi baktııı kocaman bir myon kist karışımı bişey.
bağırsaklarım, rahmim hiçbişey gözükmüyoo. 40 cm kist duydunuz mu hiç, 5 kilo :sm_confused:
2 gün sonra ameliyat oldum, aldılar kisti..
yaa öyle işte tabii kistle birlikte sağ yumurtalığımda gitti ama sol taraf iyi çalışıyomuş demek kiii :bbo:
tıp dergilerine falan çıktı ameliyatım, meşhur oldum yaniii :teytey:

Dr bende kis olduğunu söyledi. 4.5 - 5 cm gibi bi ölçülerde.eğer büyümezse sorun olmaz.ama doğumdan sonra çaresine bakalım dedi.biraz endişelendi dr. bana fazla belli etmedi.ama ben anladım.neden bunu yaptı anlam veremedim.sanırım biraz tehlikeli ama tedirgin etmek istemedi galiba beni.
benimde canıma minnet.unuttum gitti.:roflol:
ama kissol alt kasıklarımda bir yere yakın.bebişimde sürekli oralarda dolaşıp, felaket tekmeler atıyor
umarım bu yaptığı hareketler kisin büyümesine etki etmez...:uhm:

önemli olmasa doğumla alırız derdi dr.doğumdan sonra alırız dedi.o canımı sıktı biraz.demek araştıracaklar biraz. neyse yaa bozmayalım moralimizi...

CANIM BENİM SAOL OKADAR GÜSEL BİŞEYKİ KISACIKTA OLSA AYRINTILI GÖSTERDİLER BANA BEBEĞİMİ ONUN HARİCİNDE HEM ÖLÇÜM YAPTI DR.ÇOK ZEVKLİ BŞEY BEN BEBEĞİMİ GÖRDÜĞÜMDE GÖZYAŞLARIMA ENGEL OLAMADIM

ayyy inanamıyorum yaaaa kafamçokkarıştı
5 kg :uhm: 40 cm :uhm:
hiç ağrı falan yapmadı mı canım ya .regl falan düzenlimiydi.
valla büyük geçmiş olsun.ama sağlığına kavuşman en önemli olan...
neden vucudun bunu üretmiş.bilgin varmı.
tekrar büyükgeçmiş olsun.allah birdaha yaşatmasın arkadaşım.

günaydınn güzell annelerrr herkese güzel hafta sonları diliyorum.elacımm umarım sen ve üçüzleriniz iyisinizdir tatlımm. trendcimm çok sevindimm allahım hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsinn allah korusun. bu arada elvinn ne güzell annenin yanındaymışsınn ne güzell bende annemi çok özledimm gurbette olmak çok zorr.anneler birtane zaten herşeyimizi bir tek onlar çekiyor.

elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canım.işyerim rahat ,evdede eşim iş yaptırmıyor bana.
dr.ilk zamanlar 1 tanesini sonlandırmayı teklif etmişti.riskler açısından .
bende allahın izniyle dr.inat sağlıkla bebişlerime kucağıma almak istiyorum.
bütün iyi dileklerin için çok tşk.ederim.
benim bebişler çok sanslı burda ne kadarda çok teyzesi oldua.s.

amin canım çok saol.
küçük bir yumurtalık kisti buyumuş buyumuş öyle olmuş işte.
ve benim farkedeceğim karnımda şişkinlik dışında belirtisi yoktu.
herşeyim düzenli olurdu, ağrısı sancısı yoktu...
diyorum ya kilo alıyorum sanıyodum, neyse büyük ama zarasız bişey alındı gitti::))
Allah kimseye yaşatmasın şekerim a.s.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÇOK BÜYÜK MÜŞ YA SENİNKİ NEYSE KUTULMUŞSUN BENİM 3 CM MİŞ.BUARADA DR MUAYENEYE BAŞLARBAŞLAMAZ MYOMUN VAR DEDİ BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ BUGUNE KADAR MYOMU BEBEK ZANNETTİLER DİE DÜŞÜNDÜM:roflol:BÖYLEDE ARADA Bİ SAFLIĞIM TUTAR İŞTE:)))

günaydın asliiiicım
bak güne ela gözlümün güzel haberiyle başladık.trend cimin haberiyle dahada neşelendik..ne güzel değilmi? annem geldi aklıma kızlar yaaaa senağlama
ben anneme zaten çok düşkündüm.evlenince daha bir düşkün mü oldum nedir...
büyüklerim diyorki ''daha dur sanem, bide çocuğun olsun o zaman daha iyi anlayacaksın annenin kıymetini'' ... eğer bu söylenenler doğru çıkarsa ben anneme taşınırım yaa senağlama

GEÇMİŞ OLSUN SANADA CANIM BEN SORDUM DOĞUMDA ALINMAZMI DİE ALINIR AMA CAMBAZLIĞA GEREK YOK DEDİ DOĞUMDAN SONRA ÇARESİNE BAKARSIN DEDİ NE GİBİ Bİ ZARARI OLABİLİR DİE SORDUM.DÜŞÜĞE SEBEBİYET VERMESSE HERHANGİ Bİ ZARARI YOK DEDİ.ALLAH KORUSUN İNŞ.ÖYLE BİŞEY OLMAZ

aynen banada öyle dedi dr canım.dediğim gibi.benim bebiş oraları biraz fazla kurcalıyor.umarım bi sorun olmaz...
bende hamile olduğum güne kadar kadın doğum dr una hiç gitmedim.gebelik için gittiğimde dr ilk önce kis i söyledi.sonra bebişimi göstermişti.hamileliğimin sıkıntılı geçeceği o zamandan belliymiş demekki.hiç doya doya sevinemedim.allahım daha büyük acılar yaşatmasın hiç birimize.

günaydın aslıcım.ben çok iyiyim canım.şuan hiç bi proplem yok.inşallah böyle devam eder.
sen nasılsın ? nasıl gidiyor ozan ege üzüyormu seni ( ismi yanlış hatırlamıyorum değilmi ?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…