canım benim niye üşeiyosun sütünde ayrı bi özelliği var.gündüzlaeri içiyorum birde gece 2 de saat kurup kalkıp içiyorum sonra mışıl mışıl uyuyorum
aa ne güzeeelll..
ben sütde içemiyorum, balıkta yiyemiyorum, tavuk'un yanına bile yaklaşamıyorumm.
en sevdiğim tatlıydı sütlaaaç artık yiyemiyorumm :sm_confused:
merhaba güzel anneler ve bebişleri...a.s.
trendcim ve kalachakracım umarım sonuçlarınız iyi gelir..güzel haberlerinizi bekliyorum.ben de bugün tekrar bir doktora gittim bandırmada arkadaşlar benim ufaklık sonunda gösterdi:içelim:
kıııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz..bebişimiz kızmış..eşim çok mutlu oldu tabi ben de..inşallah benim de bir prensesim olacak..:teytey::dance:Şenizallah herkese böyle güzel haberlerle mutlu olmayı nasip etsin.böylece başka bir doktordan da bebğimin sağlığı hakkında bilgi almış olduk..herşey çok şükür yolunda..darısı hepinizin başına inşallah..:teytey:yeni gelen arkadaşlara tümden hoşgeldin diyorum..
bana da bugün her ne kadar demir içsemde kırmızı ete ağırlık vermem gerektiği söylendi.Çok üzgünüm çoooktestte proteini az alıyormuşum ki ben yumurta yiyorum 1 gün durup diğer gün yiyorum.süt içemiyorum ama yoğurt ve ayrandan yeşil sebzelerden alıyorum bir de vitamin hapından alıyorum tabi.süt acayip gaz yapıyor şişiyorum.:sm_confused:ayrıntılı ultrason içinde bir kez girmeye karar verdik bugünki doktorumuzda 3'lü testinize ve 2'li testnize göre bir kez girseniz olur dedi..:dance:rahatladım biraz daha.
yaaaaaaaaaaaaa canım sütlaç çekti:bbo:
53 kilo ile başladım 57,5 kiloyum şu anda.sen?
yaaaaaaaaaaaaa canım sütlaç çekti:bbo:
canım benim niye üşeiyosun sütünde ayrı bi özelliği var.gündüzlaeri içiyorum birde gece 2 de saat kurup kalkıp içiyorum sonra mışıl mışıl uyuyorum
aa ne güzeeelll..
ben sütde içemiyorum, balıkta yiyemiyorum, tavuk'un yanına bile yaklaşamıyorumm.
en sevdiğim tatlıydı sütlaaaç artık yiyemiyorumm :sm_confused:
süt içemiyorsan sütlü tatlılar ye canım . dr lar sütlü tatlı öneriyor.
pediastrıum çook sevindim canım.
bir prenses daha eklendi listeye.. herşeyin yolunda olmasıda çook güzell..
Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
panikatakçıım sanki bizi tarif etmişsinn:)) mutfak işini hiç beceremez benim eşim ama yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor artık topluyo mu dağıtıyoı mu bana sor:)
canım beniim tatlı hiiiç yiyemiyorumm..
çok yemişim galiba hamile kalmadan önce onun için tatlı göresim bile yok:)
kızlar merhabalar elvin inşallah iş görüşmen ii geçer.doğumdan sonrada çalısmayı düşünüyosun sanırım bebişine kim bakıcak annenmi.bu arada benimde sat 10 kasım ama 16 ağustos gösteriyo doğumumuz buna göre takvim istiyosun sanırım
yararlı linklere gir
detay bilgilerinizi düzenleyin en altta
kilo doğum takip bebişin kızmı hatırlayamadım benimki kız o yüzden benimkiniş gönderiyorum istersen erkeğinkini gönderirim ama hatırladığım kadarıyla kızdı seninde
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev228pp___.png bunu oraya yapıştır değişiklikleri kaydete bas
canım beniim tatlı hiiiç yiyemiyorumm..
çok yemişim galiba hamile kalmadan önce onun için tatlı göresim bile yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?