2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim niye üşeiyosun sütünde ayrı bi özelliği var.gündüzlaeri içiyorum birde gece 2 de saat kurup kalkıp içiyorum sonra mışıl mışıl uyuyorum

aa ne güzeeelll..
ben sütde içemiyorum, balıkta yiyemiyorum, tavuk'un yanına bile yaklaşamıyorumm.
en sevdiğim tatlıydı sütlaaaç artık yiyemiyorumm :sm_confused:

aa ne güzeeelll..
ben sütde içemiyorum, balıkta yiyemiyorum, tavuk'un yanına bile yaklaşamıyorumm.

canım bende içemiyordum içince hemen çıkarıyodu.sonra geceleri içmeye başladım.uyku sersemi farkında olmadan içiyosun.sende uykuya düşkünsün.bi dene istersen.sonra alıştım gündüzleride almaya çalışıyorum şimdi.balık tavuk hiç sorma bende adını duyunca böööööööööö geliyo sevdiğim i çok şeyi yiyemiyorum.ama süt içmeyi böyle bi dene belki sende de tutar.:içelim:

canım hadi gözün aydın hayırlısı olsun.kızlar çoğalıyo:teytey:inşallah herkezin sonuçları iyi çıkar.bende şu amniyosentez sonucunu dört gözle bekliyorum

53 kilo ile başladım 57,5 kiloyum şu anda.sen?

bende 54 le başladım,57 oldum.bu haftadan sonra kilo alımı çoğalacakmış.bebek hizla gelişmeye başlıyormuş (çünkü 23.haftada 550 gr olan bebiş 1 hafta sonra 650 oluyor aşağı yukarı -ilk haftalarda 4 gr , 6 gr artan bebeklerimiz bu haftalarda 100 gr artıyor, iyice büyüyorlar.tabi bunun suyu falanda katarsak,bide yağlanacağız biraz kafamçokkarıştı)

bu haftadan sonra her hafta 400 gr almamız gerekiyormuş .19 haftam kaldı doğuma.kafamçokkarıştı

canım benim niye üşeiyosun sütünde ayrı bi özelliği var.gündüzlaeri içiyorum birde gece 2 de saat kurup kalkıp içiyorum sonra mışıl mışıl uyuyorum

ben sütten tiksinmiyorum.ama işte üşeniyorum.evet içmemiz lazım.başlayacağım içmeye bu günden sonra

aa ne güzeeelll..

süt içemiyorsan sütlü tatlılar ye canım . dr lar sütlü tatlı öneriyor.

:roflol:
allah var çok özeniyor yaptığı işlere.bide şuna anlam veremiyorum.ben mutfaktan çıkana kadar onun işi yoksa bile dikiliyor yanımda.sonra işimiz bitince odaya geçiyoruz.birden konuşuyor ---öf be ne kadar yorulmuşum...benneyaptımki ee o kadar bende dikilsem ayakta bende yorulurum.anlamıyorum bu erkekleri.işin bitmiş içerde tv izle, yokk yanımda duracak.hemde ayakta.sonrada -ay çok yoruldummm...çok seviyorum kocamı Şeniz
bir puding yapışı varrr.bolu mengenli usta aşçılarda yok o hava.altı üstü bildiğimiz puding.bide koyulaşınca, hemen panikliyor
---sanemmm gelsene.bu katılaşıyooooooooooosırnaşık şey

canım beniim tatlı hiiiç yiyemiyorumm..
çok yemişim galiba hamile kalmadan önce onun için tatlı göresim bile yok:)

ay ne güzelllllll.valla ben pasta - baklava ne bulsam hooppp midemde.hiç bişey yok mu.küp şeker atıyorum ağzıma.ben bu kadar düşkün değildim.günde bir tanede çikolatamız var.ama o bebişe ...yerimseniben kendim için yiyorsam arap olayım jeyyar

slm kızlar ,mehtap,güldeniz,wrose iş meselesi olmadı.gitmeden hamile oldugumu tel de tekrar hatırlatıyım dedim,iyi de aramışım( ki cv önyazısında belirtmiştim) hamile oldugumu duynca görüşmekten vageçtiler.yoksa boşu boşuna kozyatağına gidecektim

sgselcuk canım inşallah senin de amniyosentez sonucun temiz çıkar içini rahat tut.ben inanıyorum herkesin bebişi sağlıklı..herkese tekrar teşekkür ederim..:teytey:
panikatakcım ne güzel eşin zevkle yardım ediyor..benim de gerekirse yapar ama inanın hamile kalmadan önce daha çok yardım ediyordu.hamilelik ben de bişey değiştirmedi ben de tabi yemeklere daha bir özen gösterince yardım bitti:sm_confused:ben pek sevmem aslında yemek yapmayı eşim sever ama mecburen benim ufaklık beslensin diye ihmal etmeden yemek yaptım.:sm_confused:
böylece eşimde yardımı unuttu:çok üzgünüm:

canım beniim tatlı hiiiç yiyemiyorumm..
çok yemişim galiba hamile kalmadan önce onun için tatlı göresim bile yok:)

tosbaacım senin bebek erkek değilmiydi.erkekler tatlı yedirir derler.ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi :teytey: :dance:

kızlar ya bende bi sorunmu var acaba.herkez kilo alıyo ben alamıyorum.47 ile başladım 47 yim hala 20. haftam biticek normalmiyim acaba?

kızlarrrr ben geldim ama hiçbiriniz yoksunuz yarın okursunuz artık :) dün akşam görümcemde kaldık evde sıkıldım değişiklik olsun diye. bugün öğlene doğru da eski çalıştığım firmalardan bi kız arkadaşımla taksimde buluştuk bişiler içtik( ee yemeden olmaz yedik eehhe) yazışmaları okumayı anca bitirdim şimdi yazacaklarıma başlıyorummmmm :)))

öncelikle pediastrum kızın olacakmış çok sevindim cnm hayırlı olsun tosbaa prenses diyor ben cadı :)) çoğalıyorlar maşallah
usg fiyatı sormuşsun ben özel okmeydanı hastanesinde yaptıracaktım 150 ytl dediler. daha 19+6 olduğum için 22.haftayı bekliyorum cnm.

barzeycim 3lü testin iyi çıkmış çok sevindim tatlım gözün aydın :teytey:
pamikatakcım iş olmadı şans dilemişsin ama sanırım artık iş aramayı bırakmalıyım artık gizleyememde göbüşümü
kıyafet alacağın yerleri sormuşsun. annem bi hamile giyim mağazasından pantolon almış bana beli lastikli olanlardan özel bi şi yapacaksam onu giyiyorum altıma yoksa siyah eşofman altı ile çıkıyorum dışarı altına da spor ayakkabı tamam :) bluz meselesine gelince bence onları da hamile mağazasından alma çok pahalı. mc kenzi diye bi mağaza var sizin oralarda var mı bilmiyorum, göğüs altından bollaşan bi sürü çeşit bluz yapmış penye 17-20 arası değişiyor fiyatlar.onlardan aldım 2--3 tane farklı renklerde ,bir de b.taş pazarına gittim 5-10lira arası aynı bluzlardan bir iki tane daha aldım. o yüzden pahalı yerlere girmene gerek yok cnm,zaten ne kadar giycez ki yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…