cnm saol bu arada seni arkadaş listeme ekledim onay vermen gerekiyormuş sanırım kontrol panelinden olacak.
pediastrum seni de cnm,diğer kızlarda sabah bakarlar :)
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş iyi akşamlar.:a015:a.s.
iyigeceler kızlar başağrıısndan bir türlü uyuyamadım..Deli olmak üzereyim yapmadığım şey kalmadı uyku gelmiyor bir türlü...
Duş aldım süt içtim ama nafile ne yapıcağımı bilmiyorum başım çatlamak üzere..off
iyigeceler kızlar başağrıısndan bir türlü uyuyamadım..Deli olmak üzereyim yapmadığım şey kalmadı uyku gelmiyor bir türlü...
Duş aldım süt içtim ama nafile ne yapıcağımı bilmiyorum başım çatlamak üzere..off
Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş iyi akşamlar.:a015:a.s.
sgselcuk canım inşallah senin de amniyosentez sonucun temiz çıkar içini rahat tut.ben inanıyorum herkesin bebişi sağlıklı..herkese tekrar teşekkür ederim..:teytey:
panikatakcım ne güzel eşin zevkle yardım ediyor..benim de gerekirse yapar ama inanın hamile kalmadan önce daha çok yardım ediyordu.hamilelik ben de bişey değiştirmedi ben de tabi yemeklere daha bir özen gösterince yardım bitti:sm_confused:ben pek sevmem aslında yemek yapmayı eşim sever ama mecburen benim ufaklık beslensin diye ihmal etmeden yemek yaptım.:sm_confused:
böylece eşimde yardımı unuttu:çok üzgünüm:
barzeycim 3lü testin iyi çıkmış çok sevindim tatlım gözün aydın :teytey:
pamikatakcım iş olmadı şans dilemişsin ama sanırım artık iş aramayı bırakmalıyımartık gizleyememde göbüşümü
kıyafet alacağın yerleri sormuşsun. annem bi hamile giyim mağazasından pantolon almış bana beli lastikli olanlardan özel bi şi yapacaksam onu giyiyorum altıma yoksa siyah eşofman altı ile çıkıyorum dışarı altına da spor ayakkabı tamam :) bluz meselesine gelince bence onları da hamile mağazasından alma çok pahalı. mc kenzi diye bi mağaza var sizin oralarda var mı bilmiyorum, göğüs altından bollaşan bi sürü çeşit bluz yapmış penye 17-20 arası değişiyor fiyatlar.onlardan aldım 2--3 tane farklı renklerde ,bir de b.taş pazarına gittim 5-10lira arası aynı bluzlardan bir iki tane daha aldım. o yüzden pahalı yerlere girmene gerek yok cnm,zaten ne kadar giycez ki yerimseniben
panikatakcım erken doğum her annenin başına gelebilir cnm Allah'ın işi..bak benim annemin başına gelmiş mesela BEN :teytey: 7 aylığım :))) doğum mayısta beklenirken pat 31 mart'ta doğmuşum :)) hiç olmazsa bebiş için bi hastane çıkışı seti almak lazım di mi? ama ben almadım daha,minik minik birkaç tulum,kilot ve bluz ile patikli alt aldım.annem de habire bişiler örüyo :)
bu arada aklıma geldi senin ve tosbaanın ne güsel kocalarınız yardım ediyo öle yada böle :) benim ki de bitane nazımı çok çekiyo huysuzluğumu ama yardım etmez,sadece yediği tabağı götürür mutfaga bırakır. annemler hamile olduğumu öğrenince bi de işsizim ya yanlarına taşınmamızı istediler. neyseki onlarlayız da annem sebzemi meyvemi veya canımın çektiğini yediriyo yapıyo sağolsun.kocalarınıza benim adıma tşkkr edin size yardım ettikleri için:) iyi baksınlar size Kötü Kazen
öpüyorum bütün anneleri,bugün annem rahatsız yemeği ben yapıcam. cmrts pazar giremezsem herkese ii haftasonları!!! bebişlerinizi de kokluyorummmm
günayın panikatak nasılsın?
bugün açılışı ben yapayım dedim ama sen daha erkencisin.
listeden sorumlu güzel annemiz benim bebişlerin cinsiyetleride belli oldu .rica etsem onları eklermisin
2 erkek 1 kızımız olucakmış.
günayın panikatak nasılsın?
bugün açılışı ben yapayım dedim ama sen daha erkencisin.
listeden sorumlu güzel annemiz benim bebişlerin cinsiyetleride belli oldu .rica etsem onları eklermisin
2 erkek 1 kızımız olucakmış.
ayy ne kadar çok sevindim hem kız hem erkek...bakımı biraz zor ama ne güzeell.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , acılarını göstermesin.bu arada kilo durumun nasıl?üçüz olduğu için senin fazla kilo alman gerekiyor sanırım.tekrar kutlarımmmm.çok sevindim...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?