canım artık son zamanlar sancılar oluyor...hele wc:bbo:bide sık sık geliyor yaa.
Merhaba kızlar nasılsınız, Pazarımız güzel gidiyor inşallah, nihanla konuştuk, sağolsun arkadaşım, ya onunla konuştuktan sonra, sezeryanada sıcak bakmaya başladım, bana çatı muayenesinden korkarken, nasıl normal doğuma girecektim muammaa : ) eşimde günlerdir hazırlıyor bei, ayy canım şimdi yine anlatıyor beni rahatlatmak için.
KÜBRACIĞIM, sağol canım, direkt ablama geçti henüz göremedim, baalım bu kadar geldiya, yarından sonra artık bende kalır : )
ASLICIĞIm sağol canım
ÖZGECİĞİM sağol canım, Allah senide kavuştursun, Beril daha gelmesin, var zamanı, bel ağrısı son 2 aydr hiç yaşamadım desem yeridir, kişiden kişiye göre ağrılarda değişiyor, kendine iyi ba fazla yorma kendimi, benimde camlar silinecek yine , salonum 45 metre kare düşünün boydan boya cam, ama eşi m söz verdi akşam üstü yardım edecek : )
ELİFCİĞİM, anneler gelmede bebişler dilerim gelmez, gerçi benim annemin sağlığı çok süper değil, kayınvalidem daha dinç, benim daha çok o yanımda olacaktır, ama annemin varlığını bilmekte güzel. Ben bu kremi bugün kullanmaya başlayayım o zaman. Çok teşekkür ederim tarifin için
Kızlarrr NABER ?ne yapıyorsunuz,ü biliyorsunuz annem havalr çok sıcak olduğunda doğuma gelemeyecekti, tansiyon ve şekeri var, yine dayanamadı, gece yola çıkmış yarın sabah istanbulda, ANA GİBİ YAR olmaz yaaaaaaaaaaaaaa, çok mutluyummm . gerçi sağolsun K.validem ve ablam var, ama insan annesinide istiyorrr
CANANFB , inşallah döner d, yakında, ya bu doktorlarında ortalardan doğum anı kaybolması yokmu . ama korkma canım daha 35. Haftya gelmemişsin, bana bak 38. Haftaya giriyorum nerdeyse . deli gibi temizlik yaptım, banamısın demedi benim kız .
Bak şimdi nrstres yaıyorsun, o kadın yoksa başkası işlemleri yapar, bunlar en güzel günlerimiz, kendinestres apma, yok yerden doğumu tetikleme birde
KÜBRAA, bugün kimse doğurmaz çift sayılı günlerde doğuruyoruz, yarın kesin bir doğum gerçekleşecek, bakalım kimm : ) olacak , hihihi,
Çatı muayenesinin nesini merak ediyorsun, parmak atacak, kaç cm açılmış diye bakacak, : ) ilahi ....
ELİF canım inşallah Kanser çıkmazzz , Allahım ne kötü yaa, keşke çifttimizede balayı sonrası söyleseydi. Maşşalahh kızına, benimki kadar olmuş yaaaaaa.
tavsiyeler için teşekkür ederim, yalnız ben ağzıma dut hiç sürmem
ben 36. Haftadan beri nst ye bağlanıyorum, ve stres olmuyorsun, atam aksine beb işimin kalp atışlarını daha net duymak tam aksine rahatlatıyor
Zeseze , bende lansinoh aldım 2 haftayı geçti halen kullanmadım, ya tam olarak nereye sürüyoruz, uca mı yoksa komple koyu bölgeyemi ? ben prospektüsü de yanlışlıkla attım, okumak için çıkarmıştım, dalgınlığıma geldi okumadan attım,
MAVİŞ , hadi gözün aydın canım, beb işinin odasını hazırlıklar kısmına koymayı unutma
sütü olmıycak diye bişi yok ama sezeryan doğumyapanlar normal doğuma göre daha geç sütü geldiğini deneyimli kişilerden duymuştum.
doğum olayı normal yolla olmadığı için vücut daha geç adapte olduğu söyleniyo
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)) tekrar sizlerle olmak ne güsel..ben yokken yazılanları okuyorum fırsat buldukça.bana da sayfa açmışsınız,onu da okuyacağım.ama malum sezeryan olunca dikişlerin ağrısı rahat bırakmıyor,o nedenle fazla oturamıyorum.sadece iyi olduğumuzu söliyim diye girdim,herşeyi okuyup yazarım hepinize canlarım.şimdi çıkıyorum,ufaklık 1.5 saattir uyuyor birazdan miyavlamaya başlar :) hepiniz çok özledim ve kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?