2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nihancim aramiza hoşşş geeldin...geçmiş olsun canim nasilsin? Elvinimizin resmini ve dogum hikayeni merakla bekliyoruz... Miniğini kokla bizim için..

nihancımmmmmmmmmmmmm gözünüz aydın canım..allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.güzel bir ömür versin elvinine sizlerle birlikte..kendinize iyi bakın..elvini kokluyorum canım mis gibidir o...darısı başımıza..iyi olmanıza çok sevindim..çok öptüm seni canım..

nihalcim öncelikle geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün sabırsızlıkla hikayeni ve tatlı elvinciğimizi bekliyoruz resmini koyarsın artık

selam kızlar bizde evimizdeyiz çok şükür az sonra oğluşumun resmini koyarım dualarınız için teşekkürler darısı bşınıza şimdi yazılanlara gözgezdireyim

aylinnn canımm sende hoşgeldinn hadi gözünüz aydınnnn...

bebeğini öp bizim içinn.darısı bizim başımıza...

resmini bekliyoruzz

nihancımm ve aylincimm hoşgeldinizz. gözünüz aydınn,ömürlü olsun, allah analı babalı büyütsün canım arkadaşlarımm güzel annelerr.

Hoşgeldin canım, özlettin kendini, umarım iyisindir, oğluşunu merak ediyoruz canım hadi hemen koy canım, öpüyoruz ikinizi..

nihancım ve trendcim hoşgeldiniz a.s.evde olunca pek giremedim foruma.ancak görebildim trend de kavuşmuş bebeğine allah analı babalı büyütsün canım ikinizin adına çok sevindim bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz kuzucuklarımıza kavusacağımız günü

aylincimmmmmmmm senin de gözün aydın canım..allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun..ayy resimlerini çekip koyun hemen görelim minikleri..maşallah diyelim...mis kokulular şimdi ne güzel kokuyorlardır..çok öptüm canım seni de...kendine dikkat et aman canım..lohusasınız artık siz...hadi darısı bizlere inşallah...

nihancım ve aylıncım hosgeldınız ve gecmis olsun kızlar ne guzel kurtuldunuz allah analı babalı buyutsun bebıslerınızı ins en kısa zamanda toparlanırsınız ve ılk yenı anne duygularını beklıyoruz yenı annelerden yıgenlerımı opuyorum en kısa zamanda resımlerını beklıyoruzzzzz

kızlar avatarındaki yakışıklı oğlumun resmi Allah'ım nazarlardan saklasın
çok müthiş bir duygu
darısı hepinizin başına

merhaba bayanlar ben temmuz annesı olacaktım ama böyle giderse sizlerın arasına katılacağım heralde....nasılsınız bakalımmmm..rabbım hepınıze su sıcak havalarda yardımcı olsunn..inşallah hepiniz bebeklerınızı sağ salim kucaklarsınız..öpüyorum hepiniziii

Elifcim slm, iyisindir umarım,kızcende iyidir umarım öpüyoruz sizi ecenas ile,

Kızlar dilek nerlerde gören duyan varmıı?
DİLEKKKKKK nerdesin kısss...

canım tşkler iyiyim kızçem beni rahatsız etmenin haricinde çok iyi maşallah, sürekli kendini geriyor ve ben öylece kalıyorum, çok canımı yakıyor, bu arada sen beni kast ettin değilmi,? yoksa Unvereyimi? Ben aile içinde elif diye çağrılıyorum ama asıl adım Elfida. :asigim:

evet canım göğüs ucu için olanı aldım, benim uclar var, ama yara, tahriş:sm_cool: vs oluyormuş onun için aldım şimdiden , aslında 1 ay önce kullanmak gerekiyormu, ben ihmal ettim, ama vakit nakittir, şimdi kullanıcam artık

canım tekrar aramıza hoşgeldin, ço sevindik adına, Maşallah, seni ve eşini tekrar tekrar tebrik ediyorum, elvini p kokla benim için, aman yüzünü öpme daha çok hassas, ayaklarını elleini öp benim için. şu an ne giyiyor,? bu sıcakta Güzel elvinimiz nasıl rahatmı ?

günaydınn güzel agustos anneleri ve tatlı minik bebişlerii. bugün yine uykusuz bir gece geçirip şimdi bile uyumayı çok isteyipte agrılardan uyuyamadımm.
herkese güzel bir hafta,güzel ve bol tekmelemeli bir gün diliyorum. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…