2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb sevgili hamişler, dün bizim için çok kötü başladı. korkunç bi kabus gördüm. anlatmıcam, kötü rüya anlatılmaz ama olabilecek en kötü şey oluyodu bebişime desem anlarsınız zaten. ben öyle bağırıyodum, öyle ağlıyodum ki sanki gerçekti. (Allah korusun) sabah kalktım ağlamaya başladım, eşim sesime uyandı. beni teselli etti, moral verdi. ama ben öyle huzursuz oldum ki... İnanın rüya da olsa insan çok etkileniyo. İnşallah Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder. gerçekten çok zor bi bekleyiş var. Acaba nasıl olacak, her şey yolunda gidecek mi... İnsan zaten sürekli düşündğünü rüyasında görüyo, eşim kızıyo çok düşünme bunları diye ama ben dayanımıyorum tabi. Allah bizleri kötü rüyalardan da korusun inşallah....

dün akşam da sancılarım oldu, doğum mu acaba dedik, hastaneye gittik. nst ye girdik. daha varmış. ama ebe bi hafta içinde doğum olur dedi. ben de bilemiyorum hiçbir şey anlamadım. kafam çok karıştı.

mervecim günaydın hoşgeldinn. bence çok düşünmemeye çalış söylemesi belki kolay ama düşündükçe daha çok etkilenirsin.rüyalar görürsün aklına kötü şeyler getirme hep pozitif olmaya çalış.

Daha 5 günün var canım hiç belli olmaz. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Ağustos annesi olursanda aramıza hoşgelmiş olursun. Bizde ümi,tle bekliyoruz acaba Temmuz annesi olabilirmiyiz diye :bbo:

Buarada NİHAN ve AYLİN cimiz aramıza tekrardan hoşgeldiniz. Bebeklerinizde öyle. Yeğenlerimizi en kısa zamanda doğum hikaye ve resimlerile bekliyoruzz

Bütün ANNİŞLER hepinize bol tekmeli gbir gün diliyorum. UMarım herşey yolundadır. Bu arada 4. annemiz ve Bebişimiz zamanını bekliyor gibi bakalım kim olacak. Bu gece hiç uyuyamadım ya Tetikte gibi oluyo insan. Soluma yatamıyorum kalbim sıkışıyo, Sağıma yatmaktan omuzum koptu. Sırtüstü deseniz çok tuhaf bi rahatsızlık duyuyorum. oooof of uykusuz geçiyor günlerim. En azından Bebişimiz doğmuş olsa oyalanacak görevimiz olur

herkeze günaydınn kızlarrr a.s.
nihancığım , aylinciğim hoşgeldiniz canlarım benimmŞeniz en kısa zamanda doğum hikayelerinizi bekliyoruz ayy çok heyecan verici bizimkiler hala içerde sizinkiler yanınızda koklayın benim içinde o missleri olur muu?? aylin canım çok yakışıklı çıkmış senin oğlann coksekeriremsu benimkide 2.cimbomlu olarak gelecek inşş..
elfidacığım bende başladım göğüs kremini kollanmaya dr banada lansinoh verdi tüm güğüs ucuna sürülüyormuşş cnm
merveciğim cnmm rüyadan etilenmen çok normal ama sakın üzme kendini fazla olur mu bebişinide üzersin sonra allah hepimize hayırlısıyla kurtarmak nasip etsin cnmm..
benimde sabaha karşı sol bacağıma bi kramp girdi ağladım yanii o kadar şimdi zor yürüyorum :çok üzgünüm: hala ağrıyorr yaaa, benim yerime eşim rüya görmüş bugünn yılan görmüş evde hemde kocaman puton yılanıı ben düşman eve girmiş dedim o da yok yılan para demektir dedi masraflar çoğaldı eşim para ile kafayı yiyecek herhalde :roflol: var mı bilen rüyada yılan görmenin anlamını kızlarrr???

Günaydın Güzel ağustos anneleri,a.s.

Aylin canımm oğluna maşallah canım ne kadar güzel bir yüzü var,
Elfida sana yazdım canım, bende elif diye biliyordum adını, ama gercek adın cok hoşmuş canım,birde kıçen dedim ya bunu sadece sen kullanıyorsun diye dedimgamyoncuiremsu
Merve canım, bu zamanlarda bu rüyalar normal, artık hepimiz doğumu düşünmeye başladık nasıl olcak sağlıklı olcakmı,bu yüzdende etkilenmişsindir canım, ama sen dua et canım ve olumlu düşün hepimiz hayırlısı ile sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz,:teselli:
elagözlü783 Canım uykusuzluk hepimizin sorunu benim bu ikindir aşırı belim ağrıyor ters bi hareket ettim c.tesi günü, oturamıyorum bile ne yapacağımı bilmiyorum,
wrose Günaydın canım, rüyanın yorumunu iyiye yor canım,

günaydın güzel ağustos anneleri.....yarın akşam doktouma gideceğim...ben sezeryan dopum istiyorum normalden çok korkuyoum bakalım ne diyecek...gün falan vermez daha sanırım ..ama erirse ağustos annesi olacağım muhtemelen....sat ım 5 eylül çünkü....hayırlısı bakalım...bol tekmeli güzel bir gün diliyorum hepinize..........

Gunaydın hepinize..
Elvincim ve Aylincim hosgeldiniz..Allah saglıklı gunler versin hem size hemde bebelerinize..
Cok sıcak bir gun gene İstanbulda..
Cok zor oturuyorum ben kızlar o yuzden cok az girebiliyorum siteye..Bacaklarım cok agrıyor sanki vurup da morartmısım her yerinir..
Hepimize iyi ve kolay gecirilicek bi hafta diliyorum..
Cici bakın kendinize..mucuxxxxx

herkese merhabalar hanımlar..
ıyı haftalar guzel ve agrısız bekleyişler dılıyorumm
bız ancak kahvaltımızı yapıp bılgısayar basına oturabıldık
Aylın ve Elvın ; Allah analı babalı buyutsun.. Ve buyuk gecmıs olsun Bebıslere de aramıza hoşgeldınız dıyorum ve tabııkı sıra kımde ıse darısı onun basınaaaaa....

aylincim allah nazarlardan korusun maşallahhhhhhhh..tü tü tü maşallahhh..yakışıklı oğlun ne güzel çıkmış..onu koklamak ne hoştur yaaaaaaa..allah mutluluğunuzu daim etsin...sağlık versin..
elvinin resmini istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz.......!!!!
sudenaz ve egeninde resmini bekliyoruzzzzzzzzzzz!!!!!anneler duyun bizi...
ben rüya görmüyorum hiç bebişle ilgili ben de bir anormallik yoktur değil mi?saçma sapan şeyler görüyorum ama bebişimle ilgili değil...
mervecim hiç canını sıkma kötü rüyalar tersine çıkarmış...allah ömür vermiş bebişine derler...
nuraycım yılan para bereket demekmiş rüyada..evine girdiğini görmen evine para girecek demekmiş...allah bak zordasınız diye yardım edecek inşallah..
elfidacımmm ben göğsüm için kendimi yağlamaya aldığımdan beri göğsüme de aynı uygulamayı yapıyorum.arkadaşım önermişti doğum yapan..o çok memnun kalmıştı..kakao yağı vazelin sürüyorum şimdilik..ama benim göğüs uçlarım çok çıkık zaten.şu an hiç kuru değiller ama sonrası içinde lanolinli krem kullanmak gerekiyormuş..
ben de uyuyamıyorum aslicimmmmmmm
gece uykusuz geçti sabah 9dan sonra uyumuşum inan..bacaklarım da ağrıdı bu sabah..11de kahvaltı yapabildik..yarın annemler gelecek inşallahhh ..çok şükür birazcık dinleneceğim..ev zaten yine kirlendi yemek yapmak gelmiyor içimden...bazen böyle enerjim olmuyor bazende tüm evi temizleyip çıkıyorum..garip bir enerji durumum var..
öptüm hepinizi çenem düştü yineeeeeeeeeee..

selam kızlarrrra.s.
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidirrr
doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum :1hug:.allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi:1hug:
darısı başımızaa.s
herkese sağlıklı ve huzurlu bi gün diliyorum.bebişlere iyi bakınnn:teytey:

özgecimm şimdiden gözün aydın ne güzel annenler gelecekmişş.
kızlarr benim canım çok sıkılıyor hiçbirşey yapasım yok evde yalnız bilgisayar başında yada yatıyorum kalkıyorum zaman geçmiyor ne yapayımm.

Günaydınn şekerlerrrr bizde ancak uyandıkk kahvaltımızı yaptıkk...gece uyuyamıyorummm..sabaha karşı bi uyku bastırıyooo..11 kadar uyuyoruz:1closedeyes:

ayy kızlar gece uyumak bii kabus oldu yaa..sağa sola dönemiyorum..eşimide uyutmuyorumm:roflol:kızlar ben rüyamda bebişimi hiç görmüyorumm..başka rüyalar görüyorummm..hergün dua ediyorum Allahım rüyamda bana bebeğimi göster diye ama

AYLİNCİMM maşallah kuzunaa Allah bağışlasınnnn
MERVECİM rüyalarını kafana takma canım..hertürlü rüya görülüyortatlicadiarzuen
NURAYCIM araştıralım bakalım yılan görmek ne demekmiş...
sonumuz hayır olsun kızlar bu rüyalardannnnsırnaşık şey

hepinizi öpüyorummm minikleride:dance:

canım aynen bende yanlızımm evde çok sıkılıyorumm.akşam olup eşimin gelemsini sitiyorum hemen..bişey yapasımda gelmiyor internet,tv,yat kalk,ye içi öle vakit geçiyorrr:teselli:

canım aynen bende yanlızımm evde çok sıkılıyorumm.akşam olup eşimin gelemsini sitiyorum hemen..bişey yapasımda gelmiyor internet,tv,yat kalk,ye içi öle vakit geçiyorrr:teselli:

evt canım yaa sorma valla bende eşimin gelmesini bekliyorum ama o gelincede pek birşey degişmiyor pcyi o devralıyor ben yine yalnız. havalarda çok sıcak dünde çorludan kuzenim geldi evimin bütün işlerini yapıverdi sagolsun şimdi ben orası burası dolanıyorum işte.

Valla ben de sızlere katılıyorum arkadaşlar cok boş gecıyor gunlerım sankı
eskıden calısan bırı olarak su anda ne kadar sıkılıyorum anlatamam
neysekı oglum var yanımda onunla arada bır ugrasarak zaman gecıyor ıste
bır de cımıcımemız gelırse allhın ıznı ıle o zaman herhalde yeterı kadar yogun olucaz....
ama su anda dedıgınız gıbı tv pc ev yemek-memek ıle ugrasıp duruyorummmm
Sabır sabırrrr..................

kızlarrr avatardaki bizim cadının resmi :) işte size ELVİN teyzeleri :))) maşallah benim kuzuma,şu anda da aynen böyle uyuyor teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…