2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nihancim maşaallahhhhhh allah nazardan saklasinnn.. Ne tatli bişi oooooo yerim onuuu... Sana benzio gibi geldi bana ölemi?

Bide ne giydiriysun bu havalarda kisa kollu daha mi ii oluyo ? Bizde ona göre kisa kollularimizi çoğaltalim...

slm ben ben 36 haftalık hamileyimm burayada yeni üyeyim allahherkese hayırlı doğum nasip etsin

Hoşgeldin canım, ağustos ayı anneleri listemize beklenen doğum tarihi cinsiyet ve belli ise bebeğinin adını yazarsan senide listemize eklesin arkadaşlarımız,bu arada ecenaz senin adın mı bebeğinin adımı olcak, bende kızıma ecenas ismini koymayı düşünüyorum da,tekrar hoşgeldin canım,a.s.

çok saolun canlarım benim :) minicik bi şi kızım teyzeleri, 1 ay öncesine kadar kilosu falan iyi gidiyordu ama hani mezarlıkta düşmüştüm ya annem ona da bağlıyo kilo alımı yavaşlamış o olaydan sonra. 2.570 gr doğdu.hastaneden 2.450 gr olarak çıktık. o yüzden çok minik geliyor bana :) hoş ben de 7 aylığım ve kızımdan daha küçük doğmuşum 1170 gr.. ama maşallah hep derdim ya sizlerden kilosu az diyenlere önemli olan kilo deil sağlığı,kızımda küveze girmedi gayette dirençli :)
elifcim ne giydiriyorum diye sormuşsun.walla minik olduğu için aldığımız herşey biraz büyük geliyor :) ama gene de giydiriyorum.şu anda üzerinde askılı çıtçıtlı body var onun üstüne de kurvaze zıbınını giydirdim. çorap ve eldiven yok şu anda.ama akşamları ve özellikle geceleri altına ayaklı pijamasını ve eline de eldivenini giydiriyorum.pijama giydirmesem de çorap mutlaka. bize çok sıcak gelse de onlar bizim vücut ısımıza alışıklar ve bize sıcak gelen hava onlara her zaman sıcak gelmezmiş kızlar. akşam üzeri de 4ten sonra salonda güneş vuran tarafa yatırıyorum güneşlendiriyorum.hem sarılık olmasın hem de gelişimine faydası olurmuş

ayyyyyyyyyyyy çok tatlı maş. yerim ben onun yatışını .allahım çok tatlı senin kız şimdiden poz vermeye başlamış maş.allahım ya bayıldım hemen oğlumu sevdim oda karnımda oynuyo bende bebegimi istiyorummmmmmmmmm biran önce bebişleri gördükçe dogsun istiyorum yaa bencillik yapmıyorumdur umarım

yaa bi türlü şu yaş çizelgesini koyamadım hangisini tarayıp kontrol paneline yapıştırıcam bileniniz var mı? cyıldızcım senin çizelgenin olduğu yerden yaptım çizelgemi,nereyi kopyalayacağımı biliyor msn?

saol cnmcım Allah sizlere de bir an önce ve hayırlısı ile nasip etsin,çok değişik ve güzel bir duygu.hala şaka gibi geliyor bana :))

kızlarrr avatardaki bizim cadının resmi :) işte size ELVİN teyzeleri :))) maşallah benim kuzuma,şu anda da aynen böyle uyuyor teyzeleri

ayy yerim ben seniii :asigim: nihancığım oğluma alacağımm iyi bakk elvinee annesiiii ,, maşallah maşallahh allah nazarlardan saklasın cnmm benimmm

canım sezeryan sa ben çok merak ediyorum .sezeryan yaptıysan sonda acıtıyormu bazı arkadaşlar çok acıtıyo demiş nasıl bişe acaba ben merak ediyorum da ben sezeryan yapmak istiyorumda

canım html bölümündeki alt kısımdaki adresi kopyalayacaksın src= diye başlıyo adres onu sonuna kadar kopyala

hoşgeldin canım aramıza.bütün arkadaşlar çok sıcak yazdıgın anda görüceksin ben sanki yııllardr arkadaşmışız gibi hissettim çok sagolun hamişler

selam arkadaslar uzun zamandir net e giremiyordum
dogum yapan arkadaslara bebekleriyle beraber bir ömür boyu mutluluk ve saglik diliyorum
listenin en basinda ben vardim ama hala bekliyorum bende artik oglusuma kavusmak istiyorum
bende gecen hafta 3 defa ayni dogum sancisi gibi sanci oldu hastaneye gittik doktor dediki yalanci dogum sancisiymis gece 1 de eve geri geldik bide oglum biraz ufakmis 2kilo 600gr dedi doktor üzüldüm hem okadarda yememe dikkat ediyorum ama o saglikli olsunda daha baska birsey istemem
bakalim yarin doktor randevumuz var ne diycek doktor

elvine de maşallahhhhhhhkırkbir kere maşallah güzelime benim yaaaaaaaa..allahım güzel sağlıkla ömür versin sizlerle inşallah..allahım yerim ben onun mnik ellerini ayaklarını.annesi benim için de kokla elvini..ayyy çok heyecanlandım..bir tuhaf duygulandım anlatamam size...içim bir garip oluyor bu miniklerden bizde de var ve onlarda zamanı gelince gelecekler hakikaten şaka gibi..rüya gibi.....coksekeriremsu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…