kızlarrr avatardaki bizim cadının resmi :) işte size ELVİN teyzeleri :))) maşallah benim kuzuma,şu anda da aynen böyle uyuyor teyzeleri
slm ben ben 36 haftalık hamileyimm burayada yeni üyeyim allahherkese hayırlı doğum nasip etsin
Bide ne giydiriysun bu havalarda kisa kollu daha mi ii oluyo ? Bizde ona göre kisa kollularimizi çoğaltalim...
kızlarrr avatardaki bizim cadının resmi :) işte size ELVİN teyzeleri :))) maşallah benim kuzuma,şu anda da aynen böyle uyuyor teyzeleri
ayyyyyyyyyyyy çok tatlı maş. yerim ben onun yatışını .allahım çok tatlı senin kız şimdiden poz vermeye başlamış maş.allahım ya bayıldım hemen oğlumu sevdim oda karnımda oynuyo bende bebegimi istiyorummmmmmmmmm biran önce bebişleri gördükçe dogsun istiyorum yaa bencillik yapmıyorumdur umarım
yaa bi türlü şu yaş çizelgesini koyamadım hangisini tarayıp kontrol paneline yapıştırıcam bileniniz var mı? cyıldızcım senin çizelgenin olduğu yerden yaptım çizelgemi,nereyi kopyalayacağımı biliyor msn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?