2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

klima mi, sicak mi????
ne diyorsunuz?? ne guzel yaaa ahh canim ulkem
biz donuyoruz resmen kalorifer calisiyor bizdede acayip yagmur var disarida cok bunaltici hava icim karariyor her gun yaz mi kis mi belli degil valla........((

evt arkadaşlar hava çok sıcak bugün evin içindeyim heryer açık esiyor ama yinede buram buram terliyorum. arkadaşlar şimdiye kadar dogum yapan arkadaşlarımızın dışında bundan sonra doguma gidecek arkadaşlar normal dogum yaparken dua etsinler hamişlerin duaları kabul olurmuş dogum yapanların yazılarını okuyorum hepinizin adını aklımdan geçirdim diyenler var hepimize kolay dogum yapmak nasip olsun arkadaşlar.

slm arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.....
sezeryan yapacak ark sondayı anesteziden sonra takılmasını istersen hissetmezsin acı çekmezsin....

slm arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.....
sezeryan yapacak ark sondayı anesteziden sonra takılmasını istersen hissetmezsin acı çekmezsin....
Sondayı istemeyene takmıyorlarmış arkadaşlar,ama yinede takılması zorunlu olursa anesteziden sonra taktırın tabi,ama cıkarırkende hafif bi acı oluyormuş,

ben daha önce taktırmıştım takarken acıyo biraz ama hiç dayanılmayacak bi acı deil...

Selam arkadaşlar noldu ara verdik doğum yapanlarin listesine benimde ağrilarim çok oluyor ama bu değildir geçer diyorum her seferinde eşimde akşam en sonunda bağrindi bu değildir bu değildir diye diye evde doğurcaksin diyor bende fenami seni masraftan kurtaririm dedim :) adam benden sabirsiz
nihancim senin adina o kadar çok seviniyorum ve seni özeniyorum ki anlatamam ne güzel artik göbişinde değil yaninda onu bizim yerimizede kokla annesi çok tatli maşallah
aylincim sende aldin o tatli bebişi kucağina allahim anneli babali büyütsün inş. Hepinizin bebişlerinizi
inş. Kizlar allahim hepimize göstersin bu güzel duyguyu yaşatsin inş.

Giren mecburen çikicak canim kimisinde hiç acisiz kimisinde aciyla ama onu kucağina aldiğinda hepsini unutursun şimdi den herşeylerimiz onlar ki kucağimiza aldiğimizda ne oluruz bilmem allaha dua edelimde hemen firt diye doğuralim :)

slm kzılar nasılsınız... anam giremiyom forma bakamıyom aklımdasınzı valla yaa.. napıyonuz neydiyonuz:) bi ark. daha dogum etmiş neslihancıgım inş. allah yardımcın olur canım.. gamzeciigm hala sancıların oluyomu canım dikkat et kendine .. formda sayfalara bakamadım kızlarr kusura bakmayın... hepinzii öpüyorum.. inş. kimsede bir sorun yoktur... allah hepimizn bebişini bizlere bagışlar canlarım...

gamzecim seninki çok yakındır artık. benim eşim de en küçük bi ağrıda doğuruyo musun diyo. o da çok sıkılmış galiba. ben de senin gibi diyorum bu kadar kolay olmaz diye

slm kızlar.bende forma pek fazla giremiyorum .girincede yazılanları okumaktan yazamıyorum :))
nihancım aylincim hoşgeldiniz tekrar geçmiş olsun.sizin yaşadığınız o güzel duyguları hepiimiz yaşarız inşallah.
melekler gibi 4 bebişimizde.hepsi birbirinden güzel.
bende akşam doğuruyorum sandım ama doğurmadım bu ay sancıları fazla olmaya başladı artık.allah hepimize yardımcı olsun güzel anneler

kızlar benim bacaklarımın arasına çok kötü ağrı giriyorr:1no2::uhm:

kızlar ben doğum yaklaştıkça cesaretlenmeye başladım korkmuyorum eskisi gibi....hiç düşünmüyorumm..Allahım yardım eder inş....

canım zamanın az kalmış olur o ağrılar artık.suyuna çok dikkat et banyoda wc de sakata gelmiyelim.ben gelirde anlamam diye çok korkuyorum.ablam 20 gün önce doğum yaptı suyunun geldiğini anlamamış tesadüfen kontrol günüymüş hemen sezeryana aldılar hiç sancısıda olmamış allah yüzüne bakmış yine.

korksak da yapacak bişi yok zamanı geldimi o kendisi gelecek zaten korkuya yer bırakmıycak.:sm_confused:ne kadar rahat olursak o kadar iyi geçer doğumumuz.bilinç altıyla çok bağlantılıymış sancı olayı.ben artık allahın dişiler için verdiği bi lütuf olduğunu bi ayrıcalık olduğunu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :))))))))))))))):teytey:

evet canımm dikkat etmek lazımmm:uhm:hayırlı olsun bebeğiniz...

bide ilk hamileliğimiz olduğu için pek bilinçli değiliz....

selamlar
o sancıları ben 7. ayımdan beri çekiyorum artık umruma gitmiyor valla hatta bazen diyorum ya doğum sancısıysa? beterin beteri var çok şikayet etmeyelim zamanında gelsin hepsi inşallah. bazı arkadaşları görüyorum da olsun artık diyorlar daha erken allahın tayin ettiği bir zaman var. ne kadar yerlerinde dururlarsa o kadar iyi biliyorsunuz.
bu arada karnı aşağı inen var mı?
hııı bir de başka bir sayfada görmüştüm düzbir zemine oturuyorsunuz ayaklarınızı uzatıyorsunuz ve sağ ayağınızı sol ayağınızın üzerine koyuyorsunuz bunu rahat yapabiliyorsanız doğuma daha var demekmiş... bilmem artık doğru mu yalan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…