kızlarr kimseden ses çıkmıyorr...sıcakta çekilmiyor bide doğru düzgün oturamıyoruzzz:teselli:
Sondayı istemeyene takmıyorlarmış arkadaşlar,ama yinede takılması zorunlu olursa anesteziden sonra taktırın tabi,ama cıkarırkende hafif bi acı oluyormuş,slm arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.....
sezeryan yapacak ark sondayı anesteziden sonra takılmasını istersen hissetmezsin acı çekmezsin....
Selam arkadaşlar noldu ara verdik doğum yapanlarin listesine benimde ağrilarim çok oluyor ama bu değildir geçer diyorum her seferinde eşimde akşam en sonunda bağrindi bu değildir bu değildir diye diye evde doğurcaksin diyor bende fenami seni masraftan kurtaririm dedim :) adam benden sabirsiz
nihancim senin adina o kadar çok seviniyorum ve seni özeniyorum ki anlatamam ne güzel artik göbişinde değil yaninda onu bizim yerimizede kokla annesi çok tatli maşallah
aylincim sende aldin o tatli bebişi kucağina allahim anneli babali büyütsün inş. Hepinizin bebişlerinizi
inş. Kizlar allahim hepimize göstersin bu güzel duyguyu yaşatsin inş.
kızlar benim bacaklarımın arasına çok kötü ağrı giriyorr:1no2::uhm:
kızlar ben doğum yaklaştıkça cesaretlenmeye başladım korkmuyorum eskisi gibi....hiç düşünmüyorumm..Allahım yardım eder inş....
canım zamanın az kalmış olur o ağrılar artık.suyuna çok dikkat et banyoda wc de sakata gelmiyelim.ben gelirde anlamam diye çok korkuyorum.ablam 20 gün önce doğum yaptı suyunun geldiğini anlamamış tesadüfen kontrol günüymüş hemen sezeryana aldılar hiç sancısıda olmamış allah yüzüne bakmış yine.
korksak da yapacak bişi yok zamanı geldimi o kendisi gelecek zaten korkuya yer bırakmıycak.:sm_confused:ne kadar rahat olursak o kadar iyi geçer doğumumuz.bilinç altıyla çok bağlantılıymış sancı olayı.ben artık allahın dişiler için verdiği bi lütuf olduğunu bi ayrıcalık olduğunu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :))))))))))))))):teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?