sanki benim karnımda aşağı indi, bunu nasıl anladım biliyo musunuz. oturduğumda bacaklarımda karnımı bariz bi şekilde hissediyorum. baskı yapıyo sanki..
selam hanimlar oh ne guzel anneler kayinvalideler ayaklanmis gelmis sizin adiniza sevindim mutlu oldum arkadaslar ben yine yalnizim maalesef hersey bi tarafa cocuklarimi dogumda nereye kime nasil birakicagimi dusunuyorum kara kara yaaa
dogumdan cok cocuklarim ben doguma girdigim sirada ne yapacak diye dusunuyorum, Allah'im kimsesizlik cok kotuymus...offfff
hastanedede hep yalniz olucam ziyarete gelen kimsede olmaz zaten malum bes gun nasil gecer ki..!!
bugun pazar bende bir temizlige basladim sormayin, eee mecburen ben yapicam kardesim akrabam annem filan yok yanimda, camlar perdeler koltuk halilar mutfak banyo yatak odalari derken sabahtan beri helak oldum simdi bir mola verdim, karnim ac birseyler atistirip kaldigim yerden devam edicem, ooofff daha cok isim var camasirlari kurutmadan cikarip utulemem lazim daha...
siz ne yaptiniz bitti mi isleriniz yaa......([/Q
selam
bence kendinizi bu kadar yormayın. bizim temizlik işine bu kadar girmemizin nedeni bebek doğduktan sonra çok gelen giden misafir trafiği olacağından. Sizin orda fazla çevreniz yoksa normal yüzeysel temizlik yapsanız bu halinizle yeter. Genelde doğum yapan arkadaşlar normal doğuma özellikle birkaçgün sonra çok dinç bir şekilde ayağa kalktıklarını söylüyorlar. Doğumdan sonrada yavaş yavaş yapılabilir bazı şeyler.
Ben evde genel emzilik yaptım ama işleri haftalara bölerek yoksa çok yorucu oluyor. Şuan sadece kapılar ve deri koltuk döşemelerimi silme işim kaldı. Temizlik dışında derin doncurucuya bazı gıdalar (köfte,börek,dolma,kurabiye ,kek vs) hazırlayıp yerleştirdim doğumdan sonra malum misafir trafiğinde hazırlık olsun diye.
Dediğim gibi yapacağınız işleri birgünde yapıp bitirmeye çalışmayın. Uzun süre ayakta kalınca ayaklarda şişme ve bel ağrısı olabiliyor.
nasil yani canim ben tam anlamadim sasirdimda kendi jinekoluguna dogum yaptiriyor diye ayri parami oduyorsun ....(
havvacım canım inş. doktolar yanılmıştır,ama sen yinede çok kafana takmamaya çalış bebeğinide strese sokma bol bol dinlen canım bebeğinin kilosuda çok az deil zaten inş. bi sorun yaşamadan bebğini kucagına alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?