2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlarrr söylemeyi unuttum ben bu gece rüyamda kızımı gördüm okadar şekerdi ki ona aldıgım kıyafetler üzerindeydi.. dün akşam eşimle uzun sre şu hastane konusu konuştuk eşimin korkusu bebeğimiz rahatsız oldugu için dogduktan sonra müdahele gerekirse yada kuvez ona göre bi hastane seçelim dedik .doktorumuzda bebeğimizin rahatsızlıgını öğrendiğimizden beri bizimle çok ilgilendi bazı testler için devlet hastanesindeki dr. arkadaşına yolladı işimizi hiç beklemeden yaptık eşimin doktorumuzu istemesinin nedenide bu zaten bizimle bu kadar ilgilendi ben şmdi onu yüz üstü bırakamam gittiğimiz hastanedeki doktorla ilgili bi sorun yaşarsak vicdan azabı duyarım dio.. neyse akşam bu kadar saglıktan konuşunca rüyamda bebeğim hastaydı hastanede yatıyodu başında da annem duruyodu ama bebeğimin yattıgı yer oto koltugu tarznda bi yataktı . ama kızım çok tatlıydı hala görüntüsü gözümün önünde ........

Bu arada arkadaşlar dün cok acayip bir şeye tanık oldum,
koltukta oturmuş müzik dinliyordum, bi baktım göbüşümde bi cıkıntı oluştu,gecen kontrolde doktorum kızımın kafasının nerede olduğunu söylemişti sol tarafımda ve işte orda böyle göbeğim dışarı cıkıp içeriye giriyordu, o kadar acayiptiki anlatamam, yani kızım kafasını böyle bir dışarı itiyor bi içeri cekiyordu,:1shok:
Sonra araştırdım bebeklerin anne karnındaki bu hareketleri bebeklerin parmak emerken yaptıkları hareketlermiş,
ayyy o kadar duygulandım ki anlatamam canım kızım parmağını emiyordu,kafamçokkarıştı
Dün gece yine yaptı aynı hareketi cok güzeldi ya,Sizlerde de olan varmı böyle kızlar,acayip hoşuma gitti canım kızım benim,

canım dediklerin çok doğru. doppler istemesindeki neden bebeğin nornal haftasına göre 1.5 hafta geriden gelmesiydi. daha önce doppler çektirmediğim için bende bilmiyordum doktora sordum oda anne ile bebeğin kan alışverişine bakılmış oda gayet normal çıkmış dedi. 2 hafta önceki kotrolumde bebeğim haftasından 3 gün ileride bile çıkmıştı, 2 hafta içerisinde ne değişti anlamadım ((ben 2 hafta bebeğime hiç bakamamışmıyım bu mu demek oluyor??? bide karnımda yer kalmamış kızım iyice sıkışmış kalmış. o yüzden de gelişemiyormuş :çok üzgünüm:
Allahım inşallah sağ salim kucağıma alırım kıızımı, en azıından 38. haftaya kadar bebeğimi taşıyabilirim senağlama

havvacım geçmiş olsun canım. benim bebeğimde çok büyük değil ama eşi yaşlanmamış henüz benzer sorunları bende yaşıyorum. allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın. bu arada ben rüyamda seni gördüm sabah havvadan kesin haber alırım dedim. ama çok güzel bir rüyaydı. canım sakın stres yapma bebeğine de yansır.

canım benim çok teşekkür ederim.. sen beni nasıl gördün rüyanda?? belki rüyan beni biraz keyiflendirir. inanın o kadar üzgünüm ki anlatamam senağlama

Ama canım sen böyle yaparsan daha cok üzeceksin tatlı kızını annesi,öyle saçma şeymi olur ya yer kalmadığı için gelişemiyor,yaa ne dengesiz bu doktorlar,sonucta bu cocuk orda boy atmayacak,yada bizim aldığımız gibi haftada 1 kilo almayacak en fazla alsa 400gr alacak,ne kadar sacma bişey,benim göbeğimde taş gibi o kadar geriliyor ki canım yanıyor artık ne yani benim kızım bu kadar mı gelişecek,hem bu haftalardan sonra bebeklerde sadece yağ dokusu yani deri altı gelişimi,beyin gelişimi,ve iç organ gelişimleri devam ediyor,yoksa bebeğin boyu uzamıyor ki,havvacım sıkma canım sen eğer için rahat etmeyecekse yakınlarda varsa başka bi doktora git ama böyle böyle olduda geldim deme,yoksa oda para için bir sürü test yaptırır şimdi,kontrol olmak istiyorum dersin,ama bence bebeğinin gelişimi haftasına göre cok iyi canım,:1hug:

Havvacım
cok gecmiş olsun
sakin olmaya calıs ki bebekte sakin olsun canım
bazen dr lara cok kızıyorum neyi nasıl soylemeleri gerektiğini bilmiyorlar
bu konuda ben cok sansklıyım super bir dr um var

2650 iyi bir kilo canını sıkma
sakin sakin dinlen sen ve komik bişiler seyret yada oku
stresli tv programlarından haberlerden uzak dur(bunlar benim dr umun tavsiyeleri)
bu hepimiz için gecerli kızlar

opuyorum hepinizi

Havva merhaba;
Ben böyle durumlada 2. bir doktora gidilmesi taraftarıyım. Buna benzer bir durum benim başıma 5.5. aylık hamileyken gelmişti. Özel hastaneler bazen maddi çıkarları için bu tarz şeylerle hamilelerin bütün morallerini altüst edebiliyorlar. Sezeryan yapmak için bahane arıyorlar yada böyle son haftalarda. Yakınında olan başka bir hastaneye hiçbirşey söylemeden muayene olmanı tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım birkaç ay önce.
Tanıdığım birçok insanın başına bu tarz olaylar geldi. Bir tanıdığımıza 7 aylık hamileyken çocuğunun sakat olduğu söylendi, neredeyse kadının 7 ylık bebeğini alacaklardı. hamilelik döneminin kalan kısmı stres içinde geçti.Başka doktora gittiler birşeyi yok bebeğin denildi ama insanın içinde o uslupları bir şüphe bırakıyor işte. Nihayet çocukları çok sağıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür. Sakın bu şekilde düşünme başka bir doktora gidip içini rahatlat.Özel hastanelerin para tuzağı olabilir.

sg selçuk canım öncelikle ablana geçmiş olsun .allah analı babalı büyütsün.kaç haftalık doğum yaptı canımm....

sağol canım.ablam dediğim amcamın kızı öncelikle onu belirteyimde.37 haftalık doğum yaptı normalde 39 a girince alacaklardı asya mız rahat durmadı erken geldi ama bi problem olmadı çok şükür.bu arada babası japon o yüzden çabuk oldu heralde:)))
tıpkı japonlara benzemiş:1ninca:

KALACHAKRA
Havvacım öncelikle geçmiş olsun. Allah herşeyi düzenli bi şekilde rayına koysun inşallah. Olaya bide şu yönden bak; Allaha şükür bebeğin sağlıklı. Yer olmadığından dolayı yani eşinin yeri kaplamasından ve yaşlanmış olmasından dolaı doğurman icap ediyormuş. Korkularla yaşanmaz canım sende biliyorsun. Hayatta herşeye açık olmalıız. Ama Allaha hamdu senalar olsunki bebeğinin kilosu felan gayet iyi ve bebişin sağlıklı. Zaten zamanımızda geldi hani çokda erken bi doğum olmicak. Hem düşün Bebişini kucağına alcaksın o zaman birçok korkunuda yenmiş olursun inşallah. Gözünün önünde olcak bebeğin. Ona bakıp yarınlar için hayaller kurcaksın. Düşün canım. Az kaldı. Bak benim daha 13 günüm var eğer zamanında doğarsa. Ama hiç doğmicak gibi geliyor. Sanki okadar çok zamanım var daha gibi geliyor. HA tabii doktorların söyleme tabiride yanlış olabilir ama bizler anne adayı olarak hep positiv şeyler duymayı istiyoruz (doğal olarak). Doktor neg. birşey söyleyecek diye heyecan yapıp kendimizi salıveriyoruz.
Bak sana ne dicem geçen gün doktora gittim. Doktoruma diyomki : Sancılar adet ağrılarına eş değermi? fisfisfis
Verdiği cevap: Ben erkek olduğumdan pek bilemicem! :1shok:
Ne alaka manyak! Ben doktor olarak bilginize başvuruyorum dedim. Hiç doğurmadığımdan bilemem ama doğuranların tariflerine göre evet andırıyormuş diyo

Ardından ultrasonda bebişime bakıyo. HErşey normal sağlıklı gayet ii diyo. Ardından Tabii bu 100 de 100 demek diil diyo yani ultrasonda çoğu şeyi görürüz ama göremediğimizde olabiliyo diyo.
HA şimdi ben bu adam kızsam saçmalamış olurum. Haklı. Hiçbirşeyin garantisi yokki.
Neyse don't panic!
Kendine ve bebişine iyi bak moralini bozmaaaaa. öpüyoruum

Merhaba güzel anneler yine çok sıcak bir gün Allah yardımcımız olsun

Doğum yapan arkadaşlar tekrar aramıza hoşgeldiniz güle güle büyütün meleklerinizi ne mutlu size,

Havvacım çok geçmiş olsun canım üzme kendini hem bebeğinin kilosu bence çok iyi gerçekten de malesef bazı doktorlar sezeryan yapmak için böyle yollara başvurabiliyorlar sen içini ferat tut,

Bu arada arkadaşlar Allah izin verirse Cumartesi sabahı doğuma giriyorum çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum, eğer sizlerden biri sürpriz yapmazsa 4. ben olabilirim dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar Allah hepimizi kurtarsın canlarım kendinize çok iyi bakın...

canım çok geçmiş olsun.stres yapma bak kızını düşün.allah sağ sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin.

canım hayırlı doğumlar diliyorum sana.bebişine kavuşmaya az kalmış ne mutlu sana.

havacım geçmiş olsun canım .böyle şeylere hazırlıklı olmamız gerekiyor.hiç canını sıkma sakin ol canım bebeğinin kilosu gayet ii.günde bi tane muz yemeye çalış bebeğe çok yarıyo fındık ceviz falan ye.herşeyin hayırlısı sağ sağlim kucağına alıcaksın bebeğinisen üzme kendini

HAVVA cım canım benim hiç sıkma kendini.hafta içide ben öyle stresliydim.doktora gittim usg sonuçları 3 hafta fark verdi kilosunada 2034 dedi.ertesi gün başka doktora gittim oda 2300 dedi sadece 10 gün fark var dedi o da normaldir dedi.anne ve babanın kilosu çocuk üzerinde çok etkiliymiş.yani dokotrlar birbirini tutmuyo ki sonuçta zamanı geldiyse bebeğimiz gelecek sıkıpta kendini stres yapma.gelişimi iyi olduktan sonra kilosunuda hiç takma inşallah herşey hepimiz için çok iyi olacak.

NİHAN cım canım benim hep aklımdasın inan.bu kız hazırlıklarını bitirmemişti elvinin cicilerini ütülememişti şimdi kafasına takmaz inşallah diyip durdum.telefonumda bi sorun var arıyamıyorum seni.bugün inşallah düzelecek ararım.

NİLAL hadi senden de güzel haberleri bekliyoruz.hayırlı doğumların olur inşalla.

arkadaşlar benim karnımda tam bir karış aşağı indi.kıyafetlerimde çok tuaf durmaya başladı.aşağı indikce yanlarda ağrılar artmaya başladı göğüs altından doğru etimi çekiyo ağırlık aşağıda olunca.dün gecede çok kasık ağrısı çektim.doğuracam diyip duruyorum :)))))))))))

havvacım geçmiş olsun canım inşalllah haftaya hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın endişelenme Allah büyüktür kilosuda gayet ii bence çıkınca nasılsa büyüycek kafana takma canım bence de başka bi dr a daha gitsen fena olmaz yine de sen bilirsin çokk geçmiş olsun tekrar

selam kızlar biz geldikkk..nasılsınız bugünn.
yazılanları okudumm havvacım canım canını hiç sıkma dualarımız seninle inş bebğine sağlıklı sıhatli kavuşursunn...

nihalcim sanada hayırlı doğumlar canım..Allah yardımcın olsun..

Merhaba arkadaşlar,
aylar oldu buralara uğramadım. eee yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu arad doğuranlar bile olmuş...Ne güzel
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Sevgiler...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…