kızlar hepinizden Allah razı olsun...O kadar çok rahatladım ki mesajlarınızı okuyunca anlatamam...dün hastaneye gidene kadar içimde kızımın beşiği gelicekde odasını düzenlicem diiye acayip bi heyecan vardı. az önce beşiğimiz geldi kurdular ve gittiler, dünküü heyecandan eser kalmadı. öylece duruyor beşik... mesajlarınızı görünce çok rahatladım birazdan kızımın giysilerini falan dolabına yerleştirip, odasını düzenlicez.hepinizi öpüyorum a.s.
mervecim sancılarım hep var zaten nst de çıktı dr. da söyledi ama açıklığım 2 cm ya suni sancı vermek istemedi su gelmesi kanama olması ve sancı bekliyoruz bide bebekte haraketsizlik perşembe gene gel dedi maddi anlamda çöküntüdeyiz gidemicem sanırım ağrılarım en çok alt bölgemde elimle kapatıyorum bazen rahatlıyorum o kadar çok baskı vardı ve ben nerdeyse hergün adet olucakmışım gibi ağrılardayım ama çok soğuk kanlıyım gitmiyorum ben illa su dayanılmıcak ağrılar kanama haraketsizlik bekliyorum allahım hayır yazmış olsunda hayır görelim inş.
ayyy kübracım senin de yakınlaştı demek, sinyalleri veriyosun bakalım. hadi hayırlısı.
benide perşembe çağırdı ama ben gidemicem sanırım sen git de güzel haberlerle gel inş. o bacak arası ağrısı bende de çok oluyor kasıklarımın ağrısına adetten alışıktım ama bu ağrı çok daha fena bacaklarımı kapatamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?