2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinizden Allah razı olsun...O kadar çok rahatladım ki mesajlarınızı okuyunca anlatamam...dün hastaneye gidene kadar içimde kızımın beşiği gelicekde odasını düzenlicem diiye acayip bi heyecan vardı. az önce beşiğimiz geldi kurdular ve gittiler, dünküü heyecandan eser kalmadı. öylece duruyor beşik... mesajlarınızı görünce çok rahatladım birazdan kızımın giysilerini falan dolabına yerleştirip, odasını düzenlicez.hepinizi öpüyorum a.s.

selam tatlı anneler biz geldik kızımla kızım teyzelerini görmek istedi selamı var size :)
Nilalcim şimdi sana günler geçmek bilmez ama ne güzel günün belli bak biz boyna bekle dur Allahım sağlık sihhatle kurtarsın ikinizide canım
Havvacım geçmiş olsun canım sen kendine bak bebişinin haraketlerine bak dr. da çok kafana takıpta bebişimizi strese sokma annesi ben de özele gidiyorum normalde ama şu günlerde zübeyde hanıma gitmek çok istiyorum bide orda baktırayım istiyorum ama gitmeye de bi türlü cesaret edemiyorum nedense
Seherrrr nerdesin bacımcım benim ağrılarım şeyime düştü allahım kafası çıkıcak sanki o kadar ağrıyor açılıyor herhalde ama dr. gitmek içinde işaret bekliyorum işte
Nİhancım Aylincim ve Kezbancım ne güzel şimdi bebişlerinizin kokusu ile duruyorsunuz keşke yakınlarda olsanız çıkıp hemen gelicem öpçem onları o bacaklarından
diğer annelerim hepinizi öptük biz bebişlerinize ve kendinize ii bakın

havvacım yazılanları okudum, senin üzülmene canını sıkmana değmez canım, bebiş gelişmez olur mu hiç, gör bak nası büyüyecek annesi, daha zamanın var, belki de dha geç olur. 2 kilo doğup sonra tombiş olan bir sürü bebek var inan. hiç moralini bozma bu son zamanlarında.

bak ne güzel kızının odasını düzenleyecekmişsin.işte böyle şeylerle oyalan.sen mutlu olursan kızın da mutlu olacak

mervecim sancılarım hep var zaten nst de çıktı dr. da söyledi ama açıklığım 2 cm ya suni sancı vermek istemedi su gelmesi kanama olması ve sancı bekliyoruz bide bebekte haraketsizlik perşembe gene gel dedi maddi anlamda çöküntüdeyiz gidemicem sanırım ağrılarım en çok alt bölgemde elimle kapatıyorum bazen rahatlıyorum o kadar çok baskı vardı ve ben nerdeyse hergün adet olucakmışım gibi ağrılardayım ama çok soğuk kanlıyım gitmiyorum ben illa su dayanılmıcak ağrılar kanama haraketsizlik bekliyorum allahım hayır yazmış olsunda hayır görelim inş.

kızlar hadi artık biriniz normal yapın, yoksa ben yapcam ha:) ben anlamıyorum 37-38 de normal yapan bi sürü anne varmış,araştırdığıma göre. hatta 36 da yapan bile var. biriniz önden buyurun da sizden bi şeyler öğrenelim. bizim sıramız daha gelmedi, yoksa benimki durmaz, 37 olsak çıkmak ister. ya da ben çıkmasını isterim, babamız yakında askere gidecek ya, biz merak içinde bekliyoz bakalım.

canım allah kurtarsın.

gamzecim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın, eminim çok zordur bu bekleyiş. Allah dayanma gücü versin canım. bol bol dinlen. kendini enerjik hissedersen sakın enerjini boşa harcama, çünkü doğumdan önce öyle oluyomuşsun. kendini yorarsan doğuma enerjin kalmaz. Allah kolaylığını verir inşallah. sen yarın ertesi gün flan doğurursun bence... hayırlısı sıra senin galiba...

kızlar benimde belimde ağrılarım oluyor....bide dünden beri bacaklarımın arasında...bakalım perşembe günü gitcez doktorabenneyaptımki

mervecim şuanda zor duruyorum pc de bi işim var onu bekliyorum şimdi kalkıp evimi silip süpürmek istiyorum mis gibi koksun evim diye temizim halbuki ama içim kıpır kıpır ama artık umudum kalmadı sanki hiç doğuramıcakmışım gibi ben inş. normal doğum yaparsam hemencik yazarım canım inş. da öyle olur Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

benide perşembe çağırdı ama ben gidemicem sanırım sen git de güzel haberlerle gel inş. o bacak arası ağrısı bende de çok oluyor kasıklarımın ağrısına adetten alışıktım ama bu ağrı çok daha fena bacaklarımı kapatamıyorum valla

kızlar ne güzel sizlrinki yakın. bende çok şiddetli şeyler olmuyo. ebe bi hafta içinde doğar demişti. ama ben sanmıyorum artık. yerleştikçe yerleşiyo sanki bizim kız. hafta takibimde 28 gün yazması bile beni sinir ediyo, çünkü babamız göremicek, yanımızda olmucak öyle olsa. ben doktoruma güveniyorum ; ağustosun ilk haftası gelecek zeynepnurumuz inşallah. her şeyin hayırlısı bakalım...

gamzecim, bence enerjini ev işlerinde kullanma. boşver kız pis olsun her taraf. önemli olan senin doğumun. kendini yoracak bi şey yapma sakın. doğum için çok enerji gerekiyo gerçekten. ev işi yaparsam kolay doğar diye düşünme, öyle değilmiş çünkü.

mervecim Allahım kararlaştırmıştır inş. babası da görür ama görse de görmesede ikiside çok zor olucak onun için Allah size sabır versin tam zamanına denk gelmiş askerlik işiniz zor gerçekten hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 15 aymı askerlik yapıcak babası yoksa 6 ay falanmı

inş canım güzel haberler alırımmm:1rolleyes:ben adet olunca hiç kasıklarım ağrımazdı kızlarrr..ama ilk günü belim çok feci ağrırdııı:bbo:

bakalım ne zaman geleceklerr....:1hug:

mervecim inş prensesin istediğin zamanda kucağında olur..babasıda görür kızını

slm kızlar
MERVEZEYNEPNUR asker yolu beklemek çok zor canım allah yardımcın olsun bide bebekler daha zor olur sanırım.bende evlendikten sonra yolladım eşimi 6 aydı ama onsun geçen 6 yıl gibi geldi.inşallah bebeğin eşini fazla aratmaz onunla uğraşırsın zamanın geçer.ev işleriylede fazla uğraşma doğumda sana o enerji çok lazım olacak

GAMZEKİ canım suyum gelcek diye de fazla acı çekme çok ihmal etme doktora gitmeyi.allah yardımcın olsun.benimde çok sancım var bugün.kızım hiç durmadı zaten.lavaboya oturuyorum kalkmak imkansız bi sancı giriyo kasıklarıma altkısma.doğurcam heralde diyorum.

eşim bak arkadaşların doğuruyo sen niye doğurmuyosun, iki senedir hamilesin diyo :)))))))))
hepinizi öpüyorum ben bugün çok tembelim hiç bişi yapmak istemiyorum

kızlar yaaa çokkkk sıcak netçez böle eriyoruz resmen çok zor valla her kes biş kat hissediyosa biz hamişler bunu çok kötü hissediyoruz ayyyyyy duş amı girsem sabah bi girdim ama neyse hadi ben bidaha duşa giriommm kızlar allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…