2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişi sorcam size.açılmanın olduğunu usg denmi anlıyolar yoksa alttan muanemi ediyolar.ben 4 aylık falanken sancılanıp gitmiştim açılma varmı diyerekten alttan bakmışlardı da şimdide öyle yapıyolarmı.bi de şu çatı muanesi nasıl oluyo.tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevincem

selam kızlar nasılsınız bakalım .a.s.
havvacım çok geçmiş olsun canım...üzme kendinide bebeğinide herşey iyi olucak :teselli:inşallahhh.a.s
gamzekicim allah yardımcın olsun canımm.a.s.
hepimize hayırlı doğumlar kızlar.:1hug:
günler yaklaştıkça heyecan artıyor.
bizimde bugün kontrolümüz vardı.çok şükür herşey yolunda..
bebişlere ve kendinize çok ii bakın.hepinizi öpüyorumŞeniz

havvacım geçmiş olsun cnm,iyi korkutmuş drlar yani.bebişine de maşallah cnmcım,2.650 gr diye üzülme sakın,bak Elvin 2.570 gr doğdu,maşallah hepsine.kızında sağlıkla gelecek inş annesi.ben senden sırayı kaptım ama 4.anne de sen olacaksın sanırım :) sen sakın kendini üzme cnmcım,dinlen bu hafta,hayırlısı ile herşey iyi olacak ve kuzunu kucağına sağlıkla alacaksın tatlım

ELİFcim bence dru değiştirme,hem bebeğinin rahatsızlığını başından beri takip ediyor,başka dra geçersen ve Allah korusun bi şi olursa kendini suçlarsın. olsun giden 500 ytl fark olsun sen ve bebeğin sağlıklı olun tatlım.

SİNEMcim açılma olup olmadığını alttan muayene yaparak anlıyor dr tatlım

GAMZEcim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın.zaten hamileliğin son evrelerinde anneye enerji gelirmiş cnm,senin de temizlik yapma isteği,kıpır kıpır olman bundan tatlım.aman boşver yapma bi şi keyif yap işte belli ki zaman epey az kaldı geliyo yeğenimiz :)

Aynı şey senin için de geçerli KÜBRacım senin de sıkıntıların sonlardasın gibi duruyo :)) hayırlısı ile gelsin yeğenim..

bu arada doğum hikayemi yazdım kızlar,laptopta.akşam koyacağım ama yeni topic açmayı bana bilen tarif edebilir mi?

bu arada doğum hikayemi yazdım kızlar,laptopta.akşam koyacağım ama yeni topic açmayı bana bilen tarif edebilir mi?

nihancım bebeğin çok tatlı maaşallah. allah nazarlardan korusun onu. elvinimi benim için kokla gıdısından olurmu. darısı başımıza inşallah. o kadar zorlanıyorumki bu sıcaklarda anlatamam.yani artık doğum korkusuda kalmadı.bir an önce sağlıklık bi şekilde bebeklerimizde bizde kurtuluruz inşallah. doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.

nihancım Ağustos anneleri ana sayfasının sol üst köşesinde yeni mesaj butonu var.oraya tıklayıp açacaksın topiğini

havvacım geçmiş olsun hayırlısı olsun şuan kilo alması tamamen elimizde deyilki hemen aldıralım dogarsa bol bol aldırırsın merak etme hakında ve hakkımızda ne hayırlıysa o olsun kendinize iyi bakın sağ sağlim kucağına alırsın inşalllah emin ol tek sorun kilo olsun da allah daha kötüsünden korusun hepimizi

nihancım bebişin maşallah çok tatlı allah nazarlardan saklasın kendine ve elvine iyi bak canım çok ilginç geliyor ama herşey gerçek allah bizede yaşatsın

Allah hepimize hayırlı Ruyalar nasip eylesin, bede bu gece ruyamda kızımın eline dokundum, adeta tuttum , üzerimde siyah birşey var, kızım içerden kımıldıyor, dokunuyorum eli aolduğunu anlıyorum, sonra o da elini uzatıyor ve elleri okadar büyükki, armağını elini tutuyorum, o geri çekiyor ben çekiyorum gitmesin eli derken sonrasını hatırlamıyorum, Babasının parmaklarına benziyordu ayyy gözümün önüne geldi , inanılmaz bir duygu gözümün önüne geldide yine .
bu arada ben dün yine eminönüne gittim, Nihancığım ben doğurana kadar birdaha gitmessem iyi valla : ) sepet almıştım onu şimdi süslüyorum daha kulpundayım, bitsin atacağım hazırlıklar kısmına, kapitone olayını senden kopyaladım Nihancığım , kızmın odasından arttı

WROSE canım, ben dünden beri kullanıyorum çok yağlı gibi veçamaşırımada geçiyor bu göğüs kremi sendede geçiyormu ?

ECENAS canım bende kızçeden anladım zati bana yazdığını ama şimdi ünvere yazdıysan atlamayayım : ) ortaya diye tereddütte kaldım, bana ailem Elif der, babaanneminde adı Elfida, o nedenlede babam hiç annesinin adıyla hitap etmez elif ordan kalma : )

ÖZGECİĞİM, bende dn başladım lanolin kullanmaya, ucu hariç liearac sürüyoeum 4 aydır. Sende göğüste çatlak varmı? Bende kahvemsi güneş lekesi gibi lekeler belirdi, göğsümüm kol bölgesine doğru, çatlama belirtisimidir ?
Bu arada gözün aydın anneciğin geliyormuş.

NİHANCIĞIM , maşallah Elvinimizçok tatlı , ayy kollarınıda başının altına alırmışta uyurmuş, maşallah çok ama çok tatlı
Bu arada ne güzel, bizide bilgilendiriyorsun, ben askılı body giydirrim, şapka mevsimi zaten değil, çorabıda senin gibi gece giydiirim, bakalım gelsinde kızımız dünyaya , süt durumun nasıl, sorun yok değilmi canım ?
Sağolcanım, Annem süpriz yaptı : ) bu arada sağol sayende daha cesurum sezeryan konusunda, çatı muayenesinden ziyade sezeryanı tercih ediyorum

ECENAS ,bede kızıma Ece adını koyacağım, 2. İsmi ne olacak bilmiyorum, babası, görünce karar verecekmiş : )

ECENAZ 07 hoşgeldin aramıza ,

Süße MAUS , canım kilosuna takma, az kalmış seninde artık, benim kzı dönmesse Pazartesi kızıma kavuşacağım, benim de doğum 4.8. hesaplanıyordu ama 1 hafa erken gelecek dünyaya, bakalım
doktor ne diyecek, kilosunu takma kafana olurmu? Benimkide ancak o kadar tartıyor, küçük bebek çabuk toparlanır

KALACHAKRA, canım geçmiş olsun, 1 hafta 1 haftadır maşallah kilosu iyi yavrunun. Dileim süpriz yaşamadan doğuma gidersin,

günaydın kızlar...
sabah eşimi işe gönderirken nuraydan msj aldım. onunda sancıları başlamış bugün öğlen bebeğini sezeryanla alıcaklarmış. dualarımızı eksik etmememizi istiyor. Onun için dua edelim sağ salim bebeğini kucağına alsın. Allahım nuraya kolay doğumlar versin(amiin)

:sm_cool:GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERİM,:sm_cool:
Nuraycım allah yardımcın olsun canım,sağsalim cık canım doğumdan,bebeğin ile seni en kısa zamanda bekliyoruz,bol bol dua ediyoruz sana canım,
Elifcim demek kızçene ece adını koyacaksın iyi iyi hemen hemen adaş olacaklar desene,
Ya kızlar size bişey sormak istiyorum biliyorsunuz kızımın adı Ecenas olacak fakat ben kayra isminide cok beğeniyorum, Kayra Ecenas koysam nasıl olur sizce? iki ismi olsun hangisi isterse onukullansın, kayra cok hoş bi isim ama bazı kişiler erkek ismi felan dedi canım sıkıldı bi fikir verin bana,
Havvacım sende bizim doğum tellalımız oldun ne güzel,Saol canım bizlere bilgi verdiğin için,a.s.
Herkezi öpüyoruz,kahvaltı yapmaya gidiyoruz kızım acıkmış kıpırdanmaya başladı

hepinize günaydın arkadaşlar bu sabah nedense kendimi çok yorgun hissediyorum neyseki cuma günü izine yrılıyorum artık,sonunda bende evimde ayaklarımı uzatıp yatabileceğim.bu arada nuraya allah kolaylık versin bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kollarına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına artık.

günaydın arkadaşlar....ben de hem kahvaltı yapıyorum hem sizleri okuyorum...dün doktora gittik kızımla...2443 gr olmuş duru 'cum..çok fazla ödemim var diye doktora anlatırken sıcakalrdan dolayı çok normal dedi ve artık doğuma 4 haftan kaldı dedi...yani sezeryen mı diye sordum...öyle olacak...ben 5 eylül beklerken sat a göre kızım ağustos ta gelecek...22 ağuıstos gibi sanırım tam tarih vermedi daha....ben de artık sizdenim...beni de alın aranıza :)))

kayra ismi bence de çok güzel..ben hem kız da hem de erkek de gördüm ikisine de koytuyorlar demekki...ama 2 isim kullanmak zor olabilir kızına...okul kayıtları falan..çünkü okulda adın ne diye sormayıp kafalarına göre sesleniyor ya öğretmenler :)

bebeğin hayırlı olsun..ama buraya yeni gelmeye başladım eylül annelerinde yazışıyorum çoğunlukla...senin doğumun olduğu gün geldim ilk ve seni tanımasam tanıyormuş gibi hisseettim içimde...duygulandım gözlerim doldu.ç..Ne güzel kavuştun bebeğine :)) sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.....

arkadaşlar hepinize kocaman günaydıııııın
nihancıım maaşallah elvinimize sağlıkla mululukla büyüsün kızımız
aylin den haber alan varmı benim telefonum halen tamirde 10 gün sonra gelecekmiş kimseyi arayamıyorum numaraları da alamıyorum biriniz bana herkesin nosunu yollarsa çok sevinirim
nuraycııım sağ salim bebeğine kavuşmanı dilerim canım.dualarım seninle
havvacın tam olarak anlamadım ne olduğunu ama geçmişolsun arkadaşım.
ben nete minikler uyuyunca arada bir girebiliyorum özledim vallahi hepinizi neyse bebeklerimiz büyüsünde eskisi gibi her gün yazarız. hepinizi öpüyorum miniklerimi de kokluyorum

günaydın canlarım nasılsınız... ben git gide yürüyememeye başaldım sol çatım çok agrıyoo yürmemi engelliyo sag ayagımda şiştii ... napcam böle bakalım bid e ev yapmaya çalişiyoz maf olduk yani resmen ... formada giremiyorum çok merak ediyorum kzıalrr nasılsınız die allah yardımcımız olsun canalrım ...
Nuraycıgım allahım yardımcın olsun canım... inş. sag saglim alırsın bebişini kucagına .... allahım yar ve yardımcın olsun canım...
hayırlısıyla kurtul canım... kıslar tek tek döklüyoruz artık.... bakalım sıra bize nesaan gelicek...allahım herşeyin hayırlsını versin.. allah hepimzin yardımcızı olsun..

kızlar günaydın
hergün artık siteye bakarken acaba bu gün kim doğurdu diye heyecanlanıyorum valla ben im bu gün usg de tekrar suyuma bakılacak inş. dha vardır
idare edr de normal doğum yaparım geçen gün ne yaşadım kızlar sizinle paylaşmak istiyorum ben haftada 2 kere suyumu ölçtürüyorum ya geçen gidişimde kadının biriyle sıra bekliyoruz konuştuk oda hamile benden bir hfta önce 36 haftalıkmış ama çojk cahil bi kadın yani bilinçsiz önce o girdi usg ye ay kadın bi çıktıki ağlıyo ne oldu dedim bebişi karnında ölmüş kadının haberi yok şok oldum hala onun şokunu atamadım üzerimden kadın gebelik zehirlenmesi olmuş bir hafta önce ayağının biri anormal şişmiş tek taraflı bi şiş olmuş oda dr gelmiş ama artık çok rahatım diyo du şişlerim hep geçti meyerse işte neyse kızlar bizimde elimiz ayağımız şiş ama panik yapmayalım çünkü bu normal ben dr sordum şimdi 40 no terlik giyiyorum valla kan tahlilleri normal çıktıktan sonra bunlar normal sayılıyımuş neyse hadi kızlar kendinize ii bakın bebişlerinizede

ya arkadaşım bu tür şeyleri artık yazmasanız burda
hepimiz son haftalarımızdayız yeterince stres yaşıyor hep kendimizi dinliyoruz. allak bullak bir psikolojimiz var. yani bu tür kara haberlere ne kadar ihtiyacımız var ki???
şişliklerimize dikkat edelim arkadaşlar deriz olur biter illaki örneklendirmek gerekmiyor bence.
biraz daha hassasiyet bencea.s.

ay çok üzüldüm ya...kimbnilir o kad,ında ne kadar üzülmüştür...bir de sen onu görünce...Allah sağ salim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza versin büyümelerini göstyersin hepimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…