2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım şişliklerde beni kimse geçemez.. ben ayaklarımdaki şiişliklerin fotosunu koydum herkes büyük şok geçirdi... gecenki kontrolumde doktora sordum bende normal olduğunu söyledi... önemli olan şişliklerle beraber tansiyonunda yüksek çıkmaması...zaten günümüz azaldı iyice. doğumdan 1 hafta sonra gecer bu şişliklerin dedi dr.ben gece yatarken ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. o zaman çok iyi geliyor bana sabah şişim olmuyo ama tabi öğlene doğru kaldığımız yerden devam... şutarafagitti

ben d eyastıkla yatıyorum valla artık...sabahları yere basamıyorum şişlikten....aslında tüm gün ayaklarımızı yüksek tutmak lazım ama duramayız saatlerce ya....

Hoşgeldin arkadaşım ne demek topiclerimizin hepsinde yerin var :enbuyukkk:

günaydın kızlarrrr
bizde kahvaltımızı yaptık kızımla oturduk herzamnki gibi bilg. başına... nuraycım doguma girmiş canım inş. kolaylıkla dogumu gerçekleşir ve evladını sağlıkla kucagına alır.. 5. annemizde nuray oluyo...
bende az önce central hospt. aradm yarın için randevu aldım yarın öğleden sonra gidip kadın dog. dr ve yeni dogan yogun bak. dr ile bebeğimin sağlık durumunu görüşeceğiz aklımıza yatarsa dogumu orada yapacagız inş. hem kadın dog. dr. hakkında çok olumlu yazı okudum .

teşekkür ederim canım...içimi rahtlattın..ben de sanki durdukça dah iyi onun için dity edüşünmüştüm... bu arada ben liste için bilgilerimi yazdım canım topiğe...ismin neydi

arkadıaşlar bende şuan 36 haftadayım 38 haftayı doldurduğumda bende sezaryen olura aldırmayı düşünüyorum iyice dayanılmaz oldu artık sıcaklar çok fena,ellerim ayaklarım şişmiş durumda.

bencede bu tür şeyler yazmayalim kizlar...

mrb kızlar, inşallah keyifleriniz yerindedir. ben biraz rahatladım. çünkü kayınvalidem bugün geldi. aslında daha gelmezdi ama eşim kızdı biraz ona, hadi gel artık doğuracak dedi.15 günlüğüne gitmişti, 21 gün falan gezdi. biz de burda bunaldık, yatmaktan tv izlemekten başka bi şey yapamıyorum, saat başı uyanarak yatıyorum ama olsun. bunun bebişime bakmak için olduğunu biliyorum.

kızlar bizim bebiş eskisi gibi oynamıyo sanki, daha az hareket ediyo. okuduğuma göre son haftalarda öyle oluyomuş, bebek çok uyuyomuş. sizde de böyle bi durum söz konusu mu?

5. annemiz nuray oldu demek..çok sevindim, inşallah kolay bi doğum geçirir. teker teker dökülüyıoruz, sıra bize geliyo yavaş yavaş. biz de dün eşimle konuştuk, haftaya pazartesi doktora gidicez, doğum çantalarımızı da götürelim diye. biliyorum bazıları kontrole gidiyo doktor doğum olması lazım diyo. inşallah öyle bi şey olmaz tabi. ama bu işler hiç belli olmuyo ki.

arkadaşlar bu şişlik bende de var bir de benimkisi çok ağrıyor ne yapcam bilmiyorum benim doğum da ağustos 10 a kadar gözükmüyor dedi gerçektende olumusuz konuları konuşmayalım ben de hemen etkileniyorum çok duygusalım hepinizi çok öptüm

herkese merhabalar arkadaşlarrr. sabah msj yazdım ama problem vardı sanırım gitmedi. deryacım ben sana hoşgeldin demeyi unuttum tatlım hoşgeldin agustos annelerine. birde havvacımm teşekkürler haber verdigin için bir ara msnni açıp bana nurayın tlfnunu verebilirmisin.
nuraycım güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle bebişini saglıcakla kucagına alırsın inşllah canım.

kızlar bizim bebiş eskisi gibi oynamıyo sanki, daha az hareket ediyo. okuduğuma göre son haftalarda öyle oluyomuş, bebek çok uyuyomuş. sizde de böyle bi durum söz konusu mu?

benimki kıpır kıpır. ama normal alan daraldığı için hareketleri de güçleşiyor. korkacak bişiy yok onda. en fazla hıçkırık gerilme ve parmak emme hareketlerini yapıyormuş 37. haftadan itibaren.
korkma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…