kızlar günaydın
hergün artık siteye bakarken acaba bu gün kim doğurdu diye heyecanlanıyorum valla ben im bu gün usg de tekrar suyuma bakılacak inş. dha vardır
idare edr de normal doğum yaparım geçen gün ne yaşadım kızlar sizinle paylaşmak istiyorum ben haftada 2 kere suyumu ölçtürüyorum ya geçen gidişimde kadının biriyle sıra bekliyoruz konuştuk oda hamile benden bir hfta önce 36 haftalıkmış ama çojk cahil bi kadın yani bilinçsiz önce o girdi usg ye ay kadın bi çıktıki ağlıyo ne oldu dedim bebişi karnında ölmüş kadının haberi yok şok oldum hala onun şokunu atamadım üzerimden kadın gebelik zehirlenmesi olmuş bir hafta önce ayağının biri anormal şişmiş tek taraflı bi şiş olmuş oda dr gelmiş ama artık çok rahatım diyo du şişlerim hep geçti meyerse işte neyse kızlar bizimde elimiz ayağımız şiş ama panik yapmayalım çünkü bu normal ben dr sordum şimdi 40 no terlik giyiyorum valla kan tahlilleri normal çıktıktan sonra bunlar normal sayılıyımuş neyse hadi kızlar kendinize ii bakın bebişlerinizede
canım şişliklerde beni kimse geçemez.. ben ayaklarımdaki şiişliklerin fotosunu koydum herkes büyük şok geçirdi... gecenki kontrolumde doktora sordum bende normal olduğunu söyledi... önemli olan şişliklerle beraber tansiyonunda yüksek çıkmaması...zaten günümüz azaldı iyice. doğumdan 1 hafta sonra gecer bu şişliklerin dedi dr.ben gece yatarken ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum. o zaman çok iyi geliyor bana sabah şişim olmuyo ama tabi öğlene doğru kaldığımız yerden devam... şutarafagitti
günaydın arkadaşlar....ben de hem kahvaltı yapıyorum hem sizleri okuyorum...dün doktora gittik kızımla...2443 gr olmuş duru 'cum..çok fazla ödemim var diye doktora anlatırken sıcakalrdan dolayı çok normal dedi ve artık doğuma 4 haftan kaldı dedi...yani sezeryen mı diye sordum...öyle olacak...ben 5 eylül beklerken sat a göre kızım ağustos ta gelecek...22 ağuıstos gibi sanırım tam tarih vermedi daha....ben de artık sizdenim...beni de alın aranıza :)))
Arkadaşalr isimlerinizin olduğu bir liste var mi?ben yeni geldim ya :))
Hoşgeldin arkadaşım ne demek topiclerimizin hepsinde yerin var :enbuyukkk:[/QU
birşey sorabilir miyim?doktorum 38 haftan dolsun alırız dedi...dolduğu zaman yine de beklemeliyim acaba erken alınmasın diye....yoksa 38 hafta normal mi?
birşey sorabilir miyim?doktorum 38 haftan dolsun alırız dedi...dolduğu zaman yine de beklemeliyim acaba erken alınmasın diye....yoksa 38 hafta normal mi?[/QUOTE .!.:canım benim önceki dr. da aynı şeyi diodu normalde sata göre 20 agus. ama dr 8 agust. alırız diodu.bende bu konuyu çok düşündüm acaba biraz daha dursa dahamı ii olur die ama araştırdım bebek anne karnında günde 40 gr alıyomuş dogduktan 2 gün sonra da yine günlk 40 gr alabiliyomuş eğer kilosu iyise bence 38. haftada dogması bi sorun yaratmaz...
canım benim önceki dr. da aynı şeyi diodu normalde sata göre 20 agus. ama dr 8 agust. alırız diodu.bende bu konuyu çok düşündüm acaba biraz daha dursa dahamı ii olur die ama araştırdım bebek anne karnında günde 40 gr alıyomuş dogduktan 2 gün sonra da yine günlk 40 gr alabiliyomuş eğer kilosu iyise bence 38. haftada dogması bi sorun yaratmaz...
ya arkadaşım bu tür şeyleri artık yazmasanız burda
hepimiz son haftalarımızdayız yeterince stres yaşıyor hep kendimizi dinliyoruz. Allak bullak bir psikolojimiz var. Yani bu tür kara haberlere ne kadar ihtiyacımız var ki???
şişliklerimize dikkat edelim arkadaşlar deriz olur biter illaki örneklendirmek gerekmiyor bence.
Biraz daha hassasiyet bencea.s.
kızlar bizim bebiş eskisi gibi oynamıyo sanki, daha az hareket ediyo. okuduğuma göre son haftalarda öyle oluyomuş, bebek çok uyuyomuş. sizde de böyle bi durum söz konusu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?